RO — LARRY ROMANOFF: Democrația, cea mai periculoasă religie — 2. Capitolul 2 – Originea evreiască

NovCartea electronică a Democrației, cea mai periculoasă religieember 06, 2022

 

Conţinut

Capitolul 1 – Introducere

Capitolul 2 – Originea evreiască

Capitolul 3 – Democrația multipartidistă

Capitolul 4 – Creierul de dreapta

Capitolul 5 – Alegerea liderilor guvernamentali

Capitolul 6 – Teologia politicii

Capitolul 7 – Teologia alegerilor

Capitolul 8 – Parlamentele cu ștampilă de cauciuc

Capitolul 9 – Democrația și valorile universale

Capitolul 10 – Miturile democrației

Capitolul 11 – Chimera democrației

Capitolul 12 – Bernays și controlul democrației

Capitolul 13 – De la democrație la fascism

Capitolul 14- Imperiul neimperial

Capitolul 15 – Experimentele de democrație din China

Capitolul 16 – China nu este Occidentul

 

Democrația, cea mai periculoasă religie

2. Capitolul 2 – Originea evreiască

 

De Larry Romanoff

Traducerea: CD

 Conţinut

2.1. Sistemul politic multipartit

2.2. Khazarii

2.3. Expulzările

2.4. Găsirea unei modalități mai bune

 

 

2.1. Sistemul politic multipartit

 

Adeseori credităm Greciei antice pentru crearea conceptuală a ceea ce astăzi numim „democrație”, dar acea formă antică nu este ceea ce se manifestă astăzi și, după cum ați citit mai devreme, grecii înșiși – inclusiv în mod explicit pe Platon și Socrate – au disprețuit-o. Trecerea de la monarhiile europene la un proces de selecție electorală multipartid nu a fost o dezvoltare spontană, nu a survenit din evoluția naturală și nici pentru că a fost simbolul dezvoltării guvernării. În loc să fie o evoluție naturală, acest sistem de împărțire a unei națiuni pe baza ideologiilor emoționale inflamatorii a fost creat în mod deliberat de un grup de evrei europeni ca o metodă de a pacifica populațiile cu convingerea că acestea sunt responsabile de destinele lor în timp ce erau controlate de păpușari din partidele politice, o fraudă enormă comisă asupra populațiilor nebănuitoare.

 

Montagu Norman

 

Montagu Norman, care a fost un slujitor Rothschild și guvernator al Băncii Angliei deținute de Rothschild timp de câteva decenii, a spus asta într-un discurs adresat Asociației Bancherilor din SUA din New York City în 1924:

 

„Prin împărțirea alegătorilor prin sistemul de partide politice, îi putem face să-și cheltuiască energia în lupta pentru întrebări fără importanță. Astfel, printr-o acțiune discretă, ne putem asigura pentru noi înșine ceea ce a fost atât de bine planificat și realizat cu atâta succes. Aceste adevăruri sunt bine cunoscute printre principalii noștri oameni, care acum sunt angajați în formarea unui imperialism care să guverneze lumea.”

 

Nu există nicio modalitate de a înțelege greșit cuvintele omului. Ca un alt exemplu, citat de Ron Unz:

 

Boris Berezovski, cândva cel mai puternic dintre oligarhii evrei ruși, care aproape și-a dus la bun sfârșit planurile de a transforma Rusia într-un fals stat bipartit al social-democraților de stânga și al neoconilor de dreapta, în care ar fi provocate și purtate bătălii publice aprinse. probleme de diviziune socială, în timp ce ambele partide ar fi controlate din aripile scenei de același grup mic de elite conducătoare și bancheri. Cu cetățenii divizați în permanență și nemulțumirea populară canalizată în siguranță în fundături fără sens, acești papușari și-ar putea menține bogăția și puterea nelimitată pentru ei înșiși, cu puțină amenințare la adresa domniei lor.”[1]

 

Din nou, nu există nicio modalitate de a înțelege greșit acest lucru. Acesta este principalul motiv pentru care arhitecții și susținătorii Noii Ordini Mondiale au fost atât de hotărâți de atâta timp să îndoctrineze populațiile occidentale în religia politicii multipartide. Niciun alt sistem de guvernare nu oferă atât de multe oportunități pentru controlul extern al națiunilor și înșelăciunea în masă a populațiilor ca un sistem electoral multipartid.

 

Când aceste elite bancare evreiești au dat naștere revoluțiilor europene care i-au îndepărtat pe toți monarhii, au îndeplinit multe scopuri, în afară de îndepărtarea unei persoane care avea putere absolută asupra lor, inclusiv puterea de a-i expulza dintr-o națiune când deveneau prea puternici sau supărători. Ca  înlocuitor, ei au introdus un „guvern al poporului” fragmentat, cu o ideologie politică care ar diviza amarnic societățile și ar face populația supusă fricii și, prin urmare, ușor de manipulat și controlat. Ei au creat oportunitatea fie de a fonda, fie de a prelua băncile centrale ale multor națiuni, obținând astfel controlul financiar și efectiv total al acelor țări. Ei și-au asigurat într-adevăr „ceea ce fusese atât de bine planificat și realizat”.

 

 2.2. Khazarii

 

Majoritatea știe că evreii au fost expulzați de secole în mod repetat din națiune după națiune, cea mai recentă serie pe durata ultimilor 700 sau 800 de ani, expulzările având loc adesea la fiecare 50 de ani și ceva. Acest lucru este bine documentat, dar este interesant că nimeni nu pare să fi acordat atenție exact când au încetat aceste expulzări sau, mai important, de ce au încetat. Trebuie să reluăm o istorie din Europa de Est.

 

„În vremea când Carol cel Mare a fost încoronat împărat al Occidentului, limitele estice ale Europei dintre Caucaz și Volga erau conduse de un stat evreiesc, cunoscut sub numele de Imperiul Khazar.”[2] Apogeul puterii sale a fost din al șaptelea. până în secolele al X-lea, d.Hr. Khazarii erau un popor de origine turcă care, din motive care ar putea deveni evidente mai târziu, au ales să adopte iudaismul ca religie în jurul anului 750 d.Hr., dar de importanță critică este faptul că nu erau evrei, în nici un sens al semnificației acestui cuvânt. Erau în întregime turci și est-europeni, „nu din Canaan, ci din Caucaz și . . . genetic sunt mai strâns înrudiți cu triburile de huni, uiguri și maghiari decât cu sămânța lui Avraam, Isaac și Iacov.”[2, p. 17]

 

Erau războinici nomazi, „tenul lor este alb . . . iar firea lor rece. Aspectul lor general este sălbatic.”[2, p. 19] „O cronică georgiană, făcând ecou unei tradiții străvechi, îi identifică cu oștile lui Gog și Magog –oameni sălbatici cu fețe hidoase și maniere de fiare sălbatice, mâncători de sânge”. Un scriitor armean se referă la . . . „mulțimea oribilă de khazari cu fețe largi și insolente, fără gene și păr lung, ca și femeile”. [2, p. 20]

 

Ei au fost, fără îndoială, una dintre cele mai violente și crude dintre speciile de animale care au locuit vreodată pe pământ, fără nici un folos pentru viață în afară de a lor. Khazarii erau un popor atât de violent, brutal și sălbatic încât sunt descriși ca fiind „temuți și detestați mai presus de toate popoarele din acea regiune a lumii”. Se știe puțin despre originea lor, deoarece istoricii, din motive care ar putea deveni din nou evidente mai târziu, le-au scos din istoria noastră.

 

Nu mă voi opri mai departe asupra acestui lucru, ci pentru a sublinia că acești khazari din Europa de Est erau fără îndoială cele mai urâte și de temut popoare din toată Europa la acea vreme, poate din toată istoria. Setea de sânge și cruzimea lor erau legendare, ca să nu mai vorbim despre lăcomia lor. Mai târziu va fi important faptul că, înainte de momentul adoptării iudaismului, religia khazară era una de închinare falica.

 

Imperiul Khazar a luat sfârșit când popoarele Europei, incapabile să tolereze brutalitatea sălbatică a acestor oameni, s-au legat împreună, au exterminat Imperiul și i-au împrăștiat pe khazarii supraviețuitori în cele patru vânturi. Au fost învinși în primul rând de ruși în jurul anului 965 d.Hr., dar au persistat într-o măsură semnificativă, suferind diferite exterminări suplimentare până la sfârșitul anilor 1300, când Genghis Khan i-a curățat și a ocupat aproape tot teritoriul lor anterior. Supraviețuitorii au fost alungați din habitatul lor natal și au devenit nomazi, oameni fără națiune și fără loc – și fără loialitate față de niciun popor, națiune sau loc.

 

Va deveni clar de ce khazarii pur și simplu au „dispărut” din istorie, pentru a fi înlocuiți cu evrei care au apărut brusc peste tot – cel puțin în națiunile est-europene precum Polonia, Ungaria și Bulgaria. Și, așa cum subliniază Koestler (pagina 159, Hutchinson publisher), acesta este „leagănul celei mai puternice părți numerice și dominantă din punct de vedere cultural a evreilor moderne”. Și într-adevăr, am citit publicații evreiești care susțin categoric că (pentru a parafraza, dar exact) „s-ar putea spune la fel de bine că nu mai sunt „evrei adevărați” în lume, că cel puțin 95% dintre toți evreii sunt khazari europeni”

 

 

Semnificația principală a acestui fragment de istorie, pentru noi în înțelegerea noastră a „democrației” este că acești khazari au fost (și sunt încă) europeni și nu evrei. Voi urma exemplul lui Benjamin Freedman[3] referindu-mă la ei în continuare ca „așa-numiții evrei”.

 

Acum putem părăsi această fărâmă de istorie bine îngropată (ignorând pentru moment DE CE a fost atât de bine îngropată) și să trecem la viețile acestei diaspore khazariene. Lăcomia a condus această diasporă khazariană către bănci, bani, bijuterii și, în special, agricultura fiscală, în timp ce brutalitatea lor nativă s-a împăcat bine cu comerțul cu sclavi albi, majoritatea slavi si toate ocupațiile pe care le-au exercitat de atunci.

 

Lipsa lor naturală de adăpost și diferența fundamentală cu alte triburi umane au fost probabil responsabile pentru lipsa lor de loialitate față de orice națiune sau popoare, iar brutalitatea lor crudă aparent înnăscută, împreună cu perversiunile lor sexuale aparent și ele înnăscute, au explicat deplasarea lor către ocupații precum comerțul cu sclavi și crearea unui sistem care a produs potențial milioane de concubine și eunuci pentru țările arabe.

 

Acestea din urmă au explicat probabil și trecerea lor către iudaism, Talmudul babilonian rezonând bine cu înclinațiile lor, un fel de „spirit înrudit” la care erau destul de dispuși și receptivi. Natura lor violentă și independentă s-a manifestat și printr-o puternică nedorință de a accepta supunerea sau subordonarea puterii conducătoare și, cel mai definitiv, a respins asimilarea.

 

Problemele lor erau multe. Acești khazari (acum „așa-zișii” noștri evrei) erau urâți cu amărăciune pentru comerțul cu sclavi, răpirea nenumărate tinere pentru vânzare în hareme din întreaga lume și pentru răpirea și castrarea tinerilor pentru a servi ca eunuci în aceleași hareme. O altă problemă a fost impozitarea lor. Procesul a fost simplu. Ei s-ar adresa unui monarh cu propunerea de a plăti anual în avans întregul venit fiscal al regatului său, într-o sumă forfetară, în schimbul căreia ar avea dreptul de a percepe și de a colecta impozite de la cetățeni în cursul anului următor, pentru a recupera. „investiția” lor și să obțină profit. Teoria era solidă; practica brutală. Acești așa-numiți evrei creau, percepeau și colectau taxe în natură și volum care au zguduit imaginația și, în cele din urmă, au falimentat întreaga națiune.

 

2.3. Expulzările

 

 

Un monarh ar descoperi în mod repetat că colectarea impozitelor va progresa fără sfârșit până când întreaga națiune va fi în pragul unei revoluții, moment în care s-a luat decizia de a expulza acești așa-ziși evrei din țară, în masă, permițându-le uneori să ia prada cu ei, uneori confiscând-o la ieșire.

 

A fost asemănător cu comerțul cu sclavi și cu alte chestiuni; în cele din urmă, această diaspora a împins lucrurile atât de departe încât o expulzare în masă a fost considerată singura salvare a unei țări. Au fost și alte motive. Regina Isabella a Spaniei i-a expulzat pe toți așa-numiții evrei pentru determinarea lor persistentă de a distruge creștinismul în Spania. Alte națiuni au detestat rapoartele repetate și bine documentate despre sacrificiile de sânge comise cu sugari răpiți.

 

Am fost timp de generații expuși povești despre „evreii” expulzați din diferite națiuni din motive de antisemitism; nu asa. În primul rând, și din nou, ei nu erau „evrei”, ci doar așa-numiții evrei și au fost expulzați pentru crimele și lăcomia lor, fără legătură cu originea lor etnică (oricum falsă). Cu toate acestea, ne putem imagina că aceste expulzări repetate din zeci de țări, poate la fiecare 50 de ani sau cam asa ceva, și care continuă timp de sute de ani fără sfârșit, ar deveni incomode și obositoare.

 

Ca să nu mai zic că sunt scumpe. Problema principală era că acești așa-ziși evrei erau supuși capriciului unui monarh – al unui singur om – care avea puterea de a-i expulza și de a le confisca bunurile după bunul său plac. Trebuia să existe o cale mai bună. Așa-zișii noștri evrei au încercat prima dată să declanșeze revoluții populare când au simțit vânturile expulzării. Au reușit, dar beneficiile s-au dovedit marginale; un monarh neprietenos fiind rapid înlocuit cu un altul de sentiment similar și cu preocupări similare pentru propria longevitate.

 

Puțini oameni par să știe că țările europene au avut două valuri de revoluții la o distanță de aproximativ 100 de ani, primul set producând rezultate ca mai sus, fără niciun beneficiu de durată pentru khazarii noștri. Așa a obținut puterea Napoleon. Un grup dintre acești așa-numiți bancheri evrei au cumpărat și au depozitat întreaga recoltă de cereale a Franței și au refuzat să o lase pe piață cu orice preț.

 

Oamenii literalmente nu aveau pâine să mănânce. Prin urmare, revoluția noastră. Dar Napoleon a început să se gândească că banca centrală a Franței – înființată de așa-zișii noștri evrei ca o modalitate de a jefui națiunea pe perpetuitate, îi aparține de fapt. Bărbatul a avut norocul să scape cu viața. Alții nu au fost atât de norocoși, inclusiv Abraham Lincoln și John F. Kennedy.

 

2.4. Găsirea unei modalități mai bune

 

Totuși, trebuia să existe o cale mai bună, iar așa-zișii noștri evrei nu numai că au găsit-o, dar, prin controlul lor asupra mass-media, asupra publicării de cărți și asupra Hollywood-ului, l-au promulgat neîncetat ca o religie atât de sfântă încât chiar și pentru a examina sau întrebarea va constitui acum o blasfemie de ordinul cel mai înalt. Concepția a fost genială, procesul plictisitor și plin de detalii, dar simplitatea în sine, iar rezultatul a fost sistemul nostru electoral multipartit de luptă pentru putere.

 

Așa-zișii noștri evrei au conceput o schemă pentru a-i convinge pe oameni că țările nu au nevoie de un rege, că ar putea forma un guvern din oameni și să-i lase să se conducă singuri. Gata cu războaiele inutile, cu taxele pedepsitoare, cu niciun monarh care să trăiască în lux în timp ce oamenii au murit de foame. Țăranii erau extaziați cu viziuni de lapte si miere dansându-le în cap, în timp ce elitele erau și mai extaziate pentru că și-au dat seama de la bun început că liderii guvernamentali pot veni doar din grupul lor. Acești așa-ziși evrei ofereau elitelor controlul total asupra întregii lor țări și erau dispuși să finanțeze tranziția. Cum ai putea refuza o astfel de oferta?

 

Desigur, „oamenii” nu știau nimic despre guvern, dar acești bancheri evrei erau experți și puteau să-i învețe pe oameni „tot ce ar trebui să știe”. Ei ar putea ajuta la selectarea celor din populație care ar fi capabili să conducă țara. Ei au inventat sistemul de mai multe partide politice pentru a împărți permanent poporul în facțiuni opuse, care ar servi la marginirea populației în mase irelevante, folosind acest lucru pentru a risipi temerile de management incompetent, sugerând că oamenii ar putea alege partidul de guvernare și cu dreptul de a evacua un guvern în orice moment. Coincidentă cu aceasta, bancherii evrei au plănuit să întemeieze și să controleze banii și economiile întregi ale fiecărei națiuni prin controlul lor asupra băncii centrale și prin capacitatea acesteia de a crea bani și de a-i controla oferta.

 

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, întreaga poveste s-a desfășurat pe parcursul a 200 de ani sau mai mulți, a implicat mii de khazari, uneori acționând independent, dar adesea în mod concertat, și cu greșeli, erori și învățare înainte ca produsul final să fie stabilit ferm. Deci, în acest sens, este puțin simplist să spui pur și simplu „Evreii au creat democrația”. Cu toate acestea, așa s-a întâmplat și de aceea s-a ajuns unde suntem.

 

Aș adăuga o notă finală despre expulzările recurente ale (așa-zișilor) evrei: Ei nu au încetat niciodată cu adevărat. În Japonia, orașul Nagasaki i-a expulzat pe toți evreii înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, iar câțiva ani mai târziu Japonia i-a expulzat pe toți evreii din țară. Au fost transportați la Shanghai, unde opiatii, așa-numiții evrei din Rothschild, Sassoon, Kadoorie și alții dețineau în mare parte controlul orașului.

 

Puțini oameni știu că așa-zișii evrei au fost cei care au ales țintele bombelor atomice ale Americii, în special Bernard Baruch („cel mai puternic om din America”) a avut ultimul cuvânt. Prima sa țintă a fost să fie Kyoto, deoarece era inima culturală a Japoniei, iar distrugerea sa totală printr-o explozie atomică ar crea „o rană care nu se va vindeca niciodată”. Kyoto a fost protejat de Providence cu un cer înnorat solid care i-a împiedicat pe bombardieri să-și localizeze ținta cu suficientă precizie, astfel încât au mers în orașul secundar Hiroshima. Este aproape o certitudine că Nagasaki a fost selectat de Baruch ca a doua țintă ca răzbunare pentru expulzarea evreilor cu câțiva ani mai devreme.

Nu este bine cunoscut, dar după victoria lui Mao asupra naționaliștilor lui Chiang Kai-Shek (care erau susținuți de așa-zișii evrei și americani), primul său act a fost expulzarea tuturor așa-zișilor evrei din China și exproprierea tuturor proprietăților finanțate cu opiu, care includeau practic toate sucursalele din Shanghai și Mainland ale HSBC.

 

Istoria scrisă de așa-zișii evrei spune pur și simplu că evreii „au plecat repede după război”, fără a preciza exact de ce au plecat. China știe, dar lumea occidentală nu. Cuba i-a expulzat pe toți evreii după revoluție (da, chiar au făcut-o), motiv pentru care acea țară mică este pedepsită cu „sancțiuni” de orice fel de 70 de ani.

 

Germania a încercat același lucru și, mai mult sau mai puțin, din aceleași motive, „soluția finală” a lui Hitler fiind să-i trimită pe toți așa-zișii evrei în Madagascar. Știm cu toții cât de grav a eșuat, iar Germania de astăzi este o națiune înfricoșată, controlată în totalitate de acești oameni și încă pedepsită fără milă după 80 de ani.

 

În toate aceste cazuri, pe parcursul poate 700 de ani, națiunile și conducătorii au ajuns în mod repetat și independent la aceeași concluzie: că atunci când acestor evrei li s-a permis să se insinueze într-un guvern și în finanțele unei națiuni, țara se îndrepta spre ruină și singura soluție. a fost expulzarea lor. Aceasta este povestea reală care a fost atât de bine îngropată.

 

Aceasta este parțial o parte, dar una importantă: am fost tratați de Hollywood (deținut și controlat de aceiași așa-numiți evrei) cu povești sfâșietoare despre pogromurile împotriva evreilor din Rusia și din alte națiuni est-europene, dar luați în considerare câteva fapte îngropate. Revoluția rusă nu a fost rusă în niciun sens; a fost în schimb o revoluție evreiască 100% menită distrugerii totale a Rusiei – foarte posibil ca răzbunare.

 

Aleksandr Soljenițîn și cei trei fii ai săi

 

A fost finanțată de așa-numiții evrei – Jacob Schiff în SUA – cu  câteva sute de bărbați antrenați ani de zile în SUA și trimiși prin Canada în Rusia pentru a stimula revoluția. Au reusit. Printre realizările lor s-au numărat execuția Romanovilor, a întregii familii regale ruse, exterminarea practic a întregii clase de mijloc împreună cu cea mai mare parte a clerului, crearea așa-numitei evreu bolșevic Cheka – temuta poliție secretă și faima Gulagurilor lui Aleksandr Soljeniţîn.

 

Istoria ne spune că au exterminat cel puțin 60 de milioane de oameni (poate 1/3 din populație), deși așa-zișii istorici evrei vor contesta această cifră. Când au plecat, și-au făcut timp să jefuiască întreaga națiune a majorității comorilor sale de artă, a posesiunilor neprețuite ale familiei regale a Rusiei și a întregului conținut al băncii centrale a Rusiei, care includea miliarde de aur. Comportamentul tipic Khazar.

 

 

În ceea ce privește pogromurile: Eu sunt de origine rusă. Dacă tu și poporul tău veniți în țara mea, îmi ucideți regele și familia, exterminați întreaga clasă de mijloc și falimentați națiunea, lăsând doar moarte, mizerie și sărăcie, aș putea fi tentat să vă vânez și să vă ucid și pe voi, originea voastră etnică neavând nicio legătură cu decizia mea.

 

Articolele din această serie subliniază defectele inteligente care au fost încorporate în sistemul „democratic” multipartit din Vest, care le permite acestor așa-ziși evrei să preia controlul deplin asupra guvernelor occidentale din culise și să jefuiască economiile fără milă, prevenind în același timp orice guvern legitim socialist sau orientat către oameni de la apariția vreodată.

 

Cărțile mele electronice despre „Bernays și propagandă”[4] și „Propaganda și mass-media” [5] explorează contribuția masivă la acest efort a industriilor media, cinematografice și editoriale, care sunt aproape în totalitate deținute și/sau controlate de aceiaşi aşa-zişi evrei. Un rezultat evident este împiedicarea publicului occidental să obțină vreodată aceste informații.

 

 

*

Scrierile domnului Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri web de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior. Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care au contribuit la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — Confruntarea cu demonii).

Arhiva lui completă poate fi văzută la

https://www.bluemoonofshanghai.com/ + https://www.moonnofshanghai.com/

El poate fi contactat la:

2186604556@qq.com

 *

Note

[1] Ron Unz – Pravda noastră americană

https://www.unz.com/runz/our-american-pravda/

[2] Arthur Koestler – Al treisprezecelea trib

https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/05/ARTHUR-KOESTLER-THE-THIRTEEN-TRIBE.pdf

[3] Benjamin H. Freedman – Adevărul despre Khazars

https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/05/Benjamin-H-Freedman-The-Truth-About-The-Khazars.pdf

[4] Bernays și Propaganda

https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/10/BERNAYS-AND-PROPAGANDA-.pdf

[5] PROPAGANDA ȘI MEDIA

https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/11/ENGLISH-PROPAGANDA-and-THE-MEDIA.pdf

*

This article may contain copyrighted material, the use of which has not been specifically authorised by the copyright owner. This content is being made available under the Fair Use doctrine, and is for educational and information purposes only. There is no commercial use of this content.

 

Copyright © Larry Romanoff, Blue Moon of Shanghai, Moon of Shanghai, 2024