RO — LARRY ROMANOFF: Puterea din spatele tronului (Revizuit)

May 11, 2023

 

Puterea din spatele tronului

De Larry Romanoff

Traducerea: CD

 

Photo: Alawar.com

             

CHINESE   ENGLISH  JAPANESE  POLSKI   ROMANIAN

  PDF 

 

 

Acest eseu conține liste cu evrei care dețin funcții în guvernul federal al SUA, cu discuții însoțitoare cu privire la măsura și natura controlului pe care evreii îl dețin și îl exercită asupra politicii interne și externe a SUA. Informațiile de aici sunt prezentate în speranța de a oferi cititorilor o mai bună înțelegere a forțelor sociale care modelează lumea noastră.

 

Cuprins

 

Introducere

Ce dulce este să fii evreu

Conectarea unor puncte

Negații și „antisemitism”

Cenzura numelor evreiesti

Cine este evreu?

Evreii din administrațiile recente ale Casei Albe:

Administrația Biden – Lista parțială a numirilor evreiești

Administrația Trump – Lista parțială a numirilor evreiești

Administrația Obama – Lista parțială a numirilor evreiești

Administrația Clinton – Lista parțială a numirilor evreiești

Listări după Departamentul Guvernului

Surse și Metodologie

Surse primare

Partea 1 – Controlul Președintelui

Baby-sitter prezidențiale

Asistenți prezidențiali

Consilieri prezidentiali

Muștiucurile/purtatorii de cuvant prezidențiale

Cei care să-l țină pe președinte departe de închisoare

Partea 2 – Controlul narațiunii evreiești

Mișcarea „victimelor”

Partea 3 – Controlul economiei și al bugetului federal

Asigurarea aderării la Agenda evreiască pentru economie

Stabilirea bugetului – Asigurarea respectării priorităților de cheltuieli ale evreilor

Partea 4 – Controlul banilor

FED deținută de evrei (Rothschild și colab.).

Controlul Trezoreriei şi Instituţiilor Financiare

Partea 5 – Controlul comerțului și comerțului

Partea 6 – Controlul sănătății, educației și bunăstării

CDC, NIH, HHS

Controlul COVID și al vaccinurilor

Partea 7 – Controlul justiției și al nedreptății

Departamentul de Justiție al SUA

Transformarea agendei evreiești în precedent judiciar

Partea 8 – Controlul Strategiei de Hegemonie Globală a SUA

Consiliul National de Securitate al SUA

Securitatea Internă

Bullying internațional sub masca democrației

Partea 9 – Controlul spionajului și revoluțiile de culoare

Inteligență și spionaj 

Partea 10 – Controlul războiului și jefuirii

Partea 11 – Controlul lumii

Departamentul de Stat al SUA

Ambasadori evrei

Partea 12 – Controlul aproape a tuturor celorlalte

Partea 13 – Membrii evrei ai Congresului SUA

Senat

camera Reprezentanților

Partea 14 – Evreii în guvernele de stat

Partea 15 – Primarii evrei ai orașelor americane

Epilog

Crăciunul la Casa Albă

 

Introducere

 

 Aceasta poate fi o surpriză pentru mulți cititori, dar evreii se află într-o poziție de control aproape total asupra tuturor fațetelor importante ale guvernului SUA, un control care include atât legislația internă, cât și politica externă. Acest lucru este atât de adevărat încât nu este posibil să se separe acțiunile sau politicile inițiate de „americani” de cele impuse de stăpânii lor evrei și, de fapt, există puține politici care emană din SUA care ar putea fi considerate „americane” în conținut. Oricât de surprinzător ar părea, adevărul este ușor de demonstrat.

 

Când guvernul Ucrainei a fost răsturnat și președintele ales al țării a fost înlocuit cu un evreu care a instigat un război cu Rusia, o altă evreică, Victoria Nuland, din Departamentul de Stat, a fost cea care făcea alegerea președintelui și trăgea toate sforile. Casa Albă și Congresul SUA nu au fost implicate și au tăcut blând în timp ce toate acestea se întâmplau. „Americanii” vor suferi vina pentru haosul care a urmat, dar americanii nu au avut parte de asta; SUA este doar un instrument pentru ca evreii khazari să-și atingă scopurile, funcționând în primul rând ca Armata privată a bancherilor. Când Israelul a dorit cea mai recentă versiune a aeronavelor militare americane, generalii americani au refuzat, spunând că au nevoie de o asa aeronava și că Congresul nu va aproba niciodată transferul. Președintele israelian Benjamin Netanyahu este citat că a spus: „Voi pregătiți avionul. Eu mă voi ocupa de Congres.”

 

Evreii nu ezită să ceară în mod deschis ascultare de la membrii Congresului SUA și nici nu se îndepărtează de a-i pedepsi pe cei neascultători. După cum am observat într-un eseu anterior despre Statul Adânc[1], congresmenii și senatorii americani sunt literalmente forțați să semneze un jurământ de credință față de Israel și evrei, cu riscul de a pierde următoarele alegeri. Nu este un secret faptul că astăzi principala condiție prealabilă pentru alegerea în orice poziție guvernamentală americană este un angajament public ferm față de agenda evreilor, orice ar include aceasta.

 

Putem identifica cu ușurință aceleași modele în finanțe și în domeniul bancar, în legislația corporativă, în politicile sociale care se ocupă în special de avort, educație, gen și probleme sexuale, în legislația privind siguranța alimentară, în lumea farmaceutică și multe altele. În toate aceste zone, există evrei care conduc procesul, de foarte multe ori din culise, dar din ce în ce mai des făcut în aer liber. Dominația absolută a evreilor asupra tuturor mijloacelor de informare în masă, a rețelelor sociale, a căutărilor pe internet, a publicării de cărți și reviste și a reclamei, le asigură controlul total al informațiilor și, prin urmare, percepțiile publice.

 

Aceste afirmații sunt la fel de adevărate, cel puțin în mare parte, pentru toate țările occidentale și pentru multe altele, precum Africa de Sud și Japonia. Procentul de evrei în guvernele altor națiuni poate să nu fie la fel de mare ca în SUA, dar dominația și controlul evreiesc există totuși. Multe națiuni occidentale, Germania fiind un exemplu deosebit de notabil, sunt practic colonii evreiești. Canada, Franța, Anglia, Italia, Olanda, nu sunt nici ele mai bune. Nu pare a fi cunoscut pe scară largă, dar tocmai acesta este motivul pentru care democrația a fost creată ca formă de guvernare;[2] este singurul sistem de guvernare care permite “extratereștrilor” să preia controlul total din culise.

 

Evreii dețin un număr enorm de disproporționat de posturi în guvernul SUA la toate nivelurile, de la secretar de stat până la funcționar în comunicații. Un număr mare dintre acești oameni au dublă cetățenie israeliană-americană cu loialități în mod clar concomitente, aproape toți fiind și sioniști. Acest eseu prezintă câteva dovezi acumulate strânse din diverse surse disponibile public. Nu este deloc complet; o listă completă ar conține multe mii de pagini de nume.

 

La examinarea listelor de mai jos, trebuie reținute câteva puncte. Unul este că fiecare nume este doar vârful unei piramide evreiești. Deoarece acești indivizi sunt aproape toți în poziții executive cu departamente mari sub domnia lor, ei vor numi pe rând mulți alți evrei. Un secretar de stat evreu va numi mulți evrei în diferite birouri ale Departamentului de Stat și mulți ambasadori evrei din SUA.

 

Similar cu Apărare, Trezorerie, Comerț și așa mai departe. Dacă adăugăm toți manipulanții, consilierii, asistenții, adjuncții, avocații, consilierii și multitudinea de birocrați și factori de decizie de nivel înalt și mediu, numărul de evrei etnici într-o administrație tipică americană ar fi probabil între 40% și 50. %. Acesta este un fapt recunoscut și admis chiar de evreii americani, o publicație evreiască proeminentă afirmând: „SUA nu mai au un guvern al lui Goyim [neevreilor], ci o administrație în care evreii sunt parteneri deplini în luarea deciziilor la toate nivelurile.[2a]

 

Potrivit Jewish Forward, [3] când John Deutch a fost numit director al CIA, el imediat „a făcut o serie de schimbări de personal”, numind pe David Cohen ca director adjunct și pe Nora Slatkin ca director executiv, dându-i „autoritate largă, fără precedent peste directorii adjuncți”. Evreii au ocupat, de asemenea, patru dintre cele șapte direcții ale CIA, un alt evreu, Arlen Specter, fiind numit cam în același timp ca președinte al Comitetului de Informații al Senatului, dând evreilor o stăpânire virtuală asupra funcționării CIA.

 

Evreul Sydney Gottlieb a fost numit șeful programului inuman MK-ULTRA al CIA, cu alți evrei aflați în poziții de crime politice la nivel mondial și proiecte de asasinat. [4] O astfel de persoană, Samuel Halpern, a fost „ofițerul executiv al Task Force W” care a fost înființată pentru a-l ucide pe Fidel Castro din Cuba [5][6][7] – în primul rând ca răzbunare pentru expulzarea evreilor de către Castro după Revoluție, fiind învinuiți pentru toate încercările eșuate la viața lui Castro.

 

În mod similar, când Madeleine Albright a fost numită secretar de stat al SUA, ea a organizat imediat o listă de candidați pentru toate funcțiile de vârf din Departamentul de Stat, care era format în întregime din evrei. I-a numit imediat pe Dennis Ross, Stuart Eizenstadt, Mark Grossman, Princeton Lyman, Howard Wolpe, Stanley Roth, Jeff Davidow, Martin Indyk.

 

Lui Indyk i s-a suspendat autorizația de securitate de către Departamentul de Stat pentru „încălcări suspectate” ale normelor de securitate, „pe o perioadă lungă de timp”, dar asta nu a împiedicat-o pe Albright să-l numeasca oricum. În știrile conexe, ceva similar s-a întâmplat cu responsabilul lui Donald Trump și purtătorul de instrucțiuni de la stăpânii săi din City of London – ginerele său, Jared Kushner, care se pare că a picat toate categoriile de examinare de securitate, dar a fost numit oricum.

 

Chiar și atunci când persoanele numite nu sunt evrei, lobby-ul evreiesc are de obicei multe de sărbătorit. La începutul primului mandat al lui Clinton, în 1993, MetroWest Jewish News s-a lăudat că „Noua administrație [Clinton] va avea, de asemenea, puterea suplimentară a doi susținători [neevrei] foarte puternici ai Israelului ca secretar al Apărării Les Aspin și Agenția Centrală de Informații. – CIA James Woolsey. Aspin, în calitate de președinte al Comitetului pentru servicii armate a Camerei, a fost un arhitect al relațiilor strategice dintre SUA și Israel și o figură cheie. Ambii bărbați sunt membri ai consiliului de consilieri al JINSA, Institutul Evreiesc pentru Afaceri de Securitate Națională.”

 

Întrucât evreii reprezintă doar aproximativ 1,5% din populația SUA, ne putem întreba în mod legitim de ce ar trebui să se aștepte să fie „parteneri deplini” la „toate nivelurile” guvernului SUA și cred că ne-am dori cu toții să avem „o influență cât mai mică” asa cum fac ei. Un alt factor este că mulți, dacă nu majoritatea, au cetățenie israeliană sau legături profunde cu Israelul, cu loialitatea lor principală în general în această direcție.

 

De asemenea, majoritatea acestor oameni sunt sionişti declaraţi şi este puţin probabil să rateze o oportunitate de a promova acea agendă care rareori va fi compatibilă cu interesele SUA. În cele din urmă, majoritatea acestor indivizi au contacte profunde cu AIPAC, Consiliul Rothschild pentru Relații Externe, Comisia Trilaterală, multe dintre așa-numitele think tank-uri și fundații proeminente, precum și cu organizații conexe precum RAND Corporation și nu vor fi doar urmând instrucțiuni, dar acționând în numele diverselor agende ale acestor grupuri – toate fiind ferm sioniste și toate instrucțiunile și controlul care provin din cabala bancherilor evrei din City of London.

 

Ce dulce este să fii evreu

 

La 3 octombrie 2001, Agenția de presă israeliană a raportat la un program de radio Kol Yisrael în care Shimon Peres l-a avertizat pe prim-ministrul israelian Ariel Sharon că refuzul de a ține seama de cererile necontenite ale americanilor de încetare a focului cu palestinienii ar pune în pericol interesele israeliene și „ar transforma SUA. impotriva noastra.” În acest moment, o Sharon furios s-a întors spre Peres, spunând „De fiecare dată când facem ceva, îmi spui că americanii vor face asta și vor face asta. Vreau să vă spun ceva foarte clar, nu vă faceți griji cu privire la presiunea americană asupra Israelului. Noi, poporul evreu controlăm America, iar americanii știu asta.” [7a]

 

Încrederea și lăudarea cu privire la influența și puterea evreilor în lume merg mult mai departe decât asta. În octombrie 1998, Alain Finkielkraut, profesor de filozofie la elita Franței Ecole Polytechnique, a publicat un articol în cotidianul francez Le Monde, intitulat „Mgr Stepinac et les deux douleurs de l’Europe” [8] , în care afirma:

 

„Ah, ce dulce este să fii evreu la sfârșitul acestui secol XX! Nu mai suntem acuzații istoriei, ci dragii ei. Spiritul vremurilor ne iubește, ne onorează și ne apără, veghează asupra intereselor noastre; are nevoie chiar de imprimatul nostru.*[8] Jurnaliştii întocmesc rechizitori nemilos împotriva a tot ceea ce încă mai are Europa în calea colaboratorilor nazişti sau a celor nostalgici de epoca nazistă. Bisericile se pocăiesc, statele fac penitență, Elveția nu mai știe unde să stea…”.* Un „imprimatur” este permisiunea oficială de a face ceva, dată de un grup de oameni într-o poziție de putere. Finkielkraut se delectează cu gândul că evreii au atât de multă putere și influență astăzi încât multe dintre evenimentele actuale ale lumii necesită sancțiunea sau acordul evreilor pentru a continua.Dar această atitudine nu a fost nicidecum o dezvoltare recentă. Jewish Daily Bulletin a declarat în publicația sa din 27 iulie 1935: „Există o singură putere care contează cu adevărat. Puterea presiunii politice. Noi, evreii, suntem cei mai puternici oameni de pe pământ, pentru că avem această putere și știm cum să o aplicăm.” Comentatorul israelian profesorul Israel Shahak spune că influența evreiască asupra guvernelor, SUA în acest caz, „se datorează influenței lor politice mari în general și predominării lor în mass-media în special” și capacității „evreilor americani organizați” de a-și folosi puterea pentru propriile lor interese.

 

Mulți dintre evreii care au obținut funcții de putere în guvernul SUA sunt, de asemenea, oficiali ai AIPAC și ai altor grupuri de presiune evreiască, cum ar fi ADL. Când adaugi controlul aproape total asupra tuturor formelor de rețele sociale și de masă, în special inclusiv a ziarelor și televiziunii, a majorității revistelor și a întregului Hollywood, a majorității editorilor de cărți și a vânzătorilor de cărți, a majorității marilor conglomerate internaționale de agenții de publicitate, dintre toate băncile mari și sistemul bancar, așa-numitele „bănci comerciale”, fondurile speculative, marile grupuri de fuziuni și achiziții, precum și proprietatea efectivă și controlul majorității corporațiilor multinaționale, ca să nu mai vorbim despre acestea, prezența în învățământul superior, amploarea influenței și controlului evreiesc este într-adevăr impresionantă. Și nimic din acestea din urmă nu face parte din ceea ce numim „stat profund” sau „guvernul ascuns”. Aceștia sunt doar oamenii care îl susțin și beneficiază de el.

 

Această supraîncărcare de evrei în toate administrațiile americane afectează serios poziția SUA în toate relațiile externe, dintre care nu în ultimul rând implică atrocitățile evreiești de 70 de ani din Palestina. The Jerusalem Post a scris că, având atât de mulți evrei în eșaloanele superioare ale guvernului american, „arabii s-au plâns în mod repetat că Statele Unite nu au acționat ca un intermediar onest” în negocierile de pace din Orientul Mijlociu.

 

Comentatorul israelian Meron Benevenisti a descris prezentarea unui ziar israelian despre „misiunea de pace” a lui Clinton, formată din 4 membri, drept „misiunea a patru evrei”, ziarul „se bucură cu mândrie în timp ce vorbește despre rădăcinile evreiești ale tuturor membrilor săi”.

 

Aceste condiții sunt valabile pentru ceea ce apare publicului drept „poziția americană” în toate circumstanțele străine consecvente, inclusiv în Irak, Libia, Siria, Rusia, China, Cuba, Iran, Somalia, Venezuela și altele. Dar, din cauza controlului aproape total asupra Congresului SUA și a Casei Albe de către evrei, precum și a controlului virtual total al tuturor mijloacelor de informare în masă, ceea ce lumea vede emanând de la Casa Albă este poziția evreiască asupra tuturor acestor națiuni, o politică dictată de bancherii evrei (conduși de familia Rothschild) din orașul Londrei.

 

Acest lucru este atât de adevărat încât nu există într-adevăr „o poziție a SUA” cu privire la nimic care implică națiuni sau politici străine. Faptul că atât de mulți ambasadori americani sunt și evrei, că evreii au o stăpânire atât asupra Departamentului de Stat, cât și asupra Departamentului de Apărare al SUA, este un negativ puternic pentru alte națiuni. La un moment dat, James Zogby, șeful Institutului Arab American, a scris cu alarma într-un articol intitulat „A Dangerous Appointment”, că mai mult de două treimi din toată munca depusă de sau pentru Departamentul de Apărare al SUA a implicat reprezentarea intereselor israeliene. [9]

 

„În 1997, jurnalistul evreu american J. J. Goldberg a ținut o prelegere în fața Alianței Muncitorilor Sionisti din Canada. Canadian Jewish News a relatat despre discuție, menționând că Goldberg a proclamat că „evreii sunt „jucătorii” în lumea modernă, nu „victimele”.

 

„[Goldberg] a continuat să ofere multe exemple ale rolului influent al evreilor americani în politica americană. „Noi evreii conducem politica americană în Orientul Mijlociu.” Acest lucru este atât de adevărat încât, atunci când președintele israelian Ezer Weizman a călătorit în SUA, liderii comunității au fost invitați la Casa Albă pentru prânz și pentru a discuta politica americană în Orientul Mijlociu, iar singurii non-evrei din sală erau Bill și Hillary Clinton.

 

Conectarea unor puncte

O parte majoră a acestui eseu este o listă a evreilor care dețin poziții importante în guvernul federal al SUA, poziții care, în mod colectiv, le conferă ca grup o putere enormă asupra guvernului, activităților sale interne și, cel mai important, asupra tuturor politicilor și întreprinderilor de afaceri externe ale Americii.  

 

Pozițiile înregistrate în listele de mai jos sunt în mare parte destul de recente, dar am inclus câteva numiri din anii 1960, 1970 și 1980 pentru a demonstra că controlul evreiesc asupra guvernului SUA există de zeci de ani, dar a crescut într-un ritm alarmant în ultimii ani.

 

În examinarea distribuției în guvernul SUA, evreii se concentrează puternic la Casa Albă pentru a controla președintele, în Departamentul de Stat (inclusiv ambasadorii și consulii generali) pentru controlul întregii politici externe a SUA, în Departamentul de Trezorerie și în zonele financiare pentru control. a economiei și a priorităților de cheltuieli în bugetul federal al SUA, în domeniile militare de Apărare și Informații pentru a controla războaiele și revoluțiile de culoare și în sistemul judiciar. Controlul lor asupra Congresului este deja legendar, mulți observatori afirmând că Congresul SUA este „teritoriu ocupat de Israel”.

 

Aceasta este parțial exagerat, dar nu este un secret că fiecare „investigație a Congresului” din memoria vie a fost denigrată pe scară largă drept „o văruire”,o masluire. Aceasta include totul, de la prăbușirea bursei din 1929, tentativa de lovitură de stat fascistă a evreilor din 1934 asupra guvernului SUA [9a], asasinarea JFK, diferitele „investigații” privind practicile de tortură din SUA, atacul japonez asupra Pearl Harbor până la seria incredibil de distorsionată. de audieri pe 9-11.

 

Într-adevăr, nu-mi amintesc să fi avut loc vreodată o singură anchetă a Congresului care să nu fi fost catalogată imediat drept „o falsă”, „o fraudă” și „o văruire/masluire”, mass-media controlată de evrei ce i-a denigrat în unanimitate pe toți cei care se îndoiesc dandu-I drept „teoreticieni ai conspirației”. Fără îndoială, unele dintre aceste investigații, evident false, au fost puternic controlate de evrei în fundal, deoarece evreii erau în primul rând responsabili pentru evenimentul în cauză. Dovada este cu siguranță disponibilă, dar nu poate câștiga tracțiune din cauza cenzurii mass-media.

 

Un fenomen demn de remarcat este că evreii din Germania și Europa de Est, în primul rând Rusia și Ucraina, tind puternic să se îndrepte către guvernul SUA. Dar infiltrarea în guvernul SUA a evreilor din restul Europei, din Italia, Franța, Țările de Jos, țările nordice, este aproape nulă. Se pare că sunt în mare parte evrei germani și ruși/ucraineni care au preluat controlul asupra guvernului SUA.

 

O altă distribuție interesantă este că, dacă ne uităm la listele de evrei din SUA, unde sunt enumerate și ocupațiile, majoritatea covârșitoare sunt în artele spectacolului – actori și actrițe, cântăreți, compozitori, muzicieni, dramaturgi, comedianți, regizori de film sau producători. Următoarea categorie, mult mai mică, este legea, urmată de un număr alarmant de președinți de universități și șefi de departament evrei. Următoarea categorie cea mai populată este banca și finanțele, urmate de medicină și științe, cu puține alte domenii; trei economiști, doi filozofi, un patiser.

 

Într-o categorie largă legată de artele spectacolului, există o implicare foarte mare a presei – mulți jurnaliști, romancieri și scriitori de ficțiune, unii așa-numiți „istorici” evrei care rescriu istoria pentru a se potrivi narațiunii evreiești – și care pot fi, de asemenea, clasificați. ca ficțiune.

 

Apoi mai sunt mass-media, inclusiv majoritatea ziarelor și revistelor, rețelelor de radio și TV, editorii și vânzătorii de cărți, toate rețelele de socializare, motoarele de căutare pe Internet, platformele de informare precum Wikipedia, așa-numitele „verificatori de fapte” precum Poynter, Snopes , și factcheck.org, cea mai mare parte a industriei de publicitate – în special giganții internaționali și, desigur, Hollywood.

 

Toate acestea sunt aproape în întregime sub control evreiesc, nu numai că alimentează narațiunea evreiască publicului lumii, dar adoptă din ce în ce mai mult o cenzură severă și restricții de conținut pentru a asigura un control aproape total al informațiilor. Suntem în punctul în care orice informații sau opinii care contrazic agenda evreiască sunt catalogate drept „dezinformare” și sunt blocate, cenzurate sau interzise.

 

„Conspirația” poate să nu fie cea mai potrivită etichetă pentru a se aplica acestui efort concertat, dar este foarte evident că toți participanții citesc din același scenariu și sunt toți pe aceeași pagină.

 

Într-un exemplu actual din viața reală, City of London va emite un edict conform căruia LGBTQ+ și transsexualitatea sunt „noul normal” pentru neevrei. Mass-media controlată de evrei vor inunda imediat undele de radio și vor tipări cu filozofia incestului benefic, a bestialității și a necrofiliei homosexuale, iar studiourile evreiești de la Hollywood vor produce filme excelente care fac prozelitism asupra subiectului.

 

Urmând pasul de blocare, rețelele de socializare controlate de evrei vor interzice sau șterge orice opinii sau fapte contradictorii ca „dezinformare”. „Consilierii” Casei Albe îi vor transmite președintelui poziția presei, instruindu-l să se supună ca nu cumva să aibă o revoltă la palat și ratingurile sale să scadă pentru a-i pune în pericol șansele de realegere. Cabinetul, fiind în mare parte evreu, este deja în curs. Avocații evrei vor depune mai multe dosare în fața instanțelor în sprijinul acestei noi agende, iar judecătorii evrei vor pronunța în favoare.

 

Între timp, ambasadorii evrei ai Americii și personalul consulatului vor face prozelitism pe această agendă în țări din întreaga lume, din nou puternic susținute de mass-media controlată de evrei din acele țări. Ambasadele și consulatele israeliene vor face aceleași lucruri, dar au puțină putere în întreaga lume și nu pot face mare lucru singure. Au nevoie de puterea diplomatică și de extorcare a SUA pentru a-i ajuta să-și dezvolte agendele. Și în scurt timp, toate orașele, cel puțin în lumea occidentală, vor avea „trese de pietoni în curcubeu” la intersecțiile lor de străzi pentru a celebra perversiunile sexuale evreiești.

 

Și nimeni nu va ști nici măcar ce s-a întâmplat. Evreii au făcut-o pentru avorturi exact în același mod. Au făcut-o pentru COVID exact în același mod, și pentru ZIKA. O fac din nou astăzi pentru multe alte puncte de pe ordinea de zi, inclusiv pentru WEF-ul lui Klaus Schwab și agenda lui „Nu veți avea nimic și veți fi fericiti”.

 

Este extrem de important ca lumea să identifice evreii ca evrei, nu într-un sens general larg răspândit, ci cu acei indivizi activi în guvern, finanțe, educație, politica socială, mass-media și în afaceri externe – activisti. Ca și în exemplul de mai sus, suntem în general conștienți de atenția mass-media acordată brusc LGBTQ+ și transsexualității, precum și atenția reînnoită asupra politicilor de avort gratuit. Dar percepțiile noastre sunt modificate și înțelegerea noastră a forțelor care modelează societatea noastră socială este mult îmbunătățită atunci când putem vedea că practic toți acei indivizi care fac prozelitism pe aceste schimbări sociale sunt evrei.

 

Aproape în întregime academicieni, activiști și alții evrei sunt cei care creează presiunea publică pentru această tulburare socială sexuală și evreii sunt în întregime cei care exercită presiuni asupra guvernelor pentru a adera la această agendă, toate susținute puternic de mass-media controlată de evrei. Acum devine evident că ceea ce părea a fi o schimbare sau o evoluție socială „naturală” este de fapt rezultatul unui plan strâns coordonat, executat de o rasă de oameni. Se pare că „sexologii” sunt toți evrei. [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17]

 

Există o altă parte în această afacere a controlului evreilor asupra guvernului SUA. Este de o importanță considerabilă să înțelegem că departamentele guvernamentale americane nu funcționează în vid și nici personalul lor. Evreii care dețin aceste posturi guvernamentale sunt, de asemenea, în general împletite cu multe alte sectoare și instituții, mărind foarte mult influența lor.

 

Pe lângă posturile lor federale, acești evrei au foarte des posturi de predare la universități proeminente și sunt adesea membri ai așa-numitelor „think tanks” neocon, cum ar fi Consiliul Rothschild pentru Relații Externe. Mulți sunt activi în AIPAC sau ADL și în alte grupuri puternice de lobby evreiești. Ei au, de asemenea, multi membri ai consiliilor corporativi, sunt pe listele actuale de autori pentru multe dintre ziarele și revistele evreiești. Multe dintre ele apar frecvent în programele de știri TV.

 

De asemenea, grupurile de lobby evreiesc au o influență suplimentară enormă asupra politicii guvernului SUA. The Jewish Standard a publicat un articol care se lăuda cu puterea și influența AIPAC, „conformând modul în care Congresul și alții” afectează administrația Casei Albe. „AIPAC are o acoperire extraordinară”.[18] The Jerusalem Post s-a lăudat că marile organizații evreiești „au urechea președintelui, a oficialilor înalți ai administrației și a deținătorilor de funcții ale guvernului federal și de stat din Statele Unite.”[19]

 

Negații și „antisemitism”

 

Când scrieți despre influența evreiască și controlul asupra segmentelor unei societăți, în special a celor din SUA, cum ar fi Hollywood sau mass-media, sau proprietatea FED, există întotdeauna o rafală de negare și adesea atacuri personale vicioase, chiar dacă evreilor le place să se laude. în privat de controlul lor asupra acestor segmente.

 

Când William Cash a scris un articol despre controlul aproape total al evreilor (mai mult de 80% după conținut și venituri) asupra Hollywood-ului, mașina de apărare evreiască a intrat imediat în acțiune. „Cincisprezece personalități importante de la Hollywood, printre care Kevin Costner, Tom Cruise, Kirk Douglas și Barbra Streisand, au semnat o scrisoare către Spectator în care acuză Cash că promovează „stereotipuri antisemite” și „procesul rasist”.

 

Leon Wieseltier, redactor literar al Noii Republici, i-a scris editorului Spectator, făcând aluzie la răzbunare și a spus: „Tu conduci o revistă murdară”.” [20] Și a existat într-adevăr o răzbunare; editura a pierdut imediat advertiseri si tiraj. Publicațiile evreiești de pe ambele maluri ale Atlanticului au pus la pilor compania și publicațiile sale. [21] [22] Partea murdară este că articolul nu are nicio legătură cu „antisemitismul”; a discutat pur și simplu un fapt deja cunoscut, dar care nu poate fi discutat într-o companie politicoasă. Evreii vor ataca cu cruzime pe oricine luminează puterea și influența lor omniprezentă în orice sector.

 

Anticipând același răspuns (precum și acuzațiile obișnuite de antisemitism) la pretențiile evreilor care controlează Washingtonul, ne putem aștepta ca multitudinea de organizații evreiești să iasă cu negări stridente de apărare, dar acele negări sunt false.

 

Revista evreiască Mosaic echivalează orice mențiune despre controlul evreiesc, în special al Departamentului de Stat al SUA, cu antisemitism, afirmând: „Stigmatizarea de către antisemiți fățiș mărește măsura în care discuțiile în jurul diplomaților evrei americani pot ajunge cu ușurință în numărarea nasurilor și insulte rasiale vechi. Dimpotrivă, este extrem de dificil pentru comunitatea evreiască americană să discute astfel de chestiuni într-o manieră confortabilă, deschisă și critică… Ținând cont de această îngrijorare, cu greu s-ar dori să stimuleze conștientizarea publicului și să dăuneze din neatenție intereselor evreiești.”

 

Ar trebui să fie evident că astfel de afirmații sunt extrem de necinstite. Menționarea tuturor actorilor evrei celebri precum Harrison Ford sau Kirk Douglas se întâlnește cu zâmbete și laude, dar orice mențiune despre evrei în guvern, Hollywood, universități, finanțe sau mass-media are ca rezultat inevitabil denunțuri murdare de „antisemitism”.

 

În ceea ce privește diluarea conștiinței publice a prezenței copleșitoare a evreilor în guvernul SUA, am găsit această tactică evreiască reprobabil de necinstită: The Times of Israel a publicat un articol intitulat „Casa Albă critică atacurile „false” asupra evreilor, alegerilor personalului palestinian”. [23] Scopul articolului a fost de a descuraja publicul să identifice evreii în guvernul SUA, făcând acest lucru bazându-se pe vinovăție, o moralitate asumată și ignoranța americană.

 

Pe scurt, publicul american a fost prea vocal în identificarea evreilor în poziții guvernamentale puternice, așa că evreii au conceput o soluție: Jewish News Syndicate a identificat singurul palestinian (Maher Bitar) [24]care deținea o funcție în întregul guvern al SUA și a publicat un atac asupra acelei persoane, foarte evident conform planului. The Times of Israel a produs apoi acest articol cu o fotografie compozită a unui evreu și a palestinianului, denunțând identificarea publică imaginară a oficialilor guvernamentali în funcție de rasă, sugerând în mod clar că atât evreii, cât și palestinienii erau subminați moral de această identificare rasială.

 

Pentru a promova înșelăciunea, fotografia compozită a evreului și a palestinianului unul lângă celălalt a sugerat că aceste două rase erau prieteni foarte buni care erau „parteneri în opresiune”. Desigur, aceasta a fost doar o fraudă inteligentă și gigantică. Evreii erau dezvăluiți de public; nimeni nu l-a observat sau nu l-a menționat pe singurul palestinian, dar evreii l-au identitificat imediat, atacându-l.

 

Anne Neuberger, noul director de securitate cibernetică la Agenția de Securitate Națională a SUA și Maher Bitar, director senior NSC pentru programe de informații. (Capturi de ecran/YouTube)

 

Dacă sunteți atât de îndrăzneț încât să menționați chiar controlul evreiesc asupra oricărui sector, veți fi imediat denunțat ca un teoretician al conspirației, un antisemit și un ur nazist care nega holocaustul. Desigur, toate astea sunt gunoaie și gunoaie foarte urâte, dar sunt și gunoaie de succes, cei mai mulți oameni fiind prea intimidați pentru a îndrăzni să menționeze evreii în orice altceva decât într-un context adulator.

 

Și evreii pot fi uimitor de vicioși, chiar sălbatici, în atacurile lor împotriva oricui îndrăznește să le expună controlul. Ei vor distruge fără ezitare complet cariera, reputația și conturile bancare ale unei persoane. Iată un eseu care conține câteva exemple uimitoare în acest sens. [25]

 

Prezența profund disproporționată – și destul de dominantă – a evreilor în pozițiile critice ale guvernului SUA și implicațiile tulburătoare ale acestui lucru sunt aparent complet neobservate de mass-media (evreiască). Cu toate acestea, în particular, evreii se bucură de puterea și influența lor. Jerusalem Post s-a bucurat furnizând aceste informații: „Acest lucru îi completează pe cei 15 evrei în funcții de conducere în administrația Biden. Și, doar pentru interes, iată cei 10 catolici dintre cei numiți de lui Biden.“ [26] The Jewish News of Northern California a publicat un articol în care s-a exprimat pozitiv cu mândrie despre numărul mare de evrei „care se îngrămădesc către cariere în serviciul extern” în guvernul SUA. [27]

 

Matthew Dorf, reporter și editorialist pentru agenția Jewish Telegraphic, a scris următoarele într-o carte: „Îngrijorat de publicitatea cu privire la prezența atâtor evrei în eșaloanele superioare ale guvernului american, un „funcționar superior” din Departamentul de Stat a refuzat. pentru a fi intervievat pentru un articol despre acest subiect de către Agenția Telegrafică Evreiască, spunând: „Nu poate ieși nimic bun din asta. Mai ales că suntem atât de mulți.” Este o chestiune de legendă că de sărbătorile evreiești practic întregul Departament de Stat este sterp de oameni. Interesant este că același lucru este valabil și pentru Pentagon, nu pentru personalul militar efectiv care este aproape în întregime neevreu, ci pentru toți superiorii și personalul lor civil care sunt în mare parte evrei (și care controlează efectiv armata).

 

Cenzura numelor evreiesti

 

Într-un articol anterior despre cercetarea istorică, [28] am scris următoarele:

 

Nu există nicio îndoială că este mai dificil să cauți pe internet astăzi decât în urmă cu 15 sau 20 de ani. În special pe internetul în limba engleză, controlul informațiilor este mult mai aparent și mai eficient, iar cenzura este acum pe deplin deschisă, cu puține sau deloc pretenții sau deghizări. Multe pagini web sau documente care ar apărea întotdeauna pe prima pagină a unei căutări în trecut, nu pot fi acum accesate prin mijloace normale și multe surse au fost șterse. Multe link-uri către documente istorice pe care le-am salvat acum 15 sau 20 de ani, sunt încă active, iar documentele pot fi încă accesate, dar nu vor mai apărea la o căutare cu niciun termen.

 

Acum este adesea adevărat că, chiar dacă cunoașteți titlul complet al unui document, motoarele de căutare – în special Google – vor refuza să îl producă. Acest lucru este atât de adevărat încât Google (în special) nu mai funcționează ca un motor de căutare util; este în schimb un „păzitor” cu două funcții principale. Unul este să vă ofere informații pe care dorește să le aveți (sau lucruri pe care vrea să le gândiți), iar al doilea este să vă asigurați că nu găsiți niciodată informații pe care nu dorește să le aveți (sau lucruri pe care nu vrea să le gândiți). ).

 

Ca un exemplu concret, nu se știe pe scară largă că, după al Doilea Război Mondial, aliații și industriașii evrei au dezbrăcat Germania de majoritatea fabricilor utile rămase, ducând toate mașinile și echipamentele în SUA, Rusia și alte țări, pur și simplu confiscându-le pe toate ca „reparații de razboi”. În urmă cu cincisprezece ani, era ușor de găsit pe internet sute de fotografii cu fabrici germane cărora li s-au îndepărtat mașinile, au fost încărcate în vagoane/vapoare și duse. Astăzi, este imposibil să găsești vreunul. Fie toate fotografiile (și dovezile) au fost șterse de pe Internet, fie motoarele de căutare pur și simplu refuză să le producă.

 

Aceasta este o chestiune foarte serioasă. Există astăzi, literalmente, o armată de oameni care caută pe internet conținut istoric și politic care incriminează penal și depun eforturi stăruitoare pentru ca tot acel conținut să fie șters. Și, din experiența mea, aș spune că obțin un succes considerabil. Aceste eforturi se pot aplica la o gamă largă de evenimente și circumstanțe istorice și politice, dar găsesc concentrarea în două domenii principale, ambele implicând evrei.

 

Un domeniu pare să fie un efort hotărât de a șterge orice identificare a indivizilor ca fiind evrei, în special a celor implicați în crime sau atrocități grave. Dovezile acestui lucru sunt peste tot. Luați în considerare recentul scandal care l-a implicat pe Jeffrey Epstein; dintre sutele de articole din mass-media despre acest caz, nu-mi amintesc să fi văzut unul singur care menționa Epstein[29] și Ghislaine Maxwell [30] erau evrei. Acesta nu poate fi un accident; mass-media, fiind aproape în întregime deținută sau controlată de evrei, nu doresc ca astfel de asociații să fie făcute în mintea publică, iar cenzura este severă.

 

Wikipedia pare să ștergă sistematic toate referințele la indivizi care sunt evrei. Am pagini Wiki despre persoane pe care le-am salvat acum câțiva ani, care identifică în mod specific acești indivizi ca evrei, în unele cazuri discutând multe detalii despre originea lor evreiască. Dar aceleași pagini de astăzi au fost șterse toate acele referințe. Și nu numai Wikipedia. Dar este chiar mai rău decât asta.

 

În cercetarea listelor de nume și identificări evreiești pentru acest eseu, motoarele de căutare – Google și Bing – m-au oprit complet. Căutasem nume evreiești în diferite categorii de guvernare, dar apoi cererile mi-au fost brusc blocate. Căutând o listă de directori CIA, am primit acest rezultat:

 

Revenind la alt browser și motor de căutare și căutând din altă țară, am primit rezultatele fără dificultate. Informațiile erau încă acolo, dar Google și Bing erau, evident, programate să refuze să producă anumite rezultate, acest lucru fiind consecvent pentru toate căutările efectuate pentru departamentele guvernamentale americane, liste de personal și orice lucru care implică evrei. Am fost complet blocat în acele zone.

 

Mi s-a permis să caut vremea din sudul Italiei sau să fac o salată Caesar, dar toate cercetările utile au fost total cenzurate. La început, am fost confuz, dar apoi mi-am dat seama că paginile reale au apărut pe ecranul computerului meu pentru o fracțiune de secundă, dar apoi au fost înlocuite rapid cu pagina: „Ne pare rău, fără informații”. Acest lucru a fost în mod clar deliberat și planificat; căutarea identificării evreilor este nu numai restricționată, ci și interzisă – de către evrei.

 

Cine este evreu?

 

 

Având în vedere o serie de complicații artificiale și ceea ce pare a fi o lipsă de dorință generală în rândul multor evrei de a-și dezvălui etnia, poate fi extrem de dificil să identificăm acești evrei activi în societățile noastre.

 

Într-un articol recent despre asimilarea evreiască,[31] Dr. Kevin MacDonald a scris următoarele: „Dar de obicei, în absența dovezilor de activism evreiesc explicit . . . trebuie să studiem cu atenție biografiile detaliate care includ, de exemplu, relatări despre conversații private și scrisori. Freud, de exemplu, a lăsat în urmă o mulțime de dovezi ale identității sale evreiești și ale simțului său al intereselor evreiești. Alții nu au făcut-o, așa că cineva este forțat să pună cap la cap o relatare pe baza unor dovezi relativ puține.” Nu este întotdeauna simplu să identifici etnia evreiască cu o certitudine absolută și mulți evrei preferă să nu fie așa identificați – unul dintre motivele pentru care își schimbă numele.

 

Cine este evreu? Această întrebare nu este nici atât de simplă – nici la fel de complicată – pe cât o prezintă evreii. Versiunea originală, oficială, a fost că, dacă mama ta era evreică, atunci tu ești evreu. Punct. Nu există loc aparent pentru discuții aici.

 

„Codul legii evreiești prevede clar că un copil al unei mame evreiești este evreu, indiferent de descendența tatălui (sau orice altceva ar putea apărea într-un test ADN), în timp ce copilul unei mame non-evreiești nu este evreu. Descendența matrilineală a fost un principiu fundamental al Torei de când a apărut poporul evreu.” [32]

 

Cu toate acestea, evreii înșiși nu reușesc în mod regulat să adere la reguli modificate. Într-un articol Wikipedia despre Frank Damrosch Jr., citim: „[El] a fost un preot, autor și scriitor episcopal american, fiul renumitului compozitor Frank Damrosch, [care] a servit ca lider al mișcării anglo-catolicismului în SUA [și care] a scris, de asemenea, trei cărți și a scris articole pentru reviste [catolice].[33] [34] Cu toate acestea, Wikipedia (o platformă în întregime evreiască) listează această persoană ca evreu, ignorând în mod clar schimbarea religiei.

 

Într-un alt articol despre Arthur Schlesinger, [35] [36] Wikipedia ne spune: „Bunicul său patern a fost un evreu prusac care s-a convertit la protestantism și apoi s-a căsătorit cu o catolica austriaca. Mama lui . . . era de origine germană și din Noua Anglie. . . Familia lui practica unitarismul.” Dar Wikipedia îl clasifică pe Schlesinger drept evreu.

 

 În cazul lui John Kerry, [37] fost secretar de stat al SUA, ni se spune: „Tatăl său a fost crescut catolic. Bunicii paterni ai lui John erau imigranți evrei austro-ungari care s-au convertit la catolicism, iar mama lui era episcopală. Copiii au fost crescuți în credința catolică a tatălui lor, iar John a slujit ca băiețel de altar”. Dar John Kerry este revendicat ca evreu.

 

Într-un alt exemplu, despre astronautul american Jessica Meir, Jerusalem Post titrează un articol cu „Va fi astronautul evreu Jessica Meir prima femeie a NASA pe Lună?” [38] Totuși, același articol ne spune că Jessica a fost „născută în Maine SUA cu o mamă suedeză și un tată israeliano-evreu. . .” Articolul susține că ea se identifică ca evreică și, prin urmare, este evreică.

 

Încă cu Jessica Meir, site-ul evreiesc Kveller ne spune, [39] „Jessica Meir este o astronaută de 44 de ani din Caribou, Maine. Mama lui Meir este suedeză, iar tatăl ei este israelian de moștenire sefardită irakiană. Și da, este evreică.”

 

Într-un alt caz, pe același site Kveller care sărbătorește „astronauții evrei”, ni se spune „Mark Polansky a crescut în Paterson, New Jersey, fiul unui tată evreu și al unei mame hawaiane de origine coreeană”. Și Polansky este, de asemenea, revendicat ca evreu.

 

Dar să încercăm să ilustrăm duplicitatea intenționată care pătrunde în toată această chestiune. Pentru a promova alte aspecte ale agendei lor, evreii au confundat acest lucru până la punctul în care s-ar putea să nu existe o soluție.

 

Un aspect al acestei confuzii este poziția că „a fi evreu este doar o religie”. Acest lucru este în mod clar un nonsens din mai multe motive decât am spațiu de enumerat, dar să ne ocupăm de o contradicție evidentă și de nerefuzat: dacă a fi evreu reflectă doar apartenența la o religie, cum se face că eu – și milioane de alții – pot privi un individ in fata și îți spun instantaneu că persoana este evreu?

 

Ar fi o religie puternică dacă ar putea modifica trăsăturile faciale ale adepților săi.

 

 Sheldon Lavin (forbes.pl; foto de presă zuma); Sheldon Adelson (foto Observer.com); Madeleine Albright (foto AP)

 

Aceasta este o prostie (o minciună uriașă, de fapt) și pe altă bază: teoria „evreului ca religie” implică că, dacă un evreu abandonează iudaismul și adoptă creștinismul, acea persoană nu mai este evreu. Ei bine, el ce ar fi, atunci? Nimic?

 

Mulți evrei complică și mai mult acest lucru pretinzând (la fel ca și Elon Musk, de exemplu) că sunt atei, această respingere a oricărei religii negand aparent posibilitatea ca persoana să fie evreu. Și asta este și o prostie. Infirmarea religiei nu este același lucru cu respingerea moștenirii rasiale.

 

Dacă Elon Musk – un evreu –  Vezi referința [40] – abandonează iudaismul și mărturisește ateismul, atunci ce este el? El nu poate pretinde că este american pentru că asta nu este o etnie; este un pașaport. Și el nu poate – așa cum încearcă să facă mulți evrei – să-și pretindă rasa ca „albă”; aceasta este evident o culoare a pielii, nu un grup etnic. Luați în considerare acest lucru în ceea ce privește alte naționalități. Dacă un italian catolic abandonează catolicismul și adoptă islamul sau pretinde că este ateu, nu mai este italian? Desigur că nu. Asta e o prostie. Religia lui nu are legătură cu rădăcinile sale rasiale sau etnice și este irelevantă.

 

Punctul important este că fiecare individ trebuie, prin definiție, să aparțină unei rase, unui grup etnic. Nu se poate să fii nimic. Cu toate acestea, evreii internaționali (din nou, mafia talmudistă khazară) susțin că ei nu apartin nici unei rase, o poziție care este demnă doar de ridicol și suspiciune profundă cu privire la intenția lor. Și intenția acestei afirmații aiurea pare să fie doar aceea de a permite evreilor să evite identificarea ca evrei. Nu servește niciun alt scop.

 

Această problemă are o cauză principală prin aceea că, în condițiile în care evreii adună o cantitate tot mai mare de putere și influență asupra societăților occidentale, mulți au devenit din ce în ce mai reticenți să fie identificați ca evrei. Talmudiștii khazari („așa-zișii evrei” ai lui Benjamin Freedman)[41] [42] din City of London, au văzut această problemă a apărut cu decenii în urmă, când au lansat o soluție în doi pași.

 

Primul pas a fost promovarea puternică a ideii că a fi evreu este doar practica unei religii.

Al doilea a fost de a forța adoptarea de legi în SUA care făceau ilegală orice cerere de dezvăluire a religiei unei persoane (ca pentru angajare, de exemplu).

Dar acest lucru nu avea legătură cu religia, așa cum ar trebui să fie evident, deoarece singurul rezultat semnificativ a fost acela de a face ilegal să întrebi o persoană dacă este evreu. Și, în viața reală, niciun formular de cerere de angajare pentru nicio companie nu a cerut vreodată religia unei persoane; cel puțin, nu am auzit niciodată de așa ceva și nu cunosc pe nimeni care să fi avut.

 

Există un alt factor de complicare care conduce teoria „nu există nicio rasă”, prin aceea că evreii înșiși sunt două rase. [43] [44]

Există evrei semiți din Orientul Mijlociu și evrei ashkenazi originari din Khazaria care sunt europeni din punct de vedere genetic și care nu au avut absolut niciun contact cu Țara Sfântă și nici nu au avut nicio pretenție la Țara Sfântă.

Majoritatea evreilor de astăzi, peste 95% din estimările evreilor, sunt khazari europeni, o rasă distinctă care se consideră evrei și care încă folosesc vechiul Talmud babilonian (pervertit sexual) ca biblie. De exemplu, o parte notabilă din Talmudul evreiesc este o discuție despre dacă trebuie să așteptați până când o fată are „trei ani plus o zi” înainte de a fi potrivit să o folosiți pentru actul sexual. De fapt, mi se spune de către cei care ar trebui să știe că mafia khazară (și nu numai din orașul Londrei) sunt sataniști care admit în privat că Satana este zeul lor.

 

Cu toate acestea, le servește foarte mult scopul de a fi considerați de către neamuri ca o singură rasă sau, în fantezia lor, nicio rasă și astfel avem duplicitarea deliberată, planificată și organizată care încearcă să nege această separare. Nu avem probleme în a găsi mai multe „studii” genetice „oficiale”, fiecare la fel de necinstit ca ultimul, încercând să demonstrăm fie că Khazaria nu a existat niciodată, fie că evreii nu au ADN comun, fie că iudaismul este o singură religie care este evident nu.

 

Deci, un evreu născut în Germania este într-adevăr un german genetic pur care se întâmplă să adere la religia iudaică și, dacă acea persoană adoptă în schimb creștinismul, nu mai este evreu. Dar din moment ce nu există nicio rasă, el nu poate fi un german etnic pur și, prin urmare, nu este nimic. Cu toate acestea, evreii germani se identifică ca evrei, nu ca etnici germani. Dacă asta nu servește la complicarea irevocabilă a imaginii, nu știu ce altceva ar face-o.

 

Evreii din administrațiile recente ale Casei Albe:

 

Mai jos este o serie scurtă de liste de evrei numiți în funcții semnificative în guvernul SUA, în administrațiile recente. Confirmarea acestor persoane ca evrei este conținută atât în referințele în bloc, cât și în linkurile individuale din secțiunile care urmează.

 

Administrația Biden – Lista parțială a numirilor evreiești[45] [46]

Michael Adler – Ambasadorul SUA în Belgia; Antony Blinken – secretar de stat; Jared Bernstein – Consiliul Consilierilor Economici; David S. Cohen – Director adjunct al CIA; David L. Cohen – Ambasador în Canada; Steven Dettelbach – Director al Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc și Explozivi; Stuart Eizenstat – Consilier special pe probleme legate de Holocaust; Rahm Emanuel – Ambasadorul SUA în Japonia; Genine Macks Fidler – Consiliul Național pentru Științe Umaniste; Eric Garcetti – Ambasadorul SUA în India; Merrick Garland – procuror general; Gary Gensler – Președinte al Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse (SEC); Ellen Germain – trimis special al SUA pentru problemele Holocaustului; Mark Gitenstein – Ambasadorul SUA la Uniunea Europeană; Shelley Greenspan – legătura Casei Albe cu comunitatea evreiască; Amy Gutmann – Ambasadorul SUA în Germania; Avril Haines – Director National Intelligence; Amos Hochstein – Biroul Resurse Energetice Trimis Special; Roberta Jacobson – „țarul de frontieră” al Consiliului Național de Securitate; Jonathan Kanter – Asistent Procuror General Departamentul Justiției Divizia Antitrust; Jonathan Kaplan – Ambasadorul SUA la Singapore; David Kessler – Copreședinte al Consiliului consultativ COVID-19; Aaron Keyak – Remis adjunct pentru monitorizarea și combaterea antisemitismului; Ron Klain – șef de cabinet; Jennifer Klein – Copreședinte al Consiliului pentru Politica de Gen; Sharon Kleinbaum – Comisar al Comisiei SUA pentru Libertatea Religioasă Internațională; Jed Kolko – Subsecretar pentru Afaceri Economice Departamentul de Comerț; Eric Lander – Director Biroul Politicii Stiinte si Tehnologice; Alan Leventhal – Ambasadorul SUA în Danemarca; Rachel Levine – Secretar adjunct Sănătate și Servicii Umane; Deborah Lipstadt – Trimis special pentru monitorizarea și combaterea antisemitismului; Alejandro Mayorkas – Secretar al Securității Interne; Anne Neuberger – Director de securitate cibernetică NSA; Thomas Nides – Ambasadorul SUA în Israel; Stephanie Pollack -Administrator adjunct al Administrației Federale a Autostrăzilor; Ned Price – Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat; Mira Resnick – Secretar adjunct adjunct al Departamentului de Stat pentru Securitate Regională; Jessica Rosenworcel – Președinte Comisiei Federale de Comunicații; Dan Shapiro – consilier pe Iran; Wendy Sherman – secretar de stat adjunct; Marc Stanley – Ambasadorul SUA în Argentina; Michèle Taylor – Reprezentantul SUA la Consiliul pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite; Polly Trottenberg – secretar adjunct al transporturilor; Rochelle Walensky – Director CDC; Janet Yellen – Secretar al Trezoreriei; Jeffrey Zients – Coordonator COVID-19.

 

Administrația Trump – Lista parțială a numirilor evreiești [47]

Elliott Abrams – Reprezentant special pentru Venezuela, apoi Iran; Avrahm Berkowitz – consilier adjunct al președintelui; Elan Carr – Trimis special pentru monitorizarea și combaterea antisemitismului; Ezra Cohen-Watnick – subsecretar interimar al apărării pentru informații; Gary Cohn – Director National Economic Council; Ellie Cohanim – trimis special adjunct pentru monitorizarea și combaterea antisemitismului; Reed Cordish – Asistent al președintelui, John Eisenberg – Inițiative intraguvernamentale și tehnologice ale Consiliului de Securitate Națională; David Friedman – Ambasador în Israel; David Greenblatt – Reprezentant special pentru negocierile conflictului israeliano-palestinian; Len Khodorkovsky – secretar de stat adjunct și consilier principal al Reprezentantului Special al SUA pentru Iran; Lawrence Kudlow – Director National Economic Council; Jared Kushner – ginere și consilier principal; Stephen Miller – Consilier principal, Politică; Steve Mnuchin – Secretar al Trezoreriei; Morgan Ortagus – Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat; Jeffrey Rosen – Procuror General; Rod Rosenstein – procuror general adjunct; David Shulkin – Secretar al Afacerilor Veteranilor; Ivanka Trump – fiică și consilier al președintelui.

 

Administratia Obama – Lista Partiala cu numirile evreiesti  [48] [49] [50] [51]

David Axelrod – Senior Advisor to the President; Ben Bernanke – FED Chairman; Jared Bernstein – Chief Economist/Economic Policy Advisor to the Vice President; Tony Blinken – Deputy National Security Advisor; Danielle Borrin – Director Intergovernmental Affairs and Deputy Director of Public Engagement; David Cohen – Deputy Director, CIA; Rahm Emanuel – Chief of Staff to the President; Lee Feinstein – Campaign Foreign Policy Advisor; Raffi Freedman-Gurspan – Liaison to the LGBT Community; Jason Furman – Chairman Council of Economic Advisers; Gary Gensler – Chairman Commodity Futures Trading Commission; Jonathan Greenblatt – Special Assistant to the President and Director Domestic Policy Council; Elena Kagan – Solicitor General; Ronald Klain – Chief of Staff to the Vice President; Jack Lew – Secretary of the Treasury; Eric Lynn – Middle East Policy Adviser; Thomas Nides – Deputy Secretary of State for Management and Resources; Matt Nosanchuk – Associate Director Office of Public Engagement for Jewish Outreach; Peter Orszag – Director of the Office of Management and Budget; David Plouffe – Senior Advisor to the President; Amy Rosenbaum – Director of Legislative Affairs; Dennis Ross –  Special Assistant to the President; Daniel Rubenstein – Ambassador to Syria; Mara Rudman – Foreign Policy Advisor; David Saperstein – Ambassador for Religious Freedom; Mary Schapiro – Chairman, Securities and Exchange Commission; Dan Shapiro – Ambassador to Israel; Susan Sher – Chief of Staff to the First Lady; Wendy Sherman – Under Secretary of State for Political Affairs; Steven Simon – Senior Director National Security Council; Gene Sperling – Director National Economic Council; James Steinberg – Deputy Secretary of State; Aviva Sufian – Special Envoy Holocaust Survivor Services; Lawrence Summers – Director National Economic Council; Mona Sutphen – Deputy White House Chief of Staff; Adam Szubin – Director Office of Foreign Assets Control (Treasury); Janet Yellen – Chairman Federal Reserve.

 

Administratia Clinton – Lista Partiala cu numirile evreiesti [52] [53] [54] [55]

Madeline Albright – Secretary of State; Charlene Barshefsky – Special Trade Representative; Sandy Berger – Deputy Chairman of the National Security Council (NSC); William Cohen – Secretary of Defense; Jeffrey Davidow – Assistant State Secretary; John Deutch – Director of the CIA; Stuart Eisenstat – Undersecretary of State; Rahm Emmanuel – Senior Advisor for coordinating White House Special Projects; Dan Glickman – Secretary of Agriculture; Jamie Gorelick – Assistant Attorney General; Stanley Greenberg – Clinton’s pollster; Alan Greenspan – Chairman of the Federal Reserve; Marc Grossman – Assistant State Secretary; Martin Indyk – (NSC) Middle East and South Asia; Mickey Kantor – Secretary of Commerce and National Advisory Council for AIPAC; Daniel Kurtzer – Ambassador to Egypt; Arthur Levitt – Chairman of the SEC; Jack Lew – Director OMB; Evelyn Lieberman – Director of the VOA; Princeton Lyman – Assistant State Secretary; Ira Magaziner – Health Programs; Abner Mikva – Presidential Schedule and Programs Manager; Aaron Miller – Deputy Middle East Coordinator; Bernard Nussbaum – White House Counsel; Robert Reich – Secretary of Labor; Dennis Ross – (NSC) Asia; James Rubin – Assistant State Secretary; Robert Rubin – Secretary of the Treasury; Robert Rubin – Chairman of the National Economic Council; Richard Schifter – (NSC) Western Europe; Eli Segal – Volunteer Programs; Ricki Seidman – Deputy Chief of Staff; Gene Sperling – Chairman of the National Economic Council; Donald Steinberg – (NSC) Africa.

 

Listări după Departamentul Guvernului

 

Secțiunile de mai jos conțin liste de evrei din guvernul SUA, indicând funcțiile deținute și sortate în funcție de departamentul guvernamental. Listele sunt departe de a fi complete. Alocarea către Departament este uneori arbitrară. Rețineți că unele nume se repetă, ocazional de mai multe ori, deoarece unele persoane au ocupat funcții în diferite Departamente sau în mai multe administrații în momente diferite.

 

Metodologie

 

Dintre cele aproape 1.000 de nume din listele de mai jos, toate, cu excepția unora, au fost extrase de pe site-uri web evreiești, în mare parte lăudându-se cu controlul și influența pe care evreii o au acum asupra guvernului SUA. Fiecare dintre nume conține un link live către o sursă evreiască care confirmă identitatea acelei persoane ca evreu. Referințele în bloc sunt, de asemenea, incluse la sfârșitul acestui eseu. Nicio persoană nu a fost inclusă dacă etnia lor evreiască nu a fost confirmată nici de o publicație evreiască, nici de o sursă media de renume (de asemenea evreiască) precum NYT sau Washington Post, un ONG sau un think-tank sau un site web al guvernului SUA.

 

Referindu-mă din nou la cenzura numelor evreiești, în timp ce pregăteam listele pentru includerea în acest eseu, am fost surprins să descopăr literalmente sute de persoane care dețin poziții proeminente în guvernul SUA, indivizi care sunt evident evrei din numele, activitățile și asociațiile lor și ale căror biografii apar pe site-uri web evreiești, dar pe care toate sursele au evitat să le identifice în mod specific ca evrei. Astfel, există mult mai multe sute de evrei care ar trebui să fie incluși în următoarele liste, dar nu sunt, persoane cu nume precum:

 

Aaronson, Abelman, Apfel, Appelbaum, Cohen, Eisner, Epstein, Fleischman, Glaser, Goldstein, Goldwyn, Green, Greenburg, Greenstein, Heymann, Kleinman, Laub, Loeb, Leibowitz, Libin, Miller, Paster, Posner, Rappaport, Render, Roisman, Rosenthal, Ross, Schapiro, Shapiro, Sherman, Shier, Silber, Silberman, Silverberg, Spector, Spiegel, Susskind, Taubman, Weiner, Weisberger.

 

Surse primare

 

Wikipedia, Jewish Telegraphic Agency, Ha’aretz, Jerusalem Post, Jewish Virtual Library, Times of Israel, Jewish Chronicle, Jewage, YNet News, Jew sau not Jew, Jewish Forward, Jewish Journal, Jewish Womens Archive, Jewish Communal Fund, Jewish Aish.com, Jewish Business News, Institutul Leo Baeck din New York și Berlin, Atlanta Jewish Times, The Jewish Tablet, New Jersey Jewish News, Cleveland Jewish News, Cleveland Jewish History, Jewish Chicago, Centrele comunitare evreiești din Tampa, Contribuții evreiești, Biblioteca Națională a Israelului, Enciclopedia Shalvi/Hyman a Femeilor Evreiești, Consiliul American Israelian, Agenția Evreiască pentru Israel, Știrile Evreiești din California de Nord, Contribuții Evreiești, Washington Post, New York Times , Forbes, Britannica, History News Network, Wilson Center, Asociația pentru Studii Diplomatice, Comitetul Național pentru Politica Externă Americană, NNDB, WhiteHouse.gov și diverse ambasade ale SUA.

 

Partea 1 – Controlul Președintelui

 

Baby-sitter prezidențial

În pofida titlului aparent frapant, aceasta este o categorie crucială. Pentru a explica corect, avem nevoie de o comparație.

Am fost senior executiv în firme internaționale de consultanță. Am obținut acele posturi prin merit. Eram un profesionist în industrie și cunoșteam foarte bine meseria. Eram competent și capabil și aveam cunoștințele și experiența necesara. Am meritat să ocup acele posturi. Nu mă complac aici la auto-lauda; Încerc să subliniez un punct important, așa cum veți vedea într-o clipă.

 

 Încă din primele mele zile ca șef de birou, le-am spus tuturor noilor angajați potențiali: „Asa mergem și cum vom ajunge acolo este dupa noi. Dacă doriți să participați la această călătorie și sunteți dispus să vă angajați către destinație, sunteți binevenit la bord. Dacă nu, inseamna ca ești în căutarea unui loc de muncă în locul nepotrivit.” Ideea este că aveam o misiune, iar treaba lor, dacă era angajat, era să mă ajute să îndeplinesc acea misiune. Am avut asistenți desigur, și consilieri sau surse de sfaturi, dar nu mi-au spus ce să fac; Le-am spus eu ce să facă. Cel mai important lucru este că personalul, asistenții și consilierii mei nu au avut propria agendă. Au fost angajați pentru a ajuta la îndeplinirea agendei mele, nu a lor. Dacă vreunul dintre ei devenea ambițios din punct de vedere politic sau în alt mod și ar încerca să-mi influențeze gândirea sau acțiunile pentru a se potrivi cu agenda lor, în curând ar fi dispărut.

 

Nimeni nu mi-a scris discursurile sau articolele pentru mine. Dacă voiam să țin o discuție, doar eu știam ce vreau să spun și cum vreau să o spun. Deși am fost mereu deschis la idei, nimeni nu mi-a spus ce să cred sau cum să gândesc. Mi-am stabilit propria rutină și mi-am planificat propriile activități oră de oră pe parcursul zilei. Cu excepția secretarei mele personale, nu existau „păzitori”. Am stabilit prioritățile noastre în funcție de nevoile misiunii, iar personalul meu le-a îndeplinit. Am avut superiori, desigur, dar, pe lângă îndrumarea generală, singura lor sarcină era să-mi dea instrumentele pentru a-mi îndeplini misiunea. Toate cele de mai sus pot fi depuse la rubrica „Leadership”.

 

Acum, să contrastăm asta cu alegerea unui președinte într-o democrație precum Statele Unite. În primul rând, nimeni din memoria recentă care a ocupat această funcție nu a făcut-o pe merit. Niciun candidat nu a fost câtuși de puțin calificat să fie CEO al unei țări atât de uriașe. Niciunul nu avea cunoștințele, experiența, educația sau inteligența necesară pentru a face acest lucru – punctele mele sunt ilustrate amplu de exemplele lui Ronald Reagan, George Bush, Joe Biden și alții. Și nici măcar nu ne vom obosi să discutăm despre calitățile caracterului sau moralității. V-ar ajuta să citiți unul dintre capitolele din seria mea de cărți electronice despre democrație, în special capitolul 5 despre Alegerea liderilor guvernamentali. [56]  Îți va spune lucruri pe care nu le știi și te va ajuta să-ți deschizi ochii și să te trezești.

 

Într-o alegere prezidențială tipică din SUA, este o greșeală naivă să ne imaginăm că candidații, fiind pe deplin calificați și capabili, au decis singuri să urmeze această numire și și-au planificat campania. Nu erau nici calificați, nici capabili și nu au ales. În schimb, au fost aleși. Și mai rău, au fost aleși în primul rând pentru că nu erau nici calificați, nici capabili.

De fapt, trăsătura principală a unei „democrații” este că, cu cât o persoană este mai ignorantă și necalificată, cu atât este mai atractivă ca candidat. Iti voi explica.

 

Candidații la președinție nu sunt selectați de pe raft în momentul alegerilor. Vor fi îngrijiți de ani de zile, uneori de zeci de ani, în cazul în care este nevoie de ei pentru a ocupa această funcție. Obama[fiul unei evreice] a fost „îndrumat” de evrei, în mare parte sionişti radicali, timp de aproximativ 20 de ani înainte de a fi considerat gata să devină candidat la Preşedinţie.

 

Regii evrei din partidele politice vor selecta un candidat potrivit și îl vor nominaliza. Din acest moment, viitorul este fix. Nicio persoană care face campanie pentru Președinția SUA (cel puțin pentru prima dată) nu are idee despre desfășurarea unei campanii sau despre ce este necesar pentru a câștiga alegerile.

 

Dar nici o problema; Kingmakerii au mai fost aici. Aceștia preiau în totalitate campania electorală, proiectează toată strategia, obțin toată finanțarea, organizează toată mediatizarea și operațiunile foto. Candidatul la Președinție este un observator ignorant în acest proces. Călărește într-un tren foarte puternic, dar nu este mecanicul; el este doar un pasager. I se spune unde să meargă și când. Toate discursurile lui sunt scrise pentru el. I se spune ce să spună și când și cum să spună. I se spune și ceea ce nu trebuie să spună niciodată.

 

Cu noroc, candidatul nostru este ales și se găsește brusc în Biroul Oval al Casei Albe ca președinte al Statelor Unite ale Americii. Având în vedere lipsa lui de acreditări, singurul gând în mintea lui este unul de disperare: „O, Doamne. Ce fac acum?”

 

Dar asta nu este o problemă, deoarece Kingmakerii (evrei) au predat deja păpușa stăpânilor și baby-sitterelor/doicilor lui (evreiești). “Domnul. Președinte, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să numiți un cabinet. Avem sugestii pregătite aici pentru toate pozițiile. De asemenea, veți avea nevoie de asistenți, consilieri, consilieri și manageri de personal; avem sugestii pregătite aici și pentru toate aceste poziții.” Puteți vedea deja unde se duce asta. Puțini președinți americani din ultimii 75 de ani și-au ales personal membrii cabinetului sau personalul; aproape totul este făcut de manipulatori.

 

Punctul esențial în toate acestea este că Kingmakerii/facatorii de regi din partide (în primul rând evrei), îngrijitorii, baby-sitterele, asistenții, consilierii, consilierii, personalul (de asemenea, în primul rând evrei) sunt la conducere. Selecțiile pe care le oferă pentru a ocupa toate posturile importante au fost atent verificate pentru compatibilitate cu agenda evreilor. Este o chestiune publică că oricine și-a exprimat vreodată în trecut cea mai mică antipatie față de evrei, Israel sau agenda sionistă, va fi defăimat public ca fiind „antisemit” și, prin urmare, nepotrivit pentru toate, cu excepția posturilor de îngrijire. Nu cunosc vreo persoană potențială desemnată care să fi trecut acest test.

 

Personalul președintelui de la Casa Albă sunt managerii săi imediati. Ei sunt paznicii lui. Ei decid cine vorbește cu el și despre ce subiecte. Ei controlează fluxul hârtiei și toate informațiile. Nimic nu ajunge la Președinte fără a trece mai întâi prin mâinile lor și a obține aprobarea lor. Discursurile președintelui sunt programate și scrise de scriitorii de discursuri numiți. Chiar și comentariile scurte sunt făcute de la un teleprompter. Totul este microgestionat. Este adevărat că președintele va avea timp liber, dar în general numai atunci când este izolat și nu poate provoca probleme.

 

Aceasta nu este fantezie. Există o multitudine de articole, documente, informații ușor accesibile despre puterea personalului Casei Albe asupra Președintelui. Un articol susține că „Șefii de personal/staff de la Casa Albă au făcut președinții”. [57] Smithsonianul pretinde mai modest că ei „ajută președintele să guverneze”. [58]

 

The Jerusalem Post, într-un articol despre cei mai influenți 50 de evrei din lume,[59] [60] l-a plasat pe evreul Ron Klain, șeful de cabinet al Casei Albe, la numărul 16, afirmând că tot COVID-19 (și tot altfel) mai întâi „trece prin Ron Klain”, numindu-l „alter ego-ul lui Joe Biden”.

 

Când James Baker era șeful de cabinet al lui Regan, l-a poziționat pe Richard Darman (un evreu) chiar în fața Biroului Oval, unde „a controlat tot fluxul de hârtie al președintelui și, odată cu acesta, o mare parte a guvernului federal”. Darman este citat spunând: „Cutia IN a lui Reagan a fost căsuța mea de ieșire și viceversa.”[61]

 

The New York Post a publicat un articol intitulat „Omul responsabil de la Casa Albă nu este Joe Biden”.[62]

Dacă ați fost atenți în timpul scenei inițiale cu COVID, vă puteți aminti de briefingul TV în care Mike Pompeo a declarat că rulează COVID ca „un exercițiu live”, cu Donald Trump – PREȘEDINTELE SUA – plutind lângă Pompeo ca un chelner și mormăind „Aș fi vrut să ne fi spus”. [63] Puteți vedea în continuare un videoclip al acestuia. [64] Era evident că Trump habar nu avea ce se întâmplă, pentru că paznicii nu i-au spus ceea ce considerau că nu trebuie să știe. Sau ce nu au vrut să știe.

 

De fapt, șeful de cabinet al Casei Albe este cel mai bun agent de putere, omul care decide cine îl poate vedea pe președintele SUA și cine nu. Sau ale căror apeluri telefonice vor fi efectuate sau ale căror scrisori vor fi livrate. Când H.R. Haldeman era șeful personalului, cea mai importantă preocupare a lui a fost că nimeni nu ar putea face o „finalizare” în jurul lui, că nu vor exista niciodată „întâlniri private între o persoană bazată pe agendă și președinte”.

 

Ordinul lui Haldeman către întreg personalul Casei Albe: „Aceasta este ocupația principală a 98% dintre oamenii din birocrație. Nu permiteți nimănui să vă conducă pe tine sau pe oricare dintre noi. Nu deveniți o sursă de alergare, altfel ne vom simți dor de tine la Casa Albă.”[65] Ca punct de interes, ar trebui să se înțeleagă clar că președintele nu are de unde să știe despre oameni și informații care au fost blocate.

 

El se află în întregime la cheremul stăpânilor săi și a îngrijitorilor săi, practic toți dintre care au fost aleși manual de către Creatorii de Rege și selectați în primul rând pentru (1) controlabilitatea lor și (2) angajamentul lor față de agenda evreilor.

Jeffrey Berkowitz – Associate Director office of presidential scheduling

Brad Blakeman – White House Director of Scheduling

Joshua Bolten – White House Chief of Staff for Policy

Joshua Bolten – White House Chief of Staff

Richard Darman – White House Chief of Staff

Richard Darman – White House Staff Secretary

Kenneth Duberstein – White House Chief of Staff

Rahm Israel Emanuel – White House Chief of Staff

Blake Gottesman – President’s personal aide

Joel Kaplan – Deputy White House Chief of Staff

Ron Klain, White House Chief of Staff

Ron Klain – Vice President Chief of Staff

Frank Lavin – White House Director of Political Affairs

Jack Lew – White House Chief of Staff

Monica Lewinski – Special Services

Lewis “Scooter” Libby – Vice President Chief of Staff

Evelyn Lieberman – Deputy Chief of Staff

Maxwell M. Rabb – White House Cabinet Secretary

Ricki Seidman – Deputy Chief of Staff

Susan Sher – Chief of Staff to the First Lady

Todd Stern – Deputy Staff Secretary

Mona Sutphen – Deputy White House Chief of Staff

Jared Weinstein – Personal Aide to the President

Jeffrey Zients – White House Chief of Staff

 

Presidential Assistants

 

Acest grup de oameni îl „asista” pe președinte în înțelegerea sa despre agenda evreilor, îl ajută să îndeplinească cerințele lor și se asigură că nu iese din curs. Ei fac o mare parte din planificarea și o mare parte din gândirea, care are loc la Casa Albă.

Elliott Abrams – Special Assistant to the President

Bernard W. Aronson – Deputy Assistant to the President

Avraham Berkowitz – Special Assistant to Jared Kushner

Reed Cordish – Assistant to the President, Intragovernmental and Technology Initiatives

Richard Darman – Assistant to the President

Ezekiel Emanuel – White House Medical Director

Rahm Israel Emanuel – Presidential Assistant for Political Affairs

Boris Epshteyn – Special Assistant to President

Jonathan Greenblatt – Special Presidential Assistant, Director Domestic Policy Council

Richard N. Haass – Special Assistant to President

Morton Halperin – Special Assistant to the President

Seth D. Harris – Deputy Assistant to the President for Labor and Economy

Martin Indyk – Special Assistant to the President

Joel Kaplan – Assistant to the President for Policy

Jennifer Klein – Assistant to the President

Jay Lefkowitz – Deputy Assistant to the President

Marne Levine – Special Assistant to President for Economic Policy

Jack Lew – Special Assistant to the President

Robert Malley – Special Assistant to President for Arab-Israeli Affairs

Ken Mehlman – White House Political Director

Peter R. Orszag – Special Presidential Assistant for Economic Policy

Ned Price – Special Assistant to the President

Dennis Ross – Special Assistant to the President

Robert Rubin – Assistant to the President for Economic Policy

Arthur M. Schlesinger Jr. – Special Assistant to the President

Eli Segal – Assistant to the President

Ricki Seidman – Assistant to the President

Dan Shapiro – White House Middle East staff

Todd Stern – Assistant to the President

Tevi Troy – Assistant to the President

Tevi Troy – Senior White House aide

Sheila Rabb Weidenfeld – Special Assistant to President

Neal S. Wolin – Deputy Assistant to the President

 

Presidential Advisors(CONSILIERI)

 

Apoi avem zeci de consilieri prezidențiali care îl „îndrumă” pe președinte în gândirea sa, se asigură că adoptă agenda actuală, explică de ce CIA și armata trebuie să răstoarne diferite guverne neajutorate și mai ales îi stimulează înțelegerea tuturor „nevoilor speciale” ale Israel. De asemenea, ei livrează ordine Președintelui și Cabinetului de la superiorii lor din City of London. Consilierii prezidențiali includ:

David Axelrod – Senior Presidential Advisor

Zoë Baird (Gerwitz) – President’s Foreign Intelligence Advisory Board

Samuel Berger – Presidential Advisor

Avrahm Berkowitz – Deputy Advisor to the President

Avrahm Berkowitz – Deputy Advisor to Jared Kushner

Antony Blinken – National Security Advisor to Vice-President

Ron Bloom – Senior Presidential Advisor

Sidney Blumenthal – Senior Advisor to the President

Arthur F. Burns – Counselor to the President

Debra Cagan – Presidential Advisor

Lynn Cutler – Vice-Chairman Advisory Commission on Intergovernmental Relations

Norm Eisen – Special Counsel for Ethics and Government Reform

Stuart Eizenstat – President’s Chief Domestic Policy Adviser

Stuart Eizenstat – Executive Director White House Domestic Policy Staff

Rahm Israel Emanuel – Presidential Secretary & Policy Advisor

Lee Feinstein – Campaign Foreign Policy Advisor

Martin Feldstein – President’s Foreign Intelligence Advisory Board

Felix Frankfurter – Presidential Advisor

Stephen Friedman – Chairman President’s Intelligence Advisory Board

Steve Goldsmith – Senior Advisor to the President

Stanley Greenberg – White House Pollster

Mandy Grunwald – White House advisor

Avril Haines – Deputy Counsel to the President for National Security

Martin Indyk – Principal Adviser to the President

Valerie B. Jarrett – Senior Advisor to the President

Benjamin J. Kallos – Executive Office of the President US Digital Service

Samuel David Kass – Senior Policy Advisor

Jared Kushner – Senior Advisor to the President

Eric Lander – Chairman President’s Council of Advisers

Eric Lander – Science Advisor to the President

Ann Lewis – Counselor to the President

Ira Magaziner – Presidential Advisor

Michael Mandelbaum – Presidential Advisor

Abner Mikva – Presidential Schedule and Programs Manager, mentor to President Obama

Stephen Miller – Senior Advisor, Policy

Victoria Nuland – Foreign Policy Adviser to Vice President

Mark Penn – Presidential Pollster

David Plouffe – Senior Presidential Advisor

Robert Reich – Director Policy Planning Staff

David Rubenstein – Deputy Domestic Policy Advisor

Mara Rudman – Foreign Policy Advisor

Richard Schifter – Special Adviser to the president

Robert J. Shapiro – Presidential Advisor

Halie Soifer – National Security Advisor to Kamala Harris

Gene Sperling – Senior Advisor to the President

Michael Steinhardt – Senior Presidential Advisor

Ivanka Trump – Advisor to the President

Herbie Ziskend – Senior Communications Advisor for Vice President

 

 Muștiucurile(porta-voce) prezidențiale

Avem aici o pungă cu ceea ce am putea numi în mod vag „asistenți de comunicare”, a căror sarcină este să controleze narațiunea care emană de la Casa Albă.

Bernard W. Aronson – Speechwriter to Vice President

Daniel Benjamin – Foreign Policy Speech Writer

Boris Epshteyn – Assistant Communications Director

Ari Fleischer – White House Press Secretary

David Frum – White House Speechwriter

Mandy Grunwald – Press Conferences Consultant

Stephen Harmelin – White House Director of Speechwriting

Ann Lewis – White House Communications Director

Noam Neusner – Presidential Speechwriter

Pierre Salinger – Presidential press secretary

Ricki Seidman – Deputy Communications Director

Theodore Sorensen – Presidential speechwriter

Benjamin Jeremy Stein – Presidential Speech Writer

Donald Steinberg – White House deputy press secretary

Cass Sunstein – Administrator White House Information and Regulatory Affairs Office

Sheila Rabb Weidenfeld – Press Secretary to First Lady

Herbie Ziskend – White House Deputy Communications Director

Keeping the President out of Jail

Robert Bauer – White House Counsel

Lanny A. Breuer – Special Counsel to the President

Lanny Davis – White House Special Counsel

John Eisenberg – Deputy Counsel to the President

Myer (Mike) Feldman – Special Presidential Counsel

Myer Feldman – White House Counsel

Sally Katzen – President’s Legal adviser

Ron Klain – White House Counsel

Joel Klein – White House Counsel

Robert Lipshutz – White House Counsel

Abner Mikva – White House Counsel

Bernard Nussbaum – White House Counsel

Jay Sekulow – President’s Personal Attorney

Nicole K. Seligman – White House Legal Counsel

Theodore C. Sorensen – White House Counsel

Ross Weinberger – White House Associate General Counsel

 

Partea 2 – Controlul narațiunii evreiești

 

Mișcarea „victimelor”

 

Spre deosebire de orice alt guvern, Casa Albă a creat multe poziții unice doar pentru a păstra legătura cu toți responsabilii săi de la AIPAC și ADL, Ambasada Israelului și City of London, cu o legătură specială a Casei Albe cu comunitatea evreiască, una chiar mai specială „Legătura cu liderii evrei” și chiar avem un „Trimis special pentru serviciile de supraviețuire a Holocaustului din SUA”.

 

Din păcate, Casa Albă nu are nicio legătură specială pentru supraviețuitorii din Vietnam, Iugoslavia, Irak sau Libia și nici una pentru puținii civili care au scăpat de echipele morții CIA din America Centrală și de Sud. Și este de la sine înțeles că nu există o „legătură specială” nici pentru liderii musulmani, nici pentru supraviețuitorii atrocităților din Palestina. Și, desigur, nu există „legături speciale” sau un „program de informare” pentru chinezii sau rușii americani pentru a compensa campaniile de ură care se desfășoară împotriva acestor popoare în mass-media evreiască.

 

Karen Adler – Liaison to Jewish Community

Scott Arogeti – Liaison to Jewish Community

Jeffrey Berkowitz – Liaison to Jewish Community

Jarrod Bernstein – Liaison to Jewish Community

Marshall Breger – Liaison to Jewish Community

Lanny A. Breuer – US Holocaust Memorial Council

Elan Carr – Special Envoy to monitor and combat anti-Semitism

Ellie Cohanim – Deputy Special Envoy to monitor and combat antisemitism

Douglas Davidson – US Special Envoy, Holocaust

Stuart E. Eizenstat – Special Advisor for Holocaust Issues

Jeanne Ellinport – Liaison to Jewish Community

Lee A. Feinstein – US Holocaust Memorial Council

Jay Footlik – Special Liaison to Jewish Community

Ira Forman – Special Envoy to Monitor and Combat Antisemitism

Ellen Germain – Special Envoy for Holocaust Issues

Michael Glassner – US Holocaust Memorial Council

Adam Goldman – Liaison to Jewish Community

Shelley Greenspan – Liaison to Jewish Community

Stephen Herbits – President’s Advisory Commission on Holocaust Assets

Mickey Kantor – National Advisory Council for AIPAC

Jeremy L. Katz – Liaison to Jewish Community

Aaron Keyak – Deputy Envoy to Monitor and Combat Anti-Semitism

Len Khodorkovsky – Deputy Special Envoy to monitor and combat anti-Semitism

Deborah Lipstadt – Special State Department Envoy to Monitor and Combat Anti-Semitism

Sigal Mandelker – Member US Holocaust Memorial Museum Council

Aaron David Miller – US Holocaust Memorial Museum Council

Deborah Mohile – Liaison to Jewish Community

Noam Neusner – Liaison to Jewish Community

Matt Nosanchuk – Liaison to Jewish Community

Matt Nosanchuk – Associate Director Office of Public Engagement for Jewish Outreach

Gregg Rickman – Special Envoy to Monitor and Combat Antisemitism

Hannah Rosenthal – Special Envoy to Monitor and Combat Antisemitism

Arthur Louis Schechter – US Holocaust Memorial Museum Council

Mark Siegel – Liaison to Jewish Community

Cliff Sobel – US Holocaust Memorial Council

Sigmund Strochlitz – US Holocaust Memorial Council

Aviva Sufian – Special Envoy U.S. Holocaust Survivor Services

Tevi Troy – Liaison to Jewish Community

Chanan Weissman – Liaison to Jewish Community

Neal S. Wolin – President’s Commission on Holocaust Assets

Jay Zeidman – Liaison to Jewish Community

Amy Zisook – Liaison to Jewish Community

Converting Perversion to “Preference”

Raffi Freedman-Gurspan – Liaison to the LGBT Community

Jennifer Klein – Co-chair on Gender Policy

Cum se întâmpla ca Guvernul Federal al Statelor Unite să aibă nevoie de un „Departament de Politică de Gen”? A cui agendă este urmată aici?

 

Partea 3 – Controlul economiei și al bugetului federal

 Asigurarea aderării la Agenda evreiască pentru economie

 

Jared Bernstein – Chairman Council of Economic Advisers

Jared Bernstein – Chief Economist, Presidential Economic Policy Advisor

Alan Blinder – President’s Council of Economic Advisers

Gary Cohn – Director, Biden White House National Economic Council

Gary Cohn – Director, Trump White House National Economic Council

Martin Feldstein – Chairman Council of Economic Advisers

Larry Fink – President’s Economic Advisory Board, BlackRock CEO

Stephen Friedman – Chairman National Economic Council

Leon Fuerth – Member National Economic Council

Jason Furman – Chairman Council of Economic Advisers

Jason Furman – Deputy Director National Economic Council

Alan Greenspan – Chairman Council of Economic Advisers

Robert Iger – President’s Economic Advisory Board, Disney CEO

Sally Katzen – Deputy Director National Economic Council

Randall S. Kroszner – President’s Council of Economic Advisers

Alan Krueger – Chairman Council of Economic Advisers

Lawrence Kudlow – Director National Economic Council

Marne Levine – Chief of Staff National Economic Council

Peter R. Orszag – Senior Adviser Council of Economic Advisers

Robert Reich – Presidential Economic Advisor

Alice Rivlin – Member Economic Advisory Board

Robert Rubin – Presidential Economic adviser

Robert Rubin – Chairman National Economic Council

James R. Schlesinger – Assistant Director Budget Bureau

Stephen Schwarzman – Chairman President’s Economic Advisory Board

William Seidman – Economic Adviser to Presidents Ford, Reagan and H. W. Bush

Gene Sperling – Director National Economic Council

Joseph Stiglitz – Chairman Council of Economic Advisers

Lawrence Summers – Director National Economic Council

Harold Varmus – Chairman President’s Council of Advisers

Kevin Warsh – President’s Economic Advisory Board

Mark Weinberger – President’s Economic Advisory Board

Neal S. Wolin – Deputy Counsel to the President for Economic Policy

Janet Yellen – Head Council of Economic Advisors

Daniel Yergin – President’s Economic Advisory Board

Jeff Zients – Director National Economic Council

 

Stabilirea bugetului – Asigurarea respectării priorităților de cheltuieli ale evreilor

 

„Oficiul de management și buget (OMB) este cel mai mare birou din ramura executivă a guvernului federal al SUA. OMB are sarcina de a implementa angajamentele și prioritățile guvernului SUA.” OMB supraveghează bugetul federal și implementarea acestuia. De asemenea, determină politica economică generală a țării și asigură bugetele militare în continuă creștere pentru a se asigura că „Armata privată a bancherilor” va fi întotdeauna într-o poziție de superioritate asumată – fără de care evreii khazari din City of London nu pot să-și împlinească ambițiile la nivel mondial.

Jared Bernstein – Advisory Committee Congressional Budget Office

Alan Blinder – Deputy Assistant Director Congressional Budget Office

Joshua Bolten – Director OMB

Richard Darman – Director OMB

Joel Kaplan – Deputy Director OMB

Sally Katzen – Deputy Director for Management OMB

Jack Lew – Director OMB

Peter Orszag – Director OMB

Alice Rivlin – Director OMB

Alice Rivlin – Director Congressional Budget Office

Cass Sunstein – Director Office of Information and Regulatory Affairs, OMB

Caspar Weinberger – Director OMB

Jeffrey Zients – Chief Performance Officer, Office of Management and Budget

 

Part 4 – Control of the Money

 

Apoi, prin intermediul Rezervei Federale și al Departamentului Trezoreriei, deținem controlul asupra monedei, a masei monetare și, prin urmare, asupra economiei.

 

REZERVAȚA FEDERALĂ SUA deținută de evrei (Rothschild și colab.).

 

Când discutăm despre „controlul banilor”, nu putem ignora faptul că FED din SUA este o bancă centrală privată deținută de una dintre familia Rothschild și alte familii de bănci evrei europeni din orașul Londrei.

Și prin această proprietate, ei dețin controlul total asupra monedei SUA și a economiei SUA, inclusiv masa monetară, ratele dobânzilor, valorile piețelor de acțiuni și obligațiuni, pieței imobiliare și multe altele.

Aplicarea de către ei a acestui control este cea care creează toate boom-urile și crizele economice, cum ar fi prăbușirea din 1929 și depresiunea ulterioară, „colierea financiară” din 2008 și toate celelalte. Vă poate plăcea să citiți acest articol conex ca referință: „Să avem o criză financiară: în primul rând, avem nevoie de o bancă centrală.”[66]

 

Pentru evidență, proprietarii finali ai Rezervei Federale a SUA au fost documentați în mod fiabil după cum urmează: proprietarii evrei ai băncilor Rothschild din Londra și Berlin, băncile Warburg din Hamburg și Amsterdam, Lehman Brothers din New York, Lazard Brothers din Paris. , Kuhn Loeb Bank din New York, Israel Moses Seif Banks din Italia, Goldman Sachs și Chase Manhattan Bank.                                                         

 

Ben Shalom Bernanke – Chairman of the Federal Reserve

Alan Blinder – Vice Chairman FED Board of Governors

Arthur F. Burns – Chairman of the Federal Reserve

Stephen Friedman – Chairman New York Federal Reserve

Alan Greenspan – Chairman of the Federal Reserve

Robert Steven Kaplan – President Dallas FED

Donald Kohn – Vice-Chairman Federal Reserve

Donald Kohn – FED Board of Governors

Randall S. Kroszner – FED Board of Governors

Fred Mishkin – FED Board of Governors

Frederic Mishkin – FED Executive Vice President and Director of Research

Sarah Bloom Raskin – Federal Reserve Board of Governors

Alice Rivlin – FED Budget Officer

Alice Rivlin – FED Vice Chairman

Alice Rivlin – Member FED Board of Governors

Douglas W. Shorenstein – Director FED

Kevin Warsh – FED Board of Governors

Janet Yellen – Chairman Federal Reserve Board of Governors

Control of the Treasury and Financial Institutions

Michael Barr – Assistant Secretary for Financial Institutions

Michael Blumenthal – Treasury Secretary

Samuel Wright Bodman – Deputy Treasury Secretary

Lael Brainard – Under Secretary for International Affairs

Michael H. Cardozo – Exchange Commission Legal Staff

Jay Clayton – Chairman Securities and Exchange Commission

David S. Cohen – Treasury Under Secretary

David S. Cohen – Assistant Treasury Secretary for Terrorist Financing

Richard Darman – Deputy Treasury Secretary

Stuart Eizenstat – Deputy Treasury Secretary

Myer (Mike) Feldman – Securities and Exchange Commission

Jerome Frank – Chairman Securities and Exchange Commission

Michael Froman – Chief of Staff Treasury Department

Gary Gensler – Chairman Securities and Exchange Commission

Gary Gensler – Chairman Commodity Futures Trading Commission

Fred Goldberg – Assistant Secretary Department of the Treasury

Fred Goldberg – Chief Counsel Internal Revenue Service

Fred Goldberg – Commissioner of Internal Revenue

Roberta Karmel – Commissioner Securities and Exchange Commission

Alan Krueger – Assistant Treasury Secretary

Stuart A. Levey – Treasury Secretary

Marne Levine – US Treasury Department

Arthur Levitt – Chairman Securities and Exchange Commission

Jack Lew – Treasury Secretary

Sigal Mandelker – Deputy Treasury Secretary

Sigal Mandelker – Under Secretary of the Treasury for Terrorism and Financial Intelligence

Henry Morgenthau, Jr. – Treasury Secretary

Steven Mnuchin – Treasury Secretary

Morgan Ortagus – Intelligence Analyst US Treasury

Morgan Ortagus – Deputy Treasury Attaché

Sarah Bloom Raskin – Deputy Treasury Secretary

Steven Rattner – Counselor to Secretary of the Treasury

Robert Rubin – Treasury Secretary

Mary Schapiro – Chairman, Securities and Exchange Commission

William Seidman – Chairman Federal Deposit Insurance Corporation

Lawrence Summers – Deputy Treasury Secretary

Lawrence Summers – Treasury Under Secretary for International Affairs

Lawrence Summers – Treasury Secretary

Adam Szubin – Acting Secretary of the Treasury

Adam Szubin – Treasury Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence

Adam Szubin – Director Treasury Office of Foreign Assets Control

Mark Weinberger – Assistant Treasury Secretary

Ross Weinberger – Executive Secretary Treasury Department

Neal S. Wolin – Deputy Secretary Treasury Department

Neal S. Wolin – Acting Treasury Secretary

Neal S. Wolin – Deputy General Counsel Treasury Department

Janet Yellen – Treasury Secretary

 

Partea 5 – Controlul comerțului și comerțului:

 

Apoi, avem un grup care se îngrijorează cu privire la comerț, proiectarea și implementarea TPP (revoltant și ilegal), planificarea legislației protecționiste, emascularea forței de muncă din SUA, proiectarea unei poziții vicioase și agresive în domeniul PI pentru a spori și mai mult dominația corporativă a prietenilor lor, planificarea și împingând prin parodiile capitaliste neoliberale de offshoring, privatizare, dereglementare și multe altele.

Charlene Barshefsky – US Trade Representative

Michael Blumenthal – US Trade Ambassador

Samuel Wright Bodman – Deputy Secretary of Commerce

Joshua Bolten – Counsel to Office of the US Trade Representative

Richard Darman – Assistant Secretary of Commerce

Stuart Eizenstat – Under Secretary of Commerce

Michael Froman – US Trade Representative

Jeffrey Garten – Undersecretary of Commerce

Mickey Kantor – WTO Trade Representative

Mickey Kantor – Secretary of Commerce

Philip Klutznick – Secretary of Commerce

Jed Kolko – Under Secretary of Commerce for Economic Affairs

Frank Lavin – Under Secretary of Commerce for International Trade

Jon Leibowitz – Chairman Federal Trade Commission

Emil Mosbacher – Secretary of Commerce

Robert Mosbacher Sr. – Secretary of Commerce

Robert Adam Mosbacher Jr. – CEO  Overseas Private Investment Corporation

Penny Pritzker – Secretary of Commerce

Robert Reich – Director Policy Planning Federal Trade Commission

David Rothkopf – Deputy Under Secretary of Commerce

Mel Sembler – President US Export-Import Bank

Lewis Strauss – Secretary of Commerce

Robert Strauss – US Trade Representative

Caspar Weinberger – Chairman Federal Trade Commission

Ross Weinberger – Executive Secretary on trade

 

Partea 6 – Controlul sănătății, educației și bunăstării

 

CDC (Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor),

NIH (Institutele Naționale de Sănătate),

HHS (Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA)

 

Această categorie ajută la asigurarea faptului că SUA nu va avea niciodată un sistem universal de îngrijire a sănătății ca toate celelalte națiuni civilizate și, de asemenea, se va asigura că unitățile de îngrijire a sănătății private (deținute în mare parte de evrei) pot continua să jefuiască publicul în timp ce sunt selectate. cetățenii fără card VISA mor în parcare. Acest grup este cel care a forțat prin legislația care interzice guvernului SUA să negocieze reduceri de volum pentru cheltuielile sale anuale de mai multe miliarde de dolari cu medicamente. În această secțiune a economiei, ca în nicio alta, „privatizarea” este primordială.

Nancy Brinker – National Cancer Advisory Board

Mandy Cohen – Chief of Staff at the Centers for Medicare

Mandy Cohen – Deputy Director Women’s Health Services Veterans Affairs

Wilbur J. Cohen – Under Secretary of Health, Education, and Welfare

Wilbur J. Cohen – Executive Secretary Social Security Board

Lynn Cutler – Director National Health Policy Council

Peter Edelman – Assistant Secretary of Health and Human Services

Scott Gottlieb – Commissioner FDA

Ruth L. Kirschstein – Administrator National Institutes of Health (NIH)

Judith Feder – Director Bipartisan Commission on Comprehensive Health Care

Judith Feder – Principal Deputy Assistant Secretary of the Department of Health

Genine Macks Fidler – National Council on the Humanities

Thomas R. Frieden – Director CDC

Chris Gersten – Principal Deputy Assistant Secretary HHS

Judith E. Heumann – Special Advisor for International Disability Rights

Judith E. Heumann – Assistant Secretary of Education

David A. Kessler – FDA Commissioner

Jeffrey Koplan – Director CDC

Madeleine Kunin – Deputy Secretary of Education

Michael Lauer – Deputy Research Director NIH

Mark Levin – Deputy Assistant Secretary Department of Education

Rachel Levine – Deputy Health Secretary

Catherine E. Lhamon – Assistant Secretary of Education

Nancy Messonnier – Director CDC for Respiratory Diseases

Abraham Ribicoff – Secretary of Health, Education, and Welfare

Andrew Saul – Commissioner of the Social Security Administration

Andrew Saul – Chairman Federal Retirement Thrift Investment Board

Jesse Leonard Steinfeld – US Surgeon General

Tevi Troy – Deputy Secretary HHS

Rochelle Walensky – Director CDC

Caspar Weinberger – Secretary of Health, Education, and Welfare

 

Controlul COVID și al vaccinurilor

Nu sunt nicidecum prima, nici singura persoană care a observat că COVID-19 se afla sub controlul serviciilor de sănătate din SUA, dominate de evrei, categorie care include producătorii de vaccinuri.

 

COVID-19, bazat numai pe dovezi circumstanțiale, trebuie să fi fost un program evreiesc. Cea mai acută dovadă este cea mai evidentă – mass-media, care la nivel mondial este aproape în întregime controlată de evrei. Întreaga mass-media occidentală și, de asemenea, în mare parte din restul lumii, au fost cu toții de acord, împingând exact aceeași agendă, cu aceleași inundații zilnice de știri de apocalipsa, de minciuni magnifice, povești despre moarte și depresie peste tot, cu manipularea psihologică pentru care acești oameni sunt celebri și forța intensă de a manipula pe toată lumea să accepte injecțiile cu vârf genetic deghizate în vaccinuri.

 

Nu există nicio organizație neevreiasca cu puterea de a aduna și de a energiza mass-media evreiască ca grup pentru a face orice și cu siguranță nimic de această amploare. Numai logica ne spune că aceasta trebuia să fie o agendă evreiască. Nu există altă posibilitate care să se potrivească tuturor faptelor. După cum au remarcat alții, o epidemie „normală” nu necesită ca toate mass-media să inunde fiecare națiune cu rapoarte de apocalipsa 24/7, mai ales nu de la un agent patogen ușor. Dar o campanie de propagandă o cere, mai ales dacă scopul de bază îl reprezintă vaccinările.

 

De asemenea, marile companii farmaceutice sunt toate evreiesti și cu siguranță producătorii vaccinurilor. Un Rothschild deține uriașul conglomerat Sanofi, cel mai mare producător de vaccinuri din lume, și atât Pfizer, cât și Moderna sunt companii evreiești. De asemenea, cei mai mari acționari aparenti ai acțiunilor Pfizer, Moderna și Gilead sunt Blackrock, Blackstone și Vanguard, ele însele companii evreiești. Folosesc cuvântul „aparent” pentru că adesea acțiunile sunt deținute în trust pentru proprietarii efectivi, pentru a-i proteja de controlul public.

Sherrie Berger – CDC Chief of Staff

David A. Kessler – Co-chair COVID-19 Advisory Board

Rachel Levine – HHS Asst. Secretary

Nancy Messonnier – Leader COVID-19 Response

Anne Schuchat – Principal Deputy Director CDC

Rochelle Walensky – CDC Director

Jeffrey Zients – CDC Czar, COVID-19 Response Coordinator

Albert Bourla – Pfizer CEO

Michael Dolsten – Pfizer Chief Scientist

Larry Fink – CEO BlackRock

Jonathan D. Gray – Blackstone

Robert S. Kapito – Blackrock

Yifat Oron – Senior Managing Director Blackstone

Stephen Schwarzman – CEO of Blackstone

Tal Zaks – Moderna Chief Scientist and Medical Officer

 

Partea 7 – Controlul justiției și al nedreptății

 

Departamentul de Justiție al SUA

 

Evreii care ocupă funcții de conducere în Departamentul de Justiție al SUA fac lucrurile normale la care te-ai putea aștepta, punând în aplicare legile, emit hotărâri și așa mai departe, dar fac și lucruri la care nu te-ai aștepta – sau chiar nu te-ai imagina. O astfel de activitate deja menționată, și aproape sigur coordonată de City of London este prozelitizarea comună a noilor norme sexuale și de gen și obținerea de sancțiuni judiciare pentru acestea.

 

Dar există multe alte activități, toate făcute pe ascuns, care nu sunt în niciun caz politica guvernamentală americană, ci sunt în schimb promovarea agendei evreiești (Mafia Khazara). Unul dintre acestea este persecuția continuă a germanilor. Timp de mai bine de un deceniu, evreul Neal Sher a condus Biroul de Investigații Speciale (OSI), care era „unitatea de urmărire nazistă” a Departamentului de Justiție al SUA, unde a „supravegheat denaturalizarea și deportarea a zeci de criminali de război naziști de altădată”. [67] „Denaturalizarea” este privarea de cetățenie a unei persoane, lăsându-i efectiv apatrizi. Acesta este ceva ce acești evrei se pare că intenționează să continue în perpetuitate.

 

Nu guvernul american are o „unitate de urmărire nazistă”; evreii sunt cei care au o „unitate germană de persecuție”. Ei sunt cei care îi vor persecuta pe nemți și Germania în perpetuitate și care au creat acest departament în 1979 pentru a „identifica și expulza din Statele Unite pe cei care i-au ajutat pe naziști să persecute „orice persoană din cauza rasei, religiei, originii naționale sau politice. opinie (adică, evrei).” [68]

 

Cu alte cuvinte, vânează, elimină cetățeni și deportați germani care în ultimii 75 de ani ar fi putut indica cea mai mică neafectare posibilă pentru evrei. Nu este vorba despre vânarea „naziștilor” sau „criminalilor de război”; este în întregime despre răzbunare pentru ceea ce este foarte vag numit „antisemitism” prin distrugerea vieților tuturor suspecților și prin intimidarea tuturor celorlalți pentru a se supune.

 

Neal a pregătit un „raport” de peste 200 de pagini despre secretarul general al ONU Kurt Waldheim[69] și l-a plasat pe o „listă de supraveghere” a persoanelor care nu mai pot intra în SUA, pentru crima de a fi german. Sher a fost, de asemenea, șeful unei comisii internaționale de restituire a Holocaustului, care a încercat să continue, de asemenea, să jefuiască germanii și Germania pe perpetuitate pentru crimele pe care strămoșii lor ar fi putut sau nu să le fi comis și a continuat aceste activități prin intermediul Departamentului de Justiție al SUA. Sher a fost în cele din urmă interzis și condamnat pentru furt de fonduri,[70] dar asta nu a negat persecuția sa împotriva germanilor.

 

Eli Rosenbaum era un alt evreu care deținea aceeași funcție ca Sher.[71] Potrivit Wikipedia, Rosenbaum a fost „un vânător legendar de naziști”, cu greu un interes american la 75 de ani de la evenimente. Dar, de fapt, crearea Biroului de Investigații Speciale din Departamentul de Justiție al SUA a fost în întregime o construcție evreiască cu scopul de a „identifica, denaturaliza și deporta” aproape orice german pe care l-au putut găsi în SUA.[72]

 

Prea evident pentru a fi menționat, dar prea important pentru a fi ignorat este că nu toți germanii au fost „nazisti” și nu toți naziștii au fost „criminali de război”. Se pare că evreii nu reușesc să facă aceste distincții. Acesta este un loc în care istoricii ne induc în eroare în mod deliberat; un „nazist” era pur și simplu membru al Partidului Național Socialist al Muncitorilor Germani din Germania, nu era diferit de un cetățean obișnuit care era membru al unui partid politic liberal sau conservator din orice țară. Dar termenul a fost însușit de evrei și redefinit ca „răul întrupat” atunci când nu era absolut așa ceva.

 

De asemenea, este de remarcat faptul că, în timpul unui război, majoritatea cetățenilor din toate țările vor simpatiza cel puțin parțial cu guvernul lor. Aceasta nu este o crimă, cu siguranță nu una care justifică „identificarea, denaturalizarea și deportarea” tuturor cetățenilor. Dar dacă evreii sunt corecti și îndreptățiți în acest sens, atunci cum explică ei cei o sută de ani de opiu în China, care a fost în întregime o operațiune evreiască?

 

Cu siguranță, dacă toți germanii sunt vinovați pe perpetuitate de a fi „naziști” și „criminali de război”, chiar și descendenții din a treia generație, atunci cu siguranță toți evreii sunt vinovați pe perpetuitate de a fi traficanți de droguri și ucigași în masă, și toți evreii ar trebui, de asemenea, să fie supuși la „identificare, denaturalizare și deportare”.

 

Acești oameni, odată numiti, au puterea – și voința – să caute și să identifice pe oricine de moștenire germană care ar fi putut în trecut să spună sau să fi făcut ceva care ar putea fi interpretat ca „antisemit”, să-i dezbrace de naționalitatea lor. , să-i scutească de bunurile lor și să-i deporteze. Acest Departament funcționează ca cel mai rău tip de gangster.

 

De asemenea, personalul Ambasadei străine a SUA, cu asistența personalului Ambasadei și Consulatului Israelului din alte națiuni, întocmește liste cu oricine poate clasifica drept „antisemit” și împiedică intrarea acestora în SUA și, dacă este posibil, împiedicând zborul lor. orice companie aeriană oriunde. Dacă o pot face cuiva la fel de înalt ca Kurt Waldheim, o pot face oricui.

 

Și nu veți ști niciodată, pentru că mass-media controlată de evrei nu s-ar atinge niciodată de astfel de povești. Acest lucru se întâmplă mai des decât ți-ai putea imagina. Cine crezi că se află pe lista SUA cu un milion de nume? Terorişti? Nu sunt atât de mulți teroriști în întreaga lume. Și de ce crezi că SUA refuză să divulge numele de pe lista de interzis zbor sau scopul includerii lor?

 

Nu este din motive de „securitate națională”, ci pentru a ascunde agenda evreilor. Și nu au nevoie de dovezi pentru a le prezenta publicului, dacă publicul devine conștient de aceasta. Tot ceea ce este necesar este să-i murdărească pe acei indivizi cu etichete ca „nazist”, „antisemit”, „terorist intern”, „supremacist alb”, iar asta le va justifica acțiunile. Nimeni nu va cere dovezi pentru a apăra indezirabilii. Este atât de ușor.

 

În afară de aceasta, lista SUA interzisă a zborului a fost piratată, iar numele au fost dezvăluite. Articolul afirmă că există „tendințe foarte clare către nume aproape exclusiv arabe și rusești de-a lungul milionului de intrări”.[73] Puteți trage orice concluzie considerați adecvată.

Morton I. Abramowitz – Assistant to Attorney General

Robert Bauer – Co-Chair Presidential Commission Supreme Court

Lanny A. Breuer – Assistant Attorney General

Charles Breyer – Vice Chair US Sentencing Commission

Michael R. Bromwich – Inspector General Department of Justice

Michael H. Cardozo – Department of Justice Legal Staff

Michael Chertoff – Assistant Attorney General

Michael Chertoff – Head Justice Department Criminal Division

Makan Delrahim – Assistant Attorney General

Norm Eisen – Consultant to Committee on the Judiciary

Glenn Fine – Inspector General Department of Justice

Charles Fried – US Solicitor General

Merrick Garland – Attorney-General

Douglas H. Ginsburg – Assistant Attorney General

Jamie Gorelick – Assistant Attorney General

Elena Kagan – Solicitor General

Jonathan Kanter – Assistant Attorney General Antitrust Division

Pamela S. Karlan – Principal Deputy Assistant Attorney General

Ron Klain – Chief of Staff to A-G Janet Reno

Joel Klein – Assistant Attorney General

Stuart Levey – Principal Associate Deputy Attorney General

Stuart Levey – Chief of Staff to Deputy Attorney General

Edward H. Levi – US Attorney General

Edward Levi – Special Assistant to the Attorney General

Edward H. Levi – Chief Counsel House Judiciary Subcommittee on Monopoly Power

Mark Levin – Chief of Staff to Attorney General

Alejandro Mayorkas – US Attorney for California

Alejandro Mayorkas – Chief Office’s General Crimes Section

Michael Mukasey – US Attorney General

Bernard Nussbaum – Assistant US Attorney New York

Eric Posner – Counsel for the Department of Justice

Jeffrey A. Rosen – US Attorney General

Eli Rosenbaum – Director Department of Justice Office of Special Investigations

Eli Rosenbaum – Human Rights Enforcement Department of Justice

Rod Rosenstein – Deputy Attorney General

Brian Schwalb – DC Attorney General

Ricki Seidman – Deputy Associate Attorney General Department of Justice

Neal Sher – Special Investigations Department of Justice – Hunting Germans

Laurence Silberman – Acting Attorney General

Laurence Silberman – Deputy Attorney General

Barbara Underwood – US Solicitor General

Seth P. Waxman – US  Solicitor General

Seth P. Waxman – Associate Deputy Attorney General Department of Justice

Andrew Weissmann – Chief of the Criminal Fraud Section Department of Justice

Converting the Jewish Agenda to Judicial Precedent

Beth Bloom – Judge of the United States District Court

Louis Brandeis – Supreme Court Justice

Charles Breyer – Senior Judge US District Court

Stephen Breyer – Associate Justice US Supreme Court

Stephen Breyer – Chief Judge US Court of Appeals

Stephen Breyer – Supreme Court Justice

Stephen Breyer – Chief Judge US Court of Appeals

Benjamin N. Cardozo – Associate Justice of the Supreme Court

Michael Chertoff – Judge US Court of Appeals

Abe Fortas – Associate Justice Supreme Court

Jerome Frank – Judge US Court of Appeals

Felix Frankfurter – Associate Justice of the Supreme Court

Beth Labson Freeman – Judge US District Court

Merrick Garland – Judge US Court of Appeals

Richard Gergel – Judge US District Court

Nina Gershon – Senior Judge US District Court

Douglas H. Ginsburg – Senior Judge US Court of Appeals

Ruth Bader Ginsberg – Supreme Court Justice

Ruth Bader Ginsburg – Judge of the US Court of Appeals

Arthur Goldberg – Associate Justice of the Supreme Court

Ronald M. Gould – Judge US Court of Appeals

Susan P. Graber – Senior Judge US Court of Appeals

Amy Sauber Berman Jackson – Judge US District Court

Elena Kagan – US Supreme Court Justice

Irving Kaufman – Chief Judge US Court of Appeals

Alex Kozinski – Chief Judge US Court of Appeals

Ken Kramer – Chief Judge US Court of Appeals

David F. Levi – Chief Judge US District Court

Abner Mikva – Chief Justice US Court of Appeals

Michael Mukasey – Chief Judge District Court Southern New York

Veronica S. Rossman – Judge US Court of Appeals

Norma Levy Shapiro – Senior Judge US District Court

Laurence Silberman – Senior Judge US Court of Appeals

Laurence Silberman – Judge US Foreign Intelligence Surveillance Court

David Stras – Judge US Court of Appeals

 

Partea 8 – Controlul Strategiei de Hegemonie Globală a SUA

 

Consiliul National de Securitate al SUA

 

„Consiliul de Securitate Națională al Statelor Unite (NSC) [74] este principalul forum folosit de președintele Statelor Unite pentru examinarea problemelor de securitate națională, militară și de politică externă. Cu sediul la Casa Albă, face parte din Biroul Executiv al Președintelui Statelor Unite și este compus din consilieri înalți de securitate națională și oficiali ai Cabinetului.”

 

„De la înființarea sa în 1947 de către președintele Harry S. Truman, funcția Consiliului a fost de a consilia și asista președintele în ceea ce privește securitatea națională și politicile externe. De asemenea, servește drept brațul principal al președintelui pentru coordonarea acestor politici între diferite agenții guvernamentale. Ulterior, Consiliul a jucat un rol cheie în majoritatea evenimentelor majore din politica externă a SUA, de la Războiul din Coreea la Războiul împotriva terorii.”

 

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că SUA nu au probleme speciale de securitate. Acest Departament funcționează în principal pentru a elimina securitatea altor națiuni, în special a celor neascultătoare. Dar poate că scopul său principal este „securitatea Israelului”, prevenind atrocitățile evreiești emanate de la Tel Aviv, care au ca rezultat atacuri asupra acelei națiuni de către statele arabe victimizate.       

Elliott Abrams – Senior Director National Security Council

Elliott Abrams – Deputy National Security Advisor

Madeleine Albright (Marie Jana Körbelová) – National Security Council

Jeffrey A. Bader – Director National Security Council

Zoë Baird (Gerwitz) – Asst. National Security Advisor

Daniel Benjamin – Coordinator for Counterterrorism

Daniel Benjamin – Member National Security Council

Antony Blinken – Member National Security Council

Samuel (Sandy) Berger – National security policy board NSC

Samuel Berger – National Security Advisor

Samuel Berger – Head National Security Council

Tony Blinken – Deputy National Security Advisor

Debra Cagan – Advisor for National Security Policy

Ivo Daalder – NSC Director for European Affairs

John Eisenberg – National Security Council Legal Advisor

Michael Froman – Deputy National Security Advisor

Leon Fuerth – Vice-President National Security Adviser

Leon Fuerth – Member National Security Council

Richard N. Haass – Senior Director National Security Council 

Avril Haines – Deputy National Security Advisor

Morton Halperin – Director of Policy Planning NSC

Morton Halperin – Senior Director NSC

Martin Indyk – Director NSC

Roberta Jacobson – National Security Council border czar

Henry Kissinger – National Security Advisor

Anthony Lake – US National Security Advisor

Stuart A. Levey – Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence

Edward Lutwak – National Security Study Group

Robert Malley – Director National Security Council

Ned Price – Spokesman NSC

Uri Ra’anan – Policy and Defense Advisor

Mira Resnick – Director Office of Security Assistance

Mira Resnick – Director Office of Regional Security and Arms Transfers

Benjamin J. Rhodes – Deputy National Security Advisor

Walter Rostow – National Security Advisor

Walter Rostow – Deputy National Security Advisor

Richard Schifter – Special Adviser to National Security Council

Dan Shapiro – Senior Middle East Director NSC

Laurence Silberman – Chairman Iraq Intelligence Commission

Steven Simon – Senior Director National Security Council

Richard H. Solomon – Member US National Security Council

Donald Steinberg – Director National Security Council

James Steinberg – Deputy National Security Advisor

Alexander Vershbow – Senior Director National Security Council

Chanan Weissman – Director National Security Council

Neal S. Wolin – National Security Council

 

Securitatea Internă

Acest departament poartă responsabilitatea pentru identificarea (și zdrobirea) „teroriştilor” autohtoni, adică a oricărei persoane care obiectează la politicile interne ale SUA sau nu crede povestea oficială cu privire la ceva. O parte a acestui program a implicat angajarea Craft International pentru a oferi lunetiști care să-i omoare pe liderii protestelor „Occupy Wall Street” – un contract pe care FBI și CIA nu l-au negat.[75] [76] [77]

 

Alan Bersin – Assistant Secretary Department of Homeland Security

Michael Chertoff – Secretary of Homeland Security

Sigal Mandelker – Counselor to the Secretary of Homeland Security

Alejandro Mayorkas – Deputy Secretary of Homeland Security

Alejandro Mayorkas – Secretary of Homeland Security

David Pressman – Assistant Secretary Department of Homeland Security

 

Bullying internațional(amenintarea internationala) sub masca democrației

 NED (National Endowment for Democracy) este în esență o companie „Color Revolution”, specializată în infiltrarea și răsturnarea guvernelor. Protestele din Piața Tiananmen din China din 1989 au fost până la urmă în întregime sub controlul NED și al CIA.[78] În mod similar, USAID nu este deloc așa cum este prezentat și nici așa cum o percepe publicul larg. Aș estima că 80% din activitățile sale sunt criminale și antiumane.

 

Pare a fi în primul rând un instrument al hotărârii evreiești pentru controlul și reducerea populației. Într-un caz celebru, SUA au refuzat alimente și alte ajutoare pentru India în timpul unei foamete, până când guvernul indian a fost de acord să permită USAID să deschidă centre pentru sterilizarea femeilor locale.[79] [80] [81] [82] Dacă îmi amintesc bine, aproximativ 50.000 de locații au fost amenajate în India pentru a steriliza forțat femeile. Au murit nenumărate victime. Dacă vreunul dintre acestea este o știre noua pentru dvs., ar trebui să citiți acest articol „Plăcerile depopulării pământului” [83]

 

Vocea Americii este, desigur, doar o mașinărie de propagandă, iar Human Rights Watch urmărește toate atrocitățile drepturilor omului, cu excepția celor comise de americani de pretutindeni și de evrei în special în Palestina, toate pe direcția orașului Londrei.

Lynn Cutler – Director NED

Tom Dine – Assistant Administrator USAID, Executive Director AIPAC

Bonnie Glick – Deputy Administrator USAID

Sharon Kleinbaum – Commissioner of US Commission on International Religious Freedom

Melvyn Levitsky – Deputy Director Voice of America

Evelyn Lieberman – Director Voice of America

Morgan Ortagus – USAID Baghdad

Kenneth Roth – Executive Director Human Rights Watch

David Saperstein – Ambassador for Religious Freedom

Richard Schifter – Envoy to UN Commission on Human Rights

Donald Steinberg – Deputy Administrator USAID

Tamara Cofman Wittes – Assistant Administrator USAID

       

Partea 9 – Controlul spionajului și al revoluțiilor de culoare:

 

Inteligență și spionaj

Dintr-un eseu anterior despre Orașul Londrei: [84] Am o copie a unui document care a fost eliberat de CIA în baza unei cereri FOIA. Nu este un document CIA și nu este clar de ce ar fi fost în posesia CIA. Documentul nu este redactat, dar autorul original nu este identificat. Punctul esențial al acestui document indică existența unui grup undeva în cadrul CIA care operează independent, acționând sub auspiciile și autoritatea CIA, dar cu propriul scop și agendă, fără legătură cu restul organizației. Documentului îi lipsesc înnebunitor de detalii precise, dar implicația este că acest grup nu raportează niciunei părți a CIA și că activitățile sale ar putea să nu fie cunoscute de executivul CIA. Citisem sau auzisem zvonuri despre un astfel de grup înainte, dar aceasta a fost prima dovadă documentată a acestuia.

 

Edward Snowden, într-un articol intitulat „CIA nu este prietenul tău“,[85] a făcut referire și la acest lucru. El a scris că, după crearea CIA, „În decurs de un an, tânăra agenție a renunțat deja la rolul său de colectare și analiză de informații pentru a înființa o divizie de operațiuni ascunse. În decurs de un deceniu, CIA a condus acoperirea organizațiilor de știri americane, răsturnând guverne alese democratic (uneori doar pentru a beneficia de o corporație favorizată), înființând ținute de propagandă pentru a manipula sentimentul public, lansând o serie de lungă durată de experimente de control mental asupra subiecti umani involuntari . . . și interferarea cu alegerile străine.” [86]

Morton I. Abramowitz – Director Biroul de Informații și Cercetare

Zoë Baird (Gerwitz) – Commission on Roles and Capabilities of US Intelligence

Jeremy Bash – CIA Chief of Staff

David S. Cohen – CIA Deputy Director (Obama)

David S. Cohen – CIA Deputy Director (Biden)

John Deutch – Director of Central Intelligence (CIA)

Jeffrey Epstein – City of London Special Attaché to the CIA for Sexual Entrapment

Dan Glickman – Chair of the House Intelligence Committee

Howard Gutman – Special Assistant to FBI Director

Avril Haines – Deputy Director CIA

Avril Haines – Director National Intelligence

Anne Neuberger – NSA Deputy National Security Adviser for Cybersecurity

Anne Neuberger – Deputy National Manager NSA

Anne Neuberger – Director of Cybersecurity NSA

Valerie Plame – CIA Officer

Ned Price – CIA Intelligence Analyst

Warren Rudman – Chairman Intelligence Oversight Board

James R. Schlesinger – Director of Central Intelligence (CIA)

Andrew Weissmann – FBI General Counsel

Neal S. Wolin – Special Assistant to Directors of Central Intelligence

 

Partea 10 – Departamentul Apărării. Controlul agresiunii, războiului, jefuirii

 

După aceasta, avem armata, în cea mai mare parte pentru a pune în mișcare planurile Departamentului de Stat evreiesc de război, jefuire, înlăturare a liderilor naționali neascultători prin asasinare pentru a-și elibera națiunile pentru jaf deschis.

 

Trebuie remarcat faptul că „Departamentul de Apărare” al SUA nu are nicio legătură cu nimic care ar putea fi considerat „apărare”. Nu există nimeni care să se gândească în mod serios (cu excepția imaginației) să atace SUA sau orice parte a acesteia. Departamentul de Apărare al SUA ar trebui rebotezat „Departamentul American de Agresiune Militară”.

 

John F. Kennedy a fost faimos pentru că a afirmat că „După cum știe lumea, SUA nu vor începe niciodată un război”, făcându-ne să credem că cele aproximativ 200 de războaie pe care SUA le-au lansat împotriva a zeci de națiuni au fost în „autoapărare” în care toate acele națiuni din Haiti și Nicaragua până în Irak și Libia au atacat mai întâi SUA, iar americanii „doar se apărau”.

 

În acest context, trebuie remarcat faptul că în cei aproximativ 245 de ani ca națiune, SUA au fost în război 235 de ani. Dacă acest lucru nu-i face pe americani o „victimă a agresiunii străine”, nu știu ce i-ar mai face.”

Kenneth Adelman – Pentagon Defense Policy Board

Kenneth Adelman – Director Arms Control and Disarmament Agency

Kenneth Adolman, assistant to Defense Secretary

Zoë Baird (Gerwitz) – Department of Defense Advisory Committee

Jeremy Bash – Department of Defense Chief of Staff

Harold Brown – Secretary of Defense

Debra Cagan – Deputy Assistant Secretary of Defense

Joseph Churba – Policy and Defense Advisor

William Cohen – Secretary of Defense

William Sebastian Cohen – Secretary of Defense

Ezra Cohen-Watnick – Under Secretary of Defense for Intelligence

Ezra Cohen-Watnick – Assistant Secretary of Defense

John Deutch – Deputy Secretary of Defense

John Deutch – Under Secretary of Defense for Acquisition and Technology

Eric S. Edelman – Under Secretary of Defense for Policy

Lee A. Feinstein – Special Assistant Secretary of Defense 

Douglas Feith – Under Secretary of Defense for Policy

Martin Feldstein – Consultant Department of Defense

Glenn Fine – Acting Inspector General Department of Defense

Nathan Glazer – Policy and Defense Advisor

Richard N. Haass – Department of Defense

Walter Hahn – Defense Analyst

Morton Halperin – Asst. Secretary of Defense

Morton Halperin – Deputy Assistant Secretary of Defense for International Security

Stephen Herbits – Consultant to Secretary of Defense

Ken Kramer – Assistant Secretary of the Army

Charles Kupperman – Defense Analyst

Ronald S. Lauder – Deputy Assistant Secretary of Defense for European and NATO Affairs

Dr. John Lehman – Policy and Defense Advisor

Richard Perle – Chairman Defense Policy Board

Richard Perle – 1st Assistant Secretary of Defense

Michael Schiffer – Deputy Assistant Defense Secretary

James R. Schlesinger – Secretary of Defense

General Norton A. Schwartz – Chief of Staff of the US Air Force

Alexander Vershbow – Assistant Secretary of Defense

Alexander Vershbow – Deputy Secretary General of NATO

Caspar Weinberger – Secretary of Defense

Aharon Wildavsky – Policy and Defense Advisor

Paul Wolfowitz – Deputy Secretary of Defense

Paul Wolfowitz – Undersecretary of Defense for Policy

Dov Zakheim – Undersecretary of Defense

Dov Zakheim – Consultant to the Office of the Secretary of Defense

Dov Zakheim – Comptroller of Defense Department

 

Partea 11 – Controlul lumii

 

Departamentul de Stat al SUA

În primul rând, versiunea oficială:

„Departamentul de Stat al Statelor Unite este un departament executiv al guvernului federal responsabil de politica externă și relațiile țării. Echivalent cu ministerul de externe al altor națiuni, atribuțiile sale principale sunt consilierea președintelui SUA în relațiile internaționale, administrarea misiunilor diplomatice, negocierea tratatelor și acordurilor internaționale și reprezentarea SUA la Națiunile Unite.” [87]

 

Departamentul de Stat face de fapt toate aceste lucruri, dar declarația oficială conține o minciună uriașă – partea despre aceste activități fiind „datoriile sale principale”. Nu are rost să contestam afirmația că activitățile principale ale Departamentului de Stat sunt: răsturnarea guvernelor (Ucraina, Venezuela și colab); utilizarea „diplomației” pentru a aduce națiunile în punctul de revoluție sau război; să coopereze cu Gene Sharp la Institutul Einstein de la Harvard pentru a promova revoluțiile de culoare; să hărțuiască națiunile să accepte hegemonia SUA, bazele militare americane și laboratoarele de război biologic din SUA; să amenințe și să agreseze națiunile să urască Rusia, China și Iranul; să hărțuiască corporațiile internaționale pentru a refuza să facă afaceri cu țările defavorizate; să aranjeze sancțiuni financiare și alte pedepse pentru țările neascultătoare; promovarea intereselor financiare ale multinaționalelor americane și evreiești din alte țări; pentru a promova, în general, interesele Israelului și agenda internațională a evreilor mafiei Khazar din City of London.

 

Aceasta din nou nu este fantezie. Gândiți-vă la răsturnarea guvernului legitim al Ucrainei în 2014, pentru a fi înlocuit de un evreu care ar favoriza un război cu Rusia. Era o evreică, Victoria Nuland din Departamentul de Stat al SUA, care conducea întregul spectacol. Gândiți-vă la încercarea de „revoluție a iasomiei” născută moartă din China, unde apelurile au inundat „misterios” rețelele sociale din SUA și China, cerând tuturor chinezii să se adune în anumite puncte din toate orașele mari pentru a protesta împotriva „guvernului dictatorial”.

 

Un evreu, Jared Cohen, de la Departamentul de Stat al SUA a fost cel care a condus acest efort. Ideea nu a fost a lui, dar execuția a fost deplorabila. Aș putea enumera alte 25 de astfel de eforturi. Amintiți-vă, de asemenea, că a fost o altă evreică, Madeleine Albright în calitate de secretar de stat al SUA, cea care a creat bombardarea Serbiei de 78 de zile – cea mai lungă campanie de bombardamente din istoria lumii.

 

Amintiți-vă și că Madeleine Albright a fost cea care a proiectat distrugerea infrastructurii de apă a Irakului. Pentru aceasta, Albright și-a câștigat faima ca cel mai prolific ucigaș de copii din lume, aceasta psihopata tulburata este direct responsabila pentru moartea a peste 500.000 de copii sugari în Irak și care apoi a spus „Da, a meritat”; – pentru care Obama i-a acordat Medalia Prezidenţială a Libertăţii, cel mai înalt premiu civil al Statelor Unite.

 

Evrei precum Madeleine Albright cu Iugoslavia și Irak, Henry Kissinger cu Vietnam și Paul Wolfowitz cu Irak au fost cei care au folosit puterea și influența pozițiilor lor pentru a conduce politica externă a SUA acolo unde ei și gestionatorii lor au vrut să ajungă.

 

Kissinger a contribuit la crearea și supravegherea tuturor atrocităților americane din Vietnam și multe din America Centrală și de Sud. Wolfowitz a fost un șoim extrem în Irak și se pare că făcea să invadeze câteva zile după 9-11, folosind asta ca scuză. Acestea nu se încadrează exact în „administrarea misiunilor diplomatice” și „negociarea acordurilor internaționale”.

 

Există un schimb de mesaje interesant de la Henry Kissinger când era secretar de stat al SUA si David Popper a fost ambasadorul evreiesc în Chile în timpul domniei lui Pinochet, după ce Departamentul de Stat al SUA a executat și l-a răsturnat pe președintele ales democratic Salvador Allende, iar Pinochet și-a lansat salba de atrocități împotriva propriului popor. Popper a fost suficient de uman pentru a-și comunica îngrijorările cu privire la atrocități către Departamentul de Stat. Kissinger a răspuns cu un mesaj indirect adresat ambasadei, care spunea: „Spune-i lui Popper să întrerupă cursurile de științe politice”. [88] Nici asta nu se potrivește cu crearea de relații bune și munca pentru pace.

 

Departamentul de Stat al SUA este, de asemenea, implicat permanent în persecutarea micuței Cuba, ca răzbunare pentru expulzarea de către Castro a tuturor evreilor după revoluție. Un articol din Vocea Americii a fost intitulat „Blocarea regimului cubanez de la exploatarea poporului cubanez”. [89]

 

A fost interesant, din moment ce sancțiunile pe care SUA le-au aplicat în mod continuu Cubei în ultimii 70 de ani au condamnat acea mică țară la sărăcia absolută, lipsa medicamentelor și tehnologiei și mizerie generală, ca să nu mai vorbim de cele 638 de încercări greșite de a-l ucide pe Castro. [90] [91] Acest lucru nu ar părea, cel puțin la suprafață, să susțină teza conform căreia Departamentul de Stat al SUA este foarte preocupat de „exploatarea poporului cubanez”.

 

Într-o ordine similară, s-ar putea să știți că Departamentul de Stat și Armata SUA l-au instalat și sprijinit pe Anastasio Somoza și familia sa ca dictatori brutali ai Nicaragua. Este interesant că atunci când caut „dictatorii din Nicaragua”, Google și Bing titlulează rezultatele cu articole despre Daniel Ortega – omul care a răsturnat Somozas susținut de SUA și a organizat alegeri libere. Se pare că luptătorul pentru libertate al unui bărbat este teroristul (sau dictatorul) altui om.

 

Ca răspuns, Departamentul de Stat al SUA a impus cele mai brutale sancțiuni posibile asupra acelei mici țări, atât de sălbatice încât nivelul de trai ar fi scăzut cu aproximativ 90%. Departamentul de Stat i-a spus apoi lui Ortega că țara sa va reveni la normal într-o clipă dacă ar demisiona și ar organiza alegeri cu doi indivizi aleși de SUA ca unici candidați. Ortega nu avea de ales. Articolul Wikipedia despre acest eveniment ne spunea că „Nicaragua a organizat primele alegeri democratice, înlăturând dictatura [Ortega]”, [92], confundând aparent Ortega cu Somoza. Cu toate acestea, pentru a nu pierde ideea principală, care este că, atunci când privim dincolo de propagandă și psiho-bulbuc, aceasta este activitatea zilnică tipică a Departamentului de Stat al SUA în viața reală.

 

Par puține motive să ne îndoim că Departamentul de Stat al SUA primește ordinele de marș de la orașul Londrei, deoarece majoritatea activităților sale sunt de un beneficiu mic sau deloc pentru SUA, dar de mare beneficiu pentru Israel și agenda evreiască. Amintiți-vă că Departamentul de Stat deține controlul asupra tuturor afacerilor externe, aproape totul nu intern, cel puțin până când își pot preda proiectele armatei americane pentru o concluzie finală.

 

Din lista de mai jos puteți vedea că acest Departament critic este în mare parte evreu și, prin urmare, responsabil pentru aproape toate problemele politice grave ale lumii. Și aceasta nu este în niciun caz prima dată. S-ar putea să vă interesați să citiți „The Cause of World Unrest” [93] de Howell Arthur Gwynne, editorul London’s Morning Post, scris în 1920. Nu s-a schimbat nimic de atunci.

 

Nu mai pare a fi un secret faptul că evreii khazari (așa-zișii) din orașul Londra vor să înceapă al treilea război mondial pentru a-și finaliza planurile. [94] Scopul este de a distruge în cele din urmă Rusia, China [95] și Iranul, pentru a elimina ultimele obstacole în calea fanteziei lor de a avea un guvern evreiesc într-o lume, iar acest lucru se face exact în același mod în care au conceput primele două războaie mondiale. [96] [97] [98] Tot ceea ce se întâmplă astăzi cu Rusia, China și Iran, sunt politici în întregime evreiești care provin din această sursă. Toate provocările făcute astăzi de Departamentul de Stat și Armata SUA sunt conduse de evreii care controlează în totalitate Departamentul de Stat al SUA.

 

Mai este ceva ce face Departamentul de Stat al SUA, pe care probabil l-ați fi bănuit, dar nu avea informații concrete: folosind beneficiile privilegiului diplomatic și folosind personalul ambasadelor și consulatelor sale, spionează țările gazdă. S-ar putea să vă bucure să citiți acest lucru: „Dacă o faci tu, este spionaj. Dacă o fac ei, este cercetare”. [99] O mare parte din această activitate implică identificarea americanilor care lucrează în China și a diverșilor mormăiți chinezi nemulțumiți care ar putea fi dispuși să „strângă cercetări” pentru guvernul SUA. Acest lucru costă bani, care trebuie plătiți în numerar și plătiți „pe sub masă”. Cum să finanțezi asta?

 

Într-un an eșantion (2014), consulatele americane din China au primit aproximativ 1,8 milioane de cereri de viză de la cetățeni chinezi [100], în principal pentru studii sau turism. Ambasada și consulatele SUA au perceput o taxă nerambursabilă de 1.000 RMB (aproximativ 150 USD) pentru fiecare cerere, cu stipulația ca taxa să fie plătită numai în numerar. Pentru a vă economisi matematica, este vorba de aproximativ 270 de milioane de dolari care ocolesc complet sistemul bancar și sunt disponibile pentru operațiuni negre.

 

Ambasada SUA la Beijing, care suferea de atacuri repetate pentru această politică, a încercat să controleze daunele prin inserarea unei noi pagini pe site-ul lor, asigurând chinezii că nu au nevoie cu adevărat de numerar pentru operațiunile lor negre, dovedit de faptul că, brusc, ar fi acceptă carduri de credit – VISA, MasterCard, AMEX și Diners Club.

 

A fost drăguț. Numărul de chinezi care dețin carduri AMEX sau Diners Club ar fi aproximativ același cu numărul de americani care dețin carduri de credit de la Banca Chinei – cu alte cuvinte, aproximativ zero. De ce nu a acceptat Ambasada SUA la Beijing carduri de credit chineze? Pentru că chiar aveau nevoie de bani pentru operațiunile lor negre.

 

Trebuie neapărat să citiți acest articol despre Pfizer: „Pfizer’s Perfectly-Timed Epidemic”. [100a] Aceștia sunt aceiași oameni care au produs cea mai mare parte a „vaccinurilor” COVID-19. Nu voi oferi prea multe detalii aici, dar practic Pfizer a creat un nou medicament pentru meningită pe care FDA a refuzat să-l aprobe din cauza pericolelor sale grave, așa că Pfizer l-a dus în Nigeria, unde a avut loc un focar brusc de meningită (foarte posibil cauzat de OMS).

 

Se pare că Pfizer a falsificat scrisori de autoritate și le-a retrodatat la o dată anterioară „procesului”. Ei au mințit, de asemenea, despre obținerea aprobărilor părinților pentru a administra un medicament experimental copiilor mici, a cărui utilizare nu numai că i-a lăsat pe mulți copii morți, ci și pe alții cu leziuni cerebrale, paralizie sau tulburări de vorbire. Nigeria a intentat mai multe procese, iar Pfizer a fost în cele din urmă de acord să plătească despăgubiri de 75 de milioane de dolari și să creeze un fond de 35 de milioane de dolari pentru a compensa victimele.

 

Dar Pfizer a recurs la extorcarea și șantajul oficialilor guvernamentali nigerian în încercarea de a evita plățile către familiile micilor victime ale procesului său ilegal de droguri. The UK Guardian a raportat că scurgerile de cabluri diplomatice ale guvernului SUA au dezvăluit că „Pfizer a angajat anchetatori pentru a căuta dovezi de corupție împotriva procurorului general nigerian, în efortul de a-l convinge să renunțe la acțiunea în justiție”, cu aparent deplină cunoștință și asistență din partea SUA. Departamentul de Stat.

 

Nu numai asta, dar când Nigeria a încercat să depună procese în SUA, instanțele americane au susținut în mod ciudat că nu au „nicio jurisdicție” să se ocupe de astfel de cereri. Nu este prima dată când guvernul SUA, Departamentul de Stat și instanțele americane au mintit pentru a proteja o multinațională evreiască. Și, așa cum se întâmplă aproape întotdeauna, evreii au publicat articole care să ne spună că „motivele guvernului nigerian (pentru a condamna Pfizer) au fost puse la îndoială”. [100b]

 

Așa că acum nu este vorba despre o companie evreiască care riscă în mod deliberat vieți și uciderea copiilor mici (neevrei), dar un guvern cu motive discutabile. Și astfel acești evrei reușesc întotdeauna să întorce povestea și să învinovățească victima. Dar din nou, pentru a nu pierde punctul principal, care este că protejarea multinaționalilor evrei din întreaga lume este una dintre funcțiile principale ale Departamentului de Stat al SUA.

 

Din listele de mai jos, puteți vedea controlul evreiesc copleșitor asupra Departamentului de Stat al SUA:

Elliott Abrams – Special Representative for Venezuela and Iran

Elliott Abrams – Assistant Secretary of State for Inter-American Affairs

Elliott Abrams – Assistant Secretary of State for Human Rights

Elliott Abrams – Assistant Secretary of State for International Organization

Madeline Albright – Secretary of State

Bernard W. Aronson – Assistant Secretary of State

Bernard W. Aronson – Special Envoy to the Colombian Peace Process

Daniel Benjamin – State Department Coordinator for Counterterrorism

Antony Blinken – Secretary of State

Michael Blumenthal – Deputy Assistant Secretary of State

Nancy Brinker – State Department Chief of protocol

Debra Cagan – State Department Director of Policy and Regional Affairs

Debra Cagan – State Department Director of European and Eurasian Affairs

Michael H. Cardozo – State Department Legal Staff

David S. Cohen – Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence

Eliot Cohen – State Department Counselor

Jonathan R. Cohen – Deputy Assistant Secretary of State

Jared Cohen –  Secretary of State Policy Planning Staff

Jeffrey Davidow – Assistant Secretary of State, Chief Policy Maker

Stuart Eizenstat – Assistant Secretary of State

Stuart Eizenstat – Under Secretary of State

Harvey Feldman – State Department Policy Planning Staff

Jeffrey D. Feltman – Assistant Secretary of State

Daniel Fried – State Department Coordinator for Sanctions Policy

Daniel Fried – Assistant Secretary of State

Daniel Fried – State Department Economic Bureau

Bonnie Glick –  Foreign Service Officer Department of State

Philip S. Goldberg – Assistant Secretary of State for Intelligence

Jason Greenblatt – Special Representative for Israeli-Palestinian Conflict

Marc Grossman – Assistant Secretary of State for European and Canadian Affairs

Marc Grossman – Under Secretary of State for Political Affairs

Marc Grossman – Special Representative for Afghanistan and Pakistan

Marc Grossman – Director General of the United States Foreign Service

Richard N. Haass – Special Envoy for Northern Ireland

Richard N. Haass – State Department Director of Policy Planning

Avril Haines – Office of Legal Adviser State Department

Morton Halperin – State Department Director of Policy Planning

Rita Hauser – Representative to the UN Commission

Richard Holbrooke – Special Representative for Afghanistan and Pakistan

Richard Holbrooke – Assistant Secretary of State

Robert D. Hormats – Under Secretary of State for Economic Growth and Energy

Roberta S. Jacobson – Assistant Secretary of State

John Kerry – Secretary of State

Henry Kissinger – Secretary of State

Melvyn Levitsky – Assistant Secretary of State for International Narcotics

Melvyn Levitsky – State Department Executive Secretary

Melvyn Levitsky – Deputy Assistant Secretary of State

Jack Lew – Deputy Secretary of State

Jack Lew – Head of State Department Budget Office

Samuel W. Lewis – State Department Director of Policy Planning

Samuel W. Lewis – Assistant Secretary of State

Samuel W. Lewis – State Department Head Italian Affairs

Samuel W. Lewis – Special Assistant to Under Secretary of State

Samuel W. Lewis – Special Assistant Policy Planning Inter-American Affairs

Aryeh Lightstone – Senior Adviser to US Ambassador to Israel

Deborah Lipstadt – Special State Department Envoy to Monitor and Combat Anti-Semitism

Princeton Lyman – Assistant Secretary of State

Eric Lynn – Middle East Policy Adviser

Michael Mandelbaum – Department of State Security Issues

Aaron Miller – Deputy Middle East Coordinator

Aaron Miller – Historian Department of State

Aaron Miller – State Department Analyst Bureau of Intelligence and Research

Aaron Miller – Secretary of State Policy Planning Staff

John Miller – State Department Office for Human Trafficking

Ronald E. Neumann – Foreign Service Officer

Thomas Nides – Deputy Secretary of State

Matt Nosanchuk – Senior Adviser Religion and Global Affairs

Suzanne Nossel – US Deputy Assistant Secretary of State

Victoria Nuland – Secretary of State for Political Affairs

Victoria Nuland – Assistant Secretary of State

Morgan Ortagus – Spokesperson, State Department

David H. Popper – Assistant Secretary of State for International Organization

Ned Price – State Department Spokesperson

Arnold Lewis Raphel – Special Assistant to Secretary of State

Mira Resnick – State Department Deputy Assistant Secretary

Dennis Ross – Director, Policy Planning State Department

Walter Rostow – State Department Counselor

Walter Rostow – State Department Director of Policy Planning

James Rubin – Special Envoy State Department

James Rubin – Assistant Secretary of State for Public Affairs

James Rubin – Diplomatic Counselor to OECD Secretary General

Daniel Rubinstein – Principal Deputy Assistant Secretary Bureau of Intelligence

Richard Schifter – Assistant Secretary of State for Human Rights

Richard Schifter – Deputy Representative to UN Security Council

Dan Senor – Spokesman for Paul Bremer’s “Provisional Government” in Iraq

Dan Shapiro – Adviser on Iran

Dan Shapiro – Special Liaison to Israel on Iran

Wendy Sherman – Deputy Secretary of State

Wendy Sherman – Assistant Secretary for legislative affairs Secretary of State

Wendy Sherman – Under Secretary of State for Political Affairs

Richard H. Solomon – Assistant Secretary of State

Richard H. Solomon – State Department Director of Policy Planning

Donald Steinberg – Director State Department Joint Policy Council

James B. Steinberg – Director of Policy Planning State Department

James B. Steinberg – Principal Deputy to Secretary of State

James B. Steinberg – Deputy Secretary of State

Robert S. Strauss – Special Envoy for the Middle East

Peter Tarnoff – Under Secretary of State for Political Affairs

Peter Tarnoff – Executive Secretary State Department

Chanan Weissman – State Department Spokesman

Tamara Cofman Wittes – Deputy Assistant Secretary State Department

Paul Wolfowitz – Director of Policy Planning Department of State

Paul Wolfowitz – State Department Assistant Secretary East Asia and Pacific

Howard Wolpe – Presidential Special Envoy to Africa

Howard Wolpe – Assistant Secretary of State

David Wurmser – Middle East Advisor, State Department Special Assistant    

   

Ambasadorii evrei ai Americii

Desigur, un Departament de Stat evreiesc nu poate funcționa într-un vid internațional și, la fel ca în cazul armatei, au nevoie de „ghete/cizme pe teren” în multe țări.

 

În primul rând, versiunea oficială: „Rolul principal al unui ambasador este de a stabili și de a menține relații diplomatice între cele două țări, de a facilita comerțul și comerțul și de a promova programe de schimb cultural și educațional”.

 

Potrivit Wikipedia, „Una dintre pietrele de temelie ale misiunilor diplomatice străine (ambasadele) este să lucrezi pentru pace”. Am râs în hohote când am văzut asta. Realitatea este oarecum diferită. Ambasadele SUA sunt renumite în întreaga lume, nu pentru pace sau relații bune, ci în primul rând pentru „bulversarea lacomă” a tuturor celorlalte națiuni, prieteni și inamici deopotrivă. O realitate importantă este că posturile de ambasador sunt rareori acordate diplomaților profesioniști sau de carieră; cele mai multe sunt rezultatul mituirii, de obicei prin contribuții la campanie, dar uneori direct, și către evrei în număr foarte mare.[101]

În afară de toate violența creată de Departamentul de Stat și susținută puternic de ambasadele SUA, ambasadele și consulatele americane se angajează în multe alte activități, nu tocmai „diplomatice”, și care s-ar putea să nu vi se pară. Toate acestea fac parte din agenda evreiască și împlinesc interesele evreiești.

 

De exemplu, Madeleine Kunin, ambasadorul evreiesc al SUA în Elveția, nu își petrecea timpul stabilind relații bune sau făcând pace, ci în schimb „urmărea cu îndârjire pe elvețieni în chestiunea aurului pentru supraviețuitorii holocaustului”. [102] Acest lucru pare să nu se încadreze în activitățile sau agenda adecvată pentru un diplomat american.

 

Într-un exemplu similar, Paul Packer a fost președintele Comisiei pentru conservarea patrimoniului Americii în străinătate. Sună bine, cu excepția faptului că Packer a lucrat îndeaproape cu diverși ambasadori evrei din SUA în alte lucruri decât pacea, prietenia și moștenirea americană. Potrivit Jerusalem Post, Packer a petrecut trei ani făcând presiuni asupra diferitelor țări să „păstreze siturile de patrimoniu evreiesc din granițele lor”, lucruri precum reînvierea și renovarea vechilor cimitire evreiești.

 

De asemenea, a petrecut acei ani făcând presiuni asupra țărilor din Europa de Est să adopte „programe de studii despre Holocaust” în școlile lor. Și, în special, i-a presat să adopte definiția evreilor a „antisemitismului”, care este că orice anti-israelian, anti-sionist sau anti-atrocitate umană constituie „antisemitism acoperit”. [103] De asemenea, acestea nu par reprezentative pentru funcțiile normale ale ambasadelor americane și nici nu este imediat evident modul în care aceste activități sunt în interesul SUA.

 

Există și alte activități similare care aparent nu se încadrează în funcția unei ambasade a SUA. Unul dintre acestea este jefuirea aparent perpetuă a operelor de artă din Germania pe baza faptului că acele opere de artă „trebuie să fi aparținut” evreilor la un moment dat în trecut și, prin urmare, trebuie returnate. Un german avea o colecție de aproximativ 1.500 de piese de artă pe care evreii le-au descoperit recent. [104]

 

Abordarea lor, susținută puternic de Departamentul de Stat al SUA, [105] [106] a fost, în esență, aceea că, dacă omul nu poate dovedi în mod irefutabil că toate acele opere de artă nu au aparținut niciodată unui evreu, toate ar fi confiscate și date evreilor germani sau, dacă nu puteau fi localizați destinatari corespunzători, aceștia ar fi plasați într-un muzeu evreiesc. De asemenea, acest lucru nu pare să se potrivească cu activitățile adecvate ale Ambasadei SUA.

 

Există mult mai mult. Brazilia este cea mai mare țară din America de Sud cu o economie puternică, iar evreii au investiții mari acolo. Funcția principală a Ambasadei SUA în Brazilia este de a proteja aceste investiții. Departamentul de Stat ne va spune că „protejează interesele americane”, dar aceasta este o minciună. În mod similar, Bolivia și diverse state africane sunt binecuvântate cu resurse naturale vitale pentru multe industrii, cum ar fi fabricarea de arme și care sunt deținute în principal de evrei. Ambasadele SUA și ambasadorii lor evrei în acest caz funcționează pentru a negocia și a obține acorduri.

 

Misiunile străine ale SUA din Africa de Sud, Belgia și Olanda sunt strâns legate, deoarece evreii controlează toată exploatarea aurului și diamantelor din Africa de Sud, precum și controlul partidului guvernamental de guvernământ, iar Belgia și Olanda sunt capitalele diamantelor ale lumii, la fel ca Israelul.

 

Ambasadele SUA lucrează îndeaproape împreună pentru a asigura continuarea acestei fericiri. S-ar părea că au reușit doar parțial. Am primit acest mesaj de la un cititor din Africa de Sud:

 

Bună ziua domnule Romanoff.

Numele meu este —. Am 71 de ani și m-am născut în Africa de Sud în „era apartheidului”. Am fost cercetător, dar cu un interes intens pentru politica internațională. Deci iată.

În Africa de Sud, orașul Londrei a folosit o agendă diferită prin denigrarea primei țări controlate de albi din lume cu înșelătorie „Apartheid”. Astăzi, țara mea este capturată de așa-zișii lideri negri controlați și toate instituțiile sunt sistematic distruse, cu excepția minelor întreprinderilor critice și evreiești precum De Beers și Anglo America (care sunt deținute de De Beers.) Sistemul feroviar a fost decimat, cu excepția celor mai mari. sistem feroviar rapid care circulă de la minele critice de minereu până la porturi. Toată legea și ordinea au fost distruse, iar sistemul judiciar este o glumă. Furnizarea de energie electrică este în genunchi, cu toate efectele secundare precum tratarea apei și îngrijirea sănătății. Întregul loc se destramă, cu excepția minelor precum platină, diamante, crom etc., cu politicienii cumpărați ca directori juniori pentru a netezi procesul. Acesta este diferit de „Răspândirea democrației, calea americană”[107], dar a funcționat la fel de bine. Așadar, acesta a fost centrul de energie în modul City Of London de a ajunge la aceleași rezultate.

Al dvs.

Dr. ——–, BSc, MSc,, MCB, PhD

 

Ambasadorii SUA sunt, de asemenea, activi în distribuirea „ajutoarelor” americane către țări străine, de exemplu Egipt. Cuvântul de pe stradă este că ajutorul american este folosit pentru a cumpăra o scutire de ostilitate față de Israel, ca parte a diplomației americane. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a intimida națiunile să accepte baze militare americane, laboratoare de război biologic din SUA și pentru a asigura imunitate totală americanilor din toate celelalte națiuni, făcând americanii scutiți de toate legile interne ale altor națiuni.

 

Ca și în cazul listei de nume evreiești din Departamentul de Stat al SUA, puteți vedea că lista evreilor din ambasadele SUA este, de asemenea, extraordinară pentru o rasă de oameni care formează puțin peste 1% din populația SUA.

 

Numirea ambasadorilor evrei nu este o simplă chestiune de nepotism rasial. Nu se face niciodată fără un motiv. Ei sunt selectați pentru a promova agenda evreiască fie pentru țara „victimă”, fie pentru un grup select de evrei. În această poziție, ei folosesc puterea Departamentului de Stat al SUA pentru a împinge toate națiunile să construiască „Muzee ale Holocaustului”, să facă campanii și să exercite presiuni pentru a relaxa legile avortului, pentru a legaliza sodomia, pentru a face campanie pentru creșterea legislației LGBTQ+, pentru a crește imigrația, astfel încât să polueze populaţiile naţionale.

 

Ei îl folosesc pentru a exercita presiune pentru vaccinurile de sterilitate ale OMS. Ele sunt folosite politic pentru a face presiuni asupra guvernelor străine să adopte agenda evreiască în multiple politici sociale.

 

Cel mai important, ei folosesc, de asemenea, puterea Departamentului de Stat al SUA pentru a face presiuni asupra tuturor țărilor pentru a face „antisemitismul” ilegal – ca infracțiune penală.

 

Ceea ce înseamnă că orice expresie de critică a oricărui lucru legat de evrei sau Israel, va constitui o infracțiune pedepsită cu ani de închisoare. Aceasta nu este fantezie; evreii din Germania au prezentat recent o propunere de legislație în care orice critică la adresa Israelului sau a evreilor ar fi pedepsită cu „denaturalizare”: asta înseamnă că oricui se face vinovat de criticarea evreilor i-ar fi revocat cetățenia, devenind un apatrid, având bunurile confiscate și apoi deportat.  

 

Acest lucru este dincolo de orice credință, dar mass-media deținută de evrei nici măcar nu a murmurat la această revelație. Și mai este și mai mult: mass-media evreiască desfășoară campanii de ură împotriva Rusiei, Chinei și Iranului de ani de zile, presa umplută zilnic de calomnii vicioase.

 

Lumea ar trebui să se întrebe de ce este în regulă ca evreii să provoace liber ura împotriva altor popoare și națiuni, dar în cazul în care chiar și critica blândă la adresa evreilor va trimite un om la închisoare. Cine este victima aici?

 

Există, de asemenea, interese comerciale multiple la locul de muncă, cum ar fi reducerea cheltuielilor pentru îngrijirea sănătății și deschiderea pieței către spitalele evreiești private și deschiderea drumului pentru profiturile exorbitante ale companiilor farmaceutice (aproape în totalitate) deținute de evrei. Ambasadele și consulatele vor fi folosite pentru a extinde corporațiile multinaționale deținute de evrei. Un ambasador evreu prietenos cu Nestle va exercita presiuni asupra unui guvern pentru a relaxa reglementările sanitare privind laptele artificial pentru copii. Iată o listă (destul de incompletă) a ambasadorilor evrei ai SUA:

Morton I. Abramowitz – Ambassador to Turkey

Morton I. Abramowitz – Ambassador to Thailand

David Isaac Adelman – Ambassador to Singapore

Michael Adler – Ambassador to Belgium

Madeleine Albright (Marie Jana Körbelová) – Ambassador to the UN

Jeffrey A. Bader – Ambassador to Namibia

Stuart Bernstein – Ambassador to Denmark

Alan Blinken – Ambassador to Belgium

Donald Mayer Blinken – Ambassador to Hungary

Steven C. Bondy – Ambassador to Bahrain

Nancy Brinker – Ambassador to Hungary

Arthur F. Burns – Ambassador to Germany

David L. Cohen – Ambassador to Canada

Jonathan R. Cohen – Ambassador to Egypt

Jonathan R. Cohen – Ambassador to the UN

David B. Cornstein – Ambassador to Hungary

Ivo Daalder – Ambassador to NATO

Jeffrey Davidow – Ambassador to Mexico

Jeffrey Davidow – Ambassador to Zambia

Jeffrey Davidow – Ambassador to Venezuela

John Gunther Dean – Ambassador to India

John Gunther Dean – Ambassador to Thailand

John Gunther Dean – Ambassador to Lebanon

John Gunther Dean – Ambassador to Denmark

John Gunther Dean – Ambassador to the Khmer Republic

Eric S. Edelman – Ambassador to Turkey

Eric S. Edelman – Ambassador to Finland

Norm Eisen – Ambassador to the Czech Republic

Lewis Eisenberg – Ambassador to Italy

Stuart Eizenstat – Ambassador to the European Union

Edward E. Elson – Ambassador to Denmark

Rahm Israel Emanuel – Ambassador to Japan

Lee A. Feinstein – Ambassador to Poland

Harvey Feldman – Ambassador to Papua New Guinea and Solomon Islands

Harvey Feldman – US representative to the UN

Jeffrey D. Feltman – Ambassador to Lebanon

Jeffrey D. Feltman – US Consul General in Jerusalem

Jeffrey D. Feltman – Special Envoy for the Horn of Africa

Daniel Fried – Ambassador to Poland

David Melech Friedman – Ambassador to Israel

Eric Garcetti – Ambassador to India

Mark D. Gilbert – Ambassador to New Zealand

Mark D. Gilbert – Ambassador to Samoa

Joseph Gildenhorn – Ambassador to Switzerland

Marc Ginsberg – Ambassador to Morocco

Mark Gitenstein – Ambassador to the European Union

Arthur Goldberg – Ambassador to the UN

Philip S. Goldberg – Ambassador to Colombia

Philip S. Goldberg – Ambassador to Cuba

Philip S. Goldberg – Ambassador to the Philippines

Philip S. Goldberg – Ambassador to South Korea

Marc Grossman – Ambassador to Turkey

Amy Gutmann – Ambassador to Germany

Howard Gutman – Ambassador to Belgium

Rita Hauser – Ambassador to the UN

Mayer Jacob Hecht – Ambassador to the Bahamas

David Hermelin – Ambassador to Norway

Al Hoffman Jr. – Ambassador to Portugal

Richard Holbrooke – Ambassador to Germany

Richard Holbrooke – Ambassador to the UN

Herbert E. Horowitz – Ambassador to the Gambia

Martin Indyk – Ambassador to Israel

David C. Jacobson – Ambassador to Canada

Roberta S. Jacobson – Ambassador to Mexico

Geri M. Joseph – Ambassador to the Netherlands

Jonathan Kaplan – Ambassador to Singapore

Samuel L. Kaplan – Ambassador to Morocco

Allan J. Katz – Ambassador to Portugal

Philip Klutznick – US Representative (Ambassador) to UN Economic Council

Madeleine Kunin – Ambassador to Switzerland and Liechtenstein

Daniel Kurtzer – Ambassador to Israel

Daniel Kurtzer – Ambassador to Egypt

Ronald S. Lauder – ambassador to Austria

Frank Lavin – Ambassador to Singapore

Larry Lawrence – Ambassador to Switzerland and Liechtenstein

Alan Leventhal – Ambassador to Denmark

Randi Levine – Ambassador to Portugal

Melvyn Levitsky – Ambassador to Brazil

Melvyn Levitsky – Ambassador to Bulgaria

Samuel W. Lewis – Ambassador to Israel

Princeton Lyman – Ambassador to South Africa

Princeton Lyman – Ambassador to Nigeria

Earle I. Mack – Ambassador to Finland

Robert Malley – Special Envoy for Iran

Noah Mamet – Ambassador to Argentina

Jack Markell – Ambassador to the OECD

Edward Mezvinsky – Ambassador to the UN

Newton N. Minow – Honorary Consul General to Singapore

Alfred Moses – Ambassador to Romania

Marc B. Nathanson – Ambassador to Norway

Ronald E. Neumann – Ambassador to Afghanistan

Ronald E. Neumann – Ambassador to Bahrain

Ronald E. Neumann – Ambassador to Algeria

Thomas Nides – Ambassador to Israel

Suzanne Nossel – Deputy to the US Ambassador to the UN

Victoria Nuland – Ambassador to NATO

James D. Pettit – Ambassador to Moldova

James D. Pettit – Consul General US Embassy in Moscow

Nancy B. Pettit – Ambassador to Latvia

David H. Popper – Ambassador to Cyprus

David H. Popper – Ambassador to Chile

David Pressman – Ambassador to Hungary

David Pressman – Ambassador to the UN

John Price – Ambassador to Mauritius

John Price – Ambassador to the Seychelles

Maxwell M. Rabb – Ambassador to Italy

Arnold Lewis Raphel – Ambassador to Pakistan

Felix Rohatyn – Ambassador to France

Alina Romanowski – Ambassador to Iraq

Alina Romanowski – Ambassador to Kuwait

Daniel N. Rosenblum – Ambassador to Kazakhstan

Daniel N. Rosenblum – Ambassador to Uzbekistan

Daniel Rubenstein – Ambassador to Syria

Daniel Rubenstein – Ambassador to Tunisia

Daniel Rubenstein – Jerusalem Consul General

Daniel Rubinstein – Director Office of Israel and Palestinian Affairs

Daniel Rubinstein – Special Envoy for Syria

Andrew H. Schapiro – Ambassador to the Czech Republic

Arthur Louis Schechter – Ambassador to the Bahamas

Mel Sembler – Ambassador to Italy

Mel Sembler – Ambassador to Australia

Dan Shapiro – Ambassador to Israel

Ned Siegel – Ambassador to the Bahamas

Ned Siegel – US Representative to the UN

Laurence Silberman – Ambassador to Yugoslavia

Martin Silverstein – Ambassador to Uruguay

Cliff Sobel – Ambassador to the Netherlands

Cliff Sobel – Ambassador to Brazil

Richard H. Solomon – Ambassador to the Philippines

Alan Solomont – Ambassador to Spain

Alan Solomont – Ambassador to Andorra

Gordon Sondland – Ambassador to the EU

Marc Stanley – Ambassador to Argentina

Donald Steinberg – Ambassador to Angola

Richard Stone – Ambassador to Denmark

Richard Stone – Ambassador to Central America

Robert S. Strauss – Ambassador to Russia

Robert S. Strauss – Ambassador to the Soviet Union

Peter Tarnoff – Deputy Chief of Mission US Embassy Luxembourg

Peter Tarnoff – Special Assistant to US Ambassadors in Germany, Vietnam, Nigeria

Michèle Taylor – Ambassador to UN Human Rights Council

Nicholas F. Taubman – Ambassador to Romania

Alexander Vershbow – Ambassador to Russia

Alexander Vershbow – Ambassador to South Korea

Alexander Vershbow – Ambassador to NATO

Ron Weiser – Ambassador to Slovakia

Seymour Weiss – Ambassador to the Bahamas

Paul Wolfowitz – Ambassador to Indonesia

Kenneth S. Yalowitz – US Ambassador to Belarus

Kenneth S. Yalowitz – US Ambassador to Georgia

Kenneth S. Yalowitz – US Ambassador to The Hague

Kenneth S. Yalowitz – US Ambassador to NATO

 

Partea 12 – Controlul aproape a tuturor celorlalte

 

Și, în cele din urmă, un bagaj de directori care se specializează în orice, de la inundarea națiunii cu alimente modificate genetic până la negocierea de profituri mari și imunitatea criminală pentru industria farmaceutică, eviscerarea securității sociale, uciderea bonurilor alimentare și, poate cel mai important, asigurarea criminalizării disidenței și să găsească banii pentru ca DHS să-și cumpere cele 3 miliarde de gloanțe și să lucreze în cele 800 de lagăre de internare. Desigur, este, de asemenea, responsabil pentru distrugerea sistemului educațional, uciderea îngrijirilor medicale, hărțuirea altor membri ONU pentru a se supune și decizia care acțiuni politice sau anticapitaliste ar trebui să fie incriminate și urmărite penal. Acest grup taie o fază foarte mare în întreaga societate americană. Puțin rămâne neatins.

Roberta Achtenberg – Assistant Secretary for the Office of Fair Housing

Jonathan Adelstein – Commissioner, Federal Communications Commission

Jonathan Adelstein – Administrator, Department of Agriculture

Karen Adler – Regional Administrator General Services Administration

Manson Benedict – Advisory Chairman US Atomic Energy Commission.

Jared Bernstein – Chief Economist Department of Labor

Alan Bersin – Commissioner of US Customs and Border Protection

Samuel Bodman – Energy Secretary

Danielle Borrin – Deputy Director Public Engagement

Danielle Borrin – Director of Intergovernmental Affairs

Peter A. Bradford – Nuclear Regulatory Commission

Lynn Cutler – Vice Chairman Democratic National Committee

Lanny Davis – Privacy and Civil Liberties Oversight Board

Steven Dettelbach – Director Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives

Robert J. Einhorn – Special Advisor for Nonproliferation and Arms Control

Rahm Israel Emanuel – Board of Directors of Freddie Mac

Rahm Israel Emanuel – House Ways and Means Committee

Kenneth Feinberg – TARP Executive Compensation Director

Daniel Fried – Special Envoy for Closure of Guantanamo Bay

Dan Glickman – Agriculture Secretary

Arthur Goldberg – Secretary of Labor

Daniel Goldin – Head US Space Agency NASA

Neil Goldschmidt – Secretary of Transportation

Isabel Guzman – Small Business Administration

Avril Haines – Deputy Chief Counsel Senate Committee on Foreign Relations

Morton Halperin – Director Millennium Challenge Corporation

Cheryl Halpern – Broadcasting Board of Governors

Seth Harris – Secretary of Labor

Fred Hochberg – Chairman and President Export-Import Bank

Fred Hochberg – Deputy Administrator Small Business Administration

Amos Hochstein – Special Envoy Bureau of Energy Resources

John Kerry – Special Presidential Envoy for Climate

Alan Krueger – Chief Economist Department of Labor

Jared Kushner – Director of the Office of American Innovation

Eric Lander – Director Office of Science and Technology Policy

Eric Lander – Adviser Science and Technology Policy

Jay Lefkowitz – Director of the Domestic Policy Council

John G. Levi – Chairman US Legal Services Corporation

Mark Levin – Deputy Solicitor Department of the Interior

Catherine E. Lhamon – Chairman US Commission on Civil Rights

Alejandro Mayorkas – Director Citizenship and Immigration Services

Jessica Meir – NASA Astronaut

Shelley H. Metzenbaum – Associate Administrator EPA

Newton N. Minow – Chairman Federal Communications Commission

Emil Mosbacher – Chief of Protocol of the United States

Marc B. Nathanson – Chairman Broadcasting Board of Governors

Paul Packer – Chairman Commission for the Preservation of America’s Heritage Abroad

Nancy B. Pettit – Director Office of Policy Planning International Narcotics

Stephanie Pollack – Deputy Administrator Federal Highway Administration

Alvin Radkowsky – Chief Scientist US Navy nuclear propulsion program

Robert Reich – Secretary of Labor

Admiral Hyman G. Rickover (Chaim Gdala Rykower)– Admiral of Navy’s nuclear power program

Jeffrey Rosen – Deputy Secretary of Transportation

Amy Rosenbaum – Director of Legislative Affairs

Jessica Rosenworcel  – Chairman Federal Communications Commission

Richard Schifter – Envoy UNESCO Committee on Conventions

James R. Schlesinger – Chairman Atomic Energy Commission

James R. Schlesinger – United States Secretary of Energy

Alan Schriesheim – CEO Argonne National Laboratory

Eli Segal – CEO Office of National Service (AmeriCorps)

Eli Segal – CEO Welfare to Work Partnership

Natan Sharansky – Chairman Jewish Agency for Israel

David Shulkin – Secretary of Veterans Affairs

Halie Soifer – Senior Policy Adviser to Ambassador Samantha Power

Susan Solomon – National Oceanic and Atmospheric Administration

Keith Sonderling – Vice Chair Equal Employment Opportunity Commission

Keith Sonderling – Deputy Administrator Department of Labor

Joyce Starr – Co-chair US Global Strategy Council

Todd Stern – Special Envoy for climate change

Lewis Lichtenstein Strauss – Chairman Atomic Energy Commission

Polly Trottenberg – Deputy Secretary of Transportation

Mark D. Weinberg – Assistant Secretary of Housing and Urban Development

Sheila Rabb Weidenfeld – Advisory Committee Foreign Service Institute

 

Partea 13 – Membrii evrei ai Congresului[senat+camera] SUA [108] [109] [110] [111] [112] [113]

 

Senat:

Michael Bennet, Richard Blumenthal, Rudy Boschwitz, Barbara Boxer, Ben Cardin, William Cohen, Norm Coleman, Russ Feingold, Dianne Feinstein, Al Franken, Ernest Gruening, Michael Hahn, Chic Hecht, Jacob K. Javits, Herb Kohl, Frank Lautenberg, Carl Levin, Joe Lieberman, Howard Metzenbaum, Jon Ossoff, Abraham A. Ribicoff, Jacky Rosen, Warren Rudman, Bernie Sanders, Brian Schatz, Chuck Schumer, Arlen Specter, Richard Stone, Paul Wellstone, Ron Wyden, Edward Zorinsky

 

Camera reprezentantilor:

Bella Abzug, Gary Ackerman, John Adler, Jake Auchincloss, Becca Balint, Anthony Beilenson, Shelley Berkley, Howard Berman, Suzanne Bonamici, Barbara Boxer, Sala Burton, Eric Cantor, Ben Cardin, Jason Chaffetz, David Cicilline, Steve Cohen, William Cohen, Sam Coppersmith, Irwin D. Davidson, Susan Davis, Peter Deutsch, Ted Deutch, Mickey Edwards, Joshua Eilberg, Rahm Emanuel, Eliot Engel, Ben Erdreich, Leonard Farbstein, Bobbi Fiedler, Bob Filner, Sidney A. Fine, Eric Fingerhut, Jon D. Fox, Barney Frank, Lois Frankel, Samuel Friedel, Martin Frost, Sam Gejdenson, Gabby Giffords, Jacob H. Gilbert, Benjamin Gilman, Dan Glickman, Daniel Goldman, Josh Gottheimer, Bill Gradison, Alan Grayson, Bill Green, Seymour Halpern, Daniel Hamburg, Jane Harman, Louis B. Heller, Paul Hodes, Elizabeth Holtzman, Lester Holtzman, Steve Israel, Sara Jacobs, Charles Samuel Joelson, Steve Kagen, Herb Klein, Ron Klein, Ed Koch, Ken Kramer, John Hans Krebs, David Kustoff, Greg Landsman, Tom Lantos, William Lehman, Andy Levin, Mike Levin, Sander Levin, Mel Levine, Elliott H. Levitas, David A. Levy, Allard K. Lowenstein, Alan Lowenthal, Nita Lowey, Elaine Luria, Seth Magaziner, Kathy Manning, Marjorie Margolies, Marc L. Marks, Edward Mezvinsky, Abner J. Mikva, John Miller, Max Miller, Jared Moskowitz, Jerrold Nadler, Richard Ottinger, Dean Phillips, Bertram L. Podell, Jared Polis, Jamie Raskin, Joseph Y. Resnick, Fred Richmond, Max Rose, Jacky Rosen, Benjamin Stanley Rosenthal, Steve Rothman, Bernie Sanders, Jan Schakowsky, Lynn Schenk, James H. Scheuer, Adam Schiff, Steven Schiff, Brad Schneider, Kim Schrier, Debbie Wasserman Schultz, Chuck Schumer, Allyson Schwartz, Bob Shamansky, Brad Sherman, Norman Sisisky, Elissa Slotkin, Stephen Solarz, Lawrence J. Smith, Gladys Spellman, Sam Steiger, Ludwig Teller, Herbert Tenzer, Herman Toll, Henry Waxman, Anthony Weiner, Ted Weiss, Robert Wexler, Susan Wild, Lester L. Wolff, Howard Wolpe, Ron Wyden, John Yarmuth, Lee Zeldin, Herbert Zelenko, Dick Zimmer.

 

Partea 14 – Evreii în guvernele de statelor și a municipiilor

 

Datele de mai sus reprezintă doar guvernul federal al SUA. Am putea face liste foarte lungi de actuali și foști guvernatori de stat și membri ai Senatelor și Legislativelor de stat, precum și membri ai politicii de control al birocrației la toate nivelurile de guvernare municipală, inclusiv primarii locali și administrațiile civice.

 

Evreii în guvernele statelor

 

Iată o scurtă listă a unor evrei care dețin funcții executive importante în guvernele  statelor: guvernatori sau locotenenți guvernatori, procurori generali, secretari de stat, trezorieri. Aceasta este o listă foarte prescurtată, iar aceste nume sunt din nou doar vârful unei piramide evreiești. Nu ofer linkuri separate pentru aceste persoane, dar Wikipedia și alte site-uri web evreiești au certificat toți acești oameni ca fiind evrei. [114]

Robert Abrams, Jerry Abramson, Richard Blumenthal, Buddy Caldwell, Jay Dardenne, Matthew Denn, Jerome Diamond, George Fingold, George Firestone, Lee Fisher, Brian Frosh, Doug Gansler, Deb Goldberg, Neil Goldschmidt, Josh Green, Eric Greitens, Jena Griswold, Steve Grossman, Ernest Gruening, Tom Horne, Richard Israel, Jacob Javits, Robert Jubelirer, Jason Kander, Oliver Koppell, Madeleine Kunin, Louis Lefkowitz, Frank Licht, Richard Licht, Joe Lieberman, Linda Lingle, Carlos Lopez-Cantera, Seth Magaziner, Josh Mandel, Marvin Mandel, Jack Markell, Deborah Markowitz, Nancy Mayer, Julius Michaelson, Jonathan Miller, Stanley Mosk, Dana Nessel, Sam Olens, Jeffrey Pine, Jared Polis, Deborah Poritz, Jay Pritzker, Stuart Rabner, Richard Ravitch, Ed Rendell, Abe Ribicoff, Ellen Rosenblum, Ken Rothman, Warren Rudman, Stephen Sachs, David Sampson, Brian Schatz, Josh Shapiro, Eric Schneiderman, Samuel Shapiro, Brian Schwalb, Dan Schwartz, Milton Shapp, Robert Shevin, Peter Shumlin, Eliot Spitzer, Josh Stein, Melvin Steinberg, Richard Stone, Bruce Sundlun, Phil Weiser, Harriett Woods, Nancy Wyman, David Zuckerman.

 

Partea 15 – Unii primari evrei ai orașelor americane

 

Din nou, aceasta este o listă parțială obținută exclusiv din surse evreiești, care certifică acești indivizi ca evrei. [115] [116] [117] [118] [119] [120]

Jerry Abramson, Steve Adler, Walt Bachrach, Abraham Beame, Andy Berke, Richard Berkley, Ethan Berkowitz, Bruce Blakeman, Michael Bloomberg, David Cicilline, Josh Cohen, Larry Cohen, Norm Coleman, Rahm Emanuel, Dianne Feinstein, Bob Filner, Lois Frankel, Sandra Freedman, Jeffrey Friedman, Jacob Frey, Steven Fulop, Eva Galambos, Eric Garcetti, Carolyn Goodman, Susan Golding, Neil Goldschmidt, Stephen Goldsmith, Oscar Goodman, Phil Gordon, Bill Gradison, Robert Harris, Adlene Harrison, Vera Katz, Ed Koch, Rick Kriseman, Joseph Lazarow, Henry Loeb, Sophie Masloff, Sam Massell, Laura Miller, Arthur Naftalin, Ron Nirenberg, Meyera Oberndorf, Ed Rendell, Jonathan Rothschild, Bernie Sanders, Kel Seliger, Libby Schaaf, Florence Shapiro, Paul Soglin, Jerry Springer, Sam Steiger, Darrell Steinberg, Annette Strauss, Miro Weinberger, Susan Weiner, Edward Zorinsky.

 

Epilog

 

Din liste, puteți vedea concentrația intensă de evrei la Casa Albă. Din lista personalului evreiesc de legătură reiese, de asemenea, că o mică armată de evrei a fost recrutată pentru a colecta opinii și cereri de la diferite segmente ale populației evreiești americane și pentru a le furniza direct paznicilor de la Casa Albă și Cabinet. Acest cvasi-departament funcționează de fapt ca un puternic grup de lobby evreiesc în contact direct și adesea zilnic cu președintele și alți oficiali de rang înalt. Niciun alt grup etnic nu are un astfel de contact sau influență. Acest grup a fost creat pe baza prezumțiilor false și fictive conform cărora (1) evreii sunt „victime” și au nevoie disperată de această îngrijire și protecție specială și (2) că „antisemitismul este răspândit și evreii au nevoie de protecție care emană direct de la Președinte.

 

Controlul evreilor asupra finanțelor, banilor, datoriilor, trezoreriei și economiei, precum și bugetul național al SUA însuși, este, de asemenea, evident din listă. Puteți vedea controlul extins asupra securității naționale și a zonelor de spionaj și concentrarea puternică în toate problemele legate de utilizarea armatei SUA.

 

Cea mai frapantă dintre toate este concentrarea alarmantă a evreilor în Departamentul de Stat care, lucrând împreună cu armata și CIA, le oferă evreilor o stăpânire virtuală asupra întregii politici externe a Statelor Unite. Acesta este ceea ce le permite evreilor să-și perpetueze atrocitățile în Palestina și să viseze la un „Mare Israel” care va subjuga întregul Orient Mijlociu și va extermina populația arabă inițială. Acesta este ceea ce le permite evreilor să folosească armata americană pentru a deturna Irakul și Libia și pentru a confisca petrolul acelor națiuni fără plată, în mod permanent. Dacă aceasta este o surpriză, s-ar putea să vă intereseze să citiți acest lucru: „Umanitatea la răscruce – Conectarea punctelor la noua noastră lume curajoasă”.[121] Expune adevărul despre Irak și Libia într-un mod nemaiîntâlnit până acum.

 

Controlul “extraterestru” omniprezent asupra politicilor interne ale SUA este suficient de deranjant, dar cea mai serioasa preocupare este in domeniul afacerilor externe, unde bancherii evrei din City of London folosesc literalmente armata SUA, agentiile de spionaj si Departamentul de Stat ca Bancherii. Armată privată să jefuiască și, într-un fel, să înrobească lumea. Și atât de puțini par să aibă idee că acest lucru se întâmplă.

 

Acesta este factorul care stă la baza celui de-al treilea război mondial care este acum inevitabil și ar putea veni oricând. Nu „americanii” vor al treilea război mondial; bancherii evrei din City of London sunt cei care au nevoie de acest holocaust final pentru a-și îndeplini agenda mondială. Ei nu pot face nimic singuri; au nevoie de puternicii SUA ca marioneta ale cărei coarde le controlează, pentru a realiza acest lucru pentru ei. Și au puterea să o facă, deoarece toate părțile semnificative ale mașinii americane sunt ferm în mâinile lor.

 

Acest ultim articol de mai jos este inclus deoarece ilustrează într-un mod deosebit de dramatic disprețul total pe care acești evrei îl au față de națiunea lor marionetă. Aceasta este ceea ce a produs „democrația americană”.

 

Crăciunul la Casa Albă

 

Acest lucru servește pentru a ilustra atât amploarea conținutului evreiesc din Casa Albă, cât și disprețul pe care acești evrei îl au față de slujitorii lor neamuri – și față de religia creștină neamurină.

 

În ultimele numeroase Sarbatori de Crăciun, s-a raportat că Casa Albă a avut dificultăți în a găsi creștini care să ridice și să împodobească pomul tradițional de Crăciun. Exponentul evreiesc a scris un articol în care afirmă „Există nenumărate zeci de angajați evrei la Casa Albă”, adăugând că Ira Forman, directorul organizației Naționale Evreiești Democrate, „povestește despre un angajat evreu care a refuzat să manipuleze decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă, dar i s-a spus a trebuit să o facă pentru că și toți ceilalți de aici sunt evrei”.

 

Hyman Bookbinder, fostul reprezentant de la Washington al Comitetului Evreiesc American, a spus: „Am încetat să numărăm numărul de evrei în locuri cheie în [guvernul SUA] pentru că sunt foarte mulți dintre ei”.

O menora evreiască face acum parte din decorațiunile de Crăciun „american-creștine” ale Casei Albe, în timp ce brazii de Crăciun, scenele de nativitate și colindele de Crăciun sunt din ce în ce mai interzise în școlile americane, deoarece evreii se opun.

Gary Aldrich a fost agent FBI timp de 26 de ani, care și-a petrecut ultima parte a carierei investigând autorizațiile de securitate acordate personalului Casei Albe în timpul administrațiilor George H. W. Bush și Bill Clinton. [122] 

 

În 1996 a scris o carte intitulată „Acces nelimitat: un agent FBI în interiorul Casei Albe Clinton”. [123] [124] Aldrich și alți autori, inclusiv Besser, Gross și Matusow, au comentat despre decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă „creștină”. Este instructiv (și mă voi ocupa de asta pe larg într-un alt articol) să înțelegem disprețul pe care evreii îl poartă creștinismului în general și lui Isus Hristos în special.

 

În cartea sa, Aldrich spune cum a fost decorarea bradului de Crăciun al lui Hilary Clinton la Casa Albă, cu ornamente create de diverși artiști evrei, cu pornografie, „jucării sexuale și dispozitive de auto-mutilare”. Aldrich a scris: „Nu îmi venea să cred lipsa de respect pe care o reprezentau aceste ornamente. Mulți dintre artiștii evrei invitați să facă și să trimită ceva de atârnat pe copac trebuie să fi avut altceva decât dezgust, ură și lipsă de respect pentru Casa Albă și cetățenii acestei țări, un dezgust încurajat în mod evident de [Hillary Clinton] în numele de libertate artistică…

 

Iată încă un ornament de cinci inele de aur – cinci prezervative învelite în aur. L-am aruncat la gunoi. Erau și alte ornamente pentru prezervative, unele încă în ambalaj, altele nu. [125] Bineînțeles, de îndată ce cartea a fost publicată, The Washington Post a publicat un articol al unui alt evreu, Howard Kurtz, care „a dezmințit” „declarațiile defăimătoare” ale lui Aldrich. [126] Dar nu chiar totul.

 

Sunt uimit că creștinii nu strigă „anticreștinism”. În schimb, ei rămân tăcuți cu blândețe. Partea cea mai rea este că, dacă expuneți această atrocitate religioasă săvârșită de evrei, veți fi atacat fără milă și acuzat de antisemitism. Dar acesta nu este „antisemitism”. Nu are nimic de-a face cu creștinii care îi urăsc pe evrei, ci are totul de-a face cu evreii care îl urăsc pe Isus și disprețuiesc creștinismul. Este atât de deștept din partea evreilor să comită încă o atrocitate și să o răsucească pentru a se face „victima”.

 

După cum a remarcat cineva atât de bine, „Evreul strigă de durere când te lovește”.

 

Mă întreb dacă ar fi o idee bună ca creștinii de la Casa Albă să încredințeze artiștilor creștini să conceapă niște ornamente de sărbători evreiești, poate o menora în care lumânările sunt toate în formă de falus, și să le livreze la Casa Albă ca un fel de “schimb cultural”.

 

*

Scrierile dlui Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior. Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care au contribuit la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — A face cu demonii)

Arhiva lui completă poate fi văzută la:

https://www.bluemoonofshanghai.com/  + https://www.moonofshanghai.com/

He can be contacted at:

2186604556@qq.com

*

NOTE (Toate în limba engleză)

[1] America’s Deep State

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/10240/

[2] Democracy, The Most Dangerous Religion — Part 7 — The Jewish Origin

EN — LARRY ROMANOFF: Democracy, The Most Dangerous Religion — Chapter 7 – The Theology of Elections

[2a] Full text of “Chuck Censored History: Britain Put Jews In Concentration Camp During WWII” (archive.org)

[3] FORWARD, September 29, 1995

[4] A view to a kill

https://www.theguardian.com/commentisfree/2006/nov/28/post689

[5] Whiteout : the CIA, drugs, and the press; Alexander Cockburn, Jeffrey St. Clair

https://archive.org/details/whiteoutciadrugs00cock

[6] CIA Report on Castro Plots

https://www.latimes.com/archives/la-xpm-1997-nov-18-me-54914-story.html

[7] Seymour Hersh: The CIA Is Filled with Criminals

Seymour Hersh: The CIA Is Filled with Criminals

[7a] https://www.wrmea.org/old-html/sharon-to-peres-don-t-worry-about-american-pressure-we-control-america.html

[8] ‘Ah, How Sweet It Is To Be Jewish …’

http://www.ihr.org/jhr/v17/v17n6p11_Faurisson.html

[9] James Zogby, Arab Voices, 4-16-01

[9a] The Attempted 1933 Jewish Fascist Coup in America

[10] Nona Willis Aronowitz is a New York-based Jewish writer and editor, whose work focuses on “women, sex, politics, and the economy”. As of December 2022, she was writing an advice column on sex and love for Teen Vogue, serving as an editor for Splinter, and writing the “F*cking Through the Apocalypse”

https://en.wikipedia.org/wiki/Nona_Willis_Aronowitz

[11] Erica Jong

https://en.wikipedia.org/wiki/Erica_Jong

Erica Jong is an American novelist, satirist, and poet, known particularly for her 1973 novel Fear of Flying. The book became famously controversial for its attitudes towards female sexuality and figured prominently in the development of second-wave feminism.

[12] Leora Tanenbaum

https://en.wikipedia.org/wiki/Leora_Tanenbaum

Tanenbaum came to public attention with the publication of her 1999 book Slut!: Growing Up Female With a Bad Reputation.

[13] Bella Savitzky Abzug

https://en.wikipedia.org/wiki/Bella_Abzug

“Battling Bella”, was an American lawyer, politician, social activist, and a leader in the women’s movement. In 1971, Abzug joined other leading feminists such as Gloria Steinem, Shirley Chisholm, and Betty Friedan to found the National Women’s Political Caucus. She was a leading figure in what came to be known as eco-feminism.

[14] Pornography films – Steven Hirsch

https://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Hirsch

Steven Hirsch is the founder and co-chairman of the adult entertainment company Vivid Entertainment, which he founded in 1984. It has been estimated to be the world’s largest pornography company. Pornhub, also Jewish, might be a close second.

[15] Lillian Faderman

https://en.wikipedia.org/wiki/Lillian_Faderman

Lillian Faderman (born July 18, 1940) is an American historian whose books on lesbian history and LGBT history have earned critical praise and awards. The New York Times named three of her books on its “Notable Books of the Year” list. In addition, The Guardian named her book, Odd Girls and Twilight Lovers, one of the Top 10 Books of Radical History.

[16] Connie Kurtz

The LGBTQ activist was best known for her lawsuit against the New York City Board of Education, which established domestic partner benefits for all city employees in 1994.

[17] Ordering LGBTQ protections By Emily Newburger

https://hls.harvard.edu/today/ordering-lgbtq-protections/

[18] Iran deadline approaches

https://jewishstandard.timesofisrael.com/iran-deadline-approaches/

[19] Most influential in Jewish World

https://www.jpost.com/diaspora/most-influential-jews-in-jewish-world-403761

[20] BRITISH ARTICLE ON HOLLYWOOD JEWS TRIGGERS ROW

https://www.chicagotribune.com/news/ct-xpm-1994-12-01-9412010086-story.html

[21] Hollywood and Anti-Semitism

https://www.latimes.com/archives/la-xpm-1994-11-20-op-64929-story.html

[22] William Cash’s article about Jewish influence in Hollywood has caused a great deal of offence and outrage.

http://archive.spectator.co.uk/article/19th-november-1994/43/sir-william-cashs-article-about-jewish-influence-i

[23] White House slams ‘spurious’ attacks on Jewish, Palestinian staff picks

https://www.timesofisrael.com/white-house-slams-spurious-attacks-on-jewish-palestinian-staff-picks/

[24] Maher Bitar

https://en.wikipedia.org/wiki/Maher_Bitar

[25] Propaganda and the Media — Part 6 — Censorship, or Burning the History Books

[26] Joe Biden’s A-Team of Jewish Advisors

https://www.jpost.com/opinion/joe-bidens-a-team-of-jewish-advisers-cabinet-members-and-staff-658350

[27] Jews now flocking to foreign-service careers in U.S.

[28] Researching, Searching, Sources and References

EN — LARRY ROMANOFF — Researching, Searching, Sources and References

[29] Jeffrey Epstein

https://en.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Epstein

[30] Ghlislane’s father, Ian Robert Maxwell, (Ján Ludvík Hyman Binyamin Hoch) was a Czechoslovak-born Jew.

https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Maxwell

[31] Jewish Assimilation by Kevin Macdonald

https://www.unz.com/article/jewish-assimilation/

[32] Why Is Jewishness Matrilineal?

https://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/601092/jewish/Why-Is-Jewishness-Matrilineal.htm

[33] Frank Damrosch Jr.

https://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Damrosch_Jr.

[34] American people of German-Jewish descent

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:American_people_of_German-Jewish_descent

[35] Arthur M. Schlesinger Jr.

https://en.wikipedia.org/wiki/Arthur_M._Schlesinger_Jr.

[36 ] American people of German-Jewish descent

https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Category:American_people_of_German-Jewish_descent

[37] John Kerry

https://en.wikipedia.org/wiki/John_Kerry

[38] Will Jewish astronaut Jessica Meir be NASA’s first woman on the moon?

https://www.jpost.com/50-most-influential-jews/article-717744

[39] 9 Jewish Astronauts Who Have Boldly Gone to Space

https://www.kveller.com/9-jewish-astronauts-who-have-boldly-gone-to-space/

[40] Some claim that Elon Musk is not a Jew. Elon (אֵילוֹן), or Alon (אַלוֹן) is a Hebrew masculine name that would not occur on a list of Gentile names. Musk attended Jewish schools in South Africa. His mother, Maye Haldeman, is Jewish but listed as “Canadian”, which is hardly an ethnic group. There are Jewish family and other relations (Elon’s brother married Jen Lewin), and more. Musk’s connections with Israel and powerful Jews have a long history. Tesla’s closet relationship with Israeli tech spans many years and its self-driving technology is 100% Jewish, originating from the Israeli company Mobileye. Musk has close and high-level contacts in Israel, having met with Netanyahu at his private residence on more than one occasion.

[41] The Truth about Khazars (Facts are Facts) Benjamin H. Freedman

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/essential-reading-the-truth-about-khazars-facts-are-facts-benjamin-h-freedman-c-1954/

[45] Jews in the Biden Administration

https://www.jewishvirtuallibrary.org/jews-in-the-biden-administration

[46] Joe Biden’s A-Team of Jewish advisers, cabinet members and staff

https://www.jpost.com/opinion/joe-bidens-a-team-of-jewish-advisers-cabinet-members-and-staff-658350

[42] ZIONISM — THE HIDDEN TIRANNY by Benjamin H. Freedman

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5853/

[43] Benjamin H. Freedman – 1961 Speech

https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/08/Benjamin-H.-Freedman-%E2%80%93-1961-Speech.pdf

[44] ARTHUR KOESTLER THE THIRTEEN TRIBE

https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/05/ARTHUR-KOESTLER-THE-THIRTEEN-TRIBE.pdf

[47] Joe Biden’s A-Team of Jewish advisers, cabinet members and staff

https://www.jpost.com/opinion/joe-bidens-a-team-of-jewish-advisers-cabinet-members-and-staff-658350

[48] Jews in the Obama Administration:

https://www.jewishvirtuallibrary.org/jews-in-the-barack-obama-administration

[49] Barack Obama Administration: Jews in the Administration

https://www.jewishvirtuallibrary.org/jews-in-the-barack-obama-administration

[50] Barack Obama: America’s First Jewish President!

https://www.huffpost.com/entry/barack-obama-americas-fir_b_143985

[51] Meet the Jewish Bulwark of Obama’s Administration

https://www.haaretz.com/jewish/2015-12-08/ty-article/meet-the-jewish-bulwark-of-obamas-administration/0000017f-ef21-d4cd-af7f-ef79992c0000

[52] The Clinton appointments were drawn from a wide variety of sources, too many to list here, so references for these are included in the list of individual names.

[53] Bill Clinton, ‘America’s first Jewish president’

https://www.washingtonpost.com/blogs/she-the-people/post/bill-clinton-americas-first-jewish-president/2012/02/05/gIQAJ5lusQ_blog.html

[54] Hillary Clinton and her enduring ties to Jews

https://forward.com/news/breaking-news/310756/hillary-clinton-and-her-enduring-ties-to-jews/

[55] Jew of the Week: Jack Lew

https://www.jewoftheweek.net/tag/clinton-administration/

[56] Democracy, the Most Dangerous Religion

https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/12/Democracy-The-Most-Dangerous-Religion.pdf

[57] Good White House Chiefs of Staff Have Made Presidencies

https://www.insidehook.com/article/history/much-governing-power-white-house-chiefs-staff-throughout-history

[58] How White House Chiefs of Staff Help Govern

https://www.smithsonianmag.com/history/head-behind-chief-executive-how-white-house-chiefs-staff-help-govern-180963099/

[59] THE JERUSALEM POST’S 50 MOST INFLUENTIAL JEWS OF 2021

https://www.jpost.com/50-most-influential-jews-2021

[60] Who is Joe Biden’s political alter ego?

https://www.jpost.com/50-most-influential-jews/ronald-klain-678122

[61] Remembering Richard Darman

https://www.newsweek.com/remembering-richard-darman-86919

[62] The man in charge at the White House isn’t Joe Biden

https://nypost.com/2022/01/23/the-man-in-charge-at-the-white-house-isnt-joe-biden/

[63] Mike Pompeo Admits COVID-19 Is a “Live Exercise”

https://www.globalresearch.ca/secretary-state-mike-pompeo-admits-covid-19-live-exercise-president-trump-comments-i-wish-you-would-have-told-us/5707223

[64] MARCH 20, 2020 | CLIP OF PRESIDENT TRUMP WITH CORONAVIRUS TASK FORCE BRIEFING

https://www.c-span.org/video/?c5000601/user-clip-we-live-exercise-here-mike-pompeo

[65] How White House Chiefs of Staff Help Govern

https://www.smithsonianmag.com/history/head-behind-chief-executive-how-white-house-chiefs-staff-help-govern-180963099/

[66] Let’s Have a Financial Crisis: First, We Need a Central Bank

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/lets-have-a-financial-crisis-first-we-need-a-central-bank-october-07-2019-2/

[67] Neal Sher

https://en.wikipedia.org/wiki/Neal_Sher

[68] Office of Special Investigations (United States Department of Justice)

https://en.wikipedia.org/wiki/Office_of_Special_Investigations_(United_States_Department_of_Justice)

[69] In the Matter of Kurt Waldheim

https://www.justice.gov/sites/default/files/criminal-hrsp/legacy/2011/02/04/04-09-87waldheim-rpt.pdf

[70] Restitution Leader Disbarred by Court After Investigation Of Job Misconduct

https://forward.com/news/8043/restitution-leader-disbarred-by-court-after-invest/

[71] Eli Rosenbaum

https://en.wikipedia.org/wiki/Eli_Rosenbaum

[72] Harvard Law Bulletin, Summer 2002 – “Never Forget: Eli Rosenbaum ’80 is driven to bring Nazis to justice before it’s too late”. 

https://hls.harvard.edu/today/never-forget/

[73] Entire US “no fly list” leaked online after being left on an unsecured server

https://www.techradar.com/news/entire-us-no-fly-list-leaked-online-after-being-left-on-an-unsecured-server

[74] US National Security Council

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_National_Security_Council

[75] Released FBI documents reveal plans to assassinate Occupy Wall Street Leaders With Snipers

https://beforeitsnews.com/power-elite/2013/06/released-fbi-documents-reveal-plans-to-assassinate-occupy-wall-street-leaders-with-snipers-2442536.html

[76] Revealed: how the FBI coordinated the crackdown on Occupy

https://www.theguardian.com/commentisfree/2012/dec/29/fbi-coordinated-crackdown-occupy

[77] Plots To Kill Occupy Leaders by Sniper Rifles

https://shoah.org.uk/plots-to-kill-occupy-leaders-by-sniper-rifles/

[78] Tiananmen Square: The Failure of an American-instigated 1989 Color Revolution

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/tiananmen-square-the-failure-of-an-american-instigated-1989-color-revolution/

[79] Foreign Aid Tied to Sterilization in India

https://www.ncregister.com/news/foreign-aid-tied-to-sterilization-in-india

[80] USAID Funding of Sterilization Camps in India

https://www.pop.org/usaid-funding-of-sterilization-camps-in-india-part-1/

[81] USAID is orchestrating sterilization campaign in India: part two

https://www.lifesitenews.com/opinion/usaid-is-orchestrating-sterilization-campaign-in-india-part-two/

[82] USAID has been the driving force behind India’s brutal sterilization camps

https://www.lifesitenews.com/opinion/usaid-has-been-the-driving-force-behind-indias-brutal-sterilization-camps/

[83] The Pleasures of Depopulating the Earth

EN — LARRY ROMANOFF — The Pleasures of Depopulating the Earth

[84] The City of London

EN — LARRY ROMANOFF — The City of London

[85] The CIA is not your friend

https://edwardsnowden.substack.com/p/americas-open-wound

[86] America’s Open Wound: The CIA is not your friend

http://www.informationclearinghouse.info/57259.htm

[87] United States Department of State

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Department_of_State

[88] David H. Popper –

https://en.wikipedia.org/wiki/David_H._Popper

[89] Blocking Cuba’s Regime from Exploiting Cuban People

https://editorials.voa.gov/a/blocking-cuba-s-regime-from-exploiting-cuban-people/5709296.html

[90] 638 ways to kill Castro

https://www.theguardian.com/world/2006/aug/03/cuba.duncancampbell2

[91] Fidel Castro: Dodging exploding seashells, poison pens and ex-lovers

https://www.bbc.com/news/world-latin-america-38121583

[92] Nicaragua had held its first democratic elections ousting the Sandinista dictatorship

https://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_W._Aronson

[93] THE CAUSE OF WORLD UNREST

https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/09/The-Cause-of-World-Unrest.pdf

[94] What part will your country play in World War III?

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2595/

[95] The Jews’ Anger Campaign Against China

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/3238/

[96] Bernays and Propaganda — The Marketing of War

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/1582/

[97] The Jewish Betrayal of Germany and the Cause of World War II

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5840/

[98] Jewish Responsibility for Both World Wars: Benjamin Freedman

Jewish Responsibility for Both World Wars — A Speech by Benjamin Freedman

[99] If  You Do It, It’s Spying. If I Do It, It’s Research

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/4109/

[100] THE STRAIGHT FACTS ON U.S. VISAS IN CHINA

https://travel.state.gov/content/dam/visas/Straight%20Facts%20on%20US%20Visas%20in%20China.pdf

[100a] Pfizer’s Perfectly-Timed Epidemic

[100b] UK Telegraph – Pfizer Nigerian Trovan trials – “the Nigerian government’s motives have also been questioned”

https://www.telegraph.co.uk/finance/2851541/Personal-view-Anti-test-case-thats-hard-to-swallow.html

[101] Wealthy donors often get ambassadorships in Democratic and Republican administrations alike.

https://www.cnbc.com/2021/12/08/biden-nominates-meg-whitman-to-be-ambassador-to-kenya.html

[102] Ambassador Madeleine M. Kunin “doggedly pursues the Swiss on the issue of gold for holocaust survivors.”

New York Times Oct. 4, 1997, Madeleine Kunin

[103] Jewish figures pave the way behind the scenes in Trump’s staff

https://www.jpost.com/50-most-influential-jews/trumps-men-642169

[104] Holocaust Restitution: Recovering Stolen Art

https://www.jewishvirtuallibrary.org/recovering-stolen-art-from-the-holocaust

[105] Should Nazi-Looted Art Works Be Returned? The View From the State Department

https://2009-2017.state.gov/p/eur/rls/rm/2013/mar/206719.htm

[106] US presses Germany on restitution of Jewish-owned art looted by Nazis

https://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-News/US-presses-Germany-on-restitution-of-Jewish-owned-art-looted-by-Nazis-335726

[107] Spreading Democracy, the American Way

EN — LARRY ROMANOFF: Spreading Democracy, the American Way

[108] LIST OF JEWISH MEMBERS OF THE CONGRESS OF THE UNITED STATES

https://www.jstor.org/stable/23600531

[109] List of Jewish members of the United States Congress

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_members_of_the_United_States_Congress

[110] Jewish Members of the 118th Congress

https://www.jewishvirtuallibrary.org/jewish-members-of-the-118th-congress

[111] Jewish Members of the 117th Congress

https://www.jewishvirtuallibrary.org/jewish-members-of-the-117th-congress

[112] Jewish Members of the 116th Congress

https://www.jewishvirtuallibrary.org/jewish-members-of-the-116th-congress

[113] List of Jewish American politicians

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_politicians

[114] List of Jewish American politicians

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_politicians

[115] List of Jewish American politicians

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_politicians

[116] Category:Jewish mayors of places in the United States

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Jewish_mayors_of_places_in_the_United_States

[117] Jewish mayors

https://wikijew.neocities.org/occupation/mayor

[118] List of mayors of the 50 largest cities in the United States

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mayors_of_the_50_largest_cities_in_the_United_States

[119] By July, The Three Biggest U.S. Cities Will Have Jewish Mayors

https://www.tabletmag.com/sections/news/articles/los-angeles-elects-its-first-jewish-mayor

[120] The Jews who run America

https://www.jta.org/2013/05/22/culture/the-jews-who-run-america

[121] Humanity at the Crossroads — Connecting the Dots to Our Brave New World

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2331/

[122] Gary Aldrich

https://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Aldrich

[123] Unlimited access : an FBI agent inside the Clinton White House

https://archive.org/details/unlimitedaccessf0000aldr

[124] FBI embarrassed by former agent’s book

http://edition.cnn.com/US/9607/03/investigating.fbi/

[125] Unlimited access : an FBI agent inside the Clinton White House; p. 105-106

https://archive.org/details/unlimitedaccessf0000aldr

[126] GARY ALDRICH’S DEBUNKED BEDS

https://www.washingtonpost.com/archive/lifestyle/1996/07/08/gary-aldrichs-debunked-beds/7f119171-2d69-4f80-8dfe-78babe3b5c69/

 

Additional Useful References:

List of Jewish heads of state and government

Lista șefilor de stat și de guvern evrei

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_heads_of_state_and_government

List of Jewish members of the United States Congress

Lista membrilor evrei din Congresul Statelor Unite ale Americii

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_members_of_the_United_States_Congress

List of Jewish American politicians

Lista politicienilor evrei americani

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_politicians

Jewish American government officials

Oficiali guvernamentali evrei americani

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Jewish_American_government_officials

Here are the 37 Jewish members of Congress

Iată care sunt cei 37 de membri evrei din Congres

https://www.jta.org/2021/01/11/politics/here-are-the-36-jewish-members-of-congress

Joe Biden’s A-Team of Jewish advisers, cabinet members and staff

Echipa A a lui Joe Biden, formată din consilieri, membri ai cabinetului și personal evreu

https://www.jpost.com/opinion/joe-bidens-a-team-of-jewish-advisers-cabinet-members-and-staff-658350

Jews in the Biden Administration

Evreii din administrația Biden

https://www.jewishvirtuallibrary.org/jews-in-the-biden-administration

President Biden Announces Key Nominees

Președintele Biden anunță principalele nominalizări

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/06/22/president-biden-announces-key-nominees-22/

Jews in the Barack Obama Administration

Evreii din administrația Barack Obama

https://www.jewishvirtuallibrary.org/jews-in-the-barack-obama-administration

Reagan Names 11 Jews Among His 68 Foreign Policy and Defense Advisors

Reagan numește 11 evrei printre cei 68 de consilieri de politică externă și de apărare ai săi

https://www.jta.org/archive/reagan-names-11-jews-among-his-68-foreign-policy-and-defense-advisors

White House Jewish Liaison

Legătura cu evreii de la Casa Albă

https://en.wikipedia.org/wiki/White_House_Jewish_Liaison

Jewish White House Advisers You May Not Know About

Consilieri evrei de la Casa Albă despre care poate nu știți nimic

https://momentmag.com/jewish-white-house-advisers/

Lists of American Jews

Liste de evrei americani

https://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_American_Jews

List of Jewish American businesspeople in finance

Listă de oameni de afaceri evrei americani din domeniul financiar

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_businesspeople_in_finance

List of Jewish American businesspeople in media

Listă de oameni de afaceri evrei americani în mass-media

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_businesspeople_in_media

List of Jewish American journalists

Lista jurnaliștilor evrei americani

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_journalists

List of Jewish newspapers

Listă de ziare evreiești

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_newspapers

Jewish White House Advisors

Consilieri evrei la Casa Albă

https://momentmag.com/jewish-white-house-advisers/

THE JERUSALEM POST’S 50 MOST INFLUENTIAL JEWS OF 2020

CEI MAI INFLUENȚI 50 DE EVREI DIN 2020, CONFORM THE JERUSALEM POST

https://www.jpost.com/50-most-influential-jews

THE JERUSALEM POST’S 50 MOST INFLUENTIAL JEWS OF 2021

CEI MAI INFLUENȚI 50 DE EVREI DIN 2021, CONFORM THE JERUSALEM POST’S 50 MOST INFLUENTIAL JEWS OF 2021

https://www.jpost.com/50-most-influential-jews-2021

THE JERUSALEM POST’S 50 MOST INFLUENTIAL JEWS OF 2022

CEI MAI INFLUENȚI 50 DE EVREI DIN 2022, CONFORM THE JERUSALEM POST’S 50 MOST INFLUENTIAL JEWS OF 2022

https://www.jpost.com/50-most-influential-jews-2022

The Jerusalem Post’s 50 most influential Jews

Cei mai influenți 50 de evrei din The Jerusalem Post

https://www.jpost.com/Israel-News/50-most-influential-Jews-403742

Most influential in Jewish World

Cei mai influenți în lumea evreiască

https://www.jpost.com/diaspora/most-influential-jews-in-jewish-world-403761

Most influential Jewish innovators, entrepreneurs

Cei mai influenți inovatori și antreprenori evrei

https://www.jpost.com/business-and-innovation/tech/most-influential-jewish-innovators-entrepreneurs-403767

Jewish Last Names

Nume de familie evreiești

https://www.familyeducation.com/baby-names/surname/origin/jewish

American people of Ukrainian-Jewish descent

Americanii de origine ucraineană-evreiască

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:American_people_of_Ukrainian-Jewish_descent

American people of Russian-Jewish descent

Americanii de origine rusă-evreiască

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:American_people_of_Russian-Jewish_descent

American people of German-Jewish descent

Americanii de origine germană-evreiască

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:American_people_of_German-Jewish_descent

American people of Swiss-Jewish descent

Americanii de origine elvețiană-evreiască

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:American_people_of_Swiss-Jewish_descent

20th-century American Jews

Evrei americani din secolul XX

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:20th-century_American_Jews

21st-century American Jews

Evrei americani din secolul XXI

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:21st-century_American_Jews

American Ashkenazi Jews

Evreii americani Ashkenazi

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:American_Ashkenazi_Jews

List of Jewish American attorneys

Listă de avocați evrei americani

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Jewish_American_attorneys

List of Jewish American jurists

Lista juriștilor evrei americani

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_jurists

Jewish American military personnel

Lista personalului militar evreu american

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Jewish_American_military_personnel

United States Secretary of the Treasury

Secretar al Trezoreriei Statelor Unite ale Americii

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Secretary_of_the_Treasury

White House Press Secretary

Secretarul de presă al Casei Albe

https://en.wikipedia.org/wiki/White_House_Press_Secretary

White House Counsel

Consilierul Casei Albe

https://en.wikipedia.org/wiki/White_House_Counsel

Council of Economic Advisers

Consiliul consilierilor economici

https://en.wikipedia.org/wiki/Council_of_Economic_Advisers

Ambassadors of the United States

Ambasadorii Statelor Unite ale Americii

https://en.wikipedia.org/wiki/Ambassadors_of_the_United_States

List of ambassadors of the United States to Germany

Lista ambasadorilor Statelor Unite în Germania

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ambassadors_of_the_United_States_to_Germany

Director of the Central Intelligence Agency

Directorul Agenției Centrale de Informații

https://en.wikipedia.org/wiki/Director_of_the_Central_Intelligence_Agency

List of Central Intelligence Agency directors

Lista directorilor Agenției Centrale de Informații

https://www.britannica.com/topic/list-of-Central-Intelligence-Agency-directors-1787118

Jewish emigrants from Nazi Germany to the United States

Emigranți evrei din Germania nazistă în Statele Unite ale Americii

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Jewish_emigrants_from_Nazi_Germany_to_the_United_States

 

Copyright © Larry RomanoffBlue Moon of ShanghaiMoon of Shanghai, 2023