RO — LARRY ROMANOFF: Lumea războiului biologic — Capitolul 8 – Centrele SUA pentru Controlul Bolilor (CDC)

October 16, 2023

 

Lumea războiului biologic

Capitolul 1 – Introducere și precauție

Capitolul 2 – Context

Capitolul 3 – Starea armelor biologice a Americii

Capitolul 4 – Semințe modificate genetic (actualizat)

Capitolul 5 – Parteneriatul secret SUA-Japonia

Capitolul 6 – Israelul și armele biologice

Capitolul 7 – Instituțiile de arme biologice din SUA

Capitolul 8 – Centrele SUA pentru Controlul Bolilor (CDC)

Capitolul 9 – Facilități străine pentru arme biologice din SUA

Capitolul 10 – Agenții patogeni cercetați și eliberați

 

Lumea Războiului Biologic

 

Capitolul 8 – Centrele SUA pentru Controlul Bolilor (CDC)

Da

Larry Romanoff

Traducerea: CD

 

Sediul CDC din Atlanta. Sursa

 

CDC este promovat oficial ca instituție americană principală de control și monitorizare a sănătății și nu un producător de arme biologice, dar lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par. De fapt, CDC este implicat nu numai în producția și distribuția agenților patogeni, ci este o parte integrantă a armatei americane și este implicat în mai multe întreprinderi nefaste, evenimente de neglijență criminală, mușamalizări și mai multe alte rele decât ați putea sa va maginati. În consecință, această unitate își merită propriul capitol de război biologic.

 

Potrivit ediției din 28 iunie 1996 a CDC Weekly, CDC a fost fondat în Atlanta, Georgia, la 1 iulie 1946, de „un lider vizionar în sănătatea publică care avea mari speranțe”, iar astăzi este „sinonim în întreaga lume cu sănătate Publică”. A început cu aproximativ 400 de angajați noi pe Peachtree Street din Atlanta și „oameni de știință distinși au umplut în curând laboratoarele CDC, [în timp ce] multe state și țări străine au trimis [personal] la Atlanta pentru „instruire”.

 

CDC și criminalii de război

 

Primul lucru pe care trebuie să-l examinăm este sursa tuturor acelor „oameni de știință distinși” care au umplut brusc laboratoarele CDC, de când înființarea acestei instituții a coincis perfect cu implementarea a două lucruri: primul a fost Operațiunea Paperclip. Vă veți aminti că Operațiunea Paperclip a avut mai multe aspecte, dintre care unele au implicat furtul de IP-uri [Proprietati Intelectuale] valoroase din punct de vedere comercial la o scară nemaiîntâlnită până acum în istorie, practic distrugând Germania postbelică de toate brevetele, drepturile de autor și invențiile sale. Dar categoria mult mai sinistră și mai mortală a fost interesul patologic al americanilor pentru tortură, războiul chimic și biologic și experimentarea umană, ceea ce a dus la importul a mii de oameni de știință biologici în principal din Japonia, deși istoria a fost revizuită pentru a șterge Japonia și a înlocui. Germania ca sursă a acestor experți tulburați. În orice caz, acești oameni au fost aduși în SUA special cu scopul de a transfera în mințile americane colecția mondială de perversiuni documentate în domeniile experimentării umane și războiului biologic.

 

Pentru această operațiune, surse oficiale afirmă că miile de biologi japonezi și germani importați forțat au fost dispersați în instalații militare și alte instalații din SUA, inclusiv Boston, New York, Fort Detrick în Maryland, Ohio, Texas, Alabama – și Georgia -. locația CDC-ului nou format. Timp de multe decenii, acești „experți” importați și-au servit stăpânii americani în proiecte secrete la Fort Bragg și Fort Detrick – și la CDC. Ar putea fi imposibil astăzi să obțineți o listă cu toți acei oameni de știință distinși care au populat inițial laboratoarele CDC în anii 1940 și 1950, deoarece tuturor acestor indivizi li s-au dat nume noi și identități fictive, în timp ce erau absorbiți în statul de plată militar și civil. De fapt, în Atlanta nu era aproape nimic la momentul înființării CDC, iar această nouă instituție ar fi fost casa lor.

 

După cum am notat în altă parte, un alt rezultat direct al Operațiunii Paperclip a fost vastul program MK-ULTRA al CIA, care a inclus o litanie teribilă de abuz uman care durează până în zilele noastre și în care am suspiciuni puternice de implicare a CDC. Până în anii 1980, CDC a instituționalizat ceea ce era considerat a fi o „activitate științifică de importanță critică”, și anume „colaborarea laboratorilor și epidemiologilor”, cu alte cuvinte, un efort comun pentru cauza și distribuirea bolilor în populațiile de masă, adică, bio-război. Aici CDC s-a integrat pe deplin în Institutul Național al Cancerului și Centrul de Cercetare a Cancerului Frederick de la Fort Detrick, adică un partener deplin în programele de bio-război ale armatei americane.

 

CDC nu a fost niciodată conceput ca o agenție de sănătate civilă, deoarece este promovat în rândul publicului, ci a fost fondat ca succesor al unui program al Departamentului de Apărare al celui de-al Doilea Război Mondial și rămâne acolo până în prezent. Activitățile sale sunt ascunse de narațiunea oficială de astăzi conform căreia este „cel mai important institut național de sănătate publică din Statele Unite, cu scopul principal de a proteja sănătatea și siguranța publică prin controlul și prevenirea bolilor”. Cu toate acestea, sfera misiunii CDC sa extins rapid dincolo de acest focus inițial de basm pentru a include cercetarea, producția și comercializarea agenților patogeni de război biologic, o expansiune care nu a încetat niciodată.

 

CDC este adesea angajat în a spune unele minciuni destul de mari pentru a-și proteja prietenii militari de criticile publice atunci când sunt dezvăluite știri despre încă un „experiment” biologic ilegal asupra cetățenilor americani. Într-un caz, CDC susține că a investigat otrăvirea populației de către armata SUA și a concluzionat că, în 100 de focare ale unei anumite bacterii periculoase, „niciuna nu a fost cauzată de [tulpina folosită de armată] și de vastele focare de boli de către aceeași. bacteriile au fost pur și simplu accidente nefericite cauzate de „patogeni oportuniști”. O minciună atât de mare. Există multe alte exemple. Am scris în altă parte despre testele nucleare condamnabile efectuate de armata americană în Insulele Marshall [1], iar CDC era aparent ocupat cu măsurarea radiațiilor provocate rezidenților. Povestea a fost clasificată top secret până în anii 1990 și a rămas în mare parte necunoscută lumii, deoarece oamenii care trăiesc în Insulele Marshall nu au microfon. Ca măsură a letalității, CDC a raportat că prăbușirea reactorului de la Cernobîl a eliberat 40 de milioane de curies de radiații, cel mai mare test nuclear deasupra solului din Nevada a eliberat 150 de milioane, în timp ce o explozie asupra Insulelor Marshall (cea mai mare) a eliberat 6,3 miliarde. curies – radiații de peste 30 de ori mai multe decât celelalte combinate.

 

De ce a fost CDC, o organizație civilă de sănătate menită să protejeze americanii de gripă și de puiul chimic KFC, atât de bine informat și a testat atât de activ emisiile de radiații în SUA, Ucraina, Insulele Marshall și multe altele? Pentru că CDC este un departament militar.

 

În „The Dark Side of America: Human Experimentation”, [2] am discutat despre Dr. Chester Southam care a injectat și transplantat celule canceroase vii și material canceros în sute de victime nebănuite. Cea mai serioasă parte a experimentelor cu cancer și virusuri ale lui Southam a implicat direct armata SUA și CIA și, din acest motiv, Nixon a combinat Institutul Național al Cancerului și Centrul de Cercetare a Cancerului Frederick de la Fort Detrick, făcându-i parteneri deplini în cadrul armatei americane. programe de bio-război. Aici CDC și Fort Detrick, acum dotați complet cu oameni de știință depravați din cauza Operațiunii Paperclip, au instituționalizat „activitatea științifică de importanță critică” a unui efort comun pentru cauza și distribuirea imunodepresiei virale în populațiile de masă, și anume, războiul biologic. 

 

Agenții patogeni de război biologic – producție și comercializare

 

 

Astăzi, personalul CDC numără peste 15.000, iar organizația controlează și Fundația CDC, o unitate cu scop discutabil înregistrată ca firmă non-profit care „operează independent“ și a cărei misiune este „susține parteneriatele CDC” cu sectorul privat care include atât persoane fizice, cât și companii, precum și fundații precum Rockefeller, Ford și Gates. Puteți citi orice semnificație doriți în această descriere, dar o mare parte a „parteneriatelor” este ca producător și dealer la nivel mondial de agenți patogeni biologici. Gândiți-vă la CDC în acest context.

 

În urmă cu câțiva ani, un reporter a publicat un articol în care susținea că CDC era un producător, exportator și dealer major de agenți patogeni biologici, și nu în scopuri pașnice. Desigur, CDC a negat cu fermitate acest lucru, susținând că acuzațiile erau știri false și o teorie a conspirației. Ca răspuns, reporterul a publicat o fotocopie a unui conosament al unuia dintre transporturile CDC de agenți patogeni; citea ca visul unui terorist. Cu această dovadă, CDC a tăcut și problema nu a mai apărut niciodată în mass-media. Subiectul este acum puternic cenzurat și internetul pare să fi fost curățat complet de aceste dovezi.

 

Iată un exemplu de transport de agenți patogeni CDC către un laborator de război biologic din Georgia. Rețineți că expedierea este clasificată drept „diplomatică”, adică documentele care sunt transportate într-o pungă diplomatică care, prin convenție internațională, nu fac obiectul examinării de către administrația locală.

 

 

În mai 1994, CDC a recunoscut că a vândut și a expediat agenți de război biologic guvernelor din Orientul Mijlociu, inclusiv antrax, toxina botulină, virusul West Nile, ciuma bubonică și virusul febrei Dengue. Secretarul Apărării, Donald Rumsfeld, depunând mărturie în fața Congresului, a negat transporturile, spunând: „Nu am auzit niciodată nimic din ceea ce ați citit, nu am nicio cunoștință despre asta și mă îndoiesc de asta”. Dar informațiile s-au dovedit adevărate. Un articol din USA Today spunea „Facturile incluse în documente citesc ca liste de cumpărături pentru programele de arme biologice”. Și erau mulți clienți pentru produsele CDC pentru „protejarea sănătății publice”. Ne putem întreba în mod rezonabil cum cercetarea, producția și vânzarea internațională a agenților patogeni de război biologic coincide cu responsabilitatea de „cel mai important institut național de sănătate publică din SUA”, cu scopul principal „de a proteja sănătatea și siguranța publică”.

 

Au existat mari temeri în urmă cu câțiva ani, când oamenii de știință americani au recreat așa-numitul virus „gripei spaniole” care a ucis aproximativ 50 de milioane de oameni în 1918. Au petrecut nouă ani pentru acest efort înainte de a reuși, iar acum cantități mari din acest virus sunt stocate în un laborator guvernamental de înaltă securitate din Atlanta, Georgia – casa CDC. [3]

 

Crime ocazionale împotriva umanității

 

Până la vremea războiului din Coreea din 1950, CDC era suficient de bine stabilit pentru a-și crea Serviciul de Informații Epidemice (EIS), aparent ca „un sistem de avertizare timpurie împotriva războiului biologic și a epidemilor provocate de om”, dar în mod subreptic cel mai probabil provocându-le. Dr. Alexander D. Langmuir a fost epidemiolog-șef al CDC și a condus acest așa-numit „serviciu de informații” timp de 21 de ani. Și-a petrecut ultimii ani predând epidemiologie la Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. [4] Nu există informații despre tipul de cunoștințe pe care Dr. Langmuir le-a împărtășit studenților săi. Potrivit poveștii oficiale, „amenințarea războiului biologic a apărut, iar Dr. Langmuir, cea mai informată persoană din [SUA] despre acest subiect arcanic, a văzut o oportunitate de a pregăti epidemiologi” în războiul biologic, bărbați și femei care „rapid a câștigat faimă”, deși nu întotdeauna pentru ceea ce te-ai putea aștepta. Din datele disponibile, s-ar părea că nu există nicio îndoială că CDC a colaborat cu colegii săi depravați de la Fort Detrick pentru a produce agenții patogeni declanșați în Coreea și China în timpul războiului din Coreea.

 

CDC a participat, de asemenea, foarte mult la unele dintre cele mai condamnabile crime comise în ultimii ani. S-ar putea să cunoașteți campania de sterilizare în care OMS a combinat hormonul feminin hCG cu un purtător de toxoid tetanic și a sterilizat pe ascuns peste 150 de milioane de femei din țările din lumea a treia. [5] Laboratorul Sanofi-Connaught al lui Rothschild din Canada a produs vaccinurile pentru OMS, dar CDC a fost cel care a furnizat hormonul feminin suficient pentru 750 de milioane de doze.

Dacă acest lucru este o surpriză pentru tine, nu ar trebui, deoarece CDC a fost implicat într-o listă destul de lungă de întreprinderi criminale, atât interne, cât și străine. Unul dintre aceștia a fost preluarea experimentului de sifilis din Tuskegee, Alabama în ultimii 15 ani de existență. Vă veți aminti că Serviciul de Sănătate Publică din SUA a efectuat un „studiu” folosind aproximativ 600 de negri care erau infectați cu sifilis și care au primit doar observație și examinări și experimente dureroase, dar nici un tratament. Nu au fost niciodată informați că au sifilis, iar medicii locali au fost instruiți să nu trateze pe nimeni care ar putea veni la ei. Studiul a durat 40 de ani și a încetat doar pentru că un denunțător a dezvăluit întreaga mizerie sordidă presei și până atunci aproape toate victimele muriseră. Am tratat această problemă în detaliu într-un eseu intitulat „The Dark Side of America: Human Experimentation”. [6]

 

Site-ul web al CDC menționează „studiul”, dar nu informează că CDC însuși a preluat „unul dintre cele mai infame experimente umane din istoria SUA“ și a continuat să urmărească toți acești bărbați morți, chiar dacă penicilina era la acel moment disponibilă pe scară largă și era un leac cunoscut. Au existat, de asemenea, rapoarte repetate că CDC a căutat în mod activ sprijin din partea instituțiilor medicale locale și a medicilor pentru a se asigura că cele 600 de victime nu vor primi tratament medical nicăieri. Înregistrările afirmă că personalul CDC le-a dat acestor bărbați ceea ce ei (CDC) au numit „vorbire dublă” pentru a-i împiedica să primească tratament, deoarece ei (CDC) au vrut să observe progresia bolii până la moarte.

 

CDC nu numai că minte cu privire la participarea sa la această afacere tragică și inumană, dar trivializează problema. The New York Times a publicat un articol pe această temă pe 16 iulie 1972, citând un doctor J. D. Millar care era șeful CDC al acestui studiu la acea vreme, care a recunoscut că studiul a fost „o problemă morală serioasă”, având în vedere că tratamentul era disponibil. și toate acele decese inutile, dar care apoi a susținut că „Studiul a început când atitudinile erau mult diferite în ceea ce privește tratamentul și experimentarea”. Aceasta este o minciună disprețuitoare; nimeni în acele vremuri nu ar fi tolerat o asemenea parodie. Nu era nimeni în anii 1930, 1940 sau 1950, care să nu știe că astfel de lucruri sunt abominabile sau care să nu fi fost îngroziți să afle despre ele. Aceasta este o scuză standard folosită de experimentatorii (în primul rând evrei, la fel cum a fost întregul „studiu) asupra sifilisului din Tuskegee” de astăzi pentru a-și justifica părerile umane condamnabile: „standardele etice erau diferite, atunci”. Ne putem întreba în mod rezonabil de ce aceeași scuză nu a fost acordată germanilor la procesele de la Nuremburg, care au fost judecați și executați pentru că au făcut mai puțin.

 

CDC se laudă că a jucat un rol cheie în „unul dintre cele mai mari triumfuri ale sănătății publice: eradicarea variolei”, deși nu menționează cooperarea sa cu OMS în programele de vaccinare care au avut o tendință nefericită de a eradica o boală în timp ce se dispersează. altele, un program pe care OMS l-a numit în mod corespunzător „tehnică de escaladare a eradicării” care a fost folosit în altă parte „cu atât de mult succes”.

 

CDC și-a prezentat, de asemenea, parteneriatul de vaccinare cu OMS în alte situații, dintre care una a fost efortul comun din 1976 de a vaccina toată America împotriva unei epidemii masive de gripă porcină ucigașă care nu a avut loc niciodată și în care vaccinul CDC contaminat a ucis mult mai mulți oameni decât a făcut vre-o gripă: [7][8][9][10] Clinicile de vaccin au început să raporteze decese inexplicabile din cauza atacurilor de cord, aparent din vaccinuri. CDC a fost cel care a creat „tehnicile de vaccinare rafinate” adoptate cu atâta ardoare de OMS ca metodă de distribuție a agenților patogeni.

 

CDC a desfășurat multe alte experimente nesăbuite și chiar criminale, toate dovezile au fost șterse din narațiunea istorică pentru a prezenta o altă imagine Disney albă de crin a Americii. Dr. Alan Cantwell a scris că „în 1989 până în 1991, Kaiser Permanente din California de Sud și CDC au condus împreună un experiment de vaccin împotriva rujeolei. Fără o dezvăluire adecvată a părinților, vaccinul împotriva rujeolei Edmonston-Zagreb, fabricat în Iugoslavia, a fost testat pe 1.500 de copii săraci, negri și latino, din centrul orașului Los Angeles. Foarte recomandat de OMS, vaccinul experimental de mare potență a fost injectat anterior copiilor în Mexic, Haiti și Africa, dar a fost întrerupt în acele țări, deoarece copiii mureau în număr mare.” [11][12][13]

 

Vaccinul nu a fost niciodată autorizat pentru utilizare în SUA, iar CDC a recunoscut ulterior că părinții nu au fost niciodată informați copiilor lor că li se injectează un vaccin experimental care ar fi potențial fatal. CDC și FDA încă refuză să elibereze datele brute despre aceste experimente.

 

Fundamentele periculoase ale acestei atrocități au fost ținute secrete până când Los Angeles Times a dezvăluit experimentul, apoi CDC și Kaiser Permanente au intrat în panică și au fost forțați în grabă să-și ceară scuze părinților. David Satcher, șeful CDC, a spus: „A fost clar o greșeală care ar trebui împiedicată să se repete”. Satcher a mai susținut că experimentul nu a pus copiii în pericol: „Niciun copil nu a suferit probleme de sănătate ca urmare a primirii acestui vaccin”. Această afirmație este foarte posibil neadevărată, deoarece este un fapt că studiul din Los Angeles a fost încheiat deoarece experimente similare din Africa și Haiti au legat acest vaccin de o rată de mortalitate foarte crescută, în special la fetițe. Cu toate acestea, CDC a refuzat să elibereze datele despre acest experiment pentru a-și documenta afirmația. Satcher a mai spus într-un alt interviu, declarând „S-a făcut o greșeală. M-a șocat.” Nu era clar de ce un bărbat ar fi „șocat” să afle despre o decizie pe care a luat-o. Și Barbara Reynolds, un purtător de cuvânt al CDC, a spus: „Doctorii noștri pur și simplu nu au considerat că este „experimental”.

 

CDC a recunoscut că a trimis în secret agenți de război biologic în India și a finanțat cercetarea

 

Dintr-un raport: „India a cerut CDC-ului american să înceteze finanțarea studiilor de cercetare a virusului în țară. CDC a fost prins că finanțează Centrul Manipal pentru Cercetarea Virușilor (MCVR) din Karnataka pentru că a efectuat în secret cercetări asupra virusului letal Nipah – un agent patogen considerat o potențială armă biologică. CDC are o istorie în carouri în India. Instituția indiană de apărare consideră că CDC a fost implicată în focarul de ciumă din orașul Surat din vestul Indiei în 1994, pe care îl consideră a fi un caz de bioterorism. O donație de 3,6 milioane de dolari de la CDC către agențiile de cercetare indiene a fost suspendată, iar CDC a fost trecut pe o listă de urmărire pentru implicarea sa în finanțarea cercetării virusului în India fără știrea sau aprobarea guvernului.” [13a]

 

Este enervant faptul că atât de multe (probabil cele mai multe) teste de medicamente și vaccinuri experimentale astăzi sunt efectuate (foarte des pe sugari) în țările în curs de dezvoltare care nu au cunoștințele științifice pentru a evalua aceste studii și care, din păcate, au prea multă încredere în medicamentul omului alb. În acest caz, au fost efectuate studii ample pe sugari de patru până la nouă luni, în țări în curs de dezvoltare care au inclus Guineea-Bissau, Senegal, Haiti, Gambia, Togo și Filipine. În toate cazurile, studiile au fost suspendate din cauza ratelor mari ale mortalității infantile. Motivul, desigur, pentru testele experimentale străine este lipsa de responsabilitate financiară în comparație cu efectuarea acestora în SUA sau în orice țară dezvoltată. Astăzi, companiile farmaceutice externalizează către țările sărace aproape toate studiile lor experimentale de medicamente și vaccinuri – întotdeauna cu sprijinul vocal deplin al OMS, CDC, mass-media și, foarte adesea, cu hărțuirea din partea Departamentului de Stat al SUA. Și atunci când testele de droguri și vaccinuri sunt efectuate în SUA, este întotdeauna cu comunitățile sărace, negre și latino, care nu au educație, nu au resurse și care aparent sunt întotdeauna neinformați și care sunt cel mai puțin capabili să se apere sau să ceară despăgubiri.

 

În urmă cu câțiva ani, CDC a aprobat pentru utilizare pe scară largă un vaccin împotriva poliomielitei care a fost contaminat cu virusul simian SV40, un agent cunoscut cauzator de cancer, și peste 100 de milioane de americani au fost infectați. După atacuri publice repetate, CDC a recunoscut în cele din urmă această eroare tragică. [14][15][16] Dar indiferent: Snopes a „verificat faptele” această afirmație și a găsit-o falsă, așa că nu vă faceți griji până la urmă. [17] Cu toate acestea, (și cu scuzele cuvenite lui Snopes), PubMed, multe alte autorități și CDC însuși, au recunoscut că au fost neglijenți. [18][19][20][21] Ca o chestiune de interes, procesele împotriva Pfizer și altora pentru acest vaccin aprobat de CDC sunt încă în curs.

 

În acest sens și în multe chestiuni similare, merită remarcată dezinformarea patetică și adesea periculoasă oferită de Wikipedia. [22] În acest caz, Wiki începe prin a încerca să împărtășească vina, susținând că infecția „a avut loc în Statele Unite și în alte țări” – ceea ce, desigur, nu a avut loc. Doar vaccinul CDC din SUA a fost contaminat. Apoi, Wiki ne spune că virusul ar putea provoca cancer „deși acest lucru este considerat foarte puțin probabil”, și mai departe că „nu au existat cazuri umane cunoscute”. Alte două mari minciuni succesive. Și atunci, desigur, nu putem pleca fără să dăm vina pe Rusia și China, Wiki spunându-ne în continuare că s-a „sugerat” că „vaccinurile folosite în [Rusia și Europa de Est], China, Japonia și Africa, ar fi putut fi contaminate – dar nu s-au prezentat probe. În opinia mea, Wikipedia este pe locul doi după New York Times în ceea ce privește capacitatea sa de a minți în aproape orice problemă importantă.

 

Am citit, de asemenea, rapoarte persistente, deși nu am văzut documentație fermă care să dovedească acestea, despre care CDC a refuzat brusc cererile Congresului pentru date de cercetare care implică multe alte vaccinuri, fie create, fie promovate de CDC, despre care se zvonește că sunt fie serios contaminate, dar, uneori, conțin adaosuri sau contaminanți care ar putea fi calificați drept abortive sau care au fost probabil o cauză a autismului. În orice caz, se pare că CDC nu este responsabil în fața Congresului pentru activitățile sale, în unele cazuri pe baza „securității naționale”, în conformitate cu poziția sa ca parte a Departamentului de Apărare al SUA.

 

Nesăbuită neglijență

 

Pe lângă toate acestea, CDC pare să fie aproape la fel de rău ca Fort Detrick în ceea ce privește neglijența în manipularea agenților patogeni, ba chiar mai bun decât Fort Detrick în a-i acoperi. USA Today a publicat un articol intitulat „CDC își păstrează secretul accidentelor cu germeni mortali” [23] și a continuat să enumere mai multe cazuri de neglijență însoțite de tăcere. Articolul spunea: „CDC s-a confruntat cu audieri ale Congresului și sancțiuni guvernamentale secrete din cauza practicilor sale neglijente de siguranță în laborator. Mai mult, păstrează secrete mari ramuri de informații despre zeci de incidente recente care implică unele dintre cele mai periculoase bacterii și viruși din lume. Mai multe rapoarte implică defecțiuni ale echipamentelor de siguranță. Într-una, un om de știință care purta echipament asemănător unui costum spațial pentru întregul corp pentru a se proteja împotriva virusurilor letale, adesea netratabile, cum ar fi Ebola, și-a deconectat brusc furtunul de aer purificat – „din nou” – într-unul dintre cele mai avansate laboratoare de nivel 4 de biosecuritate din lume.

 

CDC a fost nevoit să închidă două dintre laboratoarele sale și a fost forțat să oprească unele transporturi biologice în urma mai multor incidente recente în care microbii foarte patogeni au fost manipulați greșit de laboratoarele federale.[24] Cazurile includ un transport accidental de antrax viu; descoperirea de probe de variolă vii, uitate; și un incident recent dezvăluit în care o tulpină periculoasă de gripă a fost expediată accidental de la CDC la alt laborator. Cazurile care implică greșeli ale CDC dezvăluie „un comportament total inacceptabil”, a declarat șeful CDC, Thomas Frieden, la o conferință de presă la sediul CDC din Atlanta. El a anunțat câteva acțiuni pe care CDC le întreprinde pentru a spori siguranța și securitatea, inclusiv un moratoriu asupra transportului de agenți patogeni foarte riscanți.** „Sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat și, sincer, sunt supărat pentru asta”, a adăugat el.

**De ce ar emite CDC un moratoriu asupra transportului de agenți patogeni periculoși dacă, după cum susțin ei, nu au făcut niciodată așa ceva?

 

În 2014, CDC a contaminat o formă inofensivă de gripă aviară cu o tulpină letală și a trimis-o la un laborator de la Departamentul Agriculturii din SUA, care a observat că toți puii lor au murit brusc. Un purtător de cuvânt al CDC a spus că „s-ar putea să nu știe niciodată” cum s-ar putea întâmpla un astfel de lucru, deoarece nu păstrează înregistrări și, chiar și atunci când incidentul periculos a fost dezvăluit, CDC nu a raportat-o. Directorul CDC, Dr. Thomas Frieden, a numit-o „cea mai supărătoare” dintr-o serie de încălcări ale siguranței la agenție din cauza riscului public reprezentat de virus. [25]Această încălcare a fost dezvăluită accidental, deoarece a făcut parte dintr-o investigație internă privind manipularea greșită de către agenție a antraxului viu, expunând potențial zeci de lucrători de laborator la agentul patogen și numai cerul știe pe cine altcineva.

 

USA Today a continuat: „După ce a durat aproape doi ani pentru a publica rapoartele de incidente de laborator solicitate de USA TODAY în temeiul Legii privind libertatea de informare, CDC a ignorat multe detalii, inclusiv tipurile de viruși și bacterii implicate în accident și, adesea, descrierile întregi a ceea ce s-a întâmplat. În mai multe cazuri, indicii cu privire la gravitatea incidentelor sunt dezvăluite deoarece personalul CDC nu a reușit să obțină în mod constant aceleași cuvinte repetate într-un șir de e-mailuri. CDC nu a răspuns la întrebările USA TODAY despre incidente specifice, care au avut loc la unitățile de laborator ale agenției din Atlanta și Fort Collins, Colorado, în perioada 2013 până la începutul anului 2015.” Articolul merită atenția dumneavoastră. CDC a reținut complet 36 de pagini de înregistrări ale incidentelor de laborator. În mai multe alte rapoarte, CDC a redactat fiecare cuvânt despre ceea ce s-a întâmplat, în special negand fiecare cuvânt dintr-un raport de accident de laborator din decembrie 2013 care aparent implica o tulpină [virus] periculoasă.”

 

 USA Today nu oferă un exemplu de zi tipică la CDC:

 

Un microbiolog CDC care poartă un costum de presiune pozitivă pentru întregul corp este supus unui duș de decontaminare înainte de a ieși dintr-un laborator de biosecuritate de nivel 4 de la CDC din Atlanta. Procesul a implicat un duș chimic de patru minute, urmat de o clătire de trei minute cu apă. Patru oameni de știință au pășit în camera de decontaminare a laboratorului, unde o ploaie de substanță chimice trebuia să omoare orice pe ei și să le facă să iasă în siguranță într-un vestiar alăturat. Dar dușul nu începe și luminile de avertizare au apărut în timp ce o serie de sisteme de siguranță în cascadă au început să se defecteze într-unul dintre cele mai avansate laboratoare de nivel 4 de biosecuritate din lume. Garnitura de etanșare din jurul ușii de ieșire către vestiar s-a dezumflat până la punctul în care oamenii de știință au putut vedea lumina intrând. Și când au ținut acea ușă închisă și la începutul unui potop chimic de urgență, lucruri s-au înrăutățit și mai mult. Ușa dușului din spatele laboratorului de boli infecțioase s-a deschis „forțat” [în mod repetat] și nici nu au putut să o țină închisă. Între timp, alarmele de presiune a aerului clipeau și monitoarele afișate în laboratorul ca „roșu”. [26]

 

„CDC s-a confruntat cu două audieri în Congres de la o serie de incidente de mare profil în laborator în 2014, cu antrax, Ebola și o tulpină mortală de gripă aviară, și îngrijorări tot mai mari în Congres cu privire la faptul dacă lipsa de transparență ține ascunse probleme serioase de siguranță în laborator de public. În ciuda seriei dramatice de defecțiuni ale echipamentelor în incidentul de laborator de nivel 4 de biosecuritate CDC (BSL-4), înregistrările publicate includ e-mailuri care arată că agenția a căutat să evite raportarea autorităților federale de reglementare a laboratoarelor.” „Rezumatul incidentului citește ca un scenariu pentru un film de dezastru”, a spus Richard Ebright, expert în biosecuritate la Universitatea Rutgers, care a revizuit raportul la cererea USA TODAY și l-a numit un incident major.

 

Oficialii CDC spun că nu a existat niciodată niciun risc reprezentat de defecțiunile echipamentelor laboratorului. Steve Monroe, șeful biroului de siguranță al laboratorului CDC, a spus: „Da, a existat o defecțiune, dar a existat un protocol clar stabilit pentru cum să remediezi defecțiunea și care a fost executat rapid.” Uh huh.

 

CDC și COVID

 

În toată confuzia din timpul pandemiei de COVID, mass-media nu a observat că CDC-ul SUA a condus competiția mondială pentru produse medicale defecte. La mijlocul lunii februarie 2020, AFP raporta că chiar și țări mici precum Coreea de Sud au efectuat sute de mii de teste în timp ce SUA erau sub aproximativ 8.000, motivul fiind că toate testele produse de CDC și companiile americane erau viciate si inutile. [27][28][29] Trusele ar produce rezultate opuse asupra aceluiași pacient în același timp sau ar pierde în mod clar infecții grave în timp ce declară infecții la pacienții curați. În cele din urmă, CDC a trebuit să instruiască toate spitalele și clinicile să arunce testele ca inutilizabile. [30]

 

După o a doua încercare, mass-media americană a raportat că CDC încă nu a putut produce teste utilizabile, de data aceasta deoarece kiturile de testare în sine erau contaminate cu coronavirusul pentru care urmau să fie testate. Acest lucru a fost atribuit „o defalcare științifică flagrantă” la laboratorul central al CDC. [31][32] Pentru a înrăutăți lucrurile, CDC a expediat acele teste defecte nu numai în toată țara, ci le-a vândut în 34 de țări din întreaga lume și nu a apărut nicio dovadă care să sugereze că CDC a informat acele alte națiuni despre inutilitatea lor. teste. Din câte știu, Marea Britanie a fost singura națiune care a descoperit asta – pe cheltuiala lor. A spune că testele CDC exportate au fost inutilizabile ar fi destul de subestimat. Președintele John Magufuli al Tanzaniei s-a plâns că diferite fructe, o capră și o prepeliță au fost testate pozitiv pentru coronavirus folosind testele americane. [33]

 

A fost atât de rău încât CDC s-a confruntat cu apeluri de restructurare completă după îndrumările „confuze” (și inutile) ale eșecului COVID. Mass-media a publicat articole repetate despre eșecul virtual total al CDC în toate domeniile. The New York Times a condus lista cu „Poate fi remediat CDC?”.[34] NBC: „Cum eșecurile de comunicare ale CDC în timpul Covid au pătat agenția.” [35] ArsTechnica: „CDC să se restructureze după eșecul COVID, îndrumări „confuze și copleșitoare”” [36] Bloomberg: „Eșecurile datelor împiedică CDC să vadă întreaga imagine despre Covid” [37] ABC News: „Directorul CDC recunoaște greșelile personalului într-un mesaj intern” [38] Videoclip ABC: directorul CDC recunoaște răspunsul „defectuos” la pandemie [39]Forbes: „CDC și COVID-19: Scandal și incompetență”[40]

 

Referitor la vaccinurile împotriva COVID-19 promovate de Pfizer și alții, am primit comunicare de la oameni de știință medicali din mai multe țări europene care susțin că vaccinurile ar putea fi într-adevăr destinate în primul rând sterilizării, poate nu pentru națiunile occidentale, ci pentru toate celelalte. Nu voi aborda aici problema vaccinurilor COVID, nici relațiile CDC cu producătorii de vaccinuri; îl vom păstra pentru altă dată.

 

Cu riscul de a părea răutăcios, ar trebui recunoscut că CDC este aproape în întregime o organizație evreiască. Iată câteva dovezi dintr-un articol anterior intitulat „Puterea din spatele tronului” [41] care documentează pe larg controlul evreiesc Khazar asupra multor segmente ale guvernului SUA, inclusiv Departamentul de Stat, Apărare și Sănătate. Am scris atunci că CDC și întregul fiasco COVID au fost controlate de evrei. „De asemenea, marile companii farmaceutice sunt toate evrei și cu siguranță producătorii vaccinurilor COVID. Un Rothschild deține uriașul conglomerat Sanofi, cel mai mare producător de vaccinuri din lume, și atât Pfizer, cât și Moderna sunt companii evreiești. De asemenea, cei mai mari acționari aparenti ai acțiunilor Pfizer, Moderna și Gilead sunt Blackrock, Blackstone și Vanguard, ele însele companii evreiești.

 

Iată o listă parțială. Menționez acest lucru pentru că atât de multe dintre instituțiile corupte din SUA și, practic, toate experimentele umane și alte pariuri umane, cum ar fi oribilul program MK-ULTRA al CIA, erau, de asemenea, aproape în întregime evrei. Acesta este un adevăr incomod care necesită o apreciere mult mai largă decât există în prezent.

 

Thomas R. Frieden – Director CDC

Sherrie Berger – șef de cabinet CDC

David A. Kessler – Copreședintele Consiliului consultativ COVID-19

Rachel Levine – Asistent HHS. Secretar

Nancy Messonnier – lider de răspuns la COVID-19

Anne Schuchat – Director adjunct principal CDC

Rochelle Walensky – Director CDC

Jeffrey Zients – țarul CDC, coordonator de răspuns la COVID-19

Albert Bourla – CEO Pfizer

Michael Dolsten – om de știință șef Pfizer

Tal Zaks – om de știință și ofițer medical Moderna

 

Și mai multă corupție

 

Imagine prin Elijah Nouvelage / Stringer / Getty Images “Centru pentru Inselare si Coruptie”.Sursa

 

Ca să nu crezi că sunt singur în nemulțumirea mea față de US CDC, iată o mostră de la alții care îmi împărtășesc sentimentele. Nu le-am examinat toate pretențiile, dar acești oameni nu pot fi recunoscuți cu toții drept teoreticieni ai conspirației. Pentru început, iată un articol al doctorului Paul Craig Roberts, cu titlul: „Crimele Covid expuse: FDA, NIH, CDC, WHO sunt organizații criminale care trebuie inculpate, judecate și executate pentru crime masive împotriva umanității“. [42] Și iată un altul de Robert F. Kennedy, Jr., care ne spune categoric că „CDC este o companie [criminală] de vaccinuri”. [43] Iată câteva altele, fără o ordine anume:

 

James Grundvig: Raportează pentru a dezvălui CDC ca un cartel criminal și înșelător. În 2016, James Grundvig și-a publicat cartea „Master Manipulator: The Explosive True Story of Fraud, Bezzled and Government Betrayal la CDC”. Avertismentele lui Grundvig din carte s-au concretizat la cinci ani după ce a fost publicată. Povestea uimitoare ADEVĂRATĂ a unei conspirații criminale CDC și a fugarului internațional din justiție care a falsificat cercetarea vaccinurilor. Dacă nu cunoașteți povestea lui Poul Thorsen, cercetător de vaccinuri CDC, fraudator, escroc și fugar internațional din justiție, nu știți deloc povestea reală despre CDC. [44] Și un alt asemănător: [45]

 

„CDC este o organizație criminală, beligeranți inamici non-statali, neuniformați și au fost de peste 40 de ani.”[46] „CDC funcționează ca agenție criminală în interiorul Statelor Unite de foarte mult timp. ” [47] „CDC este o organizație criminală. CDC a prezis până la 90.000 de decese de gripă porcină în SUA, 2 milioane fiind infectate; OMS avertizează că peste 7 milioane de oameni ar putea și ar putea muri; iar numărul final a fost de 12.000 de decese în SUA (rotunjit în sus) și 500 în Marea Britanie, după ce propagandiștii britanici au prezis 65.000 de decese. Și adaugă la asta faptul că numerele raportate în SUA nu au fost verificate științific – CDC doar a inventat numere.” [48]

 

„CDC: o organizație cu adevărat coruptă și periculoasă. De-a lungul anilor, CDC (Centre pentru Controlul și Prevenirea Bolilor) a înșelat și a mințit în mod repetat publicul, dar continuă să afirme că misiunea lor este de a proteja America de amenințările la sănătate, siguranță și securitate, atât străine, cât și în S.U.A. în legătură cu tema vaccinării femeilor însărcinate, în 2012, Eileen Danneman de la Coaliția Națională a Femeilor Organizate (NCOW) a acuzat CDC de „abatere intenționată”, declarând că ea credea că CDC este responsabil pentru moartea a mii de oameni. a bebelușilor nenăscuți. [49] „Centrul Criminal Death (CDC) dezlănțuie iadul asupra copiilor.” [50]

 

„Crimele CDC și coluziunea cu Big Pharma. Articolul pledează pentru a trece dincolo de investigarea întreprinderii criminale mascafate în agenție de sănătate publică și solicită o dezmembrare de către Congres, mai ales că i s-a permis să folosească banii contribuabililor din SUA pentru a cumpăra și a se îmbogăți și a conducerii sale cu peste 4000 de brevete de vaccin. .” [51] „CDC este o agenție guvernamentală atotputernică, cu puteri militare și o rețea FINANȚATĂ PRIVAT”. [52] „Tony Fauci și farsa gripei porcine; trădarea încrederii. Dr. Anthony Fauci a cerut odată vaccinul rapid împotriva gripei H1N1 („gripa porcină”) pe YouTube, asigurând telespectatorii în 2009 că evenimentele adverse grave au fost „foarte, foarte, foarte rare“ ravagii în mai multe țări, crescând riscul de avort spontan la femeile însărcinate din SUA, provocând o creștere a narcolepsiei la adolescenți în Scandinavia și provocând convulsii febrile la unul din 110 copii vaccinați în Australia, determinându-i pe cei din urmă să suspende programul de vaccinare împotriva gripei la vârsta sub cinci ani. .” [53]

 

 

CDC Activități de război biologic străin

 

 

Pentagonul a plănuit să transforme Georgia în cea mai mare sa zonă de peste mări, combinând resursele sale militare cu resursele CDC ale SUA din Georgia. „În plus, numărul de proiecte și granturi din SUA a crescut, precum și numărul de oameni de știință din SUA dislocați la Centrul Lugar. Facilitatea finanțată de Pentagon este planificată să găzduiască temporar 16 specialiști CDC din Atlanta, pentru care Georgia va construi un laborator separat BSL-2, o clădire administrativă și un campus lângă Centrul Lugar. În plus, Georgia va deveni un centru regional CDC pentru Europa de Est și Asia Centrală. CDC are în prezent mulți membri ai personalului care lucrează la Centrul Lugar din Georgia și au cerut spațiu suplimentar.” [54]CDC activează și în Coreea și în alte țări, în același scop.

 

Gilead, firma farmaceutică cu sediul în SUA, desfășura un proiect experimental de eliminare a hepatitei C în cooperare cu CDC din SUA la Centrul Lugar din Georgia. Potrivit Arms Watch și a documentelor scurse de la Ministerul Sănătății din Georgia, cel puțin 249 de pacienți înscriși în acest proiect au murit. [55][56]Pentagonul aparent are in plan să transforme Georgia în cea mai mare unitate militară de război biologic de peste mări din afara SUA, combinând resursele sale militare cu resursele Centrelor americane pentru controlul bolilor (CDC). În plus, Georgia va deveni un centru regional CDC pentru Europa de Est și Asia Centrală pentru CDC din SUA. [57] Din documentele scurse, oamenii de știință militari americani au fost dislocați în Georgia pentru cercetarea agenților de bioterorism la Centrul Lugar, [care] au potențialul de a fi aerosolizați și utilizați ca arme biologice.

 

NAMRU-3 deține schimbarea de comandă. Sursa

 

Din 1942, NAMRU-3 a fost plasat la periferia Cairoului din Egipt. Apoi, dintr-o dată, Marina SUA și-a împachetat toate armele biologice și le-a mutat în complexul Sigonella din Italia. Centrul principal al instalațiilor NAMRU este Centrul de Cercetare Medicală din Silver Spring, Maryland, celelalte NAMRU fiind centrele sale operaționale. Toate activitățile NAMRU sunt raportate la CDC din SUA și sunt operate în sistem hub-and-spoke, de exemplu, noul NAMRU din Sicilia având jurisdicție asupra celor din Egipt, Ghana și Djibouti. Alte centre majore sunt situate în Singapore și Peru.

 

Pentru a înrăutăți lucrurile, CDC-ul SUA dezvoltă o „infrastructură strategică” pentru „a menține SUA în siguranță de amenințările intenționate și care apar în mod natural la sănătatea publică”. S-ar putea să nu fie rău, dar CDC dezvoltă această infrastructură în cooperare cu FBI, Asociația Laboratoarelor de Sănătate Publică și Laboratory Response Network, de asemenea, evident, în cooperare cu ramuri ale armatei SUA. [58]FBI este poliția politică a Americii; ce fac ei într-un proiect cu CDC și instalații de arme biologice?

 

7 din 12 angajați ai Centrului Lugar implicați în proiectul de cercetare al liliecilor au fost foști oameni de știință în domeniul armelor biologice care au lucrat anterior la dezvoltarea armelor biologice în trecut. Sursa

 

În 2012, CDC din SUA a colectat și prelevat probe de 236 de lilieci pentru cercetare în Georgia, în cooperare cu Centrul Lugar. Proiectul a fost finanțat de Agenția de Reducere a Amenințărilor pentru Apărare din SUA (DTRA). O parte din probe au fost expediate la CDC (Atlanta), pentru screening-ul pentru mai mulți agenți patogeni, o altă parte a fost stocată la Centrul Lugar pentru studii ulterioare. În 2014, Centrul SUA pentru Controlul Bolilor (CDC) a lansat un al doilea proiect „Patogeni zoonotici emergenti la liliecii georgiani”, împreună cu oamenii de știință georgieni de la Centrul Lugar. Proiectul a fost finanțat de Centrul Internațional de Știință și Tehnologie (ISTC). Aceasta este organizația care a finanțat proiectul liliecilor din Georgia în 2014, a fost înființată în 1992 ca program internațional de neproliferare, oferind foștilor oameni de știință în domeniul armelor biologice și chimice noi oportunități de angajare durabilă și pașnică. Șapte dintre oamenii de știință georgieni implicați în proiectul de cercetare a liliecilor ISTC din Georgia se dovedesc a fi foști oameni de știință în arme biologice care lucraseră anterior la dezvoltarea armelor biologice, potrivit documentelor proiectului ISTC.

 

*

Scrierile domnului Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri web de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior. Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care au contribuit la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — Confruntarea cu demonii).

Arhiva lui completă poate fi văzută la

https://www.bluemoonofshanghai.com/  + https://www.moonnofshanghai.com/

El poate fi contactat la: 2186604556@qq.com

*

NOTE

[1] Guvernul SUA declară război Americii

[2] Partea întunecată a Americii: Experimentarea umană

[3] Lumea războiului biologic – Capitolul 2 – Context

[4] Alexander Langmuir, MD, MPH

https://publichealth.jhu.edu/about/history/heroes-of-public-health/alexander-langmuir-md-mph

[5] O poveste de precauție despre OMS — ACTUALIZARE

[6] Partea întunecată a Americii: Experimentarea umană

[7] Fiasco-ul „afacerii gripei porcine” din 1976

https://www.bbc.com/future/article/20200918-the-fiasco-of-the-us-swine-flu-affair-of-1976

[8] Când America a încercat să inoculeze pe toată lumea împotriva unei pandemii de gripă porcină care nu a apărut niciodată

https://slate.com/technology/2021/02/swine-flu-vaccine-1976-history.html

[9] Umbra lungă a vaccinului „Fiasco” din 1976 împotriva gripei porcine

https://www.smithsonianmag.com/smart-news/long-shadow-1976-swine-flu-vaccine-fiasco-180961994/

[10] 1976 Programul de vaccinare împotriva gripei porcine

https://www.cdc.gov/museum/online/story-of-cdc/h1n1/index.html

[11] Procesul rujeolic a încălcat regulile de consimțământ

https://www.newscientist.com/article/mg15020361-000-measles-trial-broke-consent-rules/

[12] CDC spune că a greșit în studiul rujeolic

https://www.latimes.com/archives/la-xpm-1996-06-17-mn-15871-story.html

[13] EXPERIMENTUL S.U.A. RELAȚIUNII RUJEOILOR NU A REUSIT DEZVĂLUI RISCULUI

https://www.washingtonpost.com/archive/politics/1996/06/17/us-measles-experiment-failed-to-disclose-risk/6a4dd6ce-7add-4daa-8c5e-6e5fc343b996/

[13a] India pune pe lista neagră a CDC-ului SUA pentru finanțarea în secret a cercetării privind armele biologice la Institutul Manipal de Virologie

(14) CDC admite că 98 de milioane de americani au primit vaccin antipolio într-o perioadă de 8 ani, când a fost contaminat cu virusul cancerului.

https://www.cureyourowncancer.org/cdc-admits-98-million-americans-received-polio-vaccine-in-an-8-year-span-when-it-was-contaminated-with-cancer-virus. html

(15) CDC admite că 98 de milioane de americani au primit virusul cancerului prin vaccinul împotriva poliomielitei

https://www.vaccines.news/2015-09-23-cdc-admits-98-million-americans-were-given-cancer-virus-via-the-polio-shot.html

(16) CDC recunoaște că 98 de milioane de americani au primit vaccin împotriva poliomielitei într-o perioadă de 8 ani când a fost contaminat cu virusul cancerului

[17] A „recunoștit” CDC că 98 de milioane de americani au primit un „virus canceros” prin vaccinarea împotriva poliomielitei?

https://www.snopes.com/fact-check/cdc-admits-98-million-got-cancer-polio-vaccine/

[18] Riscul de cancer asociat cu vaccinul poliomielitei contaminat cu virusul simian 40

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10472327/

[19] Vaccinurile poliomielitei, virusul simian 40 și cancerul uman: dovezile epidemiologice pentru o asociere cauzală

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15322523/

[20] Preocupări istorice privind siguranța vaccinurilor

https://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/concerns-history.html

[21] Epidemiologia convențională și legătura dintre SV40 și cancerele umane

https://www.thelancet.com/journals/lanonc/article/PIIS1470204503010246/fulltext

[22] Contaminarea vaccinului cu SV40

https://en.wikipedia.org/wiki/Vaccine_contamination_with_SV40

[23] CDC își păstrează secret accidentările cu germeni mortali

https://eu.usatoday.com/story/news/2017/01/04/cdc-secret-lab-incidents-select-agents/95972126/

[24] Incidentele din laborator duc la represiune la CDC

https://www.science.org/content/article/lab-incidents-lead-safety-crackdown-cdc

[25] U.S. CDC spune că „s-ar putea să nu știe niciodată” cum a avut loc accidentarea gripei aviare

https://news.yahoo.com/u-cdc-says-may-never-know-bird-flu-211133870.html

[26] Eșecurile biolaboratoarelor CDC recent dezvăluite „ca un scenariu pentru un film dezastru”

https://www.usatoday.com/story/news/2016/06/02/newly-disclosed-cdc-lab-incidents-fuel-concerns-safety-transparency/84978860/

[27] Trusele de testare pentru coronavirus trimise statelor sunt defecte, C.D.C. spune

[28] Coronavirus: kiturile de testare guvernamentale americane sunt defecte și „nu se poate baza pe acestea”, relatează New York

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/coronavirus-tests-new-york-us-cases-kits-trump-cdc-results-a9365921.html

[29] Autoritatea sanitară din SUA a expediat kituri defecte de testare a coronavirusului

https://news.yahoo.com/us-health-authority-shipped-faulty-coronavirus-test-kits-205948746.html

[30] Autoritatea sanitară din SUA a expediat truse de testare defectuoase pentru coronavirus în toată țara: oficial

US Health Authority Shipped Faulty Coronavirus Test Kits Across Country: Official

[31] Testele de coronavirus au fost amânate de contaminare la laboratorul CDC, spune raportul

https://www.cnbc.com/2020/04/18/coronavirus-tests-delayed-by-covid-19-contamination-at-cdc-lab.html

[32] Contaminarea la laboratorul CDC a întârziat lansarea testelor de coronavirus

https://www.washingtonpost.com/investigations/contamination-at-cdc-lab-delayed-rollout-of-coronavirus-tests/2020/04/18/fd7d3824-7139-11ea-aa80-c2470c6b2034_story.html

[33] Președintele Tanzaniei dă vina pe laborator după capră, papaya „test pozitiv” pentru coronavirus

https://globalnews.ca/news/6910821/coronavirus-papaya-goat-tanzania/

[34] Poate fi remediat CDC?

[35] Cum eșecurile de comunicare ale CDC în timpul Covid au pătat agenția

https://www.nbcnews.com/health/health-news/cdcs-communication-failures-covid-tarnished-agency-rcna46425

[36] CDC se va restructura după eșecul COVID, îndrumări „confuze și copleșitoare”.

https://arstechnica.com/science/2022/08/shake-up-at-cdc-walensky-acknowledges-pandemic-failure-plans-big-changes/

[37] Eșecurile datelor împiedică CDC să vadă întreaga imagine despre Covid

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-21/cdc-public-health-data-failures-mean-u-s-lacks-whole-picture-on-covid#xj4y7vzkg

[38] Directorul CDC recunoaște greșelile personalului într-un mesaj intern

https://abcnews.go.com/Politics/cdc-director-acknowledges-mistakes-staff-internal-message/story?id=88519682

[39]Directorul CDC recunoaște răspunsul „defectuos” la pandemie l GMA – YouTube

https://youtu.be/75OnwhHnOdg

[40] CDC și COVID-19: Scandal și incompetență

https://www.forbes.com/sites/steveforbes/2020/03/14/cdc-and-covid-19-scandal-and-incompetence/

[41] Puterea din spatele tronului

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/11277/

[42] Crime Covid expuse: FDA, NIH, CDC, OMS sunt organizații criminale care trebuie inculpate, judecate și executate pentru crime masive împotriva umanității

https://www.unz.com/proberts/covid-crimes-exposed-the-fda-nih-cdc-who-are-criminal-organizations-that-must-be-indicted-tried-and-executed-for- crime-mase-împotriva-umanitatii/

[43] Robert F. Kennedy, Jr.

https://phibetaiota.net/2020/02/robert-f-kennedy-jr-the-cdc-is-a-criminal-vaccine-company-video-1246/

[44] Povestea uimitoare ADEVĂRATĂ a unei conspirații criminale CDC și a fugarului internațional din justiție care a falsificat cercetarea vaccinurilor

https://www.naturalnews.com/2021-10-07-health-ranger-report-cdc-criminal-deceptive-cartel.html

[45] Povestea uimitoare ADEVĂRATĂ a unei conspirații criminale CDC și a fugarului internațional din justiție care a falsificat cercetarea vaccinurilor

https://www.naturalnews.com/2017-04-09-the-astonishing-true-story-of-cdc-criminal-conspiracy-and-the-international-fugitive-who-faked-vaccine-research.html

[46] CDC este o organizație criminală, beligeranți inamici non-statali, neuniformați și au fost de peste 40 de ani.

https://www.barnhardt.biz/2021/09/03/the-cdc-is-a-criminal-organization-non-state-non-uniformed-enemy-belligerents-and-have-been-for-over- 40 de ani/

[47] CDC funcționează ca agenție criminală în interiorul Statelor Unite de foarte mult timp.

https://beforeitsnews.com/eu/2020/07/the-cdc-has-been-operating-as-a-criminal-agency-inside-the-united-states-for-a-very-long-time- 2658821.html

[48] CDC este o organizație criminală

https://www.informationliberation.com/?id=32040

[49] CDC: O organizație cu adevărat coruptă și periculoasă

https://vactruth.com/2014/09/10/cdc-corrupt-and-dangerous/

[50] Centrul Criminal Death Center (CDC) dezlănțuie iadul asupra copiilor

https://stopworldcontrol.com/cdc/

[51] Crime CDC și coluziune cu Big Pharma

https://thetruedefender.com/crimes-collusion-with-big-pharma/

[52] CDC este o agenție guvernamentală atotputernică, cu puteri militare și o rețea FINANȚATĂ PRIVAT

https://censoredscience.com/2020-12-04-cdc-all-powerful-government-agency-privately-funded-network.html

[53] Tony Fauci și farsa gripei porcine; trădarea încrederii

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive2.cgi/noframes/read/167416

[54] Scurgere de date noi de la biolaboratorul Pentagon din Georgia

https://armswatch.com/new-data-leak-from-the-pentagon-biolaboratory-in-georgia/

[55] Gilead a plătit 178 de milioane de dolari medicilor pentru a promova medicamentele, în ciuda morții pacienților

https://dilyana.bg/gilead-paid-178-million-to-doctors-to-promote-drugs-despite-patient-deaths/

[56] Mușamalizarea deceselor în Georgia în proiectul farmaceutic de 3,3 miliarde de dolari: documente

https://armswatch.com/georgia-cover-up-of-deaths-in-3-3-billion-pharmaceutical-project-documents/

[57] Scurgere de date noi de la biolaboratorul Pentagon din Georgia

https://armswatch.com/new-data-leak-from-the-pentagon-biolaboratory-in-georgia/

[58] Îmbunătățirea capacității rețelei de răspuns de laborator în Coreea de Sud

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5711322/

 

*

Acest document poate conține materiale protejate prin drepturi de autor, a căror utilizare nu a fost autorizată în mod specific de către proprietarul drepturilor de autor. Acest conținut este pus la dispoziție conform doctrinei de utilizare corectă și are doar scop educațional și informativ. Nu există nicio utilizare comercială a acestui conținut.

 

Copyright © Larry Romanoff, Luna albastră din Shanghai, Luna din Shanghai,  2023