RO — LARRY ROMANOFF: Capitolul 5 – Parteneriatul secret SUA-Japonia

September 15, 2023

 

Lumea războiului biologic

Capitolul 1 – Introducere și Atenție

Capitolul 2 – Context

Capitolul 3 – Statutul Americii în materie de arme biologice

Capitolul 4 – Semințe modificate genetic (actualizat)

Capitolul 5 – Parteneriatul secret SUA-Japonia

Capitolul 6 – Israelul și armele biologice

Capitolul 7 – Instituțiile de arme biologice din SUA

Capitolul 8 – Centrele SUA pentru Controlul Bolilor (CDC)

 

Lumea Războiului Biologic

Capitolul 5 – Parteneriatul secret SUA-Japonia

Germanii erau răi; Americanii șievreii erau îngeri; japonezii nu existau

De

Larry Romanoff

Traducerea: CD

A 17-page copy of the confessions of a commander of the notorious Japanese germ warfare unit to U.S. investigators after World War II has been released in northeast China’s Heilongjiang Province on August 2021.Group photo of Unit 731. Source

CHINESE   ENGLISH   ROMANIAN

 

5.1. Introducere

 

Trebuie remarcat în mod clar faptul că, în timpul proceselor criminalilor de război de la Nuremburg, germanii care au participat la diferite experimente au citat în mod repetat SUA ca sursă. Pentru orice, de la practica eugeniei la diverse experimente umane, germanii copiau pur și simplu ceea ce văzuseră și învățaseră în SUA. Deși acest fapt nu este secret, un detaliu important întotdeauna omis din evidența istorică este că Traub și-a primit toată pregătirea la institutul medical Rockefeller din Princeton, New Jersey. Astfel, germanii au întrebat pe bună dreptate de ce aceleași practici sunt demne de lăudat în America, dar criminale în Germania. Cu toate acestea, narațiunea comună a virtuții americane și a răului german a fost atât de puternic propagandizată americanilor și lumii, încât oamenii din majoritatea națiunilor – inclusiv cei din Germania însăși – consideră Germania nazistă ca afișul experimentării răului atunci când istoria o arată foarte clar. titlul aparține americanilor și evreilor. Fie în relele experimentelor umane, fie în exterminarea brutală a milioane de oameni în lagărele de concentrare, germanii nu au făcut niciodată nimic în măsura făcută de aceştia doi.

Erich Traub.Source

 

 Evreii internaționali și mass-media evreiască au făcut tot posibilul pentru a se asigura că o mare parte din lume este conștientă de experimentele medicale – reale sau imaginare – conduse de naziști. Germania a fost criticată în mass-media occidentală (evreiască) timp de 70 de ani pentru diferite tipuri de experimente umane cu privire la orice, de la malarie la eugenie. Narațiunea evreiască este încă îndreptată spre acumularea de abuz și vinovăție pentru păcatele comise cu două sau trei generații în urmă, germanii ca popor fiind încă în mod regulat aruncați la gunoi ca demoni pentru aceste experimente. După cum vom vedea, SUA și Aliații Occidentali și evreii khazari au fost mult mai vinovați decât germanii și, în plus, multe dintre acuzațiile de groază aduse Germaniei au fost pur și simplu povești de propagandă inventate revoltătoare, fără un gram de adevăr pentru ei. . De exemplu, o evreică, Stephanie Pappas, scriind în Live Science,  [1] ne-a spus: „O femeie avea sânii legați cu o sfoară, astfel încât medicii SS să poată vedea cât de mult ia luat copilul ei să moară de foame”, potrivit unei declaratii orale. istorie adunată de Muzeul Holocaustului”. În cele din urmă, mama și-a injectat copilul cu o doză letală de morfină pentru a-l împiedica să sufere mai mult timp.” Ce gunoi.

 

 Mă voi ocupa de asta pe larg în altă parte, dar voi spune aici că există atât de multe povești ridicol de obscene fabricate de evrei despre cruzimile și abominațiile germane, povești care au fost produsul unor imaginații patologice și pline de ură și care nu au avut nicio fărâmă de susținere. dovezi, totul, de la soldații germani care răstignesc soldații canadieni pe ușile hambarului până la înfingerea bebelușilor pe baionete, precum shish kabab. Acest program de propagandă era patologic respingător atunci și cu atât mai mult astăzi, cu cât poveștile nu se termină niciodată. Și se pare că denigrarea Germaniei și a germanilor nu va înceta niciodată. În 2016, am fost deodată tratați cu povești groaznice despre „descoperirea” că Hitler avea un singur testicul și un mini-penis mic și răsucit. O asemenea prostie patetică, juvenilă. Într-un volum ulterior, voi oferi multe dintre exemple de povești despre barbarie germană care s-au dovedit toate a fi fost fabricate de mașina de propagandă evreiască, fără niciun gram de adevăr în niciuna dintre ele.

 

 Am fost inundați de zeci de ani cu povești sordide despre metodele germane de interogare sau tratarea prizonierilor de razboi, cele mai multe dovedindu-se în cele din urmă a fi fost propagandă falsă. Infamul „Raport Bryce” care pretindea să detalieze mărturie în primă mână a miilor de atrocități comise de germani, și-a „pierdut” în mod misterios toată documentația atunci când a fost ordonată o examinare formală, lăsând doar acuzații goale. Am observat în altă parte că britanicii, în timpul războiului boer și al altor intervenții în Africa, legau un bărbat de glezne de spatele unui vehicul de tip Land Rover și conduceau prin mediul rural până când corpul bărbatului se dezintegra. Sau, înfășurau un bărbat strâns în sârmă ghimpată și îl loveau cu piciorul în jurul închisorii ca pe o minge de fotbal, până ce în cele din urmă a cedat în fața durerii intense și a pierderii de sânge. Ei nu „interogau” pe nimeni; au făcut-o doar pentru distracție. Unii naziști s-ar putea să fi fost insensibil în acțiunile lor, dar pentru răul pur nimeni nu poate egala americanii, britanicii, japonezii sau evreii, totuși nu auzim nimic despre asta. Nu încerc să scuz niciun păcate germane din trecut, ci să observ că

(1) nu există nicio dovadă credibilă care să susțină majoritatea acuzațiilor împotriva germanilor și

(2) există o mulțime enormă de dovezi care documentează atrocități uimitoare ale americani, japonezi și evrei, toate acestea fiind foarte adânc îngropate și șterse din conștiința lumii. Nu lipsesc dovezile că SUA, Marea Britanie, Israel, Japonia și alte națiuni occidentale, precum și mulți membri ai diasporei evreiești, au comis păcate mult mai mari decât a făcut Germania nazistă. În toate cazurile, învingătorii au rescris pur și simplu cărțile de istorie și au preluat controlul microfonului, lăsând poporul german foarte amăgit cu privire la rolul său într-o istorie tragică și condamnabilă. Desigur, aproape întreaga lume împărtășește această iluzie, totul în funcție de cine deține controlul microfonului. 

 

În tratatul, „Aspecte medicale ale războiului biologic”, [2] publicat în 2007 de Departamentul Chirurgului General al armatei SUA, editorul principal a scris următoarele:

 

„Spre deosebire de eforturile japoneze din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, programul german de arme biologice ofensive nu s-a materializat niciodată. Studiile asupra infecțiilor experimentale folosind prizonieri au fost făcute în primul rând pentru a studia patogeneza și a dezvolta vaccinuri și antibiotice sulfonamide, mai degrabă decât pentru a dezvolta arme biologice. Se pare că Hitler a emis ordine de interzicere. dezvoltarea armelor biologice. Cu sprijinul oficialilor de rang înalt al partidului nazist, totuși, oamenii de știință germani au început cercetările privind armele biologice, dar rezultatele lor au rămas cu mult în urma celor din alte țări.”

 

 Un exemplu au fost experimentele germane pentru a descoperi metode de revitalizare a celor care muriseră recent din cauza expunerii prin scufundare în apă înghețată, poate aviatori care fuseseră doborâți peste Atlanticul de Nord. De fapt, germanii au descoperit metode eficiente ale acestei aparente reîncarnări, metode care fac astăzi parte din practica medicală comună. Dar nimeni nu pare să vrea să ne spună că, la fel ca întregul program de eugenie, acestea erau doar mai multe serii de teste pe care germanii le-au copiat de la medicii evrei care făceau experimente similare, dar mult mai rele, la începutul anilor 1940, la Spitalul Universității din Cincinnati și la Harvard. Și nicio ambiție înaltă aici; aceste distracții au fost în scopul declarat de a studia „efectele temperaturilor frigide asupra tulburărilor mintale”.

 

Dr. Wouter Basson, head of Project Coast. Source

 Și nu avem lipsă de dovezi documentate ale dezvoltării și desfășurării războiului biologic și chimic de către Israel, inclusiv încercări de a dezvolta arme biologice bazate pe rasă pentru a le folosi împotriva arabilor și a implicării profunde a evreilor în Project Coast, menit să omoare și sterilizează negrii rhodesieni. Avem MK-ULTRA, travestirile de sifilis din Tuskegee și Guatemala, litania experimentatorilor umani evrei de la Loretta Bender la Saul Krugman. Avem masacre și măceluri de la Revoluția Rusă, „pacificări civile” masive în Indonezia, Vietnam și Irak. Am foamete repetata și embargouri alimentare care au ucis multe zeci de milioane. Avem bombe cu fosfor, explozibili DIME, arme cu uraniu sărăcit, tortură și multe altele. Nimic din toate acestea nu este mai bun sau superior din punct de vedere moral față de acțiunile pe care le atribuim Germaniei naziste și nu este greu de documentat că parohurile umane din lume datorează mult mai mult evreilor decât germanilor. Deci încă o dată, să încetăm să ne prefacem. Voi oferi mult mai multe detalii mai târziu în această serie de cărți.

 

The name “Fort Detrick” can be seen on the cover of a report about Unit 731’s anthrax test on live humans. /Xinhua. Source.

The cover of one of the three human experiment autopsy reports Sheldon Harris discovered at the US Army’s Dugway Proving Ground Library. They were provided to the Americans by Unit 731 scientists as a bargain for war crime immunity. “A” refers to anthrax. The report was originally kept at Fort Detrick, whose investigators conducted extensive investigations with Unit 731 scientists. [Photo provided to China Daily] Source

 

 Cu toate acestea, pentru scopurile noastre aici, mașinațiunile cu Japonia după cel de-al Doilea Război Mondial sunt de o importanță imensă, mult mai mult decât orice care implică Germania și, de fapt, implicând evrei mult mai mult decât pe germani.

 

5.2. Operațiunea Paperclip – Al patrulea val

Experimentarea umană, tortura, terorismul și războiul biologic

 

Source

 

O mare parte din imaginea urmăririi și dezvoltării acestei părți a inumanității îi implică pe germani doar întâmplător, în primul rând din cauza Operațiunii Paperclip. Pe scurt, americanii, acționând ca „Armata privată a bancherilor” pentru evreimea internațională, au aruncat Germania până în oase după cel de-al Doilea Război Mondial, confiscând literalmente tot ce putea fi furat în domeniile științei, medicinei, armatei, comerțului, producției și multe altele. Americanii au aflat rapid că nu au capacitatea de a înțelege progresul german în atât de multe domenii. Ca un exemplu, au confiscat aproximativ 100 de mostre de rachete V-2 germane, dar nu și-au putut da seama cum să le asambleze și nici nu au putut înțelege principiile pe care funcționează rachetele. Ei au încercat să adună și să încarcereze în lagăre de concentrare pe toți germanii care păreau să aibă cunoștințe despre aceste chestiuni, dar apoi au descoperit că un simplu „de-briefing” era puțin probabil să producă rezultate semnificative. De aici, americanii au transferat cu forța multe mii de germani în SUA, de multe ori doar cu o zi de preaviz, pentru a-i avea pe acești oameni de știință și pe alții permanent disponibili atunci când era nevoie. Alternativa, în cazul în care ar fi fost prezentate, era amenințările cu executarea pentru „crime de război” nespecificate. Interesul față de germani a fost pentru cunoștințele lor științifice și militare remarcabile, precum și pentru abilitățile lor de proiectare și producție. De fapt, s-a importat foarte puțin din Germania în ceea ce privește cunoștințele despre ceea ce am putea numi „experimentare umană”, chiar dacă aceasta este zona care primește toată atenția mass-media. Aceasta face parte din ceea ce unii aleg să numească „marele exod științific” în America în timpul și după cel de-al Doilea Război Mondial, dar acest exod nu a fost tocmai conform mitului creat pentru publicul american credul.

 

După război, guvernul SUA a transplantat multe mii de germani în SUA, în primul rând pentru cunoștințele lor industriale și științifice, Werner von Braun fiind unul dintre cei mai faimoși pentru că a creat aproape de unul singur întregul program spațial al SUA. Dar în aceste emigrări forțate postbelice au fost îngropați aproximativ 10.000 de medici și oameni de știință japonezi, care erau practic toți criminali de război care fugeau de anumite urmăriri penale și foarte posibil de moarte pentru crimele lor.

 

From Nazy General

to CIA Spy

Reinhard Gehlen

 

Ca urmare a Operațiunii Paperclip, Corpul Chimic al Armatei SUA de la Edgewood Arsenal din Maryland și Divizia de Operațiuni Speciale (SOD) de la Fort Detrick au fost dotate cu o abundență de personal medical și științific de înaltă calificare, așa-numitele lor „laboratoare de cercetare medicală”. conținând sute de doctori străini, dar cuprinzând și multe alte sute de personal științific și profesionist din universități americane de top precum Harvard Medical College, Universitatea din Pennsylvania, Universitatea Johns Hopkins, Princeton, Cambridge, Duke, Columbia , Cornell și Stanford. După cum sa menționat în altă parte, CDC a fost, de asemenea, activ în acest domeniu, primind mulți dintre oamenii de știință importați atât din Germania, cât și din Japonia. Armata nu numai că i-a detașat pe acești oameni la personalul său, dar a angajat alți mii de oameni care și-au efectuat cercetările cu finanțare militară sau CIA, rămânând în același timp în sectorul privat la diferite universități, spitale și firme de cercetare private.

 

În multe cazuri, armata a inițiat contracte secrete cu instituții psihiatrice și clinici psihiatrice pentru a efectua o mare varietate de experimente clandestine pe pacienți care implicau testarea drogurilor, precum și expunerea la agenți patogeni biologici, toate cu intenția de a concepe arme pentru armată care ar putea să fie desfășurate pe populații în masă și cu aplicații mai limitate pentru utilizare de către CIA, care ar putea fi vizate de indivizi pentru a provoca dizabilități sau deces. Din acest catalog enorm de interese a apărut un fel de relație formală între CIA, Edgewood și SOD din Fort Detrick, care a primit inițial numele de Proiect MK/NAOMI, axat inițial pe dezvoltarea și desfășurarea de arme biologice, dar care a văzut unele importante. porțiuni s-au separat pentru a se concentra pe alte interese specifice – principalul fiind programarea umană și controlul minții.

 

 M -am ocupat în altă parte cu Operațiunea Paperclip care se referă la furtul de corporații germane, proprietăți, active, invenții, brevete și IP. [3] Mă voi ocupa aici de restul acestor valuri de imigrație/transferuri forțate din Germania și Japonia către SUA, care se încadrează și ele sub umbrela Paperclip. Acestea nu implicau secrete ale beneficiilor militare sau comerciale, ci cele legate de politică, spionaj și partea întunecată a terorismului, torturii și dominației lumii. O parte a implicat determinarea americanilor de a construi o rețea europeană de spionaj și operațiuni negre pentru a obține controlul politic asupra Europei de Vest. Acesta a inclus recrutarea unei rețele vaste de spionaj, condusă de un bărbat pe nume Reinhard Gehlen, care includea o capacitate substanțială de „operații negre” cu o specialitate în atragerea și antrenarea teroriștilor interni. Operațiunea Gladio, care a produs zeci de ani de terorism sponsorizat de SUA în Europa, a fost un rezultat direct al acestei părți a Paperclip și a constat în mare parte din evrei.

 

Cealaltă categorie și mai sinistră și mai mortală a fost interesul patologic al americanilor pentru interogatoriu și tortură, în războiul chimic și biologic și în experimentarea umană, ceea ce a dus la importul a mii de indivizi din Japonia, în special în scopul transferului în America a colecției mondiale de perversiuni documentate în aceste domenii. Timp de multe decenii, acești „experți” importați și-au servit stăpânii americani în proiecte secrete la Fort Bragg, Fort Detrick, CDC și multe universități și spitale americane. După cum a remarcat un autor, „Armata SUA nu a întârziat să aplice o mare parte din aceste cunoștințe, folosind experiența dobândită recent în armamentul biologic împotriva civililor din Grecia, Coreea și Vietnam”. Aceste programe nu s-au oprit niciodată. Ei și-au ridicat capetele pentru scurt timp în public în timpul Coreei și Vietnamului, în timpul expunerii așa-numitei „Universitații a Americilor” a armatei americane și, din nou, în timpul războiului din Irak și în închisorile de tortură din Abu Ghraib și Guantanamo Bay. Este de remarcat faptul că o mare parte din această „cercetare” a avut loc în timp ce George H. W. Bush era șeful CIA. Un alt rezultat direct al Paperclip a fost vastul program MK-Ultra al CIA, care a inclus spălarea creierului, tortura, cu o litanie teribilă de abuz uman care durează până în zilele noastre.

 

Multe comentarii istorice ne spun că unii criminali de război naziști, precum medicul german Josef Mengele, au evadat în America de Sud după război, dar asta nu a fost niciodată adevărat. Mengele și alții din această categorie au fost importați în SUA în timpul Operațiunii Paperclip pentru a efectua același tip de cercetare medicală în America pe care le-au efectuat în Germania și Japonia. În cazul lui Mengele, doar datorită descoperirii și dezvăluirii identității sale reale a devenit o răspundere politică față de guvernul SUA, care l-a transferat apoi în Brazilia și l-a finanțat în mai multe afaceri. Povestea lui Mengele (și a altora) evadând din Germania în America de Sud este o ficțiune totală care a fost fabricată de americani ca o poveste de acoperire plauzibilă pentru a ascunde acțiunile lor.

 

Operațiunea Paperclip a fost o întreprindere logistică la fel de masivă ca cea a oricărei campanii de război majore, implicând o planificare și coordonare prealabilă enormă care a inclus literalmente zeci de agenții și departamente guvernamentale, grupuri auxiliare precum Biblioteca Congresului, sute de corporații din SUA și nenumărate mii de indivizii. Astăzi, această operațiune este în general identificată ca o imigrare/transfer postbelic în SUA a oamenilor de știință și tehnicieni germani, în primul rând a celor cu cunoștințe și abilități utile comerciale și militare, dar a început într-un loc diferit și s-a extins cu mult dincolo de această versiune istorică limitată. Ca în aproape orice alt domeniu, istoria americană a fost revizuită, rescrisă, ștearsă și igienizată pentru a preveni adevărul să scape în lume în general.

 

Președintele Truman semnează Legea energiei atomice în 1946. Între timp, 1.600 de oameni de știință naziști erau recrutați în SUA. Sursa

 

 Președintele american Harry Truman a fost de acord la sfârșitul anului 1946 să autorizeze Operațiunea Paperclip ca „un program de aducere a unor oameni de știință germani selecționați să lucreze în numele Americii în timpul Războiului Rece”, dar a precizat că programul îi exclude pe criminalii de război sau pe cei considerați ca riscuri de securitate. Armata SUA, CIA, Departamentele de Stat și Comerț au ignorat pur și simplu instrucțiunile lui Truman, dacă într-adevăr instrucțiunile lui au fost sincere și nu doar destinate ca înșelăciune pentru populația în masă. Au șters fișiere incriminatoare, au produs documente și referințe falsificate și au mințit pur și simplu pentru a aduce acești indivizi în SUA. De fapt, a fost o conspirație a armatei SUA și a Departamentelor de Stat și Comerț de a ignora directivele prezidențiale și de a ocoli mai multe legi americane pentru a atinge obiective hotărâte în întregime de papușarii statului adânc (evreii khazari) și fără știrea. a guvernului ales al naţiunii.

 

În multe cazuri, aceste „importuri” au fost efectiv „închiriate” în armata SUA și ascunse pe baze militare interne pentru a evita controlul public și supravegherea guvernamentală. Americanii au înviat o listă lungă de ucigași, gangsteri, criminali de război ca soldați creștini buni și americani celebri, dar toate aceste informații au fost șterse din narațiunea oficială și nu mai există ca parte a evidenței istorice. Poveștile încă există ca romane istorice populare, care se estompează din atenție în timp, cunoștințele fiind pierdute. În 1988, Christopher Simpson a scris o carte intitulată „Blowback, America’s recruitment of nazis”, [4]  în care a remarcat că:

 

„… existența operațiunilor americane care angajează foști naziști a rămas un secret păstrat cu grijă în Occident. A existat o anumită convergență a intereselor puternice, mai degrabă decât marea conspirație pe care o susțin unii critici, care a păstrat această poveste îngropată. Guvernul american, de exemplu, nu a fost înclinat să facă publicitate bărbaților și femeilor implicați în misiuni sensibile de „securitate națională”. Multe documente din SUA referitoare la aceste programe au fost sistematic eliminate din dosare și distruse, iar majoritatea înregistrărilor care au rămas sunt încă clasificate mai sus drept „secrete.” Majoritatea bărbaților care au pus la punct programul din SUA – inclusiv fostul șef al operațiunilor clandestine al CIA Frank Wisner și șeful său, directorul CIA Allen Dulles – sunt morți. Majoritatea celor care sunt încă în viață refuză a vorbi.”

 

Simpson a scris, de asemenea, despre cel mai periculos val de imigranți germani și alți europeni, programele pe scară largă care au adus multe mii de persoane în SUA ca recompense pentru participarea la „operațiunile negre” sponsorizate de SUA în Europa și, de asemenea, pentru a-i instrui pe alții în aceste activități. aptitudini care urmează să fie utilizate împotriva URSS. Simpson a remarcat că CIA a finanțat în secret multe organizații fasciste europene de dreapta care erau în mod clar extremiste în ideologie și a cheltuit milioane de dolari în SUA în „reclamă și a organizat evenimente media”, prezentând acești oameni drept simpli „refugiați și luptători pentru libertate” europeni meritand sprijinul american. Acesta nu a fost un program mic; au fost zeci de mii de acești indivizi importați în SUA, practic toți activiști politici de dreapta cu experiență, cu intenții criminale grave și, după cum a remarcat Simpson, „binecuvântați cu patronajul CIA”. Din păcate, Simpson și mulți alții s-au concentrat pe imigranții din Germania, mai degrabă decât din Japonia, unde povestea adevărată a fost războiul biologic și experimentarea umană.

 

Există mai multe elemente aparent fără legătură care sunt părți necesare ale puzzle-ului Războiului Biologic al SUA, acesta fiind Operațiunea Paperclip, parteneriatul cu Japonia, crearea Fort Detrick ca centru de experimentare cu arme biologice și umane și crearea CDC (SUA). Centre pentru Controlul Bolilor). Aceste evenimente coincid perfect în timp cu interesul exploziv al armatei americane pentru experimentarea umană.

 

 Cititorii ar putea fi conștienți de Shiro Ishii și de Unitatea sa 731 din Harbin, China, unde grupul său a efectuat cele mai oribile experimente umane imaginabile, inclusiv vivisecțiuni în direct. [5] Puțini par să știe că motivul pentru care nu au existat procese pentru crime de război pentru japonezi este că generalul Douglas MacArthur a încheiat o înțelegere cu Ishii conform căreia japonezii ar fi imuni de urmărirea penală pentru crime de război dacă (1) toate documentele și înregistrările privind războiul biologic și experimentarea umană au fost predate SUA și (2) Ishii și întreaga sa trupă de mii de oameni aveau să fie relocate în America. Așa s-a întâmplat, japonezilor li s-au dat noi identități și sunt găzduiți pe baze militare americane, Ishii însuși fiind profesor și supervizor de cercetare biologică la Universitatea din Maryland până la moartea sa decenii mai târziu.

 

În narațiunea oficială occidentală a experimentelor umane în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, accentul pus de sistemul educațional occidental, mass-media occidentală, Israel și lobby-urile evreiești este în întregime pus pe Germania, ștergând din istoria noastră atrocitățile mult mai grave comise de Japonia – și care cunoștințe au fost pe deplin accesate și avantajate de americani. O referință detaliată este pentru a corecta focalizarea istorică. Dacă nu altceva, trebuie să expunem interesul patologic pe care americanii îl aveau în experimentarea umană și războiul biologic până la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

 

Când trupele japoneze au invadat nord-estul Chinei (Manciuria) în 1932, dr. Shiro Ishii, un medic și ofițer de armată japonez proeminent și-a început notoriul său program de experimentare a războiului biologic într-un sector de lângă Harbin, deghizat în unitate de purificare a apei, cunoscută atunci sub numele de Unitate. 731. A început cu diverse gaze otrăvitoare, inclusiv gaz muștar, apoi a folosit avioane pentru a distribui bumbac și coji de orez contaminate cu ciuma bubonică, în diferite părți ale Chinei Centrale. Unitatea sa a capturat chinezi care au rezistat ocupației japoneze, folosindu-i pentru atrocități medicale nelimitate, inclusiv vivisecție în direct. [6][7]The New York Timesa raportat un exemplu [8] al unui medic japonez care descrie experiența sa acolo:

 

„L-am tăiat de la piept până la stomac și a țipat îngrozitor, iar fața lui era tot răsucită de agonie. El a scos acest sunet de neimaginat; țipa atât de oribil. Dar în cele din urmă s-a oprit. Acest lucru a fost totul într-o zi de muncă pentru chirurgi, dar chiar mi-a lăsat o impresie pentru că a fost prima dată.”

 

Ishii ar fi pus mai întâi echipele sale să infecteze victimele cu antrax, holeră, tifoidă, tetanos, dizenterie, sifilis, ciuma bubonică și alți agenți patogeni, apoi le-ar diseca în viață pentru a examina rezultatele, urmată de incinerarea dovezilor. Departamentul Chirurgului General al armatei americane a estimat că 580.000 de chinezi au fost uciși în acest mod, cu atrocități comise de unii dintre cei mai distinși medici din Japonia.

 

În tratatul, „Aspecte medicale ale războiului biologic”, [9]  publicat în 2007 de Departamentul Chirurgului General al armatei SUA, un istoric militar american a contribuit cu următoarele:

Unit 731 Experiments on children.

 

 „Prizonierii, inclusiv femei și copii, au devenit subiectul unor experimente îngrozitoare și au fost incinerați în incineratorul din lagăr, de obicei noaptea târziu. Experimentele de război chimic au fost efectuate într-o cameră de gazare cu o fereastră de observație. Unitatea 100 s-a concentrat pe dezvoltarea armelor biologice pentru sabotaj. Deși animalele și culturile au constituit punctul central al majorității cercetărilor, au fost efectuate și numeroase studii umane, similare cu cele efectuate de Unitatea 731. Unitatea 1644 a sprijinit eforturile de cercetare ale Unității 731 cu producția de agenți bacterieni și cultivarea puricilor. Se presupune că 11 orașe chineze au fost atacat în timpul „testelor de teren” folosind agenți infecțioși. Ca urmare a programului japonez de război biologic, se estimează că 580.000 de oameni au murit în China”.

 

Ishii era cunoscut ca fiind foarte necruțător. Obișnuia să supravegheze singur experimente de temut. Unele dintre experimentele sale nemiloase au inclus expunerea victimelor la degerături, ducând la cangrenă, urmată de amputarea membrelor fără anestezic, până când au rămas doar capul și trunchiul victimei. Corpul rămas, încă în viață, ar fi fost injectat cu ciuma bubonică și disecat fără niciun anestezic, pentru a observa cum boala s-a răspândit în corp. Corpul a fost apoi lăsat să putrezească în afara unității și apoi îngropat în gropi comune.”[10]

 

Atrocitățile comise de Ishii și personalul său sunt aproape imposibil de înțeles. Iată un scurt rezumat dintr-o singură sursă bună:

 

Finanțat de guvernul japonez, Ishii avea peste 150 de clădiri construite într-un complex imens care acoperă peste 2 mile pătrate și capabil să găzduiască până la 400 de victime. Acest lagăr de prizonieri era cunoscut sub numele de Unitatea 731. Victimele sale au inclus bărbați, femei, femei însărcinate, bătrâni, copii și chiar sugari. Unitatea 731 avea un congelator care putea fi setat la 50°F sub zero. Mâinile și brațele au fost înghețate pentru a crea degerături; unele membre înghețate au fost dezghețate pentru a studia putrezirea cărnii umane. Alte victime au fost deshidratate până la moarte. Prizonierii au fost împușcați în stomac pentru ca chirurgii japonezi să poată exersa înlăturarea gloanțelor. Picioarele și brațele au fost amputate fără anestezie. Oamenii au fost injectați cu apă de mare pentru a determina dacă ar putea fi folosită ca înlocuitor pentru soluția salină. Părți de ficat au fost îndepărtate pentru a determina cât timp se poate trăi doar cu un organ parțial. Unii li s-au amputat membrele, iar cercetătorii japonezi au reatașat părțile corpului în moduri noi. De exemplu, un stomac ar fi îndepărtat chirurgical, iar apoi esofagul ar fi atașat direct de intestine. Subiecții au fost plasați în centrifuge și rotite până la moarte; prizonierii erau incendiați cu aruncătoare de flăcări sau expuși fosforului sau gazului clor. Pentru a testa efectele schijelor, prizonierii au fost legați de țăruși în câmp deschis și grenade au fost explodate la distanțe diferite de victime. [11]

 

Un alt element care i-a interesat foarte mult pe americani a fost experiența lui Ishii în războiul biologic și entomologic (insecte). Unitatea 731 a dezvoltat tehnici de dispersie pentru războiul germenilor prin intermediul armelor de război biologic, care au fost testate operațional pe civili din orașele chineze. Arme de război biologic care conțineau ciuma bubonică, holeră, antrax și alte boli mortale au fost aruncate de avioanele care zboară joase asupra locuitorilor nevinovați din aceste orașe. În plus, Unitatea 731 a crescut purici infestați cu ciumă în laboratoarele lor și a conceput „bombe de purici” și alte dispozitive concepute pentru a răspândi germeni și paraziți, care au fost aruncate asupra personalului militar și civililor chinez de-a lungul celui de-al Doilea Război Mondial. SUA erau disperate să nu cadă cunoștințele lui Ishii despre armele biologice în mâinile Rusiei, inclusiv rezultatele nenumăratelor sale experimente medicale pe oameni. SUA au dorit, de asemenea, să-și suplimenteze propria bază de cunoștințe despre programul de război microbiologic cu rezultatele experimentelor de război biologic efectuate la Unitatea 731 și, astfel, au făcut oferta și acordul cu Ishii și guvernul japonez. [12]

 

La sfârșitul războiului, când a devenit clar că Japonia pierdea și că va trebui să evacueze China, Ishii a ordonat ca toți chinezii rămași în custodie să fie uciși, iar corpurile lor să fie arse, apoi a distrus cu explozibili întregul complex al Unității 731 pentru a ascunde orice urmă a experimentelor sale. De asemenea, japonezii s-au debarasat de peste două milioane de arme chimice și biologice, fie îngropându-le, fie aruncându-le în râurile chinezești. Aceste arme sunt descoperite și astăzi în China.

 

Distrugerea a fost realizată imediat după ce generalul Douglas MacArthur, care era pe atunci comandantul Puterilor Aliate în Japonia, a încheiat o înțelegere secretă cu Ishii și cu întregul personal al Unității 731 pentru a transfera armatei americane toate înregistrările privind războiul biologic și vivisecțiile pentru a fi studiate de armata americană, în schimbul unei acoperiri complete a tuturor dovezilor și mărturiilor privind existența acestor activități și a promisiunii de imunitate în fața urmăririi penale pentru crime de război.La 6 mai 1947, MacArthur a scris la Washington că “date suplimentare, eventual unele declarații ale lui Ishii, pot fi probabil obținute prin informarea japonezilor implicați că informațiile vor fi păstrate în canalele de informații și nu vor fi folosite ca probe pentru “crime de război””.Unii japonezi au fost arestați de forțele sovietice pentru crimele lor biologice împotriva rușilor și au fost judecați la Khabarovsk, în 1949, în cadrul proceselor pentru crime de război, dar, pentru a-și acoperi propriile urme, americanii au respins toate mărturiile supraviețuitoare ale victimelor și procesele pentru crime de război ale japonezilor din Rusia ca fiind “propagandă comunistă”. [13][14]

 

Barracks at Fort Detrick

 

Nu numai că guvernul și armata SUA i-au oferit Dr. Ishii și personalului său imunitate totală față de urmărire penală, ci au importat întregul grup în SUA, toate staționate în secret pe baze militare americane și la CDC, toate pe statul de plată al Armatei SUA. De fapt, dr. Ishii a fost timp de ani de zile un lector invitat frecvent la școala de bio-război a armatei americane din Fort Detrick și a primit un post profitabil ca profesor titular și supervizor de cercetare biologică la Universitatea din Maryland, până când a murit zeci de ani mai târziu. În mod ciudat, Universitatea pare să nu cunoască acest lucru. Mulți dintre angajații lui Ishii s-au bucurat de cariere profitabile în SUA, inclusiv roluri în Asociația Medicală Națională, Institutul Național pentru Sănătate (NIH), Centrul Național al Cancerului, CDC și, desigur, Fort Detrick. Alții aveau poziții de nivel înalt la companiile farmaceutice americane.

 

Mai este o problemă de luat în considerare. Așează-te pentru o clipă în postura de investigator al crimelor de război și ai descoperit un grup care a comis numeroase atrocități. În ce moment al investigației dumneavoastră ați lua în considerare acordarea imunitații acestor criminali? Ai face asta la începutul investigației, când încă nu aveai o idee completă despre gama crimelor lor, sau ai aștepta până când ai fi făcut o descoperire completă? Evident, ai aștepta până la sfârșit, până când ai fi sigur că ai descoperit totul. Deci, în ce moment ar decide guvernul și armata SUA să acorde imunitate deplină lui Shiro Ishii și grupului său? Din nou, evident, doar atunci când erau siguri că au descoperit totul.

 

Motivul pentru care acest lucru este important este că atunci când americanii au luat decizia de a acorda imunitate deplină și imigrare în SUA, a fost doar după ce au fost pe deplin conștienți de amploarea atrocităților inumane pe care le-au comis japonezii. Și asta înseamnă că americanii nu au fost deloc dezamăgiți de ceea ce au găsit, ci și-au dorit acei oameni în angajarea lor și sub supravegherea lor, astfel încât să poată afla mai multe. Acum, întrebați-vă de ce ar dori să învețe aceste cunoștințe dacă nu ar fi intenționat să le folosească? Ce vă spune asta despre americani? Ce vă spune asta despre Universitatea din Maryland că și-ar dori acești oameni la facultatea lor de predare? Ce vă spune despre conducerea Fort Detrick, a CDC, a NIH și a altor instituții americane, organizații de sănătate și universități, că și-ar dori acești oameni în personalul lor? Ce vă spune despre guvernul și armata SUA?

 

Unul dintre documentele desecretizate care au supraviețuit, care este acum stocat în Arhivele Naționale din College Park, Maryland, a fost un raport din 1 august 1947, întocmit de J. B. Cresap, un ofițer de informații al Marinei SUA, pentru circulație în cadrul Statelor, Războiului și Marinei. Raportul, intitulat „Interogarea anumitor japonezi de către procurorii ruși”, conține anexe cu documentație completă a multor crime de război japoneze. Dar conține ceva și mai uimitor: concluzia fără echivoc a raportului, care afirmă: „Valoarea pentru SUA a datelor japoneze BW (război biologic) este atât de importantă pentru securitatea națională încât depășește cu mult valoarea acumulată din „crimele de război” urmarire penala.” Nu există nicio modalitate de a înțelege greșit această afirmație. Există documente suplimentare constând în directive de la Washington către MacArthur care declarau că „informațiile obținute de la Ishii și asociații despre BW vor fi reținute în canalele de informații și nu vor fi folosite ca dovezi pentru „crimă de război””. Situația nu poate fi mai clară.

 

Acordul de imunitate acordat doctorului Ishii și personalului său a fost ținut secret timp de zeci de ani, dar acest lucru nu s-ar fi putut realiza fără asistența și participarea activă a presei evreiești care a exercitat o cenzură absolută pe această temă. Detaliile au început să se scurgă la sfârșitul anilor 1980, iar un documentar intitulat “Japanese Devils” [15] a fost publicat în 2001, când toate părțile lumii – inclusiv japonezii înșiși – au aflat despre Unitatea 731 și despre ceea ce s-a întâmplat acolo.

 

Abia în 1995, armata americană a recunoscut în cele din urmă că a oferit imunitatea, identități secrete pentru a le ascunde originile și funcțiile și locuri de muncă bune, cu salarii mari, acestor oameni de știință și medici japonezi, în schimbul tuturor datelor lor privind cercetarea în războiul biologic și oamenii. experimentare. Acești oameni au fost recrutați nu numai de armată, ci și de CDC, Departamentul de Stat al SUA, informații militare, CIA și Departamentul Agriculturii SUA, toate pentru a lucra la „proiecte guvernamentale secrete”.

 

5.3. Participarea lui Ishii la Project SHAD și Project 112

 

Autorul Sheldon H. Harris a cercetat pe larg istoria războiului biologic japonez și mușamalizarea americană. Harris și alți cercetători au descoperit că autoritățile de informații din SUA au confiscat arhiva cercetătorilor japonezi după ce informațiile tehnice au fost furnizate de Japonia. Informațiile au fost transferate într-un aranjament care a făcut schimb de informații păstrând informațiile secrete și nu urmărind acuzații de crime de război. Aranjamentul cu Statele Unite privind cercetarea japoneza a armelor de distrugere în masă a oferit informații tehnice japoneze extinse în schimbul neîndeplinirii anumitor acuzații și, de asemenea, a permis guvernului japonez să nege cunoștințele despre utilizarea acestor arme de către armata japoneză în China în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.[16]  Oamenii de știință germani din Europa au omis, de asemenea, acuzațiile de crime de război și au plecat să lucreze ca agenți de informații și experți tehnici angajați în SUA într-un aranjament cunoscut sub numele de Operațiunea Paperclip. [17][17a]

 

SUA nu a cooperat atunci când Uniunea Sovietică a încercat să depună acuzații de crime de război împotriva japonezilor. Generalul Douglas MacArthur a negat că armata americană ar fi avut înregistrări cu privire la programul biologic militar al Japoniei. „Negarea SUA a fost absolut înșelătoare, dar corectă din punct de vedere tehnic, deoarece înregistrările japoneze privind războiul biologic erau atunci în custodia agențiilor de informații americane, mai degrabă decât în posesia armatei”. Un raport anterior extrem de secret al Departamentului de Război al SUA la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, stipulează în mod clar că Statele Unite au făcut schimb de informații tehnice militare ale Japoniei cu privire la experimentele BW împotriva oamenilor, plantelor și animalelor în schimbul imunității la crime de război. Departamentul de Război notează că „Divizarea voluntară a acestor informații BW poate servi ca un precursor pentru obținerea multor informații suplimentare în alte domenii de cercetare”. Înarmat cu cunoștințele naziste și imperiale japoneze în domeniul biorăzboiului, guvernul Statelor Unite și agențiile sale de informații au început să efectueze teste pe scară largă pe teren ale potențialelor capacități CBW asupra orașelor, culturilor și animalelor americane.[18][19][20]

 

Se știe că oamenii de știință japonezi au lucrat sub conducerea agențiilor militare și de informații ale Japoniei la proiecte avansate de cercetare ale Statelor Unite, inclusiv programele secrete biomedicale și de război biologic ale Americii de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial până cel puțin în anii 1960. Este bine documentat faptul că oamenii de știință japonezi au fost implicați în multe dintre secțiunile Proiectului 112 și au fost prezenți în multe dintre instalațiile de război biologic. Iată un astfel de raport despre Arsenalul Munților Stâncoși [21]

 

„În plus față de rezultatele experimentelor umane, multe date valoroase sunt disponibile din experimentele japoneze în culturile animale și alimentare. Transmiterea voluntară a acestor informații de razboi biologib –BW[Biologic War] poate servi ca un precursor pentru obținerea multor informații suplimentare în alte domenii de cercetare. evitarea implicării în crime de război.Deoarece se crede că URSS deține doar o mică parte din aceste informații tehnice și din moment ce orice proces „crime de război” ar dezvălui complet multe date tuturor națiunilor, se consideră că o astfel de publicitate trebuie evitată în interes de apărare și securitate a SUA. Se crede, de asemenea, că urmărirea penală pentru „crime de război” a lui Ishii și a asociaților săi ar servi la oprirea fluxului de multe informații suplimentare de natură tehnică și științifică”.[21a]

 

5.4. Mâna Neagră Evreiască

 

Mai este ceva aici, de o importanță extremă, ilustrat de un fax trimis de Eli M. Rosenbaum, Director, Biroul de Investigații Speciale, Departamentul de Justiție al SUA, rabinului Abraham Cooper, decan asociat la Centrul Simon Wiesenthal.[22] Ambii sunt evrei.

 

Rosenbaum de la OSI îi spune rabinului de la Centrul Simon Wiesenthal că „Tot personalul militar și civil japonez care a fost implicat în [aceste] acte sponsorizate de Axe… nu sunt eligibili să intre în Statele Unite”. Rosenbaum susține că Departamentul său a adăugat „… zeci de mii de nume la lista de supraveghere a controlului la frontieră interagenții [care] este o consecință a efortului de investigare fără precedent al acestui Oficiu… În total, numele a peste 60.000 de suspecți au fost adăugate la lista de urmărire la comanda OSI”. Totuși, el spune apoi: „Din păcate, în ciuda anilor de muncă din partea acestui Birou, am reușit să identificăm mai puțin de o sută de participanți japonezi suspectați la crimele împotriva umanității din perioada celui de-al Doilea Război Mondial (în primul rând indivizi implicați în „Unitatea 731” atrocități și în așa-numitele violuri în masă „Femei de confort”).” Rosenbaum continuă apoi să afirme „Există două motive pentru această situație nefericită”, acestea fiind că armata americană a uitat cumva să microfilmeze sau să rețină în alt mod copii ale înregistrărilor japoneze care erau în posesia lor și că guvernul japonez aparent „nu a reușit să reușească”. acordați acces semnificativ la OSI, în ciuda cererilor guvernului SUA de-a lungul anilor.”

 

Acesta este un document exploziv, dar trebuie să citim puțin între rânduri și să conectăm câteva puncte, pentru a înțelege pe deplin acest lucru. Pentru cei care au citit articolul meu despre Puterea din spatele tronului, va fi evident că evreii dețineau în mare parte controlul asupra Departamentului de Justiție și cu siguranță controlul deplin asupra OSI (Oficiul de Investigații Speciale al Departamentului de Justiție) și că acesta era în mod clar un birou înființat de evrei pentru a vâna și a persecuta pe toți germanii care au manifestat în trecut vreo nemulțumire față de evrei. Acest birou nu a fost, așa cum se credea popular, înființat pentru a găsi criminali de război, ci pentru a persecuta germanii, care erau cu toții clasificați drept „naziști”. Acest termen a primit o conotație abominabilă, dar a fi membru al partidului nazist nu era diferit ca natură decât a fi membru al partidelor republicane sau democrate din SUA. „60.000 de suspecți” ai lui Rosenbaum erau așadar în întregime germani care erau „suspectați” că ar fi fost „antisemiți” și care acum puteau fi urmăriți pentru totdeauna pentru acest „păcat” sub puterea Departamentului de Justiție al SUA.

 

Evreii (și, prin urmare, Departamentul de Justiție al SUA) nu aveau niciun interes să urmărească sau să-i pedepsească pe japonezi pentru atrocitățile lor în China, deoarece evreii aveau mult mai puțină afecțiune pentru chinezi decât pentru japonezi. Pur și simplu nu le-a păsat. Scuzele lui Rosenbaum pentru lipsa numelor criminalilor de război japonezi sunt în mod evident false. Să susțină că SUA au produs cu sârguință peste 60.000 de nume de germani răi (care în viața reală au făcut foarte puțin din ceea ce a fost rău), dar au neglijat cumva să obțină numele unui mare număr de japonezi (care în viața reală au comis un act bine documentat și uimitor atrocități deranjante), este o minciună foarte stupidă. Mai mult, guvernul SUA a controlat 100% Japonia după capitulare și este de neconceput că nu ar fi putut obține aceste înregistrări de la japonezi dacă le-ar fi dorit, iar „cerșitorii” nu ar fi fost necesare. Dar, indiferent de acest lucru, este bine documentat că Douglas MacArthur a avut toate numele de când a intermediat acordul cu Ishii și guvernul japonez pentru imunitate și, în plus, toți acești oameni au fost de fapt transferați în SUA ca angajați ai noii SUA. Departamentele militare de experimentare umană.

 

Trebuie să ne întrebăm de ce ar fi fost atât de profund implicați evreii în problema crimelor de război. Aceasta nu era treaba lor. Treaba aliaților victorioși era să identifice și să urmărească criminalii și să urmărească crimele de război. De ce ar fi evreii (deși sub acoperirea Departamentului de Justiție al SUA) să conducă vânătoarea? Și de ce ar fi OSI să încredințeze toate aceste detalii confidențiale unui evreu civil care nu avea niciun drept înțelept la aceste informații, nefiind înrudit din orice perspectivă? Centrul Simon Wiesenthal nu este în niciun fel o Comisie pentru crime de război; este „Comisia Germană-Procuratură” a evreilor. Și asta este tot. Afirmațiile lui Rosenbaum au fost complet frauduloase, dar prin scrierea scrisorii de mai sus, Rosenbaum creează o urmă de hârtie pentru a-i ajuta pe evrei să-și acopere urmele. Acest fax este un fel de dovadă care le permite evreilor (și OSI) să spună mai târziu: „Am vrut să-i persecutăm pe toți criminalii de război, dar singurele nume pe care le-am putut obține erau ale germanilor. Nu am persecutat criminalii de război japonezi pentru că guvernul japonez nu ne-a dat numele lor”. Inteligent.

 

De asemenea, ne-am putea întreba în mod legitim de ce evreii nu au obținut informațiile japoneze de la rușii care au încercat în mod repetat să-și prezinte dovezile la tribunale, dar au fost respinși. Acesta a fost răspunsul din decembrie 1946: „Nu considerăm că probele disponibile acum sunt suficiente pentru a justifica o asigurare că oricare dintre acuzați poate fi asociat cu această activitate prin oricare dintre criteriile adoptate de Curte cu referire la atrocități și infracțiunile prizonierilor de război”.[23] Procurorii americani au discutat deschis problema, iar subiectul nu era nicidecum un secret la Washington. Din istoricul pare destul de clar că americanii și evreii au căzut de comun acord să imunizeze japonezii și să-i judece (și să-i persecute) doar pe germani.

 

Jacob Schiff

 

Există mai multe fundaluri în acest sens decât ar putea părea la început. În perioada celui de-al Doilea Război Mondial, avem tendința de a asocia evreii aproape exclusiv cu Germania, mai ales pentru că am fost inundați de mass-media evreiască și de industriile de publicare timp de 70 de ani de tratamentul rău al evreilor din partea germanilor. Dar evreii au fost puternic implicați în Japonia, poate chiar mai mult decât în Germania, cel puțin de la începutul anilor 1900. Amintiți-vă că evreul Jacob Schiff a fost cel care a proiectat (și a finanțat) războiul agresiv al Japoniei împotriva Rusiei în 1905, cu scopul de a slăbi Rusia pentru planificata Revoluție bolșevică evreiască. Amintiți-vă de asemenea că Nagasaki i-a expulzat pe toți evreii din oraș în anii 1930 și că țara Japoniei i-a expulzat pe toți evreii imediat înainte de al Doilea Război Mondial.

 

Bernard Baruch

Nu pare să fie cunoscut, dar a fost un evreu, Bernard Baruch (promovat drept cel mai puternic om din SUA) care a fost controlorul întregului proiect american de dezvoltare a bombei atomice (cunoscut pe scară largă la acea vreme ca „Bomba iadului evreiesc”). Baruch a fost cel care l-a ales pe Oppenheimer pentru a conduce proiectul și a ales-o pe Leslie Groves pentru a construi toate facilitățile, iar Baruch a fost cel care a ales personal Japonia și Nagasaki ca ținte pentru primele bombe atomice. Mai mult, a fost un evreu civil, William Laurence, care a mers pe Enola Gay și a apăsat de fapt butonul pentru a elibera prima bombă atomică din istorie, o poziție bizară pentru un om bizar. Nu cunosc niciun alt exemplu în istoria înregistrată în care unui civil i s-a permis să participe la o astfel de misiune militară secretă și, cu siguranță, să nu i s-a acordat autoritatea de a declanșa acest tip de devastare. Evreii aveau un interes foarte personal în distrugerea Japoniei, foarte posibil ca represalii pentru expulzarea lor cu câțiva ani mai devreme.

 

William Laurence (left) and J. Robert Oppenheimer at the Trinity Site in September 1945. Source

 

Menționez acest lucru pentru că, din toate faptele și împrejurările înconjurătoare, reiese o certitudine virtuală că evreii nu numai că erau pe deplin conștienți de travestirile din timpul războiului Japoniei, ci au fost și pe deplin implicați în discuțiile și deciziile de a acorda imunitate lui Ishii și trupelor sale și în imigrarea lor convenită în SUA. Acesta a tins să fie modelul istoric pentru o lungă perioadă de timp. După fiecare dintre primele două războaie mondiale, în special Tratatul de la Versailles, în care au fost discutate și hotărâte condițiile capitulării Germaniei, aproape întregul corp diplomatic erau evrei. Unii observatori au descris aceste situații drept „un consiliu al evreilor”. Prin urmare, este foarte probabil ca evreii să fi fost pe deplin implicați în fiecare aspect al predării și ocupației ulterioare a Japoniei. Trebuie să fi reușit, deoarece astăzi Japonia este o colonie evreiască/SUA cu puține politici interne și mai puține externe de propria sa creație.

 

*

Scrierile dlui Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior. Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2Confruntarea cu demonii).

Arhiva lui completă poate fi văzută la

https://www.bluemoonofshanghai.com/ + https://www.moonnofshanghai.com/

El poate fi contactat la:

2186604556@qq.com

*

NOTE

[1] 9 experimente medicale malefice

https://www.livescience.com/13002-7-evil-experiments.html

[2] Aspecte medicale ale războiului biologic

https://ia601007.us.archive.org/21/items/BioBook4/Bio%20Book%204.pdf

[3] Cel mai mare furt de proprietate intelectuală din istorie: Operațiunea Paperclip

The Greatest Intellectual Property Theft in History: Operation Paperclip — November 16, 2019

[4] Christopher Simpson, Blowback: Recrutarea naziștilor în America și efectele sale asupra războiului rece

https://archive.org/details/ChristopherSimpsonBlowbackAmericasRecruitmentOfNazisAndItsEffectsOnTheColdWar1988WeidenfeldNicolson

[5] Shiro Ishii

https://www.pbs.org/wgbh/americanexperience/features/weapon-biography-shiro-ishii/

[6] Pure Evil: Doctorul japonez din timpul războiului nu a avut nicio atenție pentru suferința umană;

https://www.medicalbag.com/home/features/despicable-doctors/pure-evil-wartime-japanese-doctor-had-no-regard-for-human-suffering/

[7] [PDF] Generalul Ishii Shiro: Moștenirea lui este cea a geniului și a nebunului;

https://dc.etsu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=2167&context=etd

[8] Crimele Unității 731

[9] Aspecte medicale ale războiului biologic

https://archive.org/details/BioBook4

[10] Dr. Shiro Ishii: Un criminal de război uitat

[11] Pure Evil: Doctorul japonez din timpul războiului nu a avut nicio atenție pentru suferința umană

[12] Compliciul SUA la negarea Japoniei de a efectua experimente macabre umane

[13] Oficialul Departamentului de Justiție publică o scrisoare prin care se admite criminalii de război din Unitatea 731 a Amnesty of Japan din SUA

https://medium.com/@jeff_kaye/department-of-justice-official-releases-letter-admitting-u-s-amnesty-of-unit-731-war-criminals-9b7da41d8982

[14] Noțiunile spun că SUA au ascuns crimele de război japoneze

https://www.latimes.com/archives/la-xpm-1988-12-18-me-1014-story.html

[15] DAVIRI JAPONEZI; Confesiunile soldaților armatei imperiale din războiul Japoniei împotriva Chinei

https://www.asianstudies.org/wp-content/uploads/four-personal-perspectives-on-the-film-documentary-japanese-devils-1.pdf

[16] Sheldon H. Harris, 74 de ani; Istoricul a detaliat războiul germenilor din Japonia

https://www.latimes.com/archives/la-xpm-2002-sep-06-me-harris6-story.html

[17] Înregistrările Secretarului Apărării (RG 330)

https://www.archives.gov/iwg/declassified-records/rg-330-defense-secretary

[17a] Paragrafele de mai sus din Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Project_112

[18] Fabricile morții: războiul biologic japonez, 1932-1945 și mușamalizarea americană

https://archive.org/details/factoriesofdeath0000harr

[19] Activitatea armatei SUA în programele de război biologic din SUA

https://nsarchive2.gwu.edu/NSAEBB/NSAEBB58/RNCBW_USABWP.pdf

[20] RikugunNoboritoKenkyujo no shinjitsu [Adevărul despre armată Noborito Research Institute]

https://web.archive.org/web/20070613113331/https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/vol46no4/ articol11.html

[21] Raport trimestrial Rocky Mountain Arsenal – Documente care verifică oficialii Grupului I-63 din Japonia au vizitat RMA

https://rockymountainarsenalarchive.files.wordpress.com/2011/07/ja_112.pdf

[21a] Biroul pentru crime de război; Biroul Avocatului General

https://web.archive.org/web/20040203132434/http://www.healthycitizens.com/WarCrimesFull.pdf

[22] Divizia penală a Departamentului de Justiție al S.U.A

https://s3.documentcloud.org/documents/3720697/DOJ-Copy-Cooper-1998-Correspondence.pdf

[23] Înțelegerea Diavolului a furat dreptatea din morți

https://global.chinadaily.com.cn/a/202203/17/WS62325809a310fd2b29e5156f.html

 

*

Acest document poate conține materiale protejate prin drepturi de autor, a căror utilizare nu a fost autorizată în mod specific de către proprietarul drepturilor de autor. Acest conținut este pus la dispoziție conform doctrinei de utilizare corectă și are doar scop educațional și informativ. Nu există nicio utilizare comercială a acestui conținut.

 

Copyright © Larry Romanoff, Blue Moon of Shanghai, Moon of Shanghai, 2023