Bulgarian: Интервю от Йон Коджа на Лари Романофф: “Планът на хазарските евреи за едно световно правителство”

AUGUST 31, 2023     

Интервю от Йон Коджа на Лари Романофф: “Планът на хазарските евреи за едно световно правителство”

BULGARIAN   CHINESE   ENGLISH   GREEK   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN

 

“Трябва да разберете.водещите болшевики, които завладяват Русия, не са били руснаци.Те са мразели руснаците. Теса мразели християните. Водени отетническа омраза, те са изтезавалии избивали милионируснаци, безчовешко разкаяние. Това не може да бъде преувеличено. Болшевизмътизвърши най-големите човешкикланета за всички времена. Фактът, че по-голямата част от светане знае и нехае затова огромно престъпление, е доказателствоче световните медии са вв ръцете на извършителите.”-Александър Солженицин

от Лари Романоф, август, 2023г.

Превод: Велеслав Гривов

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/12873/

ЙК – Моля, професор Романов, направете въведение – откриване на темата на това интервю.

ЛР – Най-необходимото въведение би било да се подчертае, че хазарските евреи наистина имат план за едно световно правителство, което ще държи всички народи по света в един вид масова фашистка диктатура, която на свой ред ще бъде контролирана изключително от евреите. В миналото е било лесно да се отхвърли това като “теория на конспирацията”, но фактите са солидни и доказателствата са навсякъде.Това дори не е било тайна. Още през 1950 г. Джеймс Уорбърг свидетелства пред Конгреса на САЩ, че “ще имаме световно правителство, независимо дали ни харесва. Въпросът е само дали световното правителство ще бъде постигнато по взаимно съгласие или чрез завладяване”. Джеймс е син на Пол Уорбърг, който e “бащата” на американския Федерален резерв (ФЕД), собственост на евреи, и много активно участва в популяризирането на плана “Моргентау” за окончателно унищожаване на Германия след Втората световна война. Основните въпроси след това са как да се постигне това и как ще изглежда пейзажът в края.

ЙК – Има ли някакъв “конклав” (бел. на преводача: събрание на кардинали) на върха на еврейската общност, който да включва и неевреи? Как функционира този конклав?

ЛР – Да, определено има “конклав” на международните хазарски евреи и той съществува на слоеве, съсредоточени в Лондонското сити. Необходими са някои предположения, тъй като това е изключително частна организация и те не публикуват списъци на служителите. Казано ми е, че има 13 фамилии, които са в основата на тази група, начело с Ротшилд, който обикновено се смята за “краля на евреите”. Това е сърцето на Хидрата. Тази група би трябвало да съдържа няколко Ротшилда, но другите имена не са толкова лесни за идентифициране. Там вероятно ще има един Себаг-Монтефиори, един Сасун, един Израел Мозес Сейф, може би един или двама Уорбърг – обичайните имена. Това са и хората, които притежават ФЕД на САЩ и централните банки на много други западни държави. Сред тях няма абсолютно никакви неевреи.

Според най-достоверните доказателства, с които разполагам, това ядро е заобиколено от група от 300 души, всички от които се познават помежду си и които биха били в чести контакти с тези от ядрото. Съставът на тази група никога не е бил точно определен, но тя би включвала големи банкери и индустриалци – тези, които притежават и контролират компании като “Роял-Дъч Шел”, “Нестле”, ” Голдмън Сакс” и т.н. Именно тази група получава инструкции и политики от Лондонското сити, формулира подробни политики и ги предава на следващото ниво. Тази група действа като ефективен изолатор за хората от ядрото, за да запази ядрото в пълна анонимност, извън полезрението на медиите, и за да гарантира, че широката общественост няма да може да направи връзка между ядрото и произтичащото от него изпълнение на политиките.

Следващият слой е обект на още повече спекулации, но вероятно ще наброява хиляди лица. Това са хората, които активно биха работили за изпълнението на определените политики и различни международни събития като свалянето на правителството в Украйна, нахлуването в Ирак, Либия и Сирия и т.н. То би подготвило още по-подробни политики и тактики за справяне с Русия, Китай, Иран и други страни, след което би ги предало на вероятно “посредници”, а след това на крайните получатели, които ще изпълняват политиките. Това би осигурило допълнително ниво на изолация. Хенри Кисинджър може би е в тази група.

Никъде в тези нива няма да има неевреи. Гоите са само лейтенанти, които служат на евреите в техните усилия – голяма категория образовани адвокати, счетоводители, бизнесмени и други. Тези хора по същество са компрадори, предатели на своите идеали и на своите страни, но се ползват с високи заплати и известен юридически имунитет, поради което с удоволствие се хранят от коритото.

Те са не само добре платени, но и добре заблудени; те вярват, че са част от “нас”, докато всъщност са “те”, а това означава, че когато се спусне последната завеса, те ще бъдат гои за еднократна употреба като всички останали.

Като пример, в Лондонското сити ще е решено, че антизападното правителство в Украйна трябва да бъде свалено и че НАТО трябва да се разшири, за да обгради и заобиколи Русия, като всичко това е подготовка за евентуален контрол и разделяне на Русия. Стратегията ще е планирана в Лондонското сити, а след това ще е предадена на групата от 300 души, които ще я доразвият. По-голямата група около нея ще бъде съставена от високообразовани банкери, индустриалци и професионалисти, които ще определят подробностите и тактиката и евентуално ще възложат отговорности за изпълнението на различни посочени лица. След като всичко това бъде направено, “посредниците” ще дадат окончателните инструкции на лицата, определени за изпълнението на тези планове.

Друг пример е създаването на Световния икономически форум (СИФ), ръководен от Клаус Шваб, който е възникнал в Лондонското сити с общ план за целта и изпълнението, като още една част от планираното Световно правителство. Оттук нататък следващото ниво би обсъдило и планирало подробностите и тактиката и би получило потвърждение и съгласие от Ситито. След това ще бъдат избрани лицата, които да ръководят усилията и плановете ще бъдат предадени на следващото ниво, което ще организира цялата програма и ще избере лицата, които да я изпълнят.

ЙК – Кои биха били най-видимите и разрушителни действия на хазарската машина за унищожаване на световния ред, какъвто го познаваме?

ЛР – Мъртвороденото Транстихоокеанско партньорство, ТТП /Trans Pacific Partnership, би било още една от тези части на планираното Световно правителство. Този план беше твърде агресивен, твърде амбициозен и се провали. Ако беше успял, човечеството щеше да бъде обречено, защото щеше да се премахне почти изцяло суверенитета на нациите и да се предаде цялата власт в ръцете на еврейските банкери и мултинационалните индустриални компании. Международните хазарски евреи ясно показаха, че понятието “национална държава” е архаично и безполезно и е необходима нова световна организация.

Всъщност ТТП щеше да премахне правомощията на националните държави да контролират собствените си военни, финансови въпроси, икономика, здравни разпоредби, прехвърляйки почти цялата власт на еврейските банкери и индустриалци, като всичко това щеше да се контролира в крайна сметка от Лондонското сити. Много е важно да се разбере, че националните правителства щяха да останат само с две функции: събиране на данъци и потискане на населението. СИФ ни води в същата посока по по-заобиколен път и не толкова агресивно направено.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Имайте предвид, че евреите подготвят и обучават националните лидери за този нов свят, вече десетилетия наред. Един от тях е канадският Джъстин Трюдо, а кратко търсене ще ви даде имената на много други, които вече са психологически подготвени да предадат собствените си нации на тази Хидра. Трюдо вече се хвали, че Канада е първата “постнационална държава”, а това означава точно това, което изглежда, че означава: Канада вече не е суверенна държава, а нещо като дъщерна политическа единица, която се контролира изцяло от Лондонското сити. Всички западни държави вървят в същата посока. Настоящите чуждестранни миграции във всички западни държави са неразделна част от този процес. Целта е да се намалят националните етнически популации под нивото, необходимо за ефективна съпротива, и да се подпомогне премахването на понятието за националност. Общоприет факт е, че когато в страна като Румъния или Германия нивото на чуждестранните мигранти надхвърли около 30 %, обществото губи своята сплотеност и германците или румънците вече не са в състояние да функционират ефективно като национална група.

ЙК – Значи хазарите знаят от научните изследвания коя е критичната цифра за промяна на националното единство?

ЛР – Това не е трудно за разбиране. Представете си една бъдеща Румъния, в която гражданите са недоволни от някои нови правителствени политики и 100 души са се събрали, за да обсъдят протести и тактики за противопоставяне на тези мерки. Сега си представете, че 30 от тези 100 души са чужденци – евреи, лица от Хаити, Алжир, Камбоджа, Уганда. Тези хора не мислят като вас; вашите идеи не са техните. Те не споделят вашите ценности, вашата етика, история, традиции, религия. Вашите притеснения за вашето правителство не са техни притеснения. Те не виждат нещата така, както ги виждате вие, и естественото им противопоставяне ще послужи за саботаж на всичките ви усилия. Никога няма да успеете да получите критичната маса от обществена подкрепа, необходима за това или за което и да е друго усилие. Тези хора в никакъв случай не се възприемат като румънци и вашето общество ще е загубило голяма част от своята сплотеност. Това е още една част от плана за премахване на самото понятие за националност, а браковете между национални граждани и чужденци ще послужат в продължение на няколко поколения за практическото премахване на “истинските” румънци. Това е планиран културен геноцид, който трябва да се приема много по-сериозно, отколкото се прави днес.

Днес западноевропейските държави са наводнени от мигранти от Африка. Ако погледнем към Германия, Франция, Италия, Англия, социалното положение е мрачно. Между местното население и имигрантите вече съществува поразителна враждебност, каквато днес съществува в САЩ между черните и белите. Това не е случайно; враждебността е характерна черта на социалната дезинтеграция и в много страни може лесно да доведе до своеобразна гражданска война, но не между правителствени фракции, а между видове и класи хора. Едно общество, претоварено с имигранти, които са “твърде чужди”, в крайна сметка ще изпадне в анархия: постнационална държава, в която основната функция на избраното правителство ще бъде потискането на населението.

Ето няколко коментара на читател от Западна Европа относно настоящото състояние на обществото. Това не е обещаващо.

“Париж е изцяло наводнен от африканци. За да се возиш в метрото, трябва да си покриеш носа и устата – миризмата е непоносима. Прочутата Ривиера, особено Марсилия, сега е квартал от третия свят, в който навсякъде се валят боклуци. Швейцария и Германия са наводнени от хора от Близкия изток, афганистанци и други, говорещи всички езици освен немски. Някога великият град Лондон сега е изпълнен с вълнообразна маса от черна и кафява хуманоидна протоплазма. Лондон е мултикултурна тоалетна, може би по-лоша от Ню Йорк, ако това е възможно. Погледнете Люксембург; мястото прилича на Африка, тонове от тях, мотаещи се, безделничещи, с клоунско поведение, крещящи викове, дефекиращи/уриниращи из Етелбрук и Дюнкерк.”

 

 

 

 

 

 

 

 

“Канада бързо следва този пример – благодарение на Джъстин ‘Джакбут’ Трюдо и неговата дясна ръка еврейката Кристия Фрийланд”. (бел. на прводача: също така и укронацистка.)

“Човекът на бъдещето ще бъде от смесена раса. Днешните раси и класи постепенно ще изчезнат благодарение на изчезването на пространството, времето и предразсъдъците. Евразийско-негроидната раса на бъдещето, подобна по външния си вид на древните египтяни, ще замени разнообразието на народите с разнообразие на индивидите.”

Друг инструмент в тази кутия е НАТО. Когато Румъния се присъедини към ЕС, едно от условията е страната да предаде военните си сили на НАТО. По този начин румънските войници вече не са румънски, а са част от многонационална армия. Това не е широко известно, но новите войници на НАТО се учат, че не са част от бившата си национална армия, а сега дължат лоялността си на тази наднационална сила, и освен това им се казва, че един ден може да участват в битка срещу собствената си страна.

НАТО е изцяло еврейска конструкция. То не е имало и сега няма никаква основателна причина за съществуването си. Единствената му цел е да функционира като военна сила на евреите, когато настъпи моментът. С изключение на Британската източноиндийска компания, евреите никога не са имали свои собствени армии. В продължение на 200 или повече години те са използвали британската армия поради контрола си върху правителството на Англия. Ето защо именно британската армия ефективно нахлува в Южна Африка по време на Бурските войни, за да може един от Ротшилдови да получи контрол над огромните златни и диамантени мини. Те наистина са функционирали като това, което аз наричам “Частна армия на банкерите”. Евреите унищожиха Британската империя през двете световни войни, но това е без значение, защото те вече бяха пренесли знамето си в САЩ. Днес те унищожават САЩ по подобен начин – социално, икономически и политически, но това също е без значение, защото планът е да прехвърлят знамето си в НАТО. Евреите ще използват САЩ, за да проведат една последна световна война, която почти сигурно ще завърши с унищожаването на САЩ като военна и политическа сила, но НАТО вече ще бъде там като наднационална армия на евреите, за да контролира назначените правителства и населението на всички техни “постнационални държави”. И тази наднационална армия ще бъде контролирана и ръководена от Лондонското сити.

ЙК – В плана им за обединяване и смесване на нациите, културата, традициите или религиите не са забравени, кои са действията, които са най-лесни за откриване в тази кампания срещу човечеството?

ЛР – Има и допълнителни проблеми. В плановете за вида на световното правителство, което в крайна сметка ще имаме, е заложено не само премахването на националните правителства и военните сили, но и унищожаването на обществото, семейството, морала и религията. Всичко това се случва едновременно, като неразделна част от един и същ план. Склонни сме да гледаме на всички тези сектори като на несвързани елементи, но всички те са тясно свързани и образуват едно цяло.

САЩ може би са страната, която е напреднала най-много в тези направления, но всички западни държави (и в крайна сметка всички държави навсякъде по света) ще следват същия модел. По отношение на обществото САЩ са отворили портите за “много” масова имиграция от чужбина, като същевременно открито се насърчава враждебността между белите американци и всички останали. Престъпленията на чернокожи срещу бели се увеличават експоненциално в САЩ и може би не след дълго белите ще започнат да отвръщат на удара и ще се стигне до граждански конфликти, които по същество ще бъдат гражданска война. Социалното сближаване вече се разпада.

ЙК – Както виждаме, нито един аспект на икономическия, политическия или социалния живот не е пропуснат, всичко трябва да бъде унищожено до неузнаваемост, вероятно семейството е обречено на същия процес на унищожаване на идентичността…

ЛР – По отношение на семейството САЩ водят в света по семейства с един родител, по неженени млади хора, по едночленни домакинства. Новинарските медии, собственост на евреи, популяризират “суингинга”, при който мъжете разменят съпругите си за сексуална употреба, а младото поколение се води към груби сексуални извращения. Канадските и американските вестници по време на КОВИД открито пропагандираха използването на “дупки за слава”, които представляват зидана преграда с малки отвори, през които мъжът вкарва пениса си, а жената от другата страна предлага устата или вагината си, за да го задоволи. Публикували са и инструкции как да се провеждат оргии по време на пандемията.

Когато бях млад мъж, правилото беше, че едно момиче никога няма да те целуне на първа среща. Днес младите американски момичета на 14 и 15 години казват, че момчетата искат орален, анален и вагинален секс и очакват всичко това на първата среща. Това не е малка промяна в морала или ценностите.

Когато Бела Кун (Коен) инициира еврейската комунистическа революция в Унгария, първите му действия са опити за унищожаване на семейството, морала и религията. Той въвежда нови програми в началните училища, които насърчават малките деца да се занимават с открита сексуалност и сношения, а омъжените жени – свободно да прелюбодействат. Този план никога не се е променял. Програмата освен това съдържа всички претоплени медийни напъни днес за “трансджендър” и промяна на пола на децата, както и все по-крайна програма за сексуализация на децата. Агенциите на ООН са част от това, като СЗО вече заявява, че децата трябва да имат “сексуални партньори” още от началното училище. По отношение на половете се въвеждат нови закони – както в Канада – според които учителите могат да насърчават децата да променят пола си, родителите не трябва да бъдат уведомявани нито от учителите, нито от децата, и че родителската “намеса” в тези скрити промени на пола ще бъде престъпление, което ще доведе до арест и затвор. Това е реално. Същото е и с друга програма за “асистирано самоубийство”, при която, отново в Канада, дете на десетгодишна възраст може да поиска асистирано самоубийство, а на родителите е забранено по закон да се намесват.

Унищожаването на морала започна сериозно през 60-те години на миналия век с еврейското изобретение на противозачатъчните хапчета за жени и последвалата широко рекламирана “сексуална революция”, а това беше началото на края на семейството. Това беше допълнително подсилено от така нареченото “Движение за освобождение на жените” през 70-те и 80-те години на ХХ век.

Теорията гласеше, че бракът е воденичен камък за жените и служи само за да попречи на пълноценното им развитие като личности, оставяйки жените да заключат, че без котвата на семейството всички те ще постигнат големи успехи. Тази пропаганда беше толкова успешна, че броят на разводите в САЩ и Канада скочи с над 200 % за около десет години. Не след дълго отново се появи подобна пропагандна кампания срещу брака, силно популяризирана от еврейските медии, която увеличи броя на разводите с още 60 %. Нищо от това не беше случайност или естествена социална еволюция, а част от дългосрочен концентриран план за унищожаване на семейството.

Една от пропагандните тактики, използвани от евреите в тези програми за социално инженерство, е да променят значението на думите, за да принудят обществото да приеме, че “червеното е новото синьо”. Като пример може да се посочи, че на Запад определението и значението на понятието “семейство” са съществено променени, като семейството вече не се състои от съпруг, съпруга и деца. Ние сме силно програмирани да приемем “брак” между двама мъже, те да бъдат определяни като “съпруг” и “съпруга” и да имат законово разрешение да осиновяват малки момчета. В популярната преса вече не съществува понятието за хетеросексуални съпруг и съпруга; вместо това имаме “партньори” и “значими други”. Това не е просто терминология; действителното понятие за “семейство” се унищожава, превръща се в някакво объркващо нищо.

Съвместно с това интензивният натиск за безплатни аборти, който се наблюдава през последните 100 или повече години, е изцяло еврейски по замисъл и изпълнение.

ЙК – Тези не само неморални, но дори и престъпни действия за въздействие и изкривяване на човешкото поведение, особено сред младите хора, се засилиха напоследък. Какво е вашето мнение?

ЛР – Това се отнася и за порнографията, и за легализирането на наркотици като марихуана и кокаин. Няма никаква трудност да се проследи, че всички те имат еврейски корени, и е очевидно, че всички тези мерки са силно подкрепяни от еврейските медии.

Уважавани национални вестници в САЩ и Канада поместват статии, в които съветват жените кои са “най-добрите места за намиране на порнография”.

Съвместно със сексуализацията на децата се осъществява и трафикът на деца с цел сексуална експлоатация, който очевидно е все по-разпространен и произхожда от същите източници. Не липсват разкази за мъже от Тайните служби на САЩ, които късно вечерта вкарват малки момчета в Белия дом през задния вход. Изглежда, че повечето западни правителствени ръководители са добре запознати лично с този проблем, включително европейските кралски особи.

Има и още нещо, свързано с децата. В еврейската Библия, Талмуда, се съдържат обширни дискусии за това дали момиче на три години може да бъде използвано за сексуален контакт, или трябва да се изчака, докато стане на “три години плюс един ден”. В нея също така се посочва, че когато едно малко момиче се използва многократно за полов акт, хименът ѝ се възстановява многократно и тя остава “неповредена”.

Тези еврейски програми за социално инженерство – всички те са част от предстоящия Нов световен ред – сексуализират и развращават децата по начин, който никога не може да бъде поправен, дори ако амбициите в крайна сметка се провалят. На Запад никога няма да можем да се върнем там, където сме били по време на благоразумните времена.

ЙК – Освен липсата на уважение към християнската религия или дори към други религии, изглежда, че има ясна мисия за унищожаване на религиите с всички предвидени или непозволени средства.

ЛР – Унищожаването на религията, най-вече на християнството, е жизненоважна част от този план.

Когато бях млад човек, неделята беше специален ден, запазен за поклонение и семейство. Отворени бяха само жизненоважни търговски обекти.

Ако се окажех блокиран в друг град през уикенда и имах приятели в този град, можех да се свържа с някой от тях в събота, но никога нямаше да им се обадя или да ги смущавам в неделя. Това би било почти непростимо нарушение на личния живот. Евреите започнаха оттам, като усилено настояваха за отваряне на кина в неделя. С този успех те напреднаха към магазините за хранителни стоки, супермаркетите и в крайна сметка неделята като специален религиозен ден беше унищожена.

Да се каже, че много евреи ненавиждат християнството и изпитват силна омраза към него, е сериозно подценяване. Тази омраза към християнството и решимостта на евреите да го унищожат е много по-сериозна, отколкото обикновено се разбира. Тук ще ви дам кратък цитат от една от предишните ми статии “Властта зад трона – The Power Behind the Throne”. Той е поучителен, за да се разбере презрението, което евреите изпитват към християнството като цяло и към Исус Христос в частност.

 

 

 

 

 

Гари Олдрич е бил агент на ФБР в продължение на 26 години, като през втората част от кариерата си е разследвал издаването на разрешения за достъп до секретна информация на служители на Белия дом.

В книгата си Олдрич разказва какво е било да украсяваш коледната елха на Хилари Клинтън в Белия дом с орнаменти, създадени от различни еврейски художници, представящи порнография, “секс играчки и уреди за самонараняване”.

Олдрич пише: “Не можех да повярвам на неуважението, което представляваха тези орнаменти. Много от еврейските художници, поканени да изработят и изпратят нещо, което да бъде закачено на елхата, трябва да са изпитвали само отвращение, омраза и неуважение към Белия дом и гражданите на тази страна – отвращение, очевидно насърчавано в името на артистичната свобода… Ето още един орнамент с пет златни пръстена – пет опаковани в злато презерватива. Изхвърлих го в кошчето за боклук. Имаше и други орнаменти с презервативи, някои все още в опаковката, други не.”

Евреите пишат и публикуват в средствата за масова информация статии със заглавие “Да ти е…, Исусе”. Този боклук може да бъде намерен навсякъде, ако човек отдели време да потърси. И той ще става все по-интензивен. За разлика от тях, човек, който пише или върши подобни неща срещу еврейската религия, би бил в затвора.

В края на краищата евреите са “жертви”.

ЙК – Доколко реална е еврейската омраза към гоите, нееврейския свят? Кой я поддържа? На кое ниво от еврейската йерархия се култивира тази политика? Има ли и расова, антигоистка основа за еврейската неприязън към християнството? Неприязън, наследена от времето на древния Рим? Или Картаген?

ЛР – Както можете да видите от горното, омразата е истинска. Политиката произлиза от Лондонското сити и се изпълнява от лейтенанти по целия свят. Пристрастието със сигурност е свързано с презрението към гоите (неевреите) като цяло. Не е вярно, че всички евреи мразят всички неевреи или ги презират, но със сигурност е вярно, че евреите, които надзирават тази мащабна програма за “контрол над целия свят”, наистина презират гоите. Чувствата им към неевреите и християнството не могат да бъдат разделени.

А еврейската Библия, Талмуда, подсилва това отношение, като заявява, че един евреин от мъжки пол може да се отнася към жена гой “като към парче месо”, че гоите могат да бъдат убивани без вина, мамени без вина. Една от най-известните еврейски молитви е Кол Нидре, чрез която тези евреи се молят на своя бог (вероятно Сатаната) да им разреши да не изпълняват всяко обещание, дадено на гой през следващата година.

Много еврейски автори (включително и самата книга Талмуда) ясно и открито заявяват, че гоите са просто “добитък” за евреите, не са истински хора и нямат друга цел, освен да служат на евреите. Това отношение и писане са толкова широко разпространени, че не могат да бъдат отречени.

ЙК – Грижата на евреите за популяризиране на техните представители е пословична! Нобеловите награди са специално набелязана цел. Разбирам малко от литература и осъзнах, че повечето от наградените евреи са самозванци! Има ли също толкова много самозванци и сред останалите еврейски нобелови лауреати?

ЛР – Нобеловите награди са до голяма степен измамни, контролират се предимно от европейски еврейски банкери и твърде често се присъждат на евреи. Нобеловата награда за мир е особено известна с използването си като политически инструмент. Наградата за икономика всъщност не е Нобелова награда, въпреки че се представя като такава, но изглежда, че почти всички получатели са евреи. Група евреи повече от десет години подават молба Алберт Айнщайн да получи награда за физика, но той е толкова незабележим и некомпетентен, да не говорим, че е безобразен плагиат, че те не могат да намерят основание за такава награда. Накрая му е присъдена Нобелова награда за “принос в областта на физиката”. С други думи, те не са могли да намерят нищо, което да заслужава награда, затова са измислили нова обща категория.

ИК- През последните години няколкостотин хиляди евреи тайно са получили румънско гражданство в Румъния, много от тях притежават недвижими имоти, имат успешен бизнес. Има ли политическа стратегия това движение на населението? Каква би била целта на ционистите?

(бел. на преводача: Замислете се и за България!)

ЛР – Не знаех за това, но със сигурност бих се притеснил.

При този голям брой хора това не може да бъде случайно, то трябва да е част от план. Бих предположил, че силните християнски корени на Румъния играят роля в това, защото тези корени ще трябва да бъдат изтръгнати.

ЙК – Какъв е броят на тези, които се смятат за евреи? Колко са истинските евреи?

ЛР – Съществуват две раси евреи. Едната е на семитските евреи, произхождащи от Близкия изток. Другата е на ашкеназите, които изобщо не са евреи, а са от европейски произход, първоначалните хазари. Те са възприели еврейския (вавилонски) Талмуд като своя библия и се представят за евреи, но не са такива. Бенджамин Фридман настоява да ги нарича “така наречените евреи”, което е точно. Повечето днешни евреи, повече от 95 % по еврейски оценки, са европейски хазари. Разгледах това доста подробно в статия, озаглавена “Кой е евреин? – Who is a Jew”.

Вместо да излагам много подробности тук, читателите биха могли да прегледат тази статия.

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/12105/

ЙК – Има ли истинска опозиция сред евреите срещу престъпленията, извършени от еврейските лидери? Има ли раздори сред евреите? На какво ниво?

ЛР – Със сигурност има противопоставяне в двете класи на евреите по отношение на извършените престъпления и на концепцията за единно световно правителство. За съжаление медиите на всички нива са почти изцяло контролирани от хазарските евреи и те не позволяват подобни дискусии или доклади да достигнат до широката общественост. Поради това е много трудно да се определи броят на “възразяващите по съвест”. В печатните медии виждаме от време на време статии, в които обикновено се възразява срещу еврейските престъпления и се оспорват всички разпространявани исторически лъжи, но това не е много. От време на време евреите пишат книги, разобличаващи престъпленията и жаждата за контрол, но обикновено тези книги срещат мълчание; Амазон и книжарниците не ги пускат в продажба, Ню Йорк Таймс никога няма да публикува рецензия за книгата и така широката общественост не знае за съществуването им.

Един евреин, Норман Финклещайн, написа книга, озаглавена “Индустрията на Холокоста”, която е значително разкритие на тази огромна измама. Тя е достъпна за безплатно изтегляне в pdf формат от архива и си струва да бъде прочетена:

https://ia800708.us.archive.org/25/items/HolocaustIndustry/nf_holocaust_industry.pdf

Малко са евреите на високо ниво, които биха се осмелили да противоречат на тези в Лондонското сити. Малцината, които са го направили, са били убити или репутацията и кариерата им са били безнадеждно унищожени. Тези хазари са гангстери и ще се обърнат срещу своите също толкова бързо, колкото и срещу всички останали, с изненадваща жестокост.

 

 

 

Доминик Строс-Кан (Щраус-Хан) беше председател на МВФ (Международният валутен фонд) и се готвеше да стане следващият президент на Франция, когато се опълчи на тези хора и беше напълно съсипан. Написах статия за това, ако читателите се интересуват: “Доминик Щраус-Хан, преразгледан – Dominique Strauss-Kahn Revisited”

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/8034/

По-рано споменах членството в различните нива на властта. Помислете, че Щраус-Хан, колкото и да е виден и високопоставен, по никакъв начин не е бил част от вътрешните кръгове. По повод на тях той казал на съпругата си: “Те искат да ме хванат”, което ясно подсказва, че е бил далеч от истинската власт.

А хора като Джордж Сорос биха били само във външния кръг.

Мисля, че е най-добре да спрем до тук. Би било разсейващо да се включват и дискусии по други теми за икономиката, Германия или Хитлер. Може би тази тема е достатъчна.

=======================================================================

Бележка на преводача: Творбите на г-н Романоф са преведени на 32 езика, а статиите му са публикувани на повече от 150 чуждоезични новинарски и политически уебсайта в повече от 30 държави, както и в повече от 100 англоезични платформи. Лари Романоф е пенсиониран консултант по управление и бизнесмен. Той е заемал ръководни длъжности в международни консултантски фирми и е притежавал международен бизнес за внос-износ. Той е посещаващ професор в университета Фудан в Шанхай, представяйки казуси по международни въпроси на старши класове в EMBA (Executive Master of Business Administration EMBA – това е обикновено едногодишно вместо двугодишно образование за добиване на магистърска степен по бизнес администрация – предназначено е за хора, които са имали управленчески опит, но искат да имат официална степен на образование. Управленческият опит е почти задължително условие за прием. Възможно е също да се вземат предвид друга научна степен в дадена област или други заслуги). Г-н Романов живее в Шанхай и в момента пише серия от десет книги, най-общо свързани с Китай и Запада.

*

Бележка от редактора:

Въпреки че интервютата обикновено не включват препратки, добавих допълнителна информация относно сексуализацията на децата и процента на разводите, тъй като би било полезно за читателите да се консултират:

“Schools must equip children to have sexual partners” – say the UN and WHO
https://stopworldcontrol.com/children/

Gender-mad teachers smugly trample parents’ rights
https://www.americanthinker.com/blog/2023/01/gendermad_teachers_smugly_trample_parents_rights.html

Canadian MPs want assisted suicide for children without parental consent
https://care.org.uk/news/2023/02/canada-considers-assisted-suicide-for-children-without-parental-consent

In Germany, kindergartens have “sex testing rooms” where children participate in sex games
https://obektivno.bg/detski-gradini-v-germaniya-vavezhdat-stai-za-seksualno-izsledvane-kadeto-deczata-da-uchastvat-v-seksualni-igri/

The Kita room should allow “sex games”!
https://www.bild.de/bild-plus/regional/hannover/hannover-aktuell/raum-fuer-doktorspiele-geplant-aufstand-gegen-sex-spiele-in-der-kita-84520888.bild.html

The Arbeiterwohlfahrt (AWO) has planned a private room for “medical games” in at least one of its kindergartens.
German kindergartens promote “sexual exploration rooms” where children are encouraged to masturbate and touch each other
https://rmx.news/germany/german-kindergartens-promote-sexual-exploration-rooms-where-children-are-encouraged-to-masturbate-and-touch-each-other/

On divorce rates:
Divorce rates in Canada
https://www150.statcan.gc.ca/n1/en/daily-quotidien/220309/dq220309a-eng.pdf?st=dKWl9Wr7

 

 

Copyright © Larry RomanoffMoon of ShanghaiBlue Moon of Shanghai, 2023