RO — LARRY ROMANOFF: Lumea războiului biologic — Capitolul 1 – Introducere și Atenție

 

 

 

August 18, 2023   

Lumea războiului biologic

Capitolul 1 – Introducere și Atenție

By 

De Larry Romanoff


Unitatea 731 Experimente pe copii. Locație: districtul Pingfang din Harbin (acum nord-estul Chinei).Data: 1937–1945. Source

CHINESE   ENGLISH    ITALIANO   ROMANIAN

Tindem să ne gândim la războiul biologic și/sau chimic în termeni simpli într-un cadru simplu, tendință care ne determină să înțelegem greșit multe din ceea ce se întâmplă în jurul nostru și să clasificam greșit multe evenimente mondiale. De obicei, când luăm în considerare acest subiect, ne imaginăm utilizarea acestor agenți în timp de război (fierbinte sau rece), imaginându-ne poate armate care folosesc gaz muștar sau SUA care pulverizează Agent Orange peste cea mai mare parte a Vietnamului. Sau poate ne imaginăm că SUA provoacă agenți patogeni biologici în Coreea de Nord (cum a făcut-o) sau împrăștiind gripa porcină în Cuba și China (cum a făcut-o și pe asta). În orice caz, în mod normal ne imaginăm că aceste evenimente implică o națiune care acționează împotriva alteia.

 

Dar războiul biologic acționează sub mai multe forme și are multe obiective. De asemenea, are multe categorii de făptuitori, precum și clasificări ale victimelor vizate. Războiul biologic a trecut de mult din lumea militară în cea civilă, fapt care va necesita experiență și contemplare pentru a-l aprecia pe deplin. Actorul principal poate fi un guvern de stat, dar poate fi și o instituție, o corporație sau o agenție ONU. Ar putea fi, de asemenea, un grup conspirativ de indivizi cu o agendă politică și nu este întotdeauna ușor de identificat sursele finale și nici pentru cine acționează în cele din urmă.

 

 Dacă ați citit volumul unu al cărții mele electronice despre „Cele mai murdare secrete ale Americii”, veți fi aflat că guvernul și armata SUA au efectuat „experimente” biologice și chimice asupra populației americane, experimente atât de vaste încât au acoperit multe decenii, au afectat zeci. sau chiar sute de milioane de victime și, uneori, au fost atât de cuprinzătoare încât acoperă întreaga SUA continentală și părți din Canada. Intenția nu era de a ucide populația unei națiuni inamice, ci de a învăța potențialul agenților patogeni biologici și cele mai bune mijloace de distribuție. În aceste cazuri de mii de experimente care se întind pe mai multe decenii, victimele vizate au fost oamenii guvernului, dar acest lucru încă contează drept război biologic.[1][2]În mod similar, atunci când armata americană și-a supus soldații la diferiți agenți patogeni și vaccinuri, acestea au fost experimente biologice menite să învețe cum să infecteze și să dezactiveze cel mai bine armata inamicului. Chiar dacă intenția nu a fost de a-și ucide propriii militari, acest lucru încă contează drept război biologic.[3]

 

Peste șase milioane de porci, bovine și oi au fost sacrificate în 10.000 de ferme din Regatul Unit în focarul din 2001.Fotografie: Murdo Macleod/The Guardian

 

Trecând într-o altă direcție, când un grup de finanțatori și industriași conspiră pentru a ucide turmele de animale domestice, astfel încât Big Agra să poată elimina micii fermieri și să preia controlul asupra aprovizionării cu hrană a unei națiuni, așa cum au făcut aproape sigur în Marea Britanie,[4] acest lucru se clasifică, de asemenea, drept război biologic, chiar dacă țintele în acest caz sunt animale.

https://www.youtube.com/watch?v=Yb9iaDoXJF8

Vaccinările sunt un alt exemplu. După cum probabil știți deja, OMS a inventat un „vaccin pentru sterilitate” utilizând hormonul uman feminin Hcg combinat cu toxoidul tetanic ca purtător și, în țările din Lumea a treia, a sterilizat aproximativ 150 de milioane de femei fără știrea lor, sub pretextul de a conduce vaccinări împotriva tetanosului. [5] De asemenea, există destul de multe cazuri în care pare aproape sigur că o companie farmaceutică majoră a aranjat pentru o epidemie într-o țară săracă – cu ajutorul amabil al programelor de vaccinare omniprezente ale OMS – pentru a economisi costul testelor vii ale un nou medicament experimental.[6]Acestea sunt, de asemenea, clasificate drept război biologic, în acest caz de către o agenție ONU și o mare companie farmaceutică împotriva oamenilor săraci din lume.

 

Estimarea riscurilor de import și transmitere locală a infecției cu virusul Zika.

 

Există și alte categorii. Uneori pot fi eliberați agenți patogeni care sunt inofensivi în sine, dar pot fi folosiți pentru a crea teamă care poate fi apoi aplicată pentru a reface politicile sociale ale unei națiuni. Ca un exemplu, este evident pentru observatorii inteligenți că virusul ZIKA a fost dispersat în mod deliberat pentru a crea suficientă teamă în rândul populațiilor implicate pentru a forța guvernele naționale să-și relaxeze politicile privind avortul.[7] O dovadă circumstanțială este că ZIKA a apărut doar în America Centrală și de Sud, zone care sunt puternic creștine și care au avut cele mai restrictive politici de avort. ZIKA a avut de ales să apară oriunde în lume și, cu siguranță, ar fi putut alege o victimă mai aproape de casă, în loc să parcurgă 15.000 de km, din Micronezia până în Brazilia. Dovezile din acest caz indică destul de puternic că făptuitorii sunt evreii khazari din City of London, cu idei neobișnuite despre viitorul lumii noastre și cu puterea financiară și politică de a-și duce la îndeplinire ambițiile.

 

Există încă un alt aspect în acest sens: semințe modificate genetic.[8] În prezent, este binecunoscut faptul că diverse companii și guverne au reușit să îmbine un număr mare de agenți patogeni diferiți în semințele modificate genetic. Acest lucru poate fi benign, atunci când o firmă a încercat să creeze plante care ar putea produce aspirină. Poate fi, de asemenea, malign, ca atunci când o altă firmă producea porumb spermicid care ar face bărbații sterili. De fapt, s-a dovedit că o mulțime de agenți patogeni mortali pot fi îmbinați în semințele modificate genetic, cu consecințe pe care le voi lăsa imaginației voastre. Dar semințele modificate genetic în sine pot deveni sterile, condamnând o națiune involuntară la o scădere devastatoare a producției de alimente și la genocid rezultat al foametei. În toate formele sale, semințele modificate genetic se califică drept război biologic, cel puțin potențial.

 

În mod similar, companiile de semințe și biochimice au promovat în trecutul recent utilizarea semințelor de bumbac ca aliment primar pentru țările subdezvoltate. Semințele de bumbac sunt toxice, conținând o substanță chimică numită gossypol, care este un sterilizant masculin eficient. Companiile de semințe au susținut că au eliminat această toxină la un nivel sigur, dar nu există un nivel sigur pentru gosipol. Chiar și doze foarte mici luate în mod repetat (ca atunci când sunt utilizate pentru un aliment de bază) va face sterilă o întreagă populație masculină. Acest lucru se califică și drept război biologic, în acest caz de către guvernele occidentale și agențiile ONU împotriva populației întregii Lumi a Treia.

 

O convingere pe care ar trebui să o porți în inimă este că nu există „accidente” în evenimente interne majore și în afaceri externe, că atunci când se întâmplă ceva major, în afară de vulcani și tornade, poți fi sigur că acel eveniment a fost planificat. Poate că nu știm întotdeauna cine a planificat-o, dar putem fi siguri că nu a fost întâmplător sau ceea ce am putea numi „un act al lui Dumnezeu”. Mă gândesc la o singură excepție de la această regulă în ultimii 100 sau mai mulți ani, despre care voi discuta mai târziu.

 

Din nou, dacă ați citit volumul unu din seria de cărți electronice menționate mai sus, veți fi văzut că guvernul SUA – și toată mass-media – au mințit oamenii timp de mai bine de 70 de ani, exemplificat prin faptul că Eisenhower a supus familiile americane la doze de radiații nucleare și instruirea presei să spună femeilor care suferă de avorturi spontane, căderea părului și cancer, că suferă de „sindromul gospodinei”.

 

Apărarea anglosferei: fostul prim-ministru britanic Winston Churchill, președintele SUA Dwight D. Eisenhower și premierul britanic Harold Macmillan la o reuniune cu foștii generali la Londra în 1959.

 

Dacă un guvern occidental va provoca astfel de atrocități propriei populații și va oferi negare riguroase și minciuni scandaloase timp de decenii, de ce v-ați imagina că alte guverne occidentale sunt diferite? De ce v-ați imagina că corporațiile multinaționale sau agențiile ONU sunt diferite? Toți își aprovizionează personalul din aceeași cloacă. Să credem că țările membre ale ONU mint mereu, dar ONU spune întotdeauna adevărul? Această situație nu ar putea exista: ONU este formată din reprezentanți ai acelorași națiuni și nu este în niciun fel independentă de ei.

 

La acest summit de la începutul lunii decembrie 2010 din Kazahstan, secretarul de stat american Hillary Clinton (centru stânga) și-a exprimat regretele secretarului general al ONU, Ban Ki-moon (extrema stângă), pentru divulgările divulgate cu privire la diplomații americani care spionează ONU.

 

Pe măsură ce citiți prin exemplele discutate în această serie, păstrați aceste precauții în minte și ar trebui să devină din ce în ce mai clar că multe evenimente biologice din trecut pe care le-am respins ca accidente au fost de fapt planificate cu atenție și cu un scop foarte definit. Și pe măsură ce revizuiți în mintea voastră „narațiunea oficială” din partea guvernelor și a mass-media cu privire la aceste evenimente, ar trebui să devină din ce în ce mai clar pentru dvs. că poveștile oficiale nu pot fi adevărate, la fel ca și negările Departamentului de Stat al SUA cu privire la ONU lui Hillary Clinton. spionaj.[9]

 

*

Scrierile dlui Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior. Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — Confruntarea cu demonii).

Arhiva sa completă poate fi văzută la

https://www.bluemoonofshanghai.com/  + https://www.moonnofshanghai.com/

El poate fi contactat la:

2186604556@qq.com

*

NOTE (Toate în limba engleză)

[1] Guvernul SUA declară război Americii

[2] Guvernul SUA declară război Americii – Partea 2 – Război biologic

[3] SUA declară război propriilor sale armate

[4] Marea Britanie febra aftoasă

[5] O poveste de precauție despre OMS

[6] Epidemia perfect sincronizată a lui Pfizer

[7] ZIKA

[8] Semințe modificate genetic: concepute ca o armă

[9] Spionarea liderilor Națiunilor Unite de către diplomații americani

https://en.wikipedia.org/wiki/Spying_on_United_Nations_leaders_by_United_States_diplomats

*

Acest document poate conține materiale protejate prin drepturi de autor, a căror utilizare nu a fost autorizată în mod specific de către proprietarul drepturilor de autor. Acest conținut este pus la dispoziție conform doctrinei de utilizare corectă și are doar scop educațional și informativ. Nu există nicio utilizare comercială a acestui conținut.

Drepturi de autor © Larry Romanoff, Moon of Shanghai, Blue Moon of Shanghai, 2023

August 22, 2023