RO — LARRY ROMANOFF: Eroii corporativi evrei de astăzi – Virgin Births All

Eroii corporativi evrei de astăzi – Virgin Births All

De Larry Romanoff, 20 august 2021

Traducerea: CD

 

 

Ce au în comun următoarele persoane? George Soros, Elon Musk, Jeffery Epstein, Larry Page, Sergei Brin, Mark Zuckerberg, Larry Sanger, Jimmy Wales.

Doua lucruri. Unu, sunt evrei. În al doilea rând, ei s-au condensat dintr-o ceață spirituală pentru a deveni aproape brusc nume cunoscute, oameni cu o bogăție imensă ale căror companii exercită o influență uriașă asupra societății occidentale – dar bărbați care aparent au atins aceste înălțimi de invidiat fără nevoile obișnuite de inteligență, educație, experiență sau talent nativ sau , în cea mai mare parte, judecată bună. Te-ai întrebat vreodată cum acești oameni au ajuns în liniște la o asemenea eminență, în ciuda lipsei lor de acreditări? Să vedem ce știm că este adevărat.

 

Jeffrey Epstein

Să începem cu Jeffrey Epstein, decedat misterios in celula in care a fost sinucis si care este poate mai reprezentativ pentru acest grup de eroi decât v-ați putea imagina. Acreditările lui Epstein constau în faptul că era psihopat, sociopat și pedofil suprasexual, cu un pic de farmec. Puţin altceva. Din toate punctele de vedere, Epstein nu a avut niciodată un loc de muncă adevărat, deoarece nu era calificat pentru niciuna.

La un moment dat, a ocupat un post didactic – pentru care nu avea nicio calificare, dar asta pare să fie lista. Cu toate acestea, a progresat de la asta la a deveni un director cvasimiliardar al uneia dintre cele mai mari scheme de captare sexuală din istoria lumii, plină de avioane private, conace foarte scumpe, o „insula pedofilă” privată în Caraibe și multe altele. Un bărbat care a ținut companie cu bogații și faimoșii lumii (și în special cu regalitatea britanică), pe care i-a tratat cu comorile sale, minorii.

Cum sa întâmplat așa ceva? Epstein a promulgat un mit conform căruia ar fi un administrator de investiții, acceptând clienți cu numerar disponibil de minim un miliard de dolari. A fost o poveste bună, dar nu există nicio dovadă – nicio dovadă – că Epstein a făcut vreodată tranzacții cu acțiuni. După cum a spus un expert în piață, cu o subestimare perfectă, „Este neobișnuit ca un animal atât de mare să nu lase urme de pași în zăpadă”.

Și Epstein nu a lăsat urme de pași. De fapt, nu a existat nicio sursă plauzibilă a bogăției sale aparente, nicio sursă de venit pentru a-și susține „Lolita Express” fetele minore care zboară din întreaga lume pentru a capta politicienii și regalitatea din majoritatea națiunilor occidentale și nici pentru a sprijini cheltuielile imense ale conacelor sale. și construcția insulei sale pedofile din Caraibe.

Publicul a devenit în mod natural curios de sursele de finanțare ale lui Epstein și, imediat, NYT și WSJ ne-au informat că Les Wexner (de asemenea evreu), directorul Victoria’s Secret, a fost fraudat de Epstein în valoare de 400 sau 500 de milioane de dolari.

Așa că acum știm sursa banilor lui. Jeffrey care nu era doar un pedofil care conducea o întreprindere masivă de captare sexuală, ci a fost și un escroc și un hoț. Interesant este că Victoria’s Secret pare să nu fi fost prejudiciat financiar de această pierdere masivă, veniturile și profiturile sale continuând fericit.

Și cum s-a descurcat Wexner cu această fraudă enormă? Aparent, pur și simplu ignorând-o. Mulți oameni au intentat procese împotriva averii lui Epstein pentru a obține despăgubiri pentru daune, dar Wexner nu pare să fie unul dintre ei. Ne putem întreba în mod legitim de ce nu.

Cum să explic toate acestea?

Ca în toate exemplele pe care le vom studia, mai ușor decât vă puteți imagina. Jeffrey Epstein era un pește, avea într-adevăr o treabă, aceea de a crea și gestiona  cea mai amplă schemă de captare sexuală din istorie. El a fost recrutat pentru acel loc de muncă deoarece poseda toate calificările naturale enumerate mai sus. Persoanele care l-au recrutat au fost același grup de bancheri și industriași evrei europeni – Cabala noastră Internațională a Gangsterilor (ICG), și l-au finanțat în sumă de cel puțin câteva sute de milioane de dolari, o mișcare în comparație cu recompensele care trebuiau să fie primite. aspirat de la politicienii captivi(șantajati).

Epstein a fost pur și simplu un „omul de fațadă” care a făcut ordinele stăpânilor săi care, ca întotdeauna, se ascund în umbră și nu pot fi conectați cu ușurință la execuția planurilor lor. Munca plătită bine. Epstein s-a bucurat de viața unui miliardar și de toate capcanele sale, avantaje enorme pentru a îndeplini un serviciu de o valoare aproape infinită pentru stăpânii săi.

 

Larry Page și Sergei Brin (Google)

Aceasta se citește ca un basm: doi tineri evrei, crescuți în Rusia, poluați cu comunism și cu o formă coruptă de democrație, roboți necugetați ai unui stat dictatorial, au emigrat în SUA și, în doar șase săptămâni, au creat un corporație uriașă cu o valoare de piață de aproape 2 trilioane USD și cu un motor de căutare care oferă 80% din toate căutările pe internet din întreaga lume. Fie evreii sunt cu adevărat poporul ales de Dumnezeu, fie este ceva foarte greșit în această poveste.

De fapt, Page și Brin erau „oameni de fațadă” într-un mod similar cu Jeffrey Epstein, dar cu mult mai puțină influență asupra execuției. Tot ce trebuie să faci este să te gândești. Înainte de apariția Google, aveam mai multe motoare de căutare fiecare cu proprii algoritmi și toate utile.

Dar un motor de căutare conține un potențial enorm pentru controlul informațiilor. Prin modificarea algoritmului, pot decide ce articole sau articole apar la o căutare și care sunt trimise la coșul de gunoi. Pot controla literalmente informațiile pe care le vezi și mă pot asigura că există multe lucruri pe care nu le vei vedea niciodată. Pot face ca toate articolele negative despre China sau Rusia să apară în prima pagină a unei căutări și mă pot asigura că nu veți vedea niciodată informații despre atrocitățile evreiești din Palestina.

Motorul meu de căutare are puterea de a controla aproape de unul singur informațiile disponibile pentru marea majoritate a populațiilor. Și astfel atracția.

Dar, de fapt, Google a fost un copil al CIA, finanțat, planificat și finanțat inițial prin In-Q-tel, o creație a ICG-ului nostru evreiesc european, în căutarea mereu pentru un control mai mare și total al informațiilor. Eric Schmidt a fost cel mai mare responsabil încă de la început; cei doi studenți ai noștri fiind irelevanti. Din nou, tot ce trebuie să facem este să ne gândim. Cum ar putea doi copii să creeze un motor de căutare – în întregime pe cont propriu – care ar fi atât de perfect, atât de eficient, încât să extermine practic orice concurență într-un timp scurt, în timp ce mulge miliarde de la agenții de publicitate.

La fel ca Jeffrey Epstein, Larry Page și Sergei Brin au fost angajați pentru o slujbă, în acest caz pentru a servi ca lideri pentru un efort masiv (și până acum foarte reușit) de control total al informațiilor. Ei sunt considerati în mod public drept vedete, sunt făcuti gratuit foarte bogați, toate ca parte a planului de a masca scopul și intenția.

Mark Zuckerberg (Facebook)

Încă o dată, cum poate un tânăr evreu să fure o idee de rețea de grup de la prietenii săi și, din nou, în decurs de șase săptămâni, mai mult sau mai puțin, să creeze o platformă de comunicare lider la nivel mondial?

Puterea din spatele Facebook, care l-a propulsat în poziția actuală, nu a venit de la el. Ca și în cazul Google, Twitter și alte asemenea platforme, pentru un astfel de rezultat sunt necesare o cantitate enormă de cunoștințe, influență și finanțare, cu mult peste capacitatea oricărei persoane singulare.

Ca și în cazul celorlalți, Zuckerberg este doar o imagine de fațadă, un „om de fațadă”, care abate atenția de la inițiatorii proiectului. I s-a oferit un loc de muncă cu un salariu excelent, posibilitatea de a părea foarte bogat, pentru a spori impresia că evreii sunt genii, dar nu a făcut nimic important sau important.

Toate acestea au fost finanțate și gestionate pe scenă în culise de către stăpânii săi, Zuckerberg pur și simplu în timpul plimbării. Dar funcționează; acest mic rahat este atât de puternic promovat încât a evaluat o audiență personală cu Xi Jinping. Confucius trebuie să țipe în mormântul lui.

 

Elon Musk

Dacă Google era un basm, Tesla motors este o iluzie a Cenușăresei. Privind prin palmaresul bărbatului – și eliminând tot fumul – Musk a trecut de la a dormi în mașina lui și a mâncat frunze din copaci la (din nou în decurs de șase săptămâni mai mult sau mai puțin) să fie directorul general al „cea mai valoroasă companie de mașini din lume” și să trimită nave spațiale. pana la luna. Cum crezi că s-a întâmplat asta?

Aproape toți cei care au încercat în ultimul secol să proiecteze și să comercializeze o nouă marcă de automobile au eșuat lamentabil. Cu excepția Chinei și Rusiei, toată lumea – mai ales inclusiv SUA și NASA – a eșuat în misiunile spațiale sau nu are bani pentru a o face.

Dar vine și Elon Musk, care poate face toate acestea și multe altele. Scopul Tesla este să vândă mai multe mașini electrice decât toți ceilalți producători la un loc și să devină agenția spațială implicită a Americii.

Nu există nicio dovadă că Musk are abilități de conducere sau de conducere semnificative; personalul său îl urăște, Consiliul său de administrație îl disprețuiește, SEC (Comisia pentru Valori Mobiliare din SUA) consideră că este o amenințare, iar acționarii intră în panică la prezența lui.

Informațiile disponibile afirmă în mod liber că Musk nu joacă un rol activ în gestionarea Tesla și nici în nicio legătură cu spațiul cosmic. Nu neg că omul poate avea niște abilități; Eu susțin doar că nu sunt încă evidente. De ce este acolo, cu aparentul său cont bancar de 200 de miliarde de dolari? Ca și în cazul tuturor celorlalți, Elon Musk este o figura de fatadă, un „frontman”, cineva angajat pentru o slujbă cu mare salariu, multă publicitate și supunere perfectă.

 

George Soros

Într-o măsură, Soros este unic printre subiectele acestui articol, deoarece există o mișcare internațională uriașă pentru a-l arde pe rug ca pe o vrăjitoare.

În afară de asta, nimic nu îl desparte de ceilalți membri ai acestui clan. Trebuie să vorbești cu Soros doar câteva minute pentru a realiza că nu are cunoștințele pentru a „falimenta Banca Angliei” sau să comită celelalte crime financiare care i se atribuie.

Încă o dată, Soros a fost angajat pentru un loc de muncă cu un salariu bun, multă publicitate și o reputație total nemeritată pentru abilități. Încă o dată, un om de fațadă, i s-a dat ocazia de a acumula bogăție care este apoi folosită pentru a promova agenda ICG, în primul rând prin finanțarea organizațiilor sedițioase din întreaga lume, ajutând la distrugerea națiunilor și economiilor conform agendei actuale.

Nu cunosc procesul de selecție pentru astfel de oameni. Poate că pur și simplu vin în atenția persoanelor potrivite la momentul potrivit. Poate că mamele lor sunt amantele diverșilor membri ai ICG și le pot oferi puilor un avantaj nedrept.

Nu văd niciun model în selecție, ceea ce înseamnă că procesul este ad-hoc și poate capricios, dar există totuși. Nu există altă explicație, pentru că acești eroi actuali sunt de obicei mediocri în cel mai bun caz, niciunul nu prezintă o abilitate de management dincolo de cea a unei cafenele și niciunul nu este excepțional în vreun fel identificabil. Cu toate acestea, ei apar de nicăieri și sunt propulsați instantaneu spre celebritatea galactică, iar asta se întâmplă doar atunci când un păpușar foarte bogat și experimentat trage sforile din spate.

*

Scrierile dlui Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior. Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — Confruntarea cu demonii).

 

Arhiva sa completă poate fi văzută la

https://www.bluemoonofshanghai.com/ și https://www.moonnofshanghai.com

El poate fi contactat la:

2186604556@qq.com

Copyright © Larry Romanoff, Luna din Shanghai, Luna albastră din Shanghai, 2023