RO — LARRY ROMANOFF: Governul SUA Declara Razboi Americii — “Experimente Biologice, Chemice si Radiatii pe Americani”

Governul SUA Declara Razboi Americii

“Experimente Biologice, Chemice si Radiatii pe Americani

 

Partea intaia si a doua

By Larry Romanoff, April 16, 2020

Children Fed Radioactive Cereal

Copiii de la Fernald State School au fost hrăniți cu cereale radioactive. Source

 

ENGLISH  PORTUGUESE  ROMANIAN   SPANISH

 

Acest articol este Partea 1 din 2. Acesta oferă fundalul și un context necesar ca o introducere pentru ceea ce urmează, un mediu de activitate militară secretă a SUA susținută în mod concludent de mii de pagini de dovezi documentate.

 

În ultimii aproximativ 70 de ani, guvernul SUA a purtat un război împotriva propriilor cetățeni, o istorie condamnabilă de experimente ilegale, lipsite de etică și imorale care au expus nenumărate milioane de civili americani la proceduri mortale și agenți patogeni. Potrivit unei investigații a Congresului SUA, până la sfârșitul anilor 1970 „cel puțin 500.000 de oameni au fost folosiți ca subiecți în experimente cu radiații, biologice și chimice sponsorizate de guvernul federal al SUA asupra propriilor cetățeni”. Adevărul este în zeci de milioane.

 

Biroul de Responsabilitate Guvernului Statelor Unite a emis un raport pe 28 septembrie 1994, în care se afirma că, între 1940 și 1974, Departamentul de Apărare al Statelor Unite și alte agenții de securitate națională au studiat sute de mii de subiecți umani în teste și experimente care implicau substanțe periculoase.

 

Un citat din studiu:

 

Multe experimente care au testat diferiți agenți biologici pe subiecți umani, denumite Operațiune Whitecoat, au fost efectuate la Fort Detrick, Maryland, în anii 1950. Subiecții umani constau inițial din bărbați înrolați voluntari. Cu toate acestea, după ce bărbații înrolați au organizat o grevă pentru a obține mai multe informații despre pericolele testelor biologice. Nu s-au făcut urmăriri de notă și nici nu au fost păstrate înregistrări ale participanților. Armata americană a susținut ulterior că avea informații de contact pentru doar aproximativ 1.000 dintre participanții inițiali. Programul de apărare biologică al Statelor Unite conține zeci de divizii, departamente, grupuri de cercetare, bio-intelligence și multe altele, în niciun caz toate legate de „apărare” în niciun sens.

 

Din documentul: Cobai nucleari americani: Trei decenii de experimente cu radiații pe cetățeni americani: Raport pregătit de Subcomitetul pentru Conservarea Energiei și Energie, al Comitetului pentru Energie și Comerț, Camera Reprezentanților S.U.A., noiembrie 1986: Imprimeria Guvernului S.U.A. , Washington, 1986, 65-0190

 

„Subiectii umani erau audiențe captive sau populații pe care experimentatorii le-ar fi putut considera în mod înfricoșător „de consumare”: bătrâni, prizonieri, pacienți din spitale care sufereau de boli terminale sau care ar putea să nu-și fi păstrat facultățile depline pentru consimțământul informat. … nicio dovadă că a fost acordat consimțământul informat. … guvernul a acoperit natura experimentelor și a înșelat familiile victimelor decedate cu privire la ceea ce s-a întâmplat. … subiecții au primit doze care s-au apropiat sau chiar depășesc limitele recunoscute în prezent pentru expunerea la radiații profesionale. Dozele au fost chiar de 93 de ori mai mare decât sarcina corporală (maximă) recunoscută”. Lucrarea continuă: „Unele dintre cele mai respingătoare sau mai bizare dintre aceste experimente sunt rezumate mai jos.”

 

Puțini americani par a fi conștienți de programele propriului guvern de experimentare umană, o litanie inadmisibilă de atrocități comise de CIA și armată asupra unei populații nevinovate și neinformate, întotdeauna fără consimțământ și cel mai adesea cu rezultate tragice. Acestea au inclus programe extinse de experimente de control al minții, experimente de interogare/tortură, infecție deliberată cu boli mortale sau debilitante, expunere la radioactivitate severă și orice fel de agenți patogeni chimici biologici, bacteriologici și toxici. Acestea au cuprins spălarea creierului, tortură, electroșocuri, agenți nervoși, droguri și hipnoză exotică și experimente chirurgicale, inclusiv lobotomii, și o gamă largă de „cercetări” farmacologice, toate efectuate pe victime civile nevinovate, neinformate și neajutorate, de la nou-născuți la adulți.

 

Substanțele folosite – „uneltele comerțului lor” – includ LSD, heroină, morfină, benzedrin, marijuana, cocaină, PCP, mescalină, metrazol, eter, gaze nervoase VX și sarin, substanțe chimice toxice precum sulfura de zinc, cadmiu și dioxid de sulf, o varietate de agenți biologici, acid sulfuric, scopolamină, gaz muștar, izotopi radioactivi și diverse dioxine de la Dow Chemical. Acestea au inclus, de asemenea, electroșocuri, estrogeni sintetici, celule canceroase vii, organe sexuale de animale transplantate la oameni, transfuzii de sânge de vacă și multe altele. Bolile transmise deliberat au inclus sifilisul, gonoreea, hepatita, cancerul, ciuma bubonică, beriberi, holera, tusea convulsivă, febra galbenă, febra dengue, encefalita și tifoida, boala Lyme, febra hemoragică și multe altele.

 

Au fost efectuate experimente pe copii, orfani, bolnavi și cu dizabilități mintale, săraci, negrii și prizonieri cărora nu li s-a dat de ales în participare. Pacienților din spitale li s-a spus adesea că primesc tratament medical, dar au fost folosiți ca subiecți în experimente mortale. Nu vom ști niciodată numărul total care au murit. Dacă nu vă deranjează coșmarurile, faceți câteva cercetări despre programul MK-ULTRA al CIA. Multe dintre aceste experimente au continuat până la sfârșitul anilor 1990 și mai departe, iar mulți oameni susțin – și oferă dovezi – că continuă și astăzi.

 

Aceste programe de cercetare umană au fost finanțate de guvernul SUA și efectuate în mare parte prin CIA și armata, dar cu cooperarea deplină din partea majorității universităților și spitalelor importante. Erau foarte secretoși, existența lor nedescoperită până după mulți ani de funcționare. Confruntați cu ordonanțe judecătorești de eliberare a înregistrărilor, CIA și armata au distrus în schimb majoritatea documentelor, câteva înregistrări supraviețuind doar prin erori de depunere și comunicare, dovezile disponibile acoperind doar o mică parte din încălcările și atrocitățile comise.

 

„Din 1960 până în 1971, dr. Eugene Saenger, radiolog la Universitatea din Cincinnati, a expus pacienților săraci și mai ales de culoare la radiațiile întregului corp. Nu li s-a cerut să semneze formulare de consimțământ și nici nu li sa spus că Pentagonul a finanțat studiul. Pacienții au fost expuși, în perioada de o oră, la echivalentul a aproximativ 20.000 de raze X de radiații.” Majoritatea pacienților au murit, dar Dr. Saenger a primit recent o medalie de aur pentru „realizările în carieră” de la Societatea de Radiologie din America de Nord.

 

Începând cu anii 1950, copiii cu dizabilități mintale de la școala de stat Willowbrook din Staten Island, New York au fost infectați intenționat cu hepatită virală prin hrănirea lor cu un extract făcut din fecalele pacienților infectați. Saul Krugman de la Universitatea din New York le-a promis părinților copiilor cu dizabilități mintale că copiii lor vor fi înscriși la Willowbrook în schimbul semnării unui formular de consimțământ pentru procedurile despre care el a afirmat că sunt „vaccinări”. În realitate, procedurile implicau infectarea deliberată a copiilor cu hepatită virală.

 

Lauretta Bender: Psihiatrul din iad. Lauretta Bender a fost neuropsihiatru la Spitalul Bellevue în anii 1940 și începutul anilor 1950, care a fost pionier în terapia cu electroșoc pentru copiii mici care au regresat inevitabil în stări violente și catatonice, majoritatea terminând morți sau în închisoare. Mai târziu, Bender și-a extins tratamentele pentru a include LSD și, în ciuda brutalității ei inumane, NYT a publicat un necrolog strălucitor când a murit – așa cum a făcut-o pentru multe zeci de astfel de persoane.

 

Începând cu 1950, armata americană a efectuat cel puțin 240 de atacuri de război biologic în aer liber asupra orașelor americane, eliberând agenți nervoși mortali și bacterii din Alaska până în Hawaii. CIA a eliberat bacterii de tuse convulsivă din mare de lângă Tampa Bay, Florida, provocând o epidemie care a provocat zeci de mii de oameni extrem de bolnavi și ucigând mulți alții. Marina SUA a simulat atacuri de război biologic prin pulverizarea unor cantități mari de bacterii peste San Francisco, în care mulți cetățeni au murit și nenumărați au contractat boli severe asemănătoare pneumoniei. Când informațiile au fost scurse, surse militare au insistat că bacteriile sunt inofensive, dar nenumărate mii au suferit infecții grave ale tractului urinar și respirator, pneumonie și alte boli, infecții care au fost permanente: „Până în ziua de astăzi, aceste bacterii sunt o cauză principală de deces în rândul populației. bătrâni din zona San Francisco”.

 

Armata SUA a efectuat aproximativ 1.000 de teste nucleare supraterane pentru a determina efectele radiațiilor asupra unei populații. Serviciul de Sănătate Publică a fost instruit să le spună cetățenilor aflați în aval de vânt după testele cu bombe nucleare că creșterea numărului de cancere se datorează nevrozei, iar Eisenhower a ordonat ca femeilor cu radiații, avorturi spontane, căderea părului, leucemie și cancer la creier să li se spună că suferă de „ sindromul gospodinei”.

 

Un document secret al AEC din 17 aprilie 1947, intitulat Experimente medicale la oameni, spunea: „Se dorește ca niciun document să nu fie eliberat care să se refere la experimente cu oameni care ar putea avea o reacție adversă asupra opiniei publice sau ar putea duce la procese legale. Documentele care acoperă o astfel de muncă de teren ar trebui să fie clasificate Secret.”

 

Un indiciu al naturii insensibile și obscene care a pătruns întotdeauna în guvernul SUA:

 

Kodak a început să primească plângeri ale clienților cu privire la filmul aburit, cauza fiind cauzată de materialul de ambalare – coji de porumb din Indiana contaminate cu radioactivitate. Guvernul SUA a fost de acord în secret să furnizeze Kodak informații în avans cu privire la toate testele nucleare viitoare, inclusiv „distribuirea așteptată a materialului radioactiv pentru a anticipa contaminarea locală”. Victimele ne spun acum „. . . Guvernul a avertizat industria fotografică și a furnizat hărți și prognoze privind potențiala contaminare. Unde au fost avertismentele către părinții copiilor din aceste zone? Guvernul a protejat rulourile de film, dar nu și viața copiilor noștri. De ce au făcut asta când aveau toate informațiile despre punctele fierbinți și despre precipitații și, totuși, nu i-au avertizat pe oamenii acestei țări despre pericolele inerente precipitațiilor radioactive?” Guvernul lor nu le-a spus pentru că ei erau cobaii la teste.

 

Puteți citi despre unele dintre cazurile mai importante aici, aici, aici și aici. De asemenea, infamul Proiect 100.000 al lui Robert McNamara, Operațiunea DEW, Operațiunea LAC, Proiectul SHAD, Proiectul 112, Boala Lyme, Gazul nervos și Oaia moartă la Dugway.

 

Și nu a fost doar Războiul Americii

 

Dovezile acumulate ale utilizării americane a armelor biologice în China și Coreea de Nord sunt incontestabile, dar guvernul SUA a mințit despre asta timp de 70 de ani.

 

Este, de asemenea, documentat indiscutabil că SUA au condus o campanie de zeci de ani de război biologic împotriva micuței Cube, inclusiv distribuirea febrei hemoragice și a gripei porcine care a determinat Cuba să omoare toți cei 500.000 de porci din țară. Americanii nu numai că au mințit despre asta timp de 70 de ani, dar au acuzat Cuba că este „un stat paria” cu un program de război biologic. (1) Și nu numai Cuba. SUA au desfășurat arme chimice și biologice în Canada, Filipine, Puerto Rico, Columbia, Brazilia, Vietnam, China, Coreea de Nord, Vietnam, Laos, Cambodgia și multe altele.

 

SUA au aproximativ 400 de laboratoare militare de arme biologice împrăștiate în țări (majoritatea sărace și înapoiate) din întreaga lume, inclusiv altele noi în Georgia, Ucraina, Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Uzbekistan și Kazahstan, mai multe țări cerând acum ca aceste laboratoare să fie demontate și mutați în SUA unde le aparțin.

 

Mass-media a tăcut în mod evident cu privire la evidențele SUA privind scurgerile de agenți patogeni biologici, dar CDC verifică că, între 2005 și 2012, SUA au avut 1.059 de cazuri de furt sau scurgeri de agenți patogeni periculoși care au spart izolarea. Una la trei zile timp de șapte ani. Acest lucru trebuie abordat deoarece există dovezi considerabile că pandemia de gripă porcină H1N1 din SUA în 2009 a fost cauzată de una dintre aceste scurgeri, motiv pentru care CDC a refuzat timp de 6 luni chiar să identifice agentul patogen sau să avertizeze cetățenii, permițând în tăcere acest lucru. să se răspândească în întreaga lume. Acesta pare să fi fost același agent patogen care a lovit Rusia în 2016 de la laboratorul de arme biologice Lugar al armatei americane din Georgia. Trump a susținut recent că ar putea ucide întreaga populație a Afganistanului în câteva zile.

 

„Afganistanul va fi șters de pe fața Pământului. Ar fi dispărut și nu se folosește nuclear. S-ar termina în – literalmente, în 10 zile.”

 

Armele biologice par a fi singura alternativă. Febra hemoragică și hantavirusul au funcționat pentru SUA în Coreea de Nord; poate și în Afganistan. Domnul Trump a negat ulterior intenția de a-și pune în aplicare amenințarea, dar să renunțăm la ficțiunea că SUA nu ar avea arme biologice, că Fort Detrick și cele 400 de laboratoare biologice străine îndeplinesc doar funcții benevole de “medicină a păcii”.

 

*

Scrierile domnului Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri web de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior. Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — Confruntarea cu demonii).

Arhiva lui completă poate fi văzută la:

https://www.bluemoonofshanghai.com/ și https://www.moonnofshanghai.com/

El poate fi contactat la:

2186604556@qq.com

 

Note:

(1)   William Blum, Killing Hope: U.S. Military and CIA Interventions Since World War II [Common Courage Press, 1995]); https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/13/130AEF1531746AAD6AC03EF59F91E1A1_Killing_Hope_Blum_William.pdf

 

Nota posterului — Acest articol a fost printre primele primite de la acest Autor și nu mai am documentul original pentru a putea cita referințele, dar majoritatea sunt citate în această scurtă serie de 3 articole postate sub un titlu comun.

RO – LARRY ROMANOFF: Guvernul SUA declară război Americii – Partea 1
RO – LARRY ROMANOFF: Guvernul SUA declară război Americii – Partea 2 – Arme biologice
RO – LARRY ROMANOFF: Guvernul SUA declară război Americii – Partea a 3-a – SUA declară război propriei sale armate

Vă rugăm să le vizitați pentru a obține o cunoaștere mai largă a acestui subiect. Vă mulțumim.

 

Copyright © Larry Romanoff, Blue Moon of Shanghai, Moon of Shanghai, 2023