RO — LARRY ROMANOFF — Murdarele secrete ale americii

Murdarele secrete ale americii

De Larry Romanoff, February 12, 2023

Traducerea: CD

CHINESE   ENGLISH  FRENCH  LITHUANIAN  ROMANIAN  POLSKI

 

Președintele Barack Obama vorbește despre relațiile dintre SUA, Israel și Orientul Mijlociu la Centrul de Convenții din Ierusalim, pe 21 martie 2013, în a doua zi a călătoriei sale de 3 zile în Israel și teritoriile palestiniene. FOTO AFP / SAUL LOEB

 

Acest eseu este capitolul introductiv la o nouă serie de cărți electronice care va fi publicată foarte curând pe bluemoonnofshanghai.com.

Când am început să-mi fac cercetările istorice cu seriozitate în urmă, poate 20 de ani, la Shanghai, interesul meu a fost condus în primul rând de două lucruri: unul era propaganda americană necontenită care inunda lumea, și în special China, cu un aer de superioritate morală complet nejustificat, care masca pe toți. a crimelor și atrocităților americane comise de-a lungul secolelor. Al doilea a fost valul iritant de propagandă negativă despre China, umplând tiparele și undele de difuzare despre inferioritatea î imaginară a Chinei față de americanii excepționali. Din aceasta cauza, am intenționat să scriu o serie de articole, și poate o carte sau două, care să lumineze partea opusă a acestor două imagini.

Aceasta este o simplificare excesivă, dar interesele mele de cercetare și scriere s-au limitat la o încercare de a rectifica narațiunea standard despre „China rea; SUA bune”.

Dar aproape de începutul acestei întreprinderi, am întâlnit o declarație care spunea: „Istoria lumii este istoria evreilor”.

Acea remarcă s-a înregistrat asupra mea și mi-a rămas în memorie pentru că m-a surprins și pentru că nu avea sens pentru mine în acel moment. Cu toate acestea, pe măsură ce am progresat cu cercetările mele despre chestiuni chineze și americane, întâlnim ocazional referințe la evrei, dar, la acea vreme, nu aveam absolut niciun interes pentru evrei și inițial ștergeam acele referințe.

În mintea mea, aveam o poveste curată pe care o urmăream și acele referiri din ce în ce mai ocazionale la evrei îmi contaminau povestea și îmi încurcau abordarea. Dar în cele din urmă a trebuit să realizez că referirile la evrei nu erau contaminare, ci erau de fapt adevărata poveste.

Ca un exemplu, cercetam parodia opiului adusă Chinei de – așa cum am fost învățați cu toții – „englezi”. Dar, pe măsură ce am aprofundat în istoricul, am fost surprins să descopăr că „englezii” nu aveau nimic de-a face cu opiul (cu excepția ca forță militar) și că întregul peisaj de opiu era 100% evreu, în primul rând Rothschild și Sassoon, cu Kadoorie și alte câteva familii.

Este posibil ca acele familii să fi deținut pașapoarte britanice, dar toți erau evrei și nu „englezi”. Acest lucru este valabil și pentru banca HSBC care a fost creată exclusiv pentru a spăla banii de droguri ai evreilor – misiune în care este specializată și astăzi. Același model părea să evolueze în aproape orice subiect istoric pe care am ales să îl investighez.

Am fost, așa cum am fost cu toții, învățat, îndoctrinat, propagandizat și bătut la cap să cred că Revoluția Rusă a fost cu adevărat rusă și am fost foarte surprins să aflu că era 99,9% evreiască și că „rușii” nu au nimic de-a face cu asta. decât ca victime.

În mod similar, am fost învățat că cele două războaie mondiale au fost provocate de Germania și că micuța Anglie galanta a prevalat asupra unui dușman rău, dar am fost din nou surprins să aflu că evreii europeni au fost cei care au încercat cu putere să declanșeze ambele războaie mondiale, că de fapt Germania a rezistat războiului până la capăt și a fost victima unei campanii masive de provocare si ură a evreilor care doreau să fie distrusa.

Într-un eseu anterior, am încheiat cu aceste cuvinte:

Războaiele boerilor au fost o poveste britanică, dar manuscrisul a fost scris în întregime cu scris de mână evreiesc.

În mod asemănător, cele două războaie mondiale, Compania Britanică a Indiilor de Est, jefuirea, foametea și sacrificarea neconvențională din India și secolul de opiu al Chinei, cu vastele sale atrocități de măcel, mizerie și trafic de sclavi, au fost „povesti britanice”. dar manuscrisele pentru acestea au fost și ele scrise în întregime cu scris de mână evreiesc.

În mod similar, poveștile din Iugoslavia, Grecia, Irak, Libia și Siria de astăzi sunt „povestiri americane”, dar și acestea au fost scrise în întregime cu scris de mână evreiesc.

Just How Much Should Paul Bremer Be Blamed for the Rise of the Islamic State?

 Optimismul vesel demonstrat de planificatorii invaziei Irakului este încă capabil să-și taie răsuflarea. (Foto: Lisa M. Zunzanyika / Flickr Commons). Sursă

Aici ne aflăm astăzi. Aceste mai multe volume urmau să fie inițial intitulate „Cele mai murdare secrete ale Americii”, dar acest titlu nu se mai aplică strict, deoarece nu există o modalitate sensibilă de a separa acțiunile americanilor de stăpânii lor evrei care au dat ordinele.

De exemplu, cunoaștem poveștile media despre deturnarea Irakului de către SUA și credem că acest lucru a fost făcut pentru a îndepărta un dictator. Dar percepția noastră este sever modificată atunci când aflăm că invazia a fost făcută în întregime la ordinele evreilor, că așa-numitul „Președinte provizoriu” al Irakului – Paul Bremer – era evreu și își lua toate ordinele de la evreii din orașul Londra, și că, în continuare, acești bancheri evrei au confiscat toate activele Irakului și iau furat mai mult de 2/3 din petrolul Irakului.

De asemenea, am fost învățați că armata britanică (cu puțin ajutor francez) a jefuit cele 10 milioane de artefacte neprețuite din Palatul de vară din China (Yuanmingyuan) și apoi l-a distrus complet. Dar din nou, percepția noastră se schimbă atunci când aflăm că britanicii au făcut acest lucru sub ordinele evreilor Rothschild și Sassoon și că multe dintre aceste artefacte neprețuite au ajuns în mâinile evreilor și rămân acolo până astăzi.

Profesorul Lindemann (stânga) la o inspecție cu Churchill, 1941

În mod similar, am fost învățați cu toții despre celebrul aviator britanic „Bomber Harris” care a câștigat faima veșnică pentru bombardarea incendiară cu covorul de bombe a nenumărate zeci de orașe germane precum Dresda, creând furtuni de foc care au incinerat milioane de civili germani într-una dintre cele mai mari atrocități de război din lume.

Dar din nou, percepția noastră este grav modificată când aflăm că a fost un evreu pe nume Frederick Lindemann, trimis de către Rothschild ca „consilier” lui Churchill, care a adus cu el noțiunea de a bombarda civili cu bombe incendiare și că Churchill pur și simplu și-a ascultat stăpânii evrei în executarea acestui program pentru a ajuta la efectuarea „distrugerii totale a Germaniei” pe care o doreau evreii.

În același mod, am fost învățați că SUA au aruncat bombele atomice asupra Japoniei pentru a grăbi sfârșitul războiului și pentru a „salva vieți”. Dar din nou, concepțiile noastre sunt aruncate în dezordine când aflăm că a fost un evreu, Bernard Baruch, aparent „cel mai puternic om din America” la acea vreme, care nu numai că a ales Japonia ca țintă pentru aceste bombe, ci și ales personal. orașele care urmează să fie incinerate.

Concepțiile noastre sunt și mai intrigante când aflăm că motivația lui Baruch ar fi putut foarte bine să fi fost răzbunarea atât la adresa Japoniei, cât și la Nagasaki pentru expulzarea tuturor evreilor înainte de război. (Vezi notele de final)

Phan Thi Kim Phuc, ars cu napalm la vârsta de 9 ani. Sursa

 

Și atât cu Europa, cât și mai ales cu Vietnam, în aplicarea napalmului pentru incinerarea civililor, americanii au fost într-adevăr cei care au aplicat extensiv napalm în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în „atacuri incendiare genocide vaste, dar șterse istoric atât în Europa, cât și asupra orașelor japoneze, precum și în timpul războaielor din Coreea și Vietnam”.

Dar un chimist evreu pe nume Louis Fieser a fost cel care a dezvoltat napalmul într-un laborator secret de la Universitatea Harvard în 1942, iar maeștrii evrei ai Americii care au proiectat utilizarea acestuia asupra civililor. Și mai rău, în Vietnam, localnicii au descoperit că ar putea evita incinerarea scufundându-se în orice corp sau recipient cu apă pentru a stinge flăcările.

Dar un alt evreu, din nou la Harvard, a fost cel care a conceput infuzia de napalm cu fosfor alb, care nu poate fi stins odată aprins și va arde un om până în oase chiar și sub apă. În toate cazurile, americanii au făcut faptele murdare, caci „doar urmau ordinele” de la stăpânii lor evrei.

Ziua Independenței, 1942: primul test pe teren de napalm, în spatele Școlii de Afaceri Harvard

Fotografie prin amabilitatea Arhivelor Universității Harvard/ Louis Fiester, Metoda științifică

 

Și ne dăm seama, ca și în cazul tuturor acestor evenimente din trecut, că armata americană funcționează, la fel cum a făcut armata britanică în trecut, ca „Armata privată a bancherilor”. Și astfel, în termeni reali, nu există o modalitate rațională de a separa acțiunile – „Cele mai murdare secrete” ale americanilor – de „Cele mai murdare secrete” ale evreilor care au emis americanilor și britanicilor ordinele de marș. Nu putem disocia șeful mafiei de propriile ordine executate de proprii subalterni.

Și astfel, în timp ce în aceste cărți vom examina aparent (și superficial) cele mai murdare secrete ale Americii, aproape în toate cazurile va exista un strat dedesubt distinct al influenței și controlului evreiesc. Este adevărat că vom vedea câteva ocazii sau evenimente în care americanii au părut să acționeze independent – ca în deturnarea Hawaii – fără nicio dovadă aparentă a implicării evreilor, dar acestea sunt foarte puține.

Deci, ceea ce discutăm și expunem cu adevărat în aceste pagini sunt cele mai murdare secrete ale evreilor și vom vedea că, practic, în toate cazurile, evreii operează admirabil și foarte eficient cu ceea ce ei numesc „Un front de neevrei”, cu unele elemente non- evree aparent responsabile, dar cu o gamă completă de evrei în fundal care instigă, incită și ordonă neevreilor să le execute planurile.

Consiliul de cenzură. George Creel este așezat în dreapta. Harris & Ewing/Biblioteca Congresului. Sursă

 

Un astfel de exemplu izbitor despre care veți citi este Comisia Creel a președintelui american Wilson, care a perpetuat o campanie de propagandă uimitor de intensă, menită să creeze o „ura fierbinte” pentru germani și să conducă americanii într-un război mondial pe care nimeni nu și-l dorea.

Creel a fost selectat de mânuitorii evrei ai lui Wilson, foarte probabil de așa-numita Casa „Colonelului”, care era evreu și al cărui nume real era Huis, dar evreii Lippman și Bernays erau de fapt cei care controlau întregul efort. Această manipulare evreiască a fost făcută atât de eficient încât Creel a devenit paratrăsnetul pentru toată dezaprobarea istorică, în timp ce Bernays este celebrat astăzi ca „părintele relațiilor publice” în America. De fapt, Bernays, nepotul lui Sigmund Freud, a fost părintele marketingului de război, un șablon inventat și executat de evrei în cel mai disprețuitor mod imaginabil.

În multe cazuri, aceste situații includ evenimente istorice care au fost atât de adânc îngropate de mass-media evreiască și de industriile evreiești de editare de cărți, încât poate nici o persoană dintr-un milion nu are cunoștințe despre existența lor. O astfel de situație constă în atrocitățile neîncetate și de neconceput aduse Germaniei și poporului german în timpul – dar mai ales după – ambele războaie mondiale, atrocități comise în primul rând de americani, dar făcute sub ordinele stăpânilor lor evrei.

Acest lucru a fost atât de răspândit – și atât de adevărat – încât astăzi este ilegal în Germania ca oricine să încerce să cerceteze atrocitățile comise împotriva germanilor. Motivul este că oricine încearcă o astfel de cercetare ar descoperi rapid că evreii au fost cei responsabili pentru toate acele atrocități, atât prin propaganda de ură, cât și prin influență, iar evreii, în mod natural, nu vor ca acele adevăruri să scape de închisoare.

Astfel, guvernul german a fost forțat să adopte o lege prin care orice investigație în astfel de chestiuni este ilegală, iar majoritatea germanilor de astăzi nu au cunoștință de trădările și atrocitățile incredibile care le-au fost aduse de către evrei. În schimb, sunt învățați de cărți scrise de evrei și de profesori universitari evrei, ajutați enorm de mass-media controlate de evrei, că germanii au fost cei care au provocat atrocități evreilor.

„Urâm ceea ce făceam”_ Veteranii își amintesc de atacul cu bombe incendiare în Japonia – The New York Times

 

Un alt astfel de exemplu este bombardarea incendiară cu covorul a aproape 100 de orașe japoneze – cu mult timp după ce Japonia acceptase să se predea – efectuat de americanul Curtis LeMay și care a dus la moartea a aproximativ 50% din populația tuturor acelor orașe, făcută în în același mod în care evreii au aranjat Germania și cu aceeași hotărâre însetată de sânge de a distruge cu totul Japonia și japonezii, așa cum au făcut-o pentru Germania și poporul german.

Această atrocitate imensă și inadmisibilă, care a dus la moartea a cel puțin 10 milioane de civili – aproape toți femei și copii – a fost atât de puternic eliminată din istorie, inclusiv din rescrierea tuturor cărților de istorie japoneze, încât aproape nimeni în Japonia nu are cunoașterea ei și nimeni în afara Japoniei. Excizia în acest caz a fost atât de totală încât chiar și statisticile naționale ale populației din Japonia au fost complet falsificate, fabricate și recalculate după război, pentru a îngropa în întregime faptul uneia dintre cele mai mari atrocități din timpul războiului din istorie.

De asemenea, japonezii nu cercetează atrocitățile comise împotriva Japoniei pentru că le-au fost predate de către maeștrii lor evrei, ca în Germania, aceleași lucruri și din aceleași motive. Nimeni astăzi în Japonia nu știe despre implicarea evreilor în distrugerea lor.

Acest lucru nu este pentru a respinge atrocitățile care au fost într-adevăr comise de japonezi împotriva altora, ci pentru a lumina faptul că evreii au comis atrocități mult mai grave împotriva japonezilor și totuși au un control aproape total asupra mass-media, asupra editării de cărți și asupra guvernului însuși, că aceste evenimente au fost total eliminate din înregistrarea istorică și cunoștințele sunt șterse din conștiința lumii.

Din nou, această condiție este încurajată mult de „Frontul neevreilor”, unde evreii i-au folosit pe americani pentru a comite aceste crime oribile, rămânând ascunși în fundal. Și din nou, să nu uităm că un evreu – Bernard Baruch – a fost cel care a ales Japonia ca victimă a noilor bombe atomice și care a ales personal orașele care urmează să fie incinerate, aproape sigur ca pedeapsă pentru evacuarea anterioară de către Japonia a tuturor evreilor.

V-ar fi de folos să citiți două dintre cărțile mele anterioare despre “Propaganda și mass-media”[1] și “Bernays și Propaganda”[2], pentru a ajuta la obținerea unei aprecieri a unora dintre metodele folosite de evrei pentru a asigura tăcerea ( și ignoranța) despre evenimentele trecute. Unul dintre principiile propagandei este că avem o tendință puternică de a crede primul lucru pe care îl citim sau auzim despre un subiect, mai ales dacă acele afirmații sunt repetate de mai multe ori.

Mai târziu, chiar și atunci când ne confruntăm cu dovezi incontestabile, fapte care nu pot fi contestate, care demonstrează că convingerile noastre acceptate acum sunt de fapt false, suntem surprinzător de reticenți în a ne răzgândi și vom „ezita și vom șovăi și vom continua să credem că trebuie să existe. altă explicație”. Mințile noastre sunt aparent incapabile să accepte că am crezut în minciuni.

Acest lucru este important deoarece evreii folosesc acest lucru în mare avantaj pentru a preveni descoperirea atrocităților lor și pentru a preveni gândirea rațională. În mod obișnuit, dacă cunoașterea crimelor lor trecute dă semne de evadare a închisorii istorice, evreii vor folosi această tactică de propagandă pentru a „ajunge primul acolo”, cu un autor evreu scriind rapid o carte sau un tratat pe acest subiect care este plin de minciuni și falsificat. istorie care încearcă să-i excludă pe evrei de la implicare și, dacă este posibil, să dea vina pe victimă.

Interview with Julia Lovell, author of "The Opium War" at Crowne Plaza Hotel, Causeway Bay. 22JUL11

Când adevărurile despre parodia cu opiu din China începeau să se strecoare din sarcofag și în lumina cunoștinței publice, o evreică pe nume Julia Lovell se afla acolo déjà cu o carte intitulată “Războiul Opiului” în care evreii nici măcar nu sunt menționați și pe care ea a catalogat-o drept „ tragi-comedie”, o sută de milioane de chinezi uciși de evrei pare amuzant pentru ea. Dar mulți americani și alții, care nu sunt familiarizați cu adevăratele circumstanțe și nu au citit niciodată nimic altceva, vor avea tendința de a crede că această femeie are versiunea adevarată a evenimentelor, iar evreii vor fi, probabil, scutiți de expunere.

O altă astfel de situație s-a produs când adevărul despre depopularea misterioasă a Insulei Paștelui începea să scape de închisoare. Adevărul pare să fie că comercianții de sclavi evrei au fost cei care au răpit aproape întreaga populație a Insulei Paștelui ca sclavi pentru a-și lucra minele de guano în Peru.

Imediat după această scurgere, un evreu pe nume Jared Diamond de la Universitatea din California a fost acolo cu o carte în care explica că locuitorii Insulei Paștelui pur și simplu au avut un dezacord violent între ei și s-au ucis unul pe altul. Diamond a fost ridiculizat de alți academicieni pentru teoria sa prostească care „nu avea nicio dovadă care să o susțină”, dar cartea sa nu a fost scrisă pentru academicieni.

A fost scrisă pentru marii nespălați din SUA, care nu aveau cunoștințe despre aceste evenimente și probabil că au acceptat versiunea falsă a lui Diamond. Și încă o dată, evreii au fost scutiți de expunere.

Rational Minds Part 2: The Myth Of Tulip Mania - Anne Goldgar - The Jolly Swagman Podcast - Omny.fm

Același lucru s-a întâmplat din nou când au început să apară și să se scurgă detalii despre Holland Tulip Bubble care a fost în întregime pus în scenă de „bancheri” evrei, cu piața lor futures și cu toate celelalte, și deloc o „manie publică” așa cum ne-a fost spus, ci o încercare deliberată de a profita de lăcomia și credulitatea publică și de a goli jumătate din conturile bancare din Olanda.

Încă o dată, imediat cu riscul ca aceste scurgeri să devină publice, a existat o autoare evreică la îndemână pentru a scrie o lucrare „definitivă” pe această temă, care în mod ciudat nu a făcut nicio mențiune despre evrei, dar, în plus, a susținut că nu au suferit pierderi financiare nimănui. De fapt, această evreică a susținut solemn că a avut acces la toate înregistrările din Olanda și că, prin cea mai sârguintă căutare, a găsit înregistrări ale doar câțiva oameni din Olanda care falimentaseră în acea perioadă și toți aceștia erau falimentați din cauza „ speculații imobiliare“ și nimic de-a face cu lalele.

În viața reală, așa-numita „bulă” a falimentat probabil jumătate din oamenii din Olanda, dar din nou evreii sunt acolo pentru a anticipa adevărul și pentru a propaga o versiune complet falsificată a istoriei pentru a se proteja de expunere.

 Am scris în altă parte că cel puțin 90%, și poate chiar 95%, din tot ceea ce știi, sau crezi că știi, sau despre care crezi că este adevărat despre istorie, este greșit.

Pentru a repeta altfel, dacă ar fi să luăm istoria întregii lumi din ultimii 500 de ani și să o condensăm într-o carte de istorie de 100 de pagini, cel puțin 50 dintre acele pagini ar fi goale.

Aceasta este cantitatea de istorie – care îi implică aproape în întregime pe evrei – care a fost eliminată atât de complet din înregistrarea istorică, încât s-a evaporat literalmente din conștiința umană, aproape nicio persoană vie nu are cunoștințe despre aceasta. Și din cele 50 de pagini din această carte, probabil 45 sunt atât de amplu copiate cu Photoshop, igienizate, răsucite, cu detalii cruciale omise, încât sunt în mare parte o operă de ficțiune.

Și, desigur, oricine încearcă să deschidă acest sarcofag istoric și să expună conținutul, este denunțat ca un revizionist deranjat care răspândește dezinformare. Și, dacă evreii sunt deloc menționați în acest „revizionism”, avem atracția suplimentară de a fi etichetați ca „antisemit, negator al holocaustului. Cele mai multe dintre acele suflete care au încercat această iluminare istorică au plătit foarte des cu cariera, reputația, conturile bancare, uneori cu libertatea și, în unele cazuri, cu viața. Acești stăpâni ai mafiei din orașul Londrei, „așa-zișii” evrei khazari, sunt astăzi la fel de brutali, sălbatici și plini de dispreț pentru umanitate ca si acum 1.000 de ani.

David Edwards a fost citat în „Third World Traveller” ca a scris: „Chiar și oamenii cu mintea deschisă se vor găsi adesea incapabili să ia în serios oameni precum Noam Chomsky, Edward Herman, Howard Zinn și Susan George la prima întâlnire cu munca lor; pur și simplu nu pare posibil să ne înșelam atât de mult în ceea ce credem. Individul poate presupune că acești scriitori trebuie să glumească cumva, să exagereze situația, să fie paranoici.

S-ar putea de fapt să devenim supărați pe ei pentru că ne spun aceste lucruri groaznice despre societatea noastră și insistăm că acest lucru pur și simplu „nu poate fi adevărat”. Este nevoie de un efort real pentru a continua să citiți, pentru a rezista mesajelor liniștitoare ale mass-media și a fi pregătit să luați din nou în considerare dovezile.”

Aceasta este condiția cu care ne confruntăm astăzi cu aceste adevăruri istorice recuperate. În cazul evreilor, ei cunosc adevărul, dar sunt frenetici și aproape disperați să-l țină îngropat și închis, motiv pentru care atacă atât de răzbunător și răutăcios în masă ori de câte ori aceste fapte ies la iveală. În cazul americanilor, ignoranța lor cu privire la criminalitatea propriei națiuni se bazează pe o credință oarbă și o convingere bazată pe un secol de propagandă evreiască inteligentă, care este aproape întotdeauna complet contrazisă de fapte.

Dar chiar și cetățenii națiunilor victime – cum ar fi Germania – suferă un șoc enorm și neîncredere atunci când se confruntă cu adevărurile istorice din propria lor țară, deoarece evreii și mass-media evreiască i-au bătut la cap de aproape 100 de ani cu o narațiune istorică total falsă.

Prietenii le-au trimis cunoștințelor germane articolele mele despre boicotul mondial al evreilor din 1933 asupra Germaniei și unele articole conexe, acei germani răspunzând că le-au găsit chiar și acele articole scurte prea dureros pentru a fi citite într-o singură ședință, deoarece, deși dovezile erau incontestabile, contraziceau tot ce fuseseră învățați toată viața despre ei înșiși și despre țara lor, iar șocul de a afla că lucrurile pe care le „știau” erau toate minciuni, era prea dureros din punct de vedere emoțional de suportat.

În același timp, lumea a fost supusă unui secol sau mai mult de propagandă pozitivă revoltător de falsă despre evrei, un volum aproape de neînțeles de dezinformare în culoarea trandafirii despre evrei ca „aleși” săraci, neînțeleși și persecutați ai lumii. În adevăr, există puține lucruri despre evreii și Israelul de astăzi care să nu se bazeze pe mitologii istorice fabricate, istorie îngropată, prezentări părtinitoare, fapte întortocheate atât de rău încât să fie adesea de nerecunoscut.

Probabil 95% din ceea ce știe lumea despre evrei, istoria lor, crimele lor masive de-a lungul secolelor, despre disprețul lor uimitor atât pentru umanitate, cât și pentru adevăr, despre conduita lor în afacerile internaționale, nu este doar greșită, ci și violentă. Și în aceeași măsură, lumea a fost, de asemenea, supusă unei propagande false negative enorme și brutale și unei dezinformări despre alte națiuni – despre victimele evreilor, un volum la fel de neînțeles de informații cu tentă neagră prin care evreii caută de obicei să-și învinovățească victimele pentru atrocitățile comise împotriva lor.

Aceste adevăruri istorice îngropate sunt conținutul cărților și articolelor mele, istoria lumii (sau părți din ea) așa cum a fost și este cu adevărat, adevăruri aspre demonstrabile și realități documentate, fără vastul covor de propagandă, jingoism și dezinformare care Puterea mass-media evreiască a obișnuit să acopere și să orbească lumea de peste un secol.

NOTE FINALE

Bombardarea incendiară a cartierelor muncitorești germane a fost planificată în detaliu de evrei. Cel puțin de la începutul anilor 1900, Rothschild deținea majoritatea fabricilor de armament și muniții din Germania. Prin intermediul acestora, el a furnizat Japoniei (și și Rusiei) armele pentru războiul lor în 1905. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, evreii nu doreau ca toate fabricile lor să fie bombardate până la ruine când aliații au început să zboare deasupra Germaniei.

Soluția lor a fost să ucidă toți muncitorii din fabrică, dar să lase fabricile neatinse. Și evreul Frederick Lindemann, trimis de Rothschild la Churchill ca consilier, a fost cel care i-a adus planul. Avem înregistrări despre transmiterea de către Lindemann a planului său către cabinetul de război care îndeamnă această metodă și sugerează că „s-ar putea obține o mai mare incinerare a cărnii per bombă” în acest fel. Acest lucru este documentat în continuare de un memoriu din 30 martie 1942, de la Lindemann la Churchill, care a dus la acele campanii intense de bombardare teroristă a civililor germani.

Cartierele clasei muncitoare erau de mare densitate, aceste muniții incendiare creând furtuni naturale intense de foc care au incinerat practic fiecare ființă vie. Britanicii și americanii, supunându-se planurilor conducătorilor lor evrei, au executat una dintre cele mai barbare și inumane atrocități ale războiului.

După cum discut în eseul meu despre Japonia, unde s-a făcut același lucru acolo, statisticile populației țării au fost puternic falsificate, fabricate și recalculate după război pentru a îngropa dovezile acestor atrocități. Sunt aproape sigur că la fel s-a făcut și cu Germania. Nu am resursele sau timpul să mă aprofundez în asta cu Germania, iar cercetarea atrocităților împotriva germanilor este acum ilegală în Germania, dar este aproape o certitudine că statisticile populației Germaniei au fost masate la fel ca cele ale Japoniei, pentru a ascunde adevăr.

Trebuiau să fi fost multe milioane de civili uciși în aceste raiduri, care nu au fost altceva decât o încercare inumană deliberată de a depopula Germania. Și aceasta nu include victimele normale de război și nici cele 12 până la 15 milioane de civili germani uciși după război din cauza execuției, înfometării și migrației, nici nu include lagărele morții lui Eisenhower și nici milioanele suplimentare de morți civili din operațiunea Paperclip.

*

Scrierile dlui Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior. Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — Confruntarea cu demonii).

Arhiva lui completă poate fi văzută la

https://www.bluemoonofshanghai.com/ și https://www.moonnofshanghai.com

El poate fi contactat la:

2186604556@qq.com

*

NOTE

[1] Bernays și Propaganda

https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/10/BERNAYS-AND-PROPAGANDA-.pdf

[2] Propaganda și mass-media

https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/11/ENGLISH-PROPAGANDA-and-THE-MEDIA.pdf

Copyright © Larry RomanoffBlue Moon of ShanghaiMoon of Shanghai, 2023

Tags: America’s Dirtiest SecretsEnglishLARRY ROMANOFF